25 jún 03, 07:08:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 853340 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8100 Dátum: 13 jún 13, 16:43:53 »

Köszönjük a linket! Mosolyog
Milyen jó, hogy most Hachibi-t szeretnék summon-nak... Nevet. Gamabunta és Rokubi, akiknek jót tett még a változtatás, a többi annyira nem izgat.

A kombók eddig se voltam értelmesek, leszámítva egyet-kettőt. A-Bee kombó viszont tetszik, igaz nem sok mindent ad.
Akkor a végleges event team:
TM Lee- FNG Tsunade- Sora- Omoi- Bee- A- Giant Crustacean
Jövőhéttől még kevesebb időm lesz, mint eddig volt úgyhogy csak remélem, hogy ezzel a felállással be tudom fejezni Mosolyog

FM-en kéne egy 10-es summon legalább, hogy tovább tudjak haladni. Természetesen a kihívásaim a nap végére alig érik el a 20-at...
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8101 Dátum: 13 jún 13, 17:28:42 »

Rokubi eddig is jó volt ,de most már kegyetlen jól adja, jóformán egy 5 os belöle már elég is lehet, hogy mindenki a csapatban 100 as legyen(ha mindent összegzünk). Az eventre öt szánta summnak ,de már úgy érzem ,hogy pofátlanság lenne berakni.
A végleges event teamem még csak formálódik ,annyi biztos ,hogy ls hibrid team lesz ,de ezen belül még nagyon sokan vannak játékba.

Viszont rossz hír számomra ,hogy ugyan ,így nem kéne rerunt mennem mainommal ,hogy összejöjjön az extreme re szánt csapat ,de az lw-k miatt mégis szükséges lesz . Nah mindegy elöbb utobb úgyis mindegyik FNG t megszerzem és az a + 300 ryocsaka sem jön majd rosszul.

Hardal már majdnem azt mondom ,hogy jól haladok (erős túlzással), a csapatok Abok terén készek (ha kiesne valami még böven elfér a csapatomnál). AT ben már csak 2 ellenfelem van, valószínű ,hogy még sokáig itt leszek pain miatt és hogy erre rátegyek még egy lapáttal nem áll szándékomban az elemeket megváltoztatni. Inkább megvárom ,hogy izomból verjék le őket, az a pár chakra ugy sem nyomna sokat a lattba és AT után ugy is kéne még fejleszteni a csapatot. Szóval szépen belövöm a teamet naru csapat ellen már most és várok.
Okai ennek a fatális hibának kinéző döntésnek (lehet ,hogy nem is csak annak néz ki):
-- Hiszek még a csodákban ,szóval megpróbálok valami értelmes LW kiszedni , hirtelen a zangetsu tűnik az egyik legjobb választásnak ,hiszen stamna terén jól áll a csapatom
--Furcsa mód egészen sok kihívást kapok ,így már itt megakarom a 3 kört csinálni mindeninek vagy legalábbis amennyit lehet.(goldon napi 40 nél nem kaptam több kihívást ,vörösön meg ugyan annyi aktivitással nem ritka a 100+ sem)
--Szerintem így viccesebb és hamarosan ugy is az eventtel fogok foglalkozni ,passzivra ez a felállás nem annyira rossz.

bandee:
Szerintem te az inpot böven elöbb kiviszed ,mint hogy én eljussak Hardon Kjuubiig . Amugy én már annak örülnék ha a 2 accomon összesen kiesett volna 10 LW(összesen 6 nál tartok) ,nem hogy 1 essen ki annyiszor ikszdé

Szerk.:
Zetsu is félreállt az útból szóval megérkeztem a kedves 6 os hoz.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 13, 21:09:09 írta Verbatimo » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8102 Dátum: 13 jún 14, 14:58:23 »

Gondoltam, hogy benézek ide már nem is tudom mennyi idő után és azt látom, hogy 1 év után végre pont került az FN szavazásra és bekerültek az uj FN-ek, ráadásként üde színfoltja, hogy közülük 3 az én teremtményem (FNG Bee, FNK Gaara, FNK Kisame) Lepiál  Ezzel együtt már 13 szépség képvisel engem a játékban  Yóóóó viszont kár FNJ oro és FNJ shisui-ért mert sztem jol sikerültek... ööööö
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 14:58:57 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8103 Dátum: 13 jún 14, 16:46:24 »

Dante, mint mindig Hali

Mondom milyen FNG Bee-ről beszélsz... Erre most nézem, hogy lesznek berakva új FNG-k eventre... Kicsit le vagyok maradva Nevet
Ha jól tudom FNJ Kiba MoonTiger egyik műve, akkor tőled kicsi Bee-t szerezzük meg Mosolyog. Ha esetleg valakinek van még a játékban kreatúrája, az nyugodtan írjon... Egyet-egyet beszerzek mindenkitől ^^

Lehet nem is Mifune lesz a kiszemelt FNK, hanem Bee. Viszont akkor már legyen meg FNJ Bee is, ami vagy egy rerun, vagy még egy Hard event.
Mindkét megoldás nagyon hosszadalmas...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8104 Dátum: 13 jún 14, 17:19:33 »

Üdv ismét köztünk, Dante Mosolyog Sajnálom, de úgy tűnik az Oro és Shisui képet én csaptam le a kezedről ^^;;

Laci: Örömmel látom, hogy a Kiba fnj azért relatíve népszerű lett, talán a kedvenc kártyám (a pedobear Oro képen kívül) azok közül amiket készítettem Nevet Alt csapatnak majd második fnj-nek szerintem én is őt fogom beszerezni, elsőnek Naruto jön majd 2 ország múlva.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 14, 17:22:18 írta MoonTiger » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #8105 Dátum: 13 jún 15, 06:45:36 »

welcome back, Dante Mosolyog FNG Bee rohadt jó, akkor én is jól kiszedem, mert csapatba úgyis elfér eventen, meg kell és kész...
nem fogok combót játszani... valami ilyesmire gondoltam:

Trans Kidomaru - FNG Bee - BA Tenten - Deidara - Kushina - ??? - Giant CC

full LS Mosolyog kage személye még kérdéses, ha már Bee szerepel a csapatba akkor nem ő lesz a a kage, ezen még gondolkodás, de biztos, hogy valami közepesen-erős-féle lesz Mosolyog
rerollal megint nem fogok foglalkozni, az is biztos... de most nem full nin a csapat, sok a balanced szerencsére Mosolyog

impon megvertem Gobit és megvettem, vagyis a csapat képes 4*900-at ütni... anbuk fejenként 60-nal erősebbek, pár szint és vágom széjjel  őket is XĐ
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8106 Dátum: 13 jún 15, 12:27:07 »

Üdv. ujra köztünk , Dante !
Ugy tünik akk marad a B terv eventre. Azaz akk a maradék Aka FNG-t (Konant) szerzem be,ha már uj Aka FNG nincs .
Csapatom is megvan : FNG Konan+Haku/Oro+(talén) Fuuka+Dei+Zabuza/Naga/Uj jounin+Kage még kérdése+valszeg Rokubi , kivi vok mire is képes Nevet
Hard teammel egész jol haladok, pont Karakura közepén akasztott meg Ero-sennin ... Sztetek igy,h egy taios (FNJ Hidan) is van a csapatomba, melyik Summ érné meg jobban? Gobi vagy Niibi(most ö van,Gobit még kiütni se tudom :S ) vagy vmely másik?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8107 Dátum: 13 jún 15, 14:54:14 »

Nálam elég sokszor lehetett látni egy-egy HS tagot vagy LS tai-t Nibi mellett. Azt leszámítva, hogy Gobi nélkül kell nekik +3-4 lvl, ugyanúgy használhatóak. A szükséges szintezés is kikerülhető egy-két izmosabb LW-vel.

Igazából Rokubi-t csak akkor éri meg ténylegesen használni, ha 20 szint alatti és csak 400-as ab-okkal rendelkező team-el akarod lecsapni a rókát. Ilyenkor elég 5-6 lvl-nek lennie, pláne most.
Ehhez az kell, hogy legyen pár FN-ed (jó ha van min. 2 FNJ-d). Illetve az első két genin kapjon legalább egy 30-40+ attack-os LW-t.
Event-en bőven lesz ryo ab-okra, itemekre, amikkel feltornázható a stamina.

Nem lebeszélni akarlak róla, mert kíváncsi vagyok melyik felállás fejezi be hamarabb.

Szerk.: Ajjaj... Ez a hangnégyes kombó még mindig hatásos... De a Lee-Gai se sokkal marad le Mosolyog
Amint lesz pénz Sora egyből kerül be. Aztán Omoi 1-2 ország múlva csak. Jobbnak érzem, hogy először haladjak is valamit és ne kelljen kiszámolni a szinteket.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 16:40:41 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8108 Dátum: 13 jún 15, 16:49:35 »

egy fél óra lemaradásal elkezdtem, most 11. vagyok Mosolyog wind country 2:3 Deidara... nekiszaladtunk rendesen, én is Tentent veszek, amint nő 287 pénz, talán holnap...

és igen, sokan megyünk neo sounddal, a top20 nagy része is ezt teszi, de majd lecsügged ez a kezdeti lelkesedés...
2. country utánig nem váltom le a harcosokat, akkor majd veszünk cuccost, addig nem Mosolyog

jah és good luck 4 everyone!

szerk. 1. ország kész, 6. hely Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 18:27:43 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8109 Dátum: 13 jún 15, 18:58:05 »

Event megkezdve. Igazából ezt az eventet annyira nem szándékoztam komolyan venni. A kezdésem full random alapu ,igazából egyetlen jelenlegi tagomat sem használtam eddig ezért kerültek be. Jelenlegi állás battle arena eleje ikszdé
Inkább kiszorakozom most magam ,főcsapatnál ugy is mindig a precizitásra törekszem, legrosszabb esetben főcsapattal megyek még egy rerunt ,ami gondolom hatalmas idöt venne igénybe 2-2 FNG/J vel és rokubival felszeret csapattnál.

A csapatom valami hasonloan fog felépülni (most találom ki szóval még böven változhat):

FNG valaki - BA sakura - BA oro - Bee - Omoi - A - gobi vagy rokubi
chakrát nem is számoltam ,de szerintem böven bele kell férnie.
Szóval valami ls hibrid szörnyedvény lesz (sőt ha jól látom még valami combo is lesz benne)

Szerk.:
Valami egyedi időkorlát van most vagy ugy mint szokott , az első gyöztes ütán 60 nap?
Gondolom ,hogy 1-2 hétén belül lesz már nyertes.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 19:23:47 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8110 Dátum: 13 jún 15, 19:22:55 »

Az a jounin-kage trió olyan ismerős Gondolkozik... ^^
Ha nem feltétlen akarod kivinni, akkor nyugodtan leszólhatom a jelenlegi állásod... nem? Mosolyog. Ez eddig a legrosszabb kezdés, amit eddig láttam Nevet. Először is (talán Shiro-t idézve) a vonósnégyes kombóval kellett volna kezdened. Aztán venni egy CS2 Kidoumaru-t.
Ehelyett vettél egy használhatatlan genin-t (Shigure), félig csinálod meg a kombót, illetve egy teljesen felesleges CS2 Tayuya is ott van.

Ha szabad javasolnom, akkor Rokubi-t vegyél. Így kettő-kettő arányban lesz Giant Crustacean-al. Ráadásul mind a négy csapat inkább LS-ből fog állni.
Ha benne vagytok, akkor csinálhatnánk egy versenyt is Mosolyog. Az a fél nyer, akinek mindkét csapata befejezte az event-et.
A tapasztalt én & a már most is első magyar grandpa versus a nagyon rosszul kezdő Verbatimo & a még döntésképtelen eragon Nevet
Jelezzétek szándékaitokat és grandpa-val simán megnyerjük Pontosan

Ui.: kicsit sok a "Ha" kezdetű mondat...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8111 Dátum: 13 jún 15, 19:37:07 »

És minek ez az übermaximalizmus? Az event pont arra tökéletes, hogy el*aszottabbnál el*aszottabb csapatokat próbálj ki Nyelvesít A top 20-ba úgyis meglehetősen nehéz bekerülni (prem ftw..), de a beginnert bármilyen csapattal kiviszed kb. az event ideje alatt. Nem kell itt ideális/optimalizált csapattal menni Nevet
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8112 Dátum: 13 jún 15, 19:38:21 »

A 2 (már nem is olyan) Zöldfülű a 2 Veterán ellen? Nevet Nem hangzik rosszul.. Ha Verbatimo benne van akk én is .
Am meg a még döntésképtelen-t kikérném magamnak ha lehet xD  Rosszul kezdtem azt muszáj volt leresetelnem :S de most már jo lesz Nyelvesít  És Summi kiléte még számomra is rejtély ...
Mi lesz ha nyerünk? És ha vesztünk?

Szerk.: ha jol rémlik,akk elözö eventet a Zöldfülüek  fejezték be hamarabb, szal vigyázz,mit beszélsz/irsz , laci mert még a végén Ti maradtok alul Nevet

Szerk2.: Verbatimo , Reset majd ujranyomod Beginner eventre azt mehet is Nevet Ha rosszul sikerül a kezdés mindig Rerunozok azt hadd szoljon . Én is kapcsoltam már föteamhez és az maradt is . Legalábbis ha jol látom.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 19:57:57 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8113 Dátum: 13 jún 15, 19:46:22 »

Kb 4 percem volt(ebböl 3 ment ez a 30 arena meccsre) és el akartam kezdeni az eventet ,szóval vettem az elsőt amit láttam. Vonos kvartet valahogy nem vonz ,az olyan sablonos ,mindenki aki gyorsan akar kezdeni azzal megy ,unalmas lenne az élet velük , de csak hogy a kedvedre tegyek holnap beszerzem őket,aztán kb 2 nap után cserélhetem is le őket az új tagokra,már csak azért is mert szivesebben fejlesztem a végleges csapatom tagjait.

Elkezdtem gondolkozni ki legyen a szerencsés FNG ,konkrétum még nincs ,de az biztos ,hogy tais lesz és valószínű ,hogy hs(már csak a főcsapatomat figyelembe véve ). Motoszkál a buksimba még olyan variácio is extrmere amihez ls kell ,de a rerunom miatt mindegy itt melyiket szemelem ki.

Ez csak beginner nem kell annyira komolyan venni (alapban nem kéne ,de mivel idöm sem lesz rá így lesz csak izgi)
Lehet hogy ezzel a lazasággal bebukok egy ingyenes FNG ,de annyi baj legyen ,amint meglesz a főcsapattal impo is megszerzem mind ,mint a pokémonokat ("Szerezd meg hát mind!").

Végülis akkor legyen Rokubi ,felölem mehet a verseny bár ezt nem nevezném versenynek ,ahol az egyik félnak még arra is kis esélye van ,hogy elérjen a célvonalig ikszdé
Vicces ,de az ezelötti Hard event sokkal jobban felpezsditett ,pedig annál tényleg megvan az esély ,hogy nem sikerül, talán a kihívás miatt ,mert elötte még nem volt sikeres eventem vagy sosem csináltam hardot végig ,esetleg az FNJ szaga.

Ha már verseny , szerintetek hány nap tellik ez az első liláig?(csupán azért kérdem ,mert ha nagyon lassan megy ,de sikerül az event még abból is verseny lehet nálam ,hogy main vagy ez fejezi be elöbb ikszdé)

Szerk.:
Le lehet resetelni? Ha igen már kezdem is elöröl . Moonnak igaza van ,de azért az überminimumnál picit adhatnám feljebb. Bár már kapcsoltam a főteamhez ,szóval valszeg nem lenne egészséges ,mert jóesélyel nem engednél újra hozzákötni.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 19:54:37 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8114 Dátum: 13 jún 15, 20:06:41 »

Ha már verseny , szerintetek hány nap tellik ez az első liláig?(csupán azért kérdem ,mert ha nagyon lassan megy ,de sikerül az event még abból is verseny lehet nálam ,hogy main vagy ez fejezi be elöbb ikszdé)

Csak tippelni tudok, de szerintem nagyon maximum 2 hét alatt lenyomja az első 10. Ők általában kihasználják a 100€/hét prem limitet, hogy a camper csapatuknak beszerezzenek egy extra egyéni LW-t Mosolyog

Arra meg időről időre rá kell eszméljek, hogy a Forbidden mód valami maarha hosszú, és a summonoknak túl sok nyert meccs kell a szintlépéshez ;__;
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 15, 20:17:49 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins