25 máj 25, 23:00:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 551 552 [553] 554 555 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 847680 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #8280 Dátum: 13 aug 07, 11:34:06 »

Üdv újra, Negritis Mosolyog Vitamine Hero Water/tűzelementes béka megoldást próbáltad már? vagy az forbiddenen már nem reális? ha nem lett volna a summon meg az Ice Brand meg a VHWek akkor kb. mostanra lenne meg az enyém is impon... a víz a legelőnyösebb element ebben a játékban, a summon meg a kombók miatt leginkább, én forbiddenen is azzal fogok menni, ennyi könnyítés kell Mosolyog

Levantine nekem se nagyon esett, ezért vagyok Psionic Bladen, de ott sincs semmi eredmény

amúgy Tobit megvertem, Zetsu már 5400 hps, szóval pihi...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8281 Dátum: 13 aug 07, 14:01:00 »

vitaminok helyett sztem a mostani LWim jobbak, főleg ha kiesnek a fire darabok
a summon nem lenne rossz ötlet, ha nem full nin-rerollra mentem volna így viszont szerintem nem nyernék eleget a dolgon

most van a 2 másik LW ha azok kiesnek majd próbálkozok megint, talán ha a water fng-t verem akkor menni fog, a többi fng/fnj már nem kihívás alapvetően Nevet

én azért mentem tűzre, mert nekem Naruto kell 2. FNK-nak így meglesz a Father-Son duó Nevet  a 3. majd Jiraiya lesz és jöhet a béka trió Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 07, 14:03:22 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8282 Dátum: 13 aug 07, 16:24:21 »

Üdv Negritis Mosolyog

FM-en én is tűz elemen vagyok, nekem Mifune kell. Összegyűjtettem az FNJ-ket is egy LS tai team-hez, mert nagyon bejött a crit Pontosan
Majd meglátjuk, hogy mennyit kell várni az FNK-ra.

Camper-nél napok óta nem esik a Ryo Blade, gondoltam áttérek egy másik LW-re. Így elsőre a Mjolnir tetszett meg, 2. vagy 3. próbálkozásnál meg is adta magát Kúl
Még 2-300 dmg. hiányzik, aztán a Ragnarok is üthető.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8283 Dátum: 13 aug 08, 11:19:32 »

tegnap demon hit extremen, ma meg demonic fang impon
most már tényleg csak az FM csapatnak kéne h kiessenek a fire LW-k és talán meg is lenne a 2. fnk Nevet bár kétlem

sebaj, küzdeni kell érte Nevet

Forbiddenen Naruto FNK bezsákolva Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 12, 15:27:41 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8284 Dátum: 13 aug 13, 14:33:39 »

Grat Negritis Söröz
Úgy tűnik Vasárnap indul az újabb event és mivel legutobb nem kaptam meg az FNG-met ezért ezen is részt veszek, csak most már nem kell a kombókat tesztelnem mint legutobb és komolyan tolhatom Hümm-hümm Pedig pont tnap indítottam el a 3. csapatomat ami tőlem szokatlan módon hybrid lesz, viszont így majd szünetel amig le nem tudom az eventet Lesütöttszemek
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8285 Dátum: 13 aug 13, 16:22:33 »

köszi, jólesett h sikerült mondjuk most még jó ideig eltart mire felhozom kb 30as szintre de sebaj maga a tény hogy megvan megér mindent Nevet
a beginner-easy-medium eventeket kihagyom, ha lesz hard arra valszeg rámegyek mert FNJ kell még pár mind3 csapatomba Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8286 Dátum: 13 aug 13, 17:11:13 »

Nah egy jó ideje már nem jártam erre ,szóval mindenkinek grat az LW ,szintekhez FN ekhez  smirksweat

Kb én is hasonlóan állok ,mint Negritis barátunk. Szóval kövi event nálam is kimarad.

Amugy most megkérdem ,mert nem világos teljesen:
Hardot kivittem , ott nekem 4 Fn ek engedett a csapatba (minden variációban az az 4:0 , 3:1 , 2:2).
Viszont a mostani beginner rerunon nem 5 hanem helyből hatot is engedett berakni (persze ha megvolt rá a chakra).
Rerunon az összes FN megkapja a bónusz 40 statot?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #8287 Dátum: 13 aug 13, 17:43:29 »

asszem úgy van hogy minden rerun +1 slot, szóval ha beginnert kivitted és rerunolod akkor 1+1
ha easyt kivitted + beginner rerun akkor 2+1 etc

és minden nehézségen csak ott unlockolt FN kap +40 statot, kivéve beginneren és forbiddenen
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8288 Dátum: 13 aug 13, 18:14:37 »

Áhh értem akkor már meg is van miért engedte a 6 ot ,hard +2. rerun.
A slotokkal még volt valami fogalmam ,de a 40 stat eléggé meglepett .
Köszi a gyors választ ,így már minden világos. Miden nap tanul valami újat az ember.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8289 Dátum: 13 aug 13, 18:34:53 »

Én úgy tudom, hogy egyik rerun se nyit meg +slotot. Az egyik country előtt végtelen számú FN-t lehet berakni, már ha a chakra és slot limit engedi.
Viszont kitudja, hogy Udon miket módosítgatott...

FM-en nem mintha számítana az a +40 stat, de így van: Beginner-en és FM-en jár.

Talán már írtam, esetleg rajtam kívül valaki még rájött. Ha event team-et nem kapcsolod sehova és kiviszed, akkor resetnél magaddal vihetsz egy LW-t. Ugye ez egyáltalán nem meglepő. Most jön a csavar... Szinttől függetlenül megkapod az LW-t.
Pl. volt egy Medium event, ahol asszem Hard-os LW-ket is lehetett kiszedni. Idő előtt kivittem, majd akkor döbbentem meg hogy nem csatoltam main-hoz. Lereseteltem, majd választhattam melyik LW-t viszem tovább... Értelem szerűen a Hard-osok közül.
Ezt csak azért írom, mert ha -Dante- nem annyira fontos a Luna, akkor nyugodtan otthagyhatod a 3. acc-od és élből egy FNG-vel + egy LW-vel kezdhetnéd a Hybrid-et. Nagy segítség lenne Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 13, 18:35:26 írta laci1005 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8290 Dátum: 13 aug 13, 20:35:56 »

Az a helyzet, hogy kell a Luna és emellett még elsőre megakarok szerezni minden team upgradet, hogy később ne keljen vele foglalkozni ööööö emellett majd még az FNGt is transferelni akarom majd végre, mint említettem...
Am azt vettem észre, hogy mostmár alapbol van AA, mert még egyszer sem kellett elfogadnom kihívásokat viszont érkezik belőlük az biztos Gondolkozik bár lehet ez azért van mert egy régebbi eventes csapatomat reseteltem erre a célre és megmaradhatott neki avgy nemtudom.... Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 13, 20:45:50 írta -Dante- » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8291 Dátum: 13 aug 13, 20:59:21 »

Most már alapból jár mindenkinek az AA ! 
Ez az új maszkos tobi nem rossz, most beginner rerunon vettem meg nidaime helyett és pikk pakk be is hozta a hátrányát. a kiszemelt fng-n kivül ki akarom szedni az immortal blade-et chaos blade helyett azt vinném impóra. Extreme-n  egyszerüen elfelejtettem kiszedni, pedig könnnyen hullottak az ex-es LW-k.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8292 Dátum: 13 aug 15, 10:22:05 »

Ez a tipikus beginner rerun ,annyira tipikus.
Már van esélyem shinigami ellen ,nem kell sok kjuubiig ,erre még midnig AT ben vagyok naru team miatt.
Ez a hátránya ,hogy nem ryo gain es lwkel ,hanem a normálokkal jöttem (és csak 3 FNG tudtam eladni).
Mivel nagyban toporgok kéne néznem valami LW amit realativ könnyű kiszedni , nem továbbvitelre csak igy beginnerre. Mondjuk ha summ még lép 1 szintet farmolhatnám chaost is és azt még tovább is vihetném gram helyett.

Amugy szerintetek érdemes lenne extreme elött masamune hardos változatát kiszedni ,esetleg az is jöhetne gram helyére ?
A ryo gain biztos hasznos lenne és alapban az lw is jobb ,viszont a 600+ if hez nem kevés cucc kell és még 1 IF es lw is.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8293 Dátum: 13 aug 15, 19:33:08 »

én feltétlen ajánlom szedd ki muramasa-t. Nekem is kellene, de már nincs olyan lw ami helyett sokkal jobban érdemes lenne berakni, ugyhogy majd később térek rá vissza, amikor campelek. Az nem tudom mikor lesz, nagy dilemmák ezek, jó lenne minél előbb egy ütős camper csapatot nyomni, és ott minden lw-t kiszedni ami tetszik. De ahhoz előbb FM-et kéne kivinni....
visszatérve, kono trio ad kb 600 IF-et alapból, ha megvan a 3 AB-juk, plusz veszel egy Baku-t és 2-3 szinten már biztos hogy meglesz a 600 IF.   És a rerunok ilyenek, bár még nem sokat csináltam de már rájöttem én is, main teammel csak lépek amennyi WE van atomjó lenne a haladás ha nem lenne naru team.
Amugy ha nem szedsz ki más lw-t amik vannak azok is elég jók szerintem , extreme-en ugyis sok jót találsz majd, de ha már amugy is rerunon vagy lehet én a helyedbe kiszedném.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8294 Dátum: 13 aug 15, 19:45:13 »

Végülis ,ha kiviszem a rerunt eladhatom az FNG sorom ,meg az itemeket. Ebből az összegből a trio egyik tagja minimum kész lesz.
Abban biztos vagyok ,hogy sokkal jobban járnék vele mint gram-al.
Hát mondjuk ugy fogalmazok, ha rerun végéig nem esik ki chaos akkor megcélzom azt. Viszont akkor elötte inkább kiszedem mulvadot vagy mit (25if et adó lw) amivel 625 lenne az if és igy nem kell baku sem.

Igazából azért akarom kiszedni ,mert multifunkciós lw. Az attack és nin miatt jó a magasabb szintekre is , a ryo gain miatt pedig tökéletes rerun lw vé teszi.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 551 552 [553] 554 555 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins