25 feb 19, 00:37:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 535 536 [537] 538 539 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781906 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
ATON14
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8040 Dátum: 13 máj 25, 19:59:12 »

Kész van Earth, Wind, River, Water, Rain. (a sok arany csillagos persze nincs)
Jelenleg nem tudok tovább jutni Fire Country-n az Oil Breather-n, kéne még egy ember hozzá.
A Bijuu földön szintén ez a helyzet, se az 1 se a 2 farkú level1-jén nem tudok tovább jutni.
Viszont tudnám Temarit transmigrate-elni, csak nem tudom mi az, meg hogy egyáltalán jó-e ez nekem  Mosolyog

Az alapokat amúgy ha elmondod, azt megköszönöm (rövidítések, mi az a Seal, reroll, meg ninják kis képén a kötőjeles számok).

Jelenleg Battle Arenában nyomulok, meg a Ladderben: Temari, Shigura, Yura, Baki viszonylag ritka, ezért könnyen kapuk velük itt xp-t, ha jó vagy épp rossz arányokat érek el, ami nem nehéz  Nevet

ui.: Nekem egyáltalán nem baj, ha hosszan ecseteled a dolgokat, legalább megértem Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8041 Dátum: 13 máj 25, 20:57:15 »

Hát akkor kezdjük is.

Seal: Minden ninja rendelkezik egy számmal 1-19 között. Ha bemész  a teamedhez és ott egyesével nézed a ninjáidat jobbra lenet názheted meg ezt .
A lényege ,hogy valamilyen tulajdonságot adnak. Ha a szám 1 és 9 között van akkor reroll attack, crit chance és damaget kapsz, ha 10 -19 között akkor akkor tai és nin immunt , edurancet kapsz . Természetesen minnél közelebb vannak a Határokhoz (1 és 19) annál nagyott a bonusz.
Ezt a számot a ninjád minden 4. szintjén ( 4 el oszható szint után) változtathatod meg egyel ,le vagy felfelé : tehát ha 8 akkor választhatsz ,hogy 9 vagy 7 legyen.
Ha a csapatod minden tagját ls irányba huzod akkor full ls ,ha hs akkor full hs teamet kapsz.

Reroll: Lényegében egy % ,mely megmutatja ,hogy az adott ninjának mekkora esélye van arra ,hogy 1 támadáson belül ne egyszer hanem többször támadjon . Ilyenkor a támadások nem adodnak össze ,hanem a nagyobbik fog megjelenni. LS (low seal) teamek ,erre hajtanak. Nagyon hasznos képesség ,hatására egy gyengébb team is leverhet egy nála akár jóval erösebbet is (ez már csak szerencse kérdése).

Crit chance/damage: Az első megmutatja mekkora esélyed van ,hogy kritikus ütést vigyél ve a második pedig megmutatja ,hogy a kritikus ütésed mennyivel lesz erösebb mint az alap ütés amit a krit nélkül vinnél be. Általában teai team ek fejlesztik erőteljesen.

Stamina/edurance: Az első egmutatja hogy mekkore a ninja álloképessége ,lényegében ettöl függ ,hogy egy kör támadás után mennyire fárad el( a következő körben mennyivel lesz kissebb a bevitt támadása). Ezt 100 nál följebb nem érdemes vinni ,mert nem számolja a rendszer az felett. Ez alol kivétel ha a ninjád Miss Sloton van (azaz nem olyan posztban van mint kéne , pl genint raksz jounin vagy kage helyére), ilyenkor 200 stam felel meg annak mintha a helyén lenne 100 stammal. Az edurance a stam kiegészítése lényegében ez korlátlanul gyűjthető és hasonlóan is müködik.

Nin/tai immun: Ez lényegében az ellenség sebzését csökkenti rajtad , ha van mondjuk egy ninjád melyen van 10% tai immun és az ellenség tai alapú ninja , megsebezne 100 al ,ekkora a ninjád csak 90 el sebzödik. Fontos ,hogy nin immun tai és forditva nem ér szinte semmit (legalábbis ha jól tudom). Ezt a tulajdonságot a Camper csapatok használják elöszerettettel.

Nin/Tai/Attack: A nin és tai minden ninjánál szintenként növekedő érték ,ez a 3 szám határozza meg lényegében a ninja támadóerejét. A tai és nin 0,5 támadó erőt ad , az attack darabja pedig 1 et . A attack nagy mennyiségben LW (legendary weaponokkal) lehet növelni . A ninják minden szintlépésénél kap ninból taibol valamennyit (1-2 nél elöfordul ,hogy csak egyikböl kap ,de nem jellemző). Ez alapján mondjuk ,meg ,hogy egyik ninja hova tartozik ,ha a tai növekedése nagyobb tai ha a nin akkor nin es.

Elemek: Menyen ninja rendelkezik egy  elemmel az 5 közül ,mindegyiknek megvan ,hogy melyik ellen erős és melyik ellen gyenge ( fire<<water<<earth<<lightning<<wind<<fire) . Ezt gyakran kell majd használnod nagyobb szinteken ,mivel ha a teamdben van pár tag akinek az elemét ütik nagy hátrányt jelenthet ( ez igazán mediumtol,hardtol érezhető ,beginneren még elviselhető ).
Ezt a képességet tudod változtatni a inventoryban ,persze ára van ennek a müveletnek ,pontosan annyiba kerül ez is mint a chakra megfelezése.
Ugyan itt lehet a chakrát is megfelezni valamint a ninjáknak extra stat pontokat venni ,melyet te osztasz el ,hogy nin vagy tai ra kapja.

Extra stat: Genineknek 200, jouninoknak 250 kagéknek 300 ryo ba kerül ez az első stat vásárlás ,ez az összeg minden egyes vásárlás után duplázodik ,szóval elég gyorsan felmehet igencsak nagy összegekre.

FNG/J/K: Forbidden Ninja Genin/Jounin/Kage. Minden szinten 1 dbt szerezhetsz ezekböl a különlegesen nagy erővel rendelkező ninjákból. Beginner-easy-medium szinteken genineket , Hard-Extrame szinteken jouninokat , Impossible és Forbidden szinten pedig Kaget kaphatsz.
Megszerzésük elméletben egyszerű kivitelezésük áltlában már annyira nem . A már általad is emlitett "sok csillagos" helyek a befejezett országokban , ezek sikeres teljesítése teszi lehetővé az adott FNG megszerzését. Ha a mapon legyözöd az még nem jelenti ,hogy azt kell választanod ,szóval leverheted mindet 1 szinten. Ahoz ,hogy hozzájus a leverésük után bemész a Bijuu helyre a mapon , ott lesz egy olyan fül ,hogy Forbidden Ninjas , itt kell az  általad választott ninjának aképét megkeresni rákantintani és elfogadni , ezzel máris a csapatod tagja lesz.
Elönyeik: erősebbek mint a hasonló kasztba tartozó többi ninja , fix chakrát igényelnek (10-20-30 FNG/J/K), ha kiviszel egy szintet nem vész el csak lemegy a szintje 3 asra ,de rögtön használhatod a kövekező szint elejétől nem kis elönyt biztosítva számadra.

AB:Ezek a ninjáknak adható cuccok ,minden ninjának van 4 db eltérője ebböl 50-200-400-800 ryo ért vásárolható meg , általában minnél drágább annál hasznosabb. Ezen kívül azokat itemeket is adhatjuk a ninjáknak melyet az item shopban vásárolsz (ebböl gyakran csak a SP ill FSP ket szoktuk használni - ezek Solider Pill illetve Fresh Solidier Pill , stamnákat adó itemekt egyik 26 ot másik 40 et ad). Fontos ,hogy jól válogasd meg ,hogy melyik ninjára mit raksz rá, mert összesen 3 AB lehet egy ninján (ez az ami hiányzik a te teadböl ,ha beszerzel párat j esélyel tovább tudsz haladni mapon is)

Legendary Weapon: Ezek a legendás fegyverzetek különleges Abok. A mapon tudod öket levadászni melyhez egy IF -item finding nevű képesség kell ,melyet legkönnyebbe ugy tudod beszerezni ,hogy egy combot használsz Konohamaru-Moegi-Udon (ez rögtön ad neked 360 IF et) . Fontos ,hogy csak ugy számít az IF ha az adott ninja szerepel a harcban , szóval amikor LW ket vadászol ezek a ninjáid a geninek helyén legyen ,így szinte biztos ,hogy mind rákerülnek. Majd szerkesztem a hozzászólást , és csatolok pár hasznás oldalt ezzel kapcsolatban.

BA genin Battle arene nevű hely (a mapon nem a fül) után kapod meg ezeket a genineket ,közös jellemzőjük ,hogy 34 chakrát ígényelnek (felezés után 17 et) , az FNG k után a lgerősebbek.

Transmigration: Ezáltal a alap genined egy erősebb formát kap , jobban fog növekedni a ninje ,tai ja ,de ez veszélyt is hordoz magában ,mert ezután nem 0 hanem 8 charát fog ígyényelni . Ha engem kérdezel beginneren kár rászánni a ryot , mivel böven van chakra érdemes 2 BA genint és 1 FNG szerepeltetni . Viszonyitás képpen a trans genin kb olyan erős mint egy BA genin.

A "farkas" summonokból nem kell többet legyözni mint az 1 csillagosoakat , a többi nem jár semmi extrával. Ha legyözül közüllük egyet akkor azt használhatod a csapatodban summként ,természetesen csak azután ,hogy megvetted . A nines csapatok elöszerettettel használják a Kétfarút , alias Nibi, míg a taisok illyetve hibrid teamek ( melyben tai és nin tipusú csapattagok is szerepelnek ,erre példa a névjegyemben látható felső csapat), pedig az 5 farkut , Gobit használják ,de a 6 farkú is hasznos tud lenni beginner szinten (asszem Rokubi ,nem tom a nevét én még nem használtam)

Gondolom észrevetted ,de azért ilyen általános dolgokat is leirok. Minden country illyetve hely legyőzése után a mapon kapsz chakrát melyel erősebb tagokat használhatsz a teamedben , beginneren mindegyik után kapsz 10 et kivétel az Akatsuki temple (ezután csak AT), ahol 20 at fogsz kapni.

Talán minden kérdésedre válaszoltam , mingyár bedobálom még a linkeket amik hasznosak lehetnek számodra is.

Szerk.:
http://www.ninjamanager.com/help/game-guide
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=6591

Az első helyen tudod megnézni a genineke,jouninokat,kageet , transz genineket ,és az forbidden ninjékat. Le van irva ,hogy melyiknek milyen a nin-tai-stam növekedésük ,milyen ABokat használhatnak.
A második tartalmazza az lw ket , le van irva melyiket hol találod a mapon mennyi IF kell hozzá ,milyen esélyel kapod meg (fontos,hogy legyen esélyed az elnyerésre ,győznöd kell az adott helyen) és a legfontosabb ,hogy mit adnak. (ha elfogadsz egy tanácsot próáld majd meg kiszedni a Luna Sword nevű LW t).
Azt elfeledtem mondani ,hogy minden szint teljesítése után 1 lwt választhatsz és magaddal viheted ,szóval ne add el mielött resetelsz ,mert akkor fuccs. (begginner után 1 et ,easy után 2 et ,de ha beginnert viszed ki 2 x akkor is csak 1 et vihetsz magaddal).
A harmadik foglalja magában ,hogy melyik szinten melyik részén a küldikben mennyi chraád van és milyen rangon állsz.

Azthiszem most böven adtam rágodni valót ,jó olvasgatást . Ha bármivel kapcsoaltban kérdésed van nyugottan kérdezz  a többiek vagy én biztosan választ adunk rá ,feltéve ha tudunk.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 21:06:13 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8042 Dátum: 13 máj 25, 22:48:57 »

Bocsi, annyit javítanék, hogy a dupla csakra nem AT végén kapod, hanem Karakura után, AT előtt.
Illetve a crit damage az nem a teljes sebzést növeli meg azzal a százalékkal (alapból 25 és korlátlanul növelhető LW-kel, AB-okkal, summonnal ), hanem csak a taijutsut. A crit chance-nál meg arra kell figyelni, hogy ott a max az 50%. Afölé hiába növeled, akkor is csak 50 érvényesül. Az endurance pedig kiegészíti a staminát, ahogy Verbatimo írta, de a misslot-ra csak a stamina van hatással, az endurance az csak az állóképességet javítja. De jó adag infót kaptál Mosolyog

Nekem extrémen helyre hozta a rendszer amit elbaszott... Nevet mivel ameno no uboko-t oly sokáig nem dobta ki , most két nap alatt kiesett a moon chaser és a mythrill knife. Következő célpont a dragonbone, és a crying spear-arondight duo. Ryo-s lw-kre sztem felesleges menni, annyit kell egyhelyben állni, hogy azalatt megtermelődik az AB-okra.
Már csak impon kéne egy nagy mák, levantine-hoz, addig kár próbálkoznom OW-ben, meg minek is ? Teljes a csapat és kell még vagy kb 20 szint mindenkinek ha jól tudom, hát arra még várok egy picit Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 05:24:57 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8043 Dátum: 13 máj 26, 08:30:15 »

Köszi a pontosítást bandee, kicsit már készön irtam ,így pár helyen elirtam a dolgokat. A karakura nekem is eszembe volt ,hiszen még a chakra táblát is belinkeltem ,csak valahogy igy sikerült .
Gratulálok az LW hez !
Lassan már én sem bánnám ha valami lw kiesne ,bár mindenhogyan kellenei fog egy beginner rerun extreme elött(lehet hogy kettő lesz belöle).
Mivel Hardon vagyok ,de még mindig csak 2 lw van ,elkezdtem keresgélni 2 olyant amit érdemes lenne hosszabb távon is magammal vinni , az egyik szerintem a murasame hardos változata lesz , a másik talán a mjolnir( ha párosítoma a lunával elég kegyetlon combot képez). Mivel mindkettő OW elején ,ezért lehet itt nem is probálom majd meg a megszerzésüket (610+ if ,amit a kono trio nélkül lehetetlen összeszedni).
Mi a véleményetek a tervemről?

Karakura után lesz elég chakrám ,hogy mindkét FNJ szerepeljen a teamben ,talán akkor megprobálom a chaos blade vagy a zagzetsu kiszedését( bár ugye ismeretes a szerencsétlenségem lw ügyben).

bandee:
Leirnád nekem milyen végső teamet fogsz csinálni extrémen? Tudom még messze vagyok ,de szeretek jó elöre tervezni (igen elötte még akarok egy rerunnt is ,szóval ez tényleg jó elöre tervezés).
Lehet megint egy kicsit újítok majd megint ,csak ,hogy érdekes legyen a játék.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 11:41:10 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8044 Dátum: 13 máj 26, 16:27:35 »

Kösz Verbatimo ! Hát igen a muramasa és mjolnir biztos, hogy hardon nem üthető, beginnerre kell menni értük.
Az extreme teamem ez lesz:  FNG Oro-FNG Ita-starter Gaara- FNJ Shika-FNJ Shizune-GaaraKage(20 ch-s)-nibi. Nibit itt már nem olyan könnyű kiütni Mosolyog még egy kicsit várok vele.
szerk: Most meg kiesett a siren wish is Mosolyog jól fog jönni Nibi ellen !! Lehet holnap meg is nézem hogy állok.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 16:31:26 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8045 Dátum: 13 máj 26, 17:20:12 »

Eventből még van hátra ~2,5 nap, nekem van 4% esélyem... Szétverek valamit, ha nem fog sikerülni...

Hard-on simán üthető mindkét LW. Csak az kell hozzá, hogy lecsapd a Kyuubi-t. Én Ryo Blade-et farmoltam egy darabig, csak hagytam, mivel visszaakartam amúgy is menni Beginner-re, ezért ott szedtem ki.

Mivel csak átfutottam a hsz.-eken, ezért nem válaszolok a kérdésekre (ha egyáltalán voltak... Mosolyog). Később mindent átolvasok, majd akkor írok egy tartalmasabb hsz.-t.
Amúgy mindenkinek gratulálok mindenhez.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8046 Dátum: 13 máj 26, 18:45:21 »

Köszi bandee
Én is hasonló strukturáju csapatban gondolkoztam. Nem nagyon akarodzik nekem sokáig maradni hardon miután levertem a 9 csapást. Mindenhogyan kell mennem legalább 1 rerunnt etrame elött ,ha meg akarom csinálni a tervecskémet ,ráérek majd ott kiütni az a két lwt.
A másik ,hogy probakörnek is jó lesz ez a rerun majd.(cél ,hogy 20 vagy annál kevesebb nap alatt meglegyen maga a run , az lwzés meg lesz amennyi lesz)
Tudom ,hogy még nagyon messze vagyok a Hard végétől ,de annyira kiváncsi vagyok mennyi esélyem van minuszban ,hogy meg kell néznem (szerintem jó esetben sebzem le a 20-30% át a kjuubinek).

Szerk.:
Amugy ez a giant dog nem is rossz summon , elég hasznos tud lenni az a pár % exp is . Hatására FNJ lee nagyritkán de 50+ expt is összeszed egy meccs alatt. Nem mondom ,hogy egy végleges summnak elmenne(kissebb szinten nem tartom kizártnak) ,de tempnek feltétlen tökéletes.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 20:22:19 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8047 Dátum: 13 máj 26, 20:19:13 »

laci rémlik, hogy hardon kíuubi után én is próbáltam ütni kono trióval muramasát, de mivel LS nin csapatom volt így egyszer sikerült egyszer nem, ha igy nézem, akkor egy HS csapat amiben nyilván magasabb szintüek a tagok és biztosabban hozzák az ütéseket, olyan csapattal gondolom üthetőek azok az LW-k. Amugy szurkolok eventhez, néztem ma is, de már a 100-as lista tele volt gondoltam ha ki is vitted nem látlak, de elvileg ha magasabb a team xp-d akkor felkerülsz a listára a 100-ba.bár ez lényegtelen, ugyis megirod, amint sikerül ! nem akarom elkiabálni, de biztos sikerül.
Verbatimo: nekem csak elvenni szokta a kedvemet ha OW végefele előtt bashert nézek Nevet én most nem tudom mit is fogok kezdeni extreme után, rohanok-e impora, vagy rerunozok jobb lw-kért, plusz egy jó FNG-ért.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 20:20:55 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8048 Dátum: 13 máj 26, 20:38:36 »

Engem valahogy motivál ha látom ,hogy a csapatom még milyen messze van a céltól(kb 28% életét tudom levenni ikszdé). Ilyen alapon most már 100% hogy nem lesz lw zés kjuubi után , a geninsortol felfelé ls vagyok ,ami már mondtad nem a legszerencsésebb.

bandee
Szerintem ha kiviszed extremet rögtön futsz majd impora ,hogy megszerezd a fő teamed első FNK ját ,ami nem kis szó .
Én már ennek a kis FNj lee nek is úgy tudok örülni mint majom a farkának (mondjuk ez volt fng lee nél is ikszdé).
Milyen kár ,hogy Lee nek nincsen FNK formája ,tuti ,hogy kiszedném már csak azért is ,hogy meglegyen a szett.
Amugy a hosszútávú terveim alapján én sem akarok szünetet (rerunt) tartani extreme és impo között.
Ráérnek a runok majd impo után , persze lehet hogy elkap az isteni sugallat és nekiugrok majd forbiddennek is (ez impo végéi hangulatomtól fog csak függeni).
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 26, 20:39:12 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8049 Dátum: 13 máj 27, 08:09:03 »

Verbatimo , mire odajutsz/jutunk , addigra lehet lesz már FNK Lee is Mosolyog Én mondjuk speciel egy beginner eventnek örülnék, mivel láttam NM forumon pár uj,még be nem került FNG-t és lehet hogy eventen akarják majd öket is berakni. Bár ki tudja, lehet csak én láttam rosszul ...

FNJ Hidan tegnap csatlakozott kis csapatomba, aminek én is nagyon örülök (hisz ez az 1. szerzett FNJ-m Nevet ) . Valszeg gözerövel felhuzom Shodai-al együtt ,amig nem lesz mind2 egy 20Lvl környékén, és nem lesz min. 3k ryom,addig sztem nem megyek Karakurába tovább .
Lehet beszerzem majd az Akatsuki mind a10 tagját mind3 (FNG/J/K) verzióban,ami jelenleg kb. 20FN (4FNG,10FNJ,4FNK) . De ez egyenlöre még csak egy (készülöben lévő) terv. Extreme-re meg valszeg hasonlo felállásba megyek majd mint hardon (starter genin,2FNG,2FNJ,Shodai/Gaara,Niibi).
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 08:10:00 írta eragon007 » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8050 Dátum: 13 máj 27, 09:18:54 »

BA genin Battle arene nevű hely (a mapon nem a fül) után kapod meg ezeket a genineket ,közös jellemzőjük ,hogy 34 chakrát ígényelnek (felezés után 17 et) , az FNG k után a lgerősebbek.

Úgy emlékeztem, hogy a Battle arena-t már megcsináltam, ezért visszamentem megnézni, és tényleg megcsináltam. Azért poénból rányomtam a Team Gaira, és mi lett belőle?!   Figyelmeztetés Carnwennan  Figyelmeztetés
Az első lw-m meg is van, szuper Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 09:57:06 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8051 Dátum: 13 máj 27, 10:35:02 »

ATON14:
Gratulálok az első LW hez. Nekem is ez volt a elgelső lw ( azóta még 2 esett össze ,de ezaz én szerencsétlenségem).

eragon:
Igazad is lehet , messze van még impo ,lazán lehet addig még FNK lee is. Szerintem ha lesz valami event FNG ért akkor inkább easy vagy meden lesz , beginneren szerintem nem lenne kihívás. A legjobbak ott kb 1-2 hét alatt mennék végig (pénzezés nélkül), ugy hogy még nem is kaparnak annyira.
Azért a te elképzelésedben a 4 FNK lesz a durva ,mondjuk az én állmom sem sokkal jobb az összes FNG vel (pláne ha még dobnak be újakat) . Tudnám mi a bánatnak kell nekem is az összes FNG mikor tudom ,hogy max 10 et ha fogok közüllük használni(és ezzel lehet sokat is mondtam).
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8052 Dátum: 13 máj 27, 13:47:29 »

Engem szívat a játék... Reggel telefonról nyomkodom a fightot, erre látom, hogy lecsaptam a rókát talán a 4. tapicskolásnál. Oké, jöhet a frissítés -> még mindig vörös róka vagyok... Persze a küldetés, már halvány volt. Á, mondom itt hagyom abba az egészet... Próbaszerencse alapon elakartam lőni a maradék WE-t is, erre a következő kísérletnél ismét leverem... Mi van? Zsinórba 2x lecsaptam a rókát? Hamarabb miért nem lehetett -.-
Úgyhogy most egy kevésbé boldog Kiba tulaj vagyok. Annyira felhúzott ez a mostani event, hogy a 2. győzelemnek már nem tudtam örülni.

Talán Camper-el is kéne még 1-2 FNJ-t szerezni. Megvárom a következő event célját (bár valószínűleg Beginner lesz) és utána döntök, hogy kell e nekem a rerun.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8053 Dátum: 13 máj 27, 15:38:33 »

Most nem az a lényeg ,hogy hogyan ,hanem az hogy neked is sikerült befejezni az eventet ,amihez elsőként gratulálok is.
Az a kicsi cuki bug engem is megszívatott med végén ,szóval teljes mértékben átérzem a helyzeted. Hátom mögött van 2 sikertelen event is ,szóval már átéltem az a streszt is ,hogy látod hogyan folyik el másodpercről másodpercre a meglévő idöd és egyre kissebb az esélyed a sikerre (első eventemnél 2,5%+ esélyem volt és elbuktam).

Az isten szoljon belöletek ,hogy a kövi event beginner lenne, akkor gyorsan lehetne +1 FNG mindenkinek.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8054 Dátum: 13 máj 27, 16:28:49 »

Hát mivel 2x volt egymás után Hard event és ugye fölötte nem lesz, ezért megint előröl kell kezdődnie. Azaz Beginner->Easy és így tovább.
Hard alatti event-en már nem fogok indulni. Az FNG-re nincs szükségem, a top 10-be pedig nagyon nehéz bekerülni, legalábbis 1-2 óra online léttel. Ráadásul FM után/alatt olyan LW-k nyílnak meg, hogy nem is érdemes többé a top10-ért szenvedni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 535 536 [537] 538 539 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins