25 feb 18, 22:10:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 534 535 [536] 537 538 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781743 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
eragon007
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8025 Dátum: 13 máj 20, 13:00:15 »

Kihalt a forum,ahogy elnézem ..
Végre csak sikerült kivinnem 4.countryt is (és pont elfogyott a WE) de mégy igy se fér be minden :S Starter Gaara-FNG Ita-FNG Sasori-Zabuza-FNJ Naga-Shodai-Ryobird ez a jelen felállásom, FNJ Deit meg Zabuzával cserélgetem . Csak azt nem tudom még,hogy melyik FNG lenne jo FNG Ita mellé Sasori vagy Naga? Lehet ink Sasori,Nagát meg majd eladom ,végsö teamembe semmiképp nem férne be (föleg mivel már most 2FNG 2FNJ-vel nyomulok Nevet ) . Végsö csapatom majd csak Karakura utn lesz meg.  Viszont, a 3. FNJ-t majd valszeg el kell adnom .. Bár még odébb van, de a 2 mostani FNJ-böl az egyiket vagy az uj FNJ-t adjam majd el?
LW ügyileg meg semmi ... Hiába farmolok  SEMMI ! ...

Tai teamem egész jol halad (épp Kisame tartja fel AT-be) . Gondolkoztam hogy melyik kagét vegyem meg : Ebizu tul drága (1,7k+ch felezés ami még 850ryo) , 3/4farku Naru nem tünik rossznak csak talán mégse olyan jo , Raikage/Bee (mind2 jo lenne de már itt kezd drágulni) , Nidaime , vagy esetleg egy AT kage (Hidanra gondoltam) . Ebizut leszámitva melyik Kage lenne jó tai teambe? 
Lehet nem veszek Hachibit,mire odaérek a kiskedvenc talán még a 10Lvl-t is eléri . Vagy megérné lecserélni majd a Summont?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8026 Dátum: 13 máj 20, 14:16:51 »

Nekem sajnos nincs sok szabadidőm mostanában. Mindenhol egyszer ellövöm a felgyülemlett energy-t és ennyi. Mondjuk camper-nél csak a WE-t, mert így is sok időt elvesz a másik két csapat... Mosolyog

Kage:
Attól függ mennyire nehéz LW-t akarsz kiszedni. Vagy Naruto legyen, vagy pedig Ebizou. Utóbbi drágább, de az egyik legjobb kage FNK megszerzéséig. Az első lehetőség pedig olcsó, de mégis használható.

Ahogy elnézem a team-ed, nem igazán látom nyomát 400-as, esetleg 800-as ab-oknak. Ezek nélkül pedig elég nehéz lesz haladni ilyen summon-nal.
Ha nem is tervezed a 800-as ab-ok megvételét, akkor Rokubi nagyon ajánlott. Én a Beginner rerun-oknál őt szoktam használni, mivel ott (még) nincs sok ryo az ab-okra.
Ha megveszed az összes ab-ot, akkor summon maradhat a végéig. Hachibi meg inkább a nagyobb szinteken ajánlott, vagy ha camper csapatot csinálsz.

Main-nál nem is merek próbálkozni a 2. országban... Inkább megvárom még mindenki eléri a 20-as szint környékét.
Camper-el LW-ket ütögetek, mert mint írtam nincs sok időm.
Event pedig 1% esély környékén van (inkább fölötte). Előbb-utóbb csak sikerül.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8027 Dátum: 13 máj 20, 17:19:27 »

Ilyen idökben elöny ,ha csak 1 csapattal kell foglalkozni. Folyamatosan formálodik a csapatom ,lényegében már csak 1 jounin és a summon nincs meg a végső teambböl. Mivel a csapatommal kivittem az 5.countryt pont idejének éreztem az frissitést ,így került be starter geninem ,kage és summ a teambe ,azaz most eléégé erősen visszaesett a csapatom támadóereje. Addig nem mozgok tovább ,míg nem lesz meg az FNJ (kb 80% élete meg le most)

eragon
Ita mellé naga nem rossz ,legalábbis nálam jól szokott müködni (pl eventen is azzal mentem). Viszont figyelembe kell venni ,hogy mire szánod ls vagy hs . Ha hs talán naga ,ha le szerintem sasori. Kage ügyben én is hasonló állsáponton vagyok mint laci. Esetleg még tudom javasolni Tsunade-t , tapasztaltam ,hogy elég jó tud lenni ,bár relativ késön kerülhet be a teambe ,ami hátrányos a többi kagéhoz képest.

laci:
Átérzem a helyzeted , az elmult 3 napban 1,5 füzetnyi tömény bizonyitást kellett (volna) megtanulnom ,ami lényegében kivitelezhetetlen ,legalábbis számomra az (kicsit több mint 1 füzetet tudok most és holnap vizsga).
Szerdára meg 1 füzet kivonatát kell megtanulnom holnap .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8028 Dátum: 13 máj 21, 06:46:29 »

Drukkolok laci, hogy leüsd végre a kyuubit és elfelejthesd eventet, és ha van még valaki aki nem fejezte be akkor hajrá !
Hihetetlen, 3 hónapja és 5 napja kezdtem el impót, és az FNK Itachi már 52-es szintű, ott most jópár hete már hogy nem csinálok semmit csak levantine-t farmolom. És még hogy paráztam, hogy nem fogom tudni farmolni Nevet
Extreme: ame no ubokot farmolom a kezdetek óta, de nem esik. Sztem lassan már tovább tudnék menni még egy country-t, mindenki elérte a lvl 20-at a geninek közül, a két FNJ 24-es, kagem ugye még nincs. Amint kiesik az ameno, lépek tovább, hogy mielőbb bekerülhessen a kage. Shika FNJ-vel hálistennek napi egy perc ladderrel elhozom a dijakat, ha 5 percet rászánok akkor hozza még az ideal shinobit is. Unalmamban elkezdtem a medievalt Mosolyog
Szóval hetek óta nem esik sehol semmi, de hol így hol úgy. Látom moon tiger-nek kiesett a magirock is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 21, 07:08:00 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8029 Dátum: 13 máj 21, 07:44:01 »

Jaja, Forbiddenes LW-k tekintetében meglehetősen szerencsésnek tartom magam. Először a Fafniel esett ki, majd rá ~1-1.5 hétre a Magirock és Deimos ugyanazon a napon; meglehetősen marha sokat dobott a csapat sebzésén Mosolyog De még így is egy helyben toporgok, nem tudok semmit ütni OW-ben, mivel (FM-en legalábbis) elég alacsony szintű a csapat. Szóval ezt-azt vadászgatok, meg várom az isteni csodát, hogy napi 20-30 kihívásnál több érkezzen. Ha nem fog, akkor Isten tudja meddig leszek még Forbiddenen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 21, 07:44:52 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8030 Dátum: 13 máj 21, 12:13:51 »

Gratulálok MoonTger , és köszönöm még egyszer a tippet az FN ek ügyében ,megkaptam töle a válaszokat .

Jó nap virradt rám , a legnehezebb tantárgyamból sikeresen levizsgáztam reggel ,most meg megadta magát FNJ Lee. Szóval végre megvan a normál modon szerzett első FNJ -m ikszdé
Kezdödhet a fejlesztés ,bár szerintem hamar utol fogja érni a másik FNJ -t , kissebb a sealje ,van bonusza és minden cuccal amim van segítem.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8031 Dátum: 13 máj 21, 16:12:09 »

Köszi a tippe(ke)t!  
Lehet,hogy kiviszem beginnert azt ott be is fejezem.  Asszem rájöttem,h a tai-os csapat nem nekem valo :S Lehet,idövel ráéreznék mint a nin-es teamemnél,de ink maradok az eredeti tervnél: azaz majd Main teammel LSnin mellé szerzek tai-os FN-eket . Elsö ta-os FNJ Lee lesz (akit mellesleg sikerült kiütnöm,bár majd csak utolso country után lesz elérhetö :S )
Ráadásul, hiába is van most idöm, 1team irányitása,fejlesztése,"menedzselése" böven elég nekem.
LW meg még mindig nem esik ... Egyszer majd csak engem is elér Fortuna asszonyság ..

FNG-k terén: mivel már igy is elkezdtem lefelé vinni mind3 FNG sealjét,ezért lehet Ita(5seal) Sasori(2seal) duo lesz,Naga(4seal)-t meg majd eladom ,egyelöre raktáron marad FNJ Dei-el együtt,akit nagy valoszinüséggel szintén el fogok adni. Nem tudom,mennyire jo 5let egy tai-ost (FNJ Lee-t) berakni full LSnin teambe, de csak nem lesz vele gond (Zabuzát szintén el fogom majd mikor végre teljes lesz a teamem).
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 21, 16:16:52 írta eragon007 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8032 Dátum: 13 máj 21, 16:36:21 »

eragon: Ami eszedbe jut a játékkal kapcsolatban, az valószínűleg nekünk is megfordult már a fejünkben. Sőt, akár ki is próbálhattuk már.
Miért írom ezt? Az ok nagyon egyszerű: a közelmúltban 2x vittem ki Hard-ot LS nin team-el + egy LS tai FNJ-vel. És a mostani event-en is így veszek részt Kúl.

Ahogy így nézem a csapatokat látom, hogy egyre több helyen kezdenek azonosulni az FNJ választások. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én szeretem a változatosságot. Ezért szedtem ki olyan FNJ-ket, amik senkinek sincsenek meg itt Mosolyog
Az első FNJ-m Itachi lett volna, de valaki innen megszerezte, ezért tértem át Tsunade-ra. FNK Tsunade és Mifune tetszett, de mivel kiszedték őket előttem, ezért Shodai lett a választásom Nevet

Persze mindenki azt szerez meg akit akar. Csak azért írtam, mert így hirtelen másról nem tudnék írni Mosolyog

Ja és MoonTiger, emlékszel még, hogy 2. országhoz kb. hányas team kellett? Naruto team-nél úgyszintén. Illetve te melyik vonalat erősítetted? A 2FNJ-FNK vagy 1FNJ-FNK? A maradék CH-ba, meg aki befér (FNG és/vagy summon).
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8033 Dátum: 13 máj 21, 18:27:59 »

Laci: Őszintén megmondom nem.. nem tartottam számon folyamatosan, hogy ki hányas volt egyes országok után ^^;; Annyit tudok, hogy igazából egyik ország sem okozott különösebb problémát (ellentétben az átkozott Karakurával, khm..) Csapatfelosztás terén.. elég rugalmas voltam, próbáltam mindig full csapatot benthagyni. 2. ország után elvileg 70 chakrája van az embernek, ugye? Akkor valószínűleg a következő volt a felállásom: Fng, Fng, Starter genin. Starter Jounin, Fnj, Fnk, Gamatatsu. Igen, Gamatatsu. Szörnyű summon volt, de így legalább teljes lehetett a csapatom. Következő ország után pedig bekerült a summon (nálam a Piranha, de lehet akár Reibi is, kerek 10 chakra)

A csapatfelállásomat igazából országról országra előre elterveztem, szóval ha kell akár PM-ben el is tudom küldeni.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 21, 18:29:00 írta MoonTiger » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8034 Dátum: 13 máj 21, 19:01:48 »

Igen, 70 az elérhető chakra. Szóval 1db FNJ-vel nyomtad... Akkor én is áttérek erre a módszerre, úgy se kell Suigetsu. És nálam is Gamatatsu a summon... Lassan 7-es szintű Nevet
Temp summon-nak Reibi-t terveztem, esetleg az egyik új summon-t (+4tai, -1 enemy tai immun).

Eddig még nem próbálkoztam (vízzel együtt) a 3. országba. A 2. után nem mertem Nevet. Ott is csak pislogtam, hogy mi történik.
Igazából az a baj, hogy amióta itt vagyok, azóta összesen max. 100 kihívásom volt... Elvileg az első nap többet kellett volna kapjak ennél...

Azt megköszönném, hogyha elküldenéd. Én nem terveztem most semmit, csak úgy belevágtam. Ha teljes részletességgel kidolgoztad (elemeket is beszámítva), akkor lehet leresetelek és követem a példádat. Mondjuk én nem LS nin-el mennék Mosolyog.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8035 Dátum: 13 máj 23, 13:01:24 »

Reggel végre utolso country is megadta magát , pár perce meg ez esett ki:

Gondoltam elkezdem kiütni a Bijuukat, a Shudarshana-t meg elsöre kiadta Ichibi Nevet
Elkeztem FNG-ket kiütni, FNJ-kel meg várok kicsit .
laci válaszán kicsit elgondolkoztam
 ( "Ami eszedbe jut a játékkal kapcsolatban, az valószínűleg nekünk is megfordult már a fejünkben. Sőt, akár ki is próbálhattuk már.
Miért írom ezt? Az ok nagyon egyszerű: a közelmúltban 2x vittem ki Hard-ot LS nin team-el + egy LS tai FNJ-vel. És a mostani event-en is így veszek részt .

Ahogy így nézem a csapatokat látom, hogy egyre több helyen kezdenek azonosulni az FNJ választások. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én szeretem a változatosságot. " )

S igy az egyik ujabb FNJ-re esett választásom, igaz, még 4FNJ-t ki kell ütnöm hozzá (nem sietek szal .. ) .
A választott FNJ pedig : Hidan lett . Ő Hs tai,ezért kérnék kis infot a Hs-röl . Lehet levinném  majd Ls-re csak egy Hs tai FNJ-t nem tudom mennyire érné meg Ls-re huzni .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8036 Dátum: 13 máj 23, 13:21:28 »

Hidan-t lelehet húzni LS-re, mert nincs olyan magas seal-je. Hogy megéri? Ez már egy összetettebb kérdés.
LS tai-nak kell a sok taijutsu. A legjobb a 7:1 arány, és ha az ab-ok is adnak. Viszont ez nem követelmény. Én Tobi-t is LS tai-ként használom holott 3:5-be van és használhatatlanok az ab-jai. A 800-asa tűrhető, de ugye nem ad semmi staminát.
Magasabb szinteken a summon (Hachibi) lesz akkora szintű, hogy megérje.

Ahogy látom eventből már csak 6 nap van hátra... Én meg itt szenvedek több, mint 2,5%-al... Ha ezt nem sikerül befejezni, akkor pihentetem az egészet egy jó hosszú időre...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8037 Dátum: 13 máj 23, 21:04:46 »

Laci, sztem 2,5 %-al biztos sikerülni fog az event pár napon belül Mosolyog Jó kattingatást hozzá, várjuk a hírt ! Rengeteg még a 6 nap.  Grat az lw-hez Verbatimo ! Extremen nekem is végre kiesett az ameno, kerek egy hónap kellett hozzá, már nagyon idegesítő volt. Nekem is ma elsőre kidobta, így végre áttérhettem a moon-mythrill duóra. Megvan az arany rang, így kage is a csapatban van. Nibi lecsapásához még erősödnöm kell.  Én hidant nagyon utálom a játékban, mert hiába volt jófej az animében, mégiscsak megölte szegény asumát.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8038 Dátum: 13 máj 25, 00:21:46 »

Üdv!
Régebben elkezdtem játszani, deaztán abbahagytam. Mostanában elkezdtem újrajátszani, kicsit többet értek hozzá, de még mindig nem eleget. Vettem egy summont, viszont rájöttem, hogy vannak jobbak is, sőt. Viszont most egy kage-t akarok venni. Kit ajánlanátok?
(31/80-as chackra és jelenleg 1300 ryo)
Csapatom:

http://www.ninjamanager.com/teams/183202
Naplózva

....................................................................................................................
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8039 Dátum: 13 máj 25, 13:50:40 »

Csáó
Mivel beginneren vagy böven lesz chakrád ,ezért egy chio gond nélkül el fog kérni benne. Mivel a csapatod full nin ez lenne talán az egyik legjobb választás ,de ha ők akarod a teambe el kell érned e következő rangot (ezüst helyett arany csillag),ami a mapon való továbbhaladással tudsz elérni . Ha erre nem akarsz várni esetleg tudok javasolni egy sodait (bá szerintem beginneren chio-oro a legjobb mivel a végső fightra már 130 chakra lesz alapbol is).

Tudok még egy olyant javasolni ,hogy cseréld le legalább az egyik jouninod egy akasukisra.
Ha kivitted már  wind countryt töléletes tud lenni egy deidara ,mert melé még igy is befér chio. Erősen nines ,szóval hamar felülmulja a jelenlegit.

Javaslom ,hogy vegyél egy két AB-ot a csapatod tagjainak ,azoknak a tagoknak melyeket véglegesnek szánsz feltétlen ,mert jelentösen megnövelik harci értéküket.

A summod ideiglenesnek tökéletes ,de amit lehe le kell(kéne) cserélni ,igazábol jobb nines summonok arany rangtol vannak , ha kivitted river countryt ,pirányákat szokták méghasználni a reroll helyett . Mivel beginner relativ még egyszerű kivinni használhatsz akár nem nines summot is , erre péda az én csapatom is ,javarészt nines csapat s mégis tai summal megyek .

Nem egészen emlékszem már a beginnerre ,de hamarosan lesz elég erőd ,hogy megszerezd a forbidden ninjádat itt ügyelj arra hogy melyiket választod ki ,próbálj olyant választani ami a személyiségednek és a csapatodnak is legjobban megfelel (már csak azért is ,mert az a ninja örökké veled lesz). Javasolt ,hogy egyik stat növekedése 5-6 os legyen ,esetedben talán a nin lenne a jobb. Ez mellé még ügyelj arra is ,hogy mennyi a sealje ,mert erősen meghatározza milyen posztba használhatod .  A nines csapatok általában az LS (low seal) -t preferálják ,mert könnyen sebeznek nagyot (ha van egy kis mázlijuk).

Fontos lehet ha könnyebben akarod szintet kivinni ,ha a végleges csapatodat már jó elöre megtervezed és próbálkozol minnél elöbb minden tag beszerzésével.
Beginneren a chakrád 130 lesz (ha megveszed ch+ os is ,már 140, gomdolom ,hogy ez nem kivitelezhető )
A forbidden ninjád (FNG) 10 chakrát fog elvinni és minképpen szerepeljen a csapatodban ,mivel erősebb minden szintjén lévő geninnél.
Egy példa beginner nines csapatnak:
FNG - 2 BA genin- Itachi-Deidara- Chio-Nibi (ez 127/130 chakra)
Persze ez csak példa ,de ha gondolod használhatod akár ezt is.

Ez az én formám , felteszel egy egyszerű kérdést én meg komplett regényt irtam , remlem azért valamelyest segíteni tudtam.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 14:04:10 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 534 535 [536] 537 538 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins