24 nov 27, 17:29:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745273 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
isimoo
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8160 Dátum: 13 jún 21, 17:30:29 »

nah srácok eljutottam Akatsuki Templebe a maszkos ürgéhez szóval akkor már csak ő meg még1 maradt hátra + utána jön a Team Naruto és vége . Nektek mennyi idő alatt estek ki az LW-k Beginneren ? arra gondoltam kiszedem Konohamaruékat a képességeivel Mosolyog mindenesetre a köv. pár napot LW zéssel fogom tölteni szeretnék legalább 2-t kiszedni....szerintetek Shisui mennyire jó FNJ ?
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 18:17:27 írta isimoo » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8161 Dátum: 13 jún 21, 21:10:56 »

eragon: persze, hogy csak te vagy a toplistán, mert te kapkodsz Mosolyog. Én megfontoltan játszom. Kage óta nekem is meglenne az utolsó ország, de előtte inkább megveszem a summon-t.
A többiek csapatát elnézve, nekik is meglehetne.

isimoo: nekem egy hónapig tartott a Tornado Edge kiszedése. A kono triónak nem kell venni semmilyen ab-ot, hacsak nem ryo végett kell. Vagy 360 felett van a követelmény. Beginner-en 2 LW-t kiszedni pedig időpocsékolás.
Az FNJ még messze van neked, de majd MoonTiger válaszol. Neki megvan.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8162 Dátum: 13 jún 22, 07:39:14 »

Én nagyon jól elvagyok Shisui-val, jól végzi a dolgát a kis véres szemű Nevet Ha LS nin-nel rendelkező FNJ-t szeretnél, akkor szerintem teljesen jó választás lehet =)

Eventen erősen lemaradva, de végre megvan Gai fng, alt csapatnál meg Naruto fnj. ^_^
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8163 Dátum: 13 jún 22, 09:02:15 »

Elösször ös grat mindenkinek a FNG hez és  moon grat Naruhoz .

eragon:
A 2-2 nin tai felállás kicsit hasonlítana a mostani enyémhez ,csak én 1-1 et használok fnj és fng ből mindkettőnél.
Ha ita naga fng vel mész ,mehetnek hs re és akkor jóesélyel megoldva a 4-8. hit , és akkor a tai fnj mehetnek akár ls re és darálhatják majd a nagy sárga foltot.
Gaarát azért transzoltam le ,mert visszaesik a szintje ,viszont a sebzése nem (vagy csak annyit amit észre sem vettem) és így jóval kevesebb xp kell ,hogy fejlödjön. Azaz igy gyorsabban lesz erősebb mintha onnan huztam volna.

Hát eventen még mindig megérezni ,hogy nem annyit idöt töltök fennt mint amit szeretnék , tegnap is 80 kihívásom volt talán. Nah mindegy , kage megvan már csak le kell felezni, 4. country utcsójánál vagyok ,szerintem még ma meglesz. Poén az egészben ,hogy még 50 es abokat sem vettem ikszdé

Hétfőtöl valszeg mégkevesebbet leszek ,mert meló lesz , nem is kicsi. Egy szép "kis kerti kiülöt" kell összerakni , a kicsit ugy képzeljétek ,hogy 25 négyzetméter az alapterület.
Sajnos vagy hála égnek még a valós élet a fontosabb , azért remélem ,hogy jövő héten megtudom csinálni amit terveztem ,nevezetes minden végleges tag beszerzése (max fng nem), és felabozás 2-400 asokkal.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 09:14:11 írta Verbatimo » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8164 Dátum: 13 jún 22, 14:04:08 »

Meg is van az első győztes.... Erosennin már lila róka lett, viszont nagy a lemaradás mögötte alig van még piros rókás szal még esélyes lehet akár a spéci LW is... már csak az utolsó harc választ el karakurátol és aztán nincs megállás Hümm-hümm
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8165 Dátum: 13 jún 22, 14:20:17 »

Én meg jól benéztem a dolgokat... Azt hittem, hogy kage le van már felezve és a summon simán befér. Aztán mikor megvettem, jött a nagy pofára esés... Hát nem fért be Nevet
Vicces, mert költöttem 50-es ab-okra. Ha nem tettem volna, akkor már rég meglenne a ryo.

Látva hogy lassan mindenki kiszedte az FNG-t, muszáj volt nekem is lépnem. Így került Bee a csapatba. Viszont ameddig nincs meg neki a 200 és 400-as ab-ja elég gyenge. A másik két genin-nek is kéne már a 400-as.
A többiekkel meg vagyok elégedve.

100 ryo és teljes a csapat. Lee átváltoztatása várat magára, előtte megveszem a 400-as ab-okat.

Szerk.:
Na végre már summon is bent van. Innentől kezdve jöhet a normális fejlődés Mosolyog

Szerk.2:
Dante: Main-oddal is folytatod majd a munkálkodást? Ránéztem, hogy hogyan állsz a Ragnarok-kal és látom, hogy egy ideje már nem léptél be vele.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 18:16:34 írta laci1005 » Naplózva

isimoo
Újonc
*

« Válasz #8166 Dátum: 13 jún 23, 11:24:05 »

nah nekem sikerült lenyomnom mindenkit Team Narutoval meg  a Normalon már csak hátra Pain van és akkor az Akatsuki Temple-t teljesen kivégeztem  Laci akkor hagyom az LW - zést nem akarok 1 hónapig csak azzal szenvedni akkor inkább már megyek tovább Easy-re ott meg majd azzal a csapattal kezdem amit beszéltünk Mosolyog
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8167 Dátum: 13 jún 23, 14:06:53 »

Mindenképp érdemes 1 LW-t kiszedni. Vannak újabbak is, amiket viszonylag könnyű farmolni és teljesen jól beleillenek egy LS nin team-be.
Én ajánlom neked a Luna Sword-öt. Hard-ig az egyik legjobb LW, de nehézkes a kiszedése.
Vagy ott van a Moon Chaser, amit könnyű farmolni.

Tetszik FNG Bee Mosolyog. Simán crit-tel 90 fölöttieket is. Most a két Bee megkapta a 200-as ab-ját, ezután már tényleg csak a 400-asokra költök. Valami ilyesmi sorrendbe: Lee->Sora->Omoi->FNG Bee->Bee->A

Valahol az 54. hely környékén állhatok. Benéztem Karakura-ba is és 2:2-ig jutottam. Sajnos Tsunade föld elemű.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8168 Dátum: 13 jún 23, 15:20:40 »

Eventen lassan én is lépkedek elöre , 5. country kész. Elkezdtem megvenni a 400 as abokat ,fő cél leverni a summot , amit elösször naru teamnek kéne ,de csak meglesz az is. Szerencsére nem kell ,hogy magas szintre vigyem.
Tegnap végre rekordot döntöttem a kihivások terén (132), igen nekem ez volt eddig a max ikszdé

Fő teamemen totál ki vagyok akadva. A az elöző LW t amit kiütöttem csak azért ütöttem ,mert nem tudtam még a 2 kiszemeltet ütni, erre kiesik mondom jól van sebaj. Kiszemeltem Gram-ot amig átfogatom 3 tagom elemét ,tegnap kezdtem ütni erre ma kiesett. Az agyam elmegy nyaralni. Poén az egészben ,hogy gram annyira jó ,hogy vetekszik a zangetsuval vagy a chaossal. Szóval lehet ,hogy ez mellé az egyik kiütése is elég lenne. Vélemény és ha ti is igy gondoljátok melyiket szednétek ki mellé?
hogy ne kelljen kikeresni ezt adja gram: 36 tai , 22 nin , 19 stam
Abban biztos vagyok ,ha direkt rápályáztam volna 1 hónap alatt sem esik ki.

Szerk.:
El is felejtettem az FNG ,szóval gyorsan lecsaptam 6-7 et és már be is léphetett a végleges teamembe FNG Gai.
Gondoltam a Lee-Sakura-Kiba sort kicsit megváltoztatom. Naru team miatt toporgok , valszeg 1-2 nap és le tudják szedni a rokubit ,szerintem a főcsapat elég hamar végez vele. Sajnos ,csak karakura után fog beférni ,de valószínű egyik Ba genin megy nyaralni majd.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 17:47:00 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8169 Dátum: 13 jún 23, 21:39:35 »

Lee megkapta a 400-as ab-ját és azonnal elfutottam Karakura végéig. Sajnos kiírta a gépezet, hogy elfogyott a WE. Most várnom kell 2 és fél órát, hogy haladni tudjak.
Ha jól látom, akkor én lehetek az első magyar vörös rókán. Nagyon tetszik ez a csapat Mosolyog. Remélem a Naruto team-et is eléggé felfejlesztettem és nem miattuk kell majd szívnom. Asszem 7-es szinten, 50-es ab-okkal már lehet haladni. Nálam mindenki 8-as és az ab-okat is simán megtudom venni.

Szerk.:
Na Karakura letudva. Naruto team is csak átszaladt rajta, ab-okat se kellett vennem. AT-be is benéztem és az már egy kicsit nehezebb. Csak Dei-t tudtam leütni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 06:09:39 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8170 Dátum: 13 jún 24, 10:23:49 »

Grat mindenkinek mindenhez Nevet
Verbatimo , a Gram mellé talán a Chaos blade lenne jó tai-os teamedbe, bár annak az egy-két nines FN-ednek meg ink a Zangetsu jönne jol .. Erre a kérdésre laciék talán jobban tudnak válaszolni .
Sztem üsd mind2-t , azt amelyik kiesik, az lesz Nevet Másik meg majd egy rerun alkalmával .

Eventen Karakurába még mindig nem akar elengedni Tsunade nagyi :S Asszem mégis elemváltani kellett volna kagét és nem 400ast venni FNG-nek ... Na mind1, hamar összejön az a 325ryo elemváltáshoz .

Hardon meg már csak Naru teamemre várok (mer ki másra ha nem rájuk ...) , kik épp Sasorit gyepálják aki csak nem akarja megadni magát. Remélhetöleg még a héten letudhatom AT-t azt go OW-ba .
Lenne egy kicsit fura ötletem/kérdésem : sztetek melyik a jobb , trans gaara vagy SD? Bár lehet trans gaara jobb lenne, bár SD meg kb. 5Lvl-en beérné Niibit , viszont ugyanannyi idö alatt 2-3Lvl-t is mehet Niibi akár .
Mind2 LW-t elkezdtem ütni de eddig semmi (igaz, 10-böl 4-5ször ha nyerek ..) . Van vmi jobb LW amit tudnék ütni mig nem lesz erösebb 2FNJ+kage, hogy Zangetsut és Chaos-t ütni tudjam?

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8171 Dátum: 13 jún 24, 13:33:36 »

Valószínű ,hogy én is igy leszek, ütöm mindkettőt és az lesz ami elöbb adja meg magát. Ha direkt extremémes teamemet nézem akkor chaos lenne talán kicsivel jobb. Sokat ér az a +stam a játék elején.

Hát a transz gaara jelentősen többet ér mint a sima ,viszont a SD az egész teamet erősíti. Mivel már van egy nibid 7 es szinten azért már tényleg elgondolkodtató. Ha nagyon kell a reroll akkor cseréld le ,de én lehet transzot választanám.

Hardon már nem kell sok és farmolhatom az LW ket ,sajna ütik a kagem elemét így csak 3-4 et nyerek 10 ből ,ami nem éri meg annyira.

Eventen vezsegetem a 2-400 as AB okat ,a hétvégére valszeg meglesz mind. Summot még mindig nem verte le a kis naru team ,erősen gondolkozok ,hogy keresek valami másik summot és megyek tovább.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8172 Dátum: 13 jún 24, 14:35:29 »

Véleményem szerint mindkét LW jobb a Gram-nál.
Először is sokkal több az olyan csapat, amelyik tai-nin immun-nal rendelkezik, mint akik -attack-al. Gondoljunk csak abba, hogy a HS tagok alapból kapnak 10-10%-ot. Gram-nál levonja, a másik kettőnél nem.
Chaos stamina ügyben sokkal jobb, Zangetsu pedig ad egy kevés reroll-t. Utóbbi magasabb szinteken ér többet, mivel ott már nem kell annyi staminás cucc.
Nyilván, ha Hard után nem akarsz tovább haladni, akkor kell majd rendesen a stamina camp-nél és a rerun-oknál is.

Szóval, ha Impo-t is ki akarod vinni, akkor hagyd a Gram-ot. Ráadásul Extreme-en még jobb LW-ket lehet találni.

2. 400-as is megvan, még kell 200 ryo és Omoi is megkaphatja.
Én amióta lekezdtem event-et, azóta nem váltottam senkinek elemet. Valamelyiket random adta, valamelyiket én választhattam. Most csak Kisame fogott meg a víz elemével, mert A és Bee tűz. De nem fogok váltogatni, inkább megvárom a maradék ab-ot.

Már 3 lilánk van, vicces hogy a 3. helyezett (http://www.ninjamanager.com/teams/258564) 32x hívott ki... Elnézve az értékeket, vannak itt 40 fölöttiek is. Mennyi pénzt költhetett energy-re...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8173 Dátum: 13 jún 24, 16:05:47 »

Laci: hát most csak a versenyre tértem vissza, mi tagadás elég unalmas a Ragnarok vadászat...
Eventen letudtam karakurát és vörös lettem, ami még annyira nem is lenne nagy szám de megpróbáltam Deidarát is lecsapni és amikor sikerült esett egy Golden Axe jutalmul Nevet asszem ujra a tabellán vok  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 16:08:12 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8174 Dátum: 13 jún 24, 17:02:20 »

Ha adsz nekem egy felhasználót meg egy jelszót, akkor szívesen kiszedem neked Mosolyog
Camper-el én is azt fogom vadászni és egyre unalmasabb. De ha véletlen előtte lenne egy nagyobb sikerélmény, akkor újra megjönne hozzá a kedvem Nevet
Gondold át és ha úgy van, akkor küldj PÜ-t. Halkan megjegyezném, hogy 1-2 régi tag csapatát is igazgattam rövidebb ideig Mosolyog

Sajnos mától rendesen megy a munka (nem ilyen hétvégi laza dolog), úgyhogy itt az esély, hogy beelőzzetek Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 543 544 [545] 546 547 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins