25 feb 17, 11:59:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 524 525 [526] 527 528 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781244 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7875 Dátum: 13 ápr 16, 01:04:20 »

Zetsu pár napja megállított. Persze elem cserével már hamarabb is meg lett volna, de inkább úgy voltam vele, hogy legyűröm azt a kis különbséget ami a két elem hátrányból adódik.

Mindegy, legyőztem, olyan szép sebzésekkel, hogy a Hashi már nem is ütött rajta. Tejbedarának sikerült négy támadást bevinnie annak ellenére, hogy elemi hátrányban volt.

Jöhet a Pirosaranyos templom a Naruto csapattal, de nekik már Tejbedara is túl nagy falat, pedig fejlesztgettem őket.
Remélem a bijuk ellen tudok velük egy-két szintet lépni, ha nem akkor marad az atakkolás.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7876 Dátum: 13 ápr 16, 14:15:29 »

Nah ... Csak sikerült letudni AT-t is (Peinek, amint meglátták "piciny" csapatom, egyböl megadták magukat Nevet (naru teamemnek átváltottam az elemeit hogy üssék a peinek elemeit,igy 3.adszorra sikerült) ) . Pont elfogyott az energy, igy kicsit várok,azt Go OW .
Ti merre tartotok OW-ben?  Csak kiváncsiságbol,hogy mennyire is vagyok lemaradva töletek Nevet .
Még kb. mennyi ideig tart event? kb. 1 honap még min. , nem?

Tai-os teamemnek megvettem BA Leet,s nekiálltam 3. countrynak. Mig Hachibit meg nem veszem,addig melyik summ lenne jó tai teamemnek?

Szerk.: Sztetek eventen lenne értelme venni egy uj kagét/Aka jounint , most hogy már OW-ba értem?  Mert lehet vennék egy uj kagét/jounint hogy erösitsem kicsit a csapatom. Vagy esetleg egy SD-t?  Bár annak meg pláne nem lenne sok értelme ...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 16, 16:31:31 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7877 Dátum: 13 ápr 16, 16:19:38 »

Grat eragon007 ! Ha teljes a csapatod, akkor sztem felesleges haladni OW-ben, mivel sok haszna nincs, és a végéhez úgyis még sok szint kel, én main teammel hardon most nyirtam ki shinigamit és nem volt könnyű, meglehet nézni mekkora szintek és milyen cuccok kellettek hozzá. És azután még több szint kell mindenkinek, hogy kyuubi ellen lehessen menni... legalábbis sztem.  Ugyhogy eventen én tapottat se megyek mert a csapatom teljes. Am sztem még kb egy hét, max kettő és az első premiumos madár kiviszi, és onnan még két hónapig tart, annyi időnk van kivinni, hogy megkapjuk a bónusz ninját. 
Tai-os teamednek pedig hachibi-ig a nin kame-t javaslom, vagy az új summonok közül giant rhino, ő talán a legjobb arénában,  giant dogs is jó sztem,  vagy Giant Crustacean esetleg : 5,5 tai + 2 % ryo bónusz / szint, bár a ryo nem sokat számit mivel csak temp summon igy nem lesz magas a szintje, talán mégse javasolnám (attól függ).
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7878 Dátum: 13 ápr 16, 17:32:31 »

Ez már megint az én formám,2 napja farmolom a mythril knife -ot, erre egyszer nyomok félre és kiesik Moon Chaser ikszdé
Nem egészen ezt akartam ,de azért egy SSP helyére böven jó lesz.

eragon:
Én is csak megerösíteni tudom bandeet. Ilyen szinten már nem nagyon éri meg egy csere ,már csak azért sem ,mert nem 1 napot kéne szánní a tápolásra ,ami majdnem egy az egyben lejönne a kjuubu elleni harc idejéből.
Nálam is felmerült egy SD csere és kiszámoltam ,hogy matematikailag még jobban is jöttem volna ki belöle ,viszont ebbe nem lehet beleszámolni a fejlesztésre szánt időt.(Így már nem érheti meg)
A másik kérdésedre válaszolva az OW ben SD nél tartok, kb minden nap 1-3 próbát nyomok rá hátha alapon ,de inkább LW zek.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7879 Dátum: 13 ápr 16, 18:15:31 »

Írtam egy nagyon hosszú hsz.-t, de elment az áram, most meg kezdhetem előröl... :S És grat Verbatimo Mosolyog

Lényeget összefoglalva:
-Beginner-en és Easy-n temp summonnak csak Ryo Bird ajánlott. Már egy Nin-Kame-el is kivihető a két szint.
-AA-t Beginner-en, CH+-t és a többi fejlesztést Easy-n érdemes kiszedni.
-Az új acc-okon érdemes olyan tagokat összeválogatni, akik rendelkeznek ryo-s ab-al. FNG-t tetszőlegesen kiválasztani, de nem használni. Summon-nak az új tai-ryo gain-os tökéletes.
-Eredménye, hogy hamar kiszedhető AA és viszonylag gyorsan beverhető a róka is.

A többit viszont elfelejtettem Nevet. Majd egyszer eszembe jut.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7880 Dátum: 13 ápr 16, 19:58:57 »

Grat Verbatimo moon chaser-hez ! Ja és különösen annak tudatában, hogy eddig peches voltál ilyen téren, most megtört az átok Nevet Csak így tovább ! Én meg mithrill knife moon chaser duót farmolom hetek óta... mióta kiesett a dragonbone... remélem kiesnek már végre,  legalább az egyik. Bár még sok idő van event végéig, addigra még remélem más is kiesik. Nekem ez a taktikám, semmi sneack, csak lw-zés. Az a bajom, hogy ha mondjuk hetek óta ütök egy lw-t és nem esik akkor nem térek át másra, inkább hónapokig ütöm de amig ki nem esik nem nyugszok. Azért összességében hamarabb kiesnek mint a kalkuláció, ugyhogy nem panaszkodok.  Am tegnap 40 körül, ma 57 meccs jött össze arénában. Saját kihívások közel fele arra megy el hogy leszorítsam a csapat xp-t, az ilyen meccseken csak kage van benn és legalább ő kap pár xp-t.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 16, 20:17:56 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7881 Dátum: 13 ápr 17, 07:00:29 »

én is nézegettem mythril knifet, de rájöttem, hogy nem kell... még staminás LWt akarok kiszedni, mert zabuzánál az FSPt le kéne cserélni valami impozánsabbra, nagrarok talán... rerollt is ad, ami meg kell az lsnin testnek...

Verbatimo a moon chaserhez grat Mosolyog kérdésem hogyha megunom az LWzést mert mindent kiszedtem, amit akartam, akkor mit tegyek sneak attack vagy buzeráljam az aktuális ellenfelet amíg be nem adja? Mosolyog

Minatónál járok OW-ban, basher szerint tudok 5900-at ütni Shinigamira, neki 5500 élete van, szóval lassan megpróbálom...

valakinek feltűnt már, hogy a top3-nak Tobi jouninja van, a top 9nek meg Ebizou kagéja? meg még utánuk néhánynak is... nagy ötlet, és tényleg erős (de akkor is lee és gai a legerősebb XĐ vicceltem) kövi eventen is lst szeretnék, de tai és nin egyaránt lesz benne, kérdés hogy milyen nehézség lesz, meglássuk a szemünkkel!

amúgy én kihívásoknál nem taktikázok: nemzeti öntudatom révén a magyar zászlós embereket hívom ki, titeket... bár bandee időközben az USÁba emigrált ahogy látom Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 17, 07:16:39 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7882 Dátum: 13 ápr 17, 15:01:13 »

Köszön mindekinek a gratulációkat.

gradpa
Köszi ,hogy eszembejuttatad shinigamit.
Megnéztem gyorsba és lehet illene nekiállnom kicsit OW nek ,mert már shinigami ellen is van esélyem (6500 at küldök rá maxban)és még mindig SD nél vagyok, bár lehet ,hogy még hagyom . Még ha el is jutnék Kjuubiig ,nem lenne esélyem ellene,még csak 5700 at ütök rá.

Lassacskán meglesz a 2. stat mindekinek . Legnagyobb problémám ,hogy kage még mindig nagyon le van maradva (jobban mint elötte bármikor). Csak ,hogy lejellemezzem mennyire van lemaradva : Ita fng átlagban 20 sebzléssel jár elötte ,ami nem kicsit ciki (persze nem 2 szint van köztük)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7883 Dátum: 13 ápr 17, 17:29:27 »

Ne felejtsétek el, hogy a shinigami akkorákat üt, mint egy ló, tehát nem fog engedni minden ninját 3-4-5-ször ütni, lesz akit lecsap második, harmadik ütés után, persze lesz olyan is akit hagy 6-ot is ütni, de azokban a hatodik hetedik ütésekben már nem sok kraft van. Én nem néztem semmilyen bashert még, mert ahogy main teamnek még korai hardon a kyuubi, az alapján még sehol nem vagyok az event hardon. A main teamem átlag 250 körül sebez, de ugye mivel rerollos és mindeniknek megvan a 100 ezért általában nagyobb a sebzés, és event teamnek az átlag sebzése még csak 220.
grandpa : emigráltam igen ikszdé valaki tanácsára... Mosolyog  amugy én is kihívom a magyarokat, de ugye mindenkit csak négyszer enged kihivni max egy nap, és én sokat online vagyok igy jóval több kihívást indítok, nem csak magyarok ellen, de elég sokan vagyunk így eventen magyarok. Kiesett a moon chaser, kezdtem már nagyon bepipulni, szerencséje volt Nevet
Ja és grandpa: én nem buzerálnám a WM ellenfeleket, ha még nagyon nem megy akkor felesleges szerintem, csak pazarlás, akkor már inkább sneack.Persze shinigaminál a lvl5 death-t is figyelembe kell venni. Észrevettem én is Ebizout főleg, hogy topcsapatokba van, de szerintem van amugy pár csapat akik nincsenek a topban , de sztem előbb ki fogják vinni a reroll miatt, mint néhány magasabb szintes csapat gobival. Persze vannak olyan top csapatok is Gobival, akik hibridek de az LS nin tagoknak megvan a jó rerollos lw(pl nevermiss bow), a crites tagnak crites lw, stb szépen minden tagnak kiszedve a speckó lw. Azok jók.

szerk: ti mennyi kihívást kaptok mostanában skacok ? ha nem titok Mosolyog  megvan az első lila Szomorú rám is cáfolt, mert gobival és 100 alatti rerollos ls nin tagokkal vitte ki.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 13:10:37 írta bandee_26 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7884 Dátum: 13 ápr 18, 09:18:47 »

Én is ki szoktalak hívni titeket, de csak, hogy lássátok hiába vagyok előrébb ellenem úgy sincs esélyetek.  Nyelvesít Pojén

Naruto csapat egészen a Barbárig jutott.

Azt honnan tud hatom meg, hogy egy nap hány kihívóm volt? De szerintem nem lehet túl sok.

megvan az első lila Szomorú
Megverték mert prémezett. Pojén

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 09:19:28 írta Shiro » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7885 Dátum: 13 ápr 18, 16:57:55 »

őszintén gratulálok neki XĐ money over 9000... ennyi pénzt elkölteni Ninjamanagerre... ahelyett, hogy például nekem adta volna Mosolyog miből fogunk így kenyeret venni? XĐ  Pojén hihetetlen...
"Happy Ending"... és tényleg... so f*cking much! XĐ

nah akkor vagy 2 hónap innentől... top 20 esélytelen, a prémiumos articsókák úgy is befutnak hamarabb, de legalább a formátum tetszik... innentől megyek minden eventre! ki nem hagynám!

a Hokage négyesnél vagyok, veszem a statot, ütöm az LW-t, égetem a zsírt XĐ inkább a WE-t...
kyuubira még semennyit nem tudok csapni, az még idő... idő alatt max 2 hónapot értek, szóval hajrá!
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 16:58:44 írta grandpa666 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7886 Dátum: 13 ápr 18, 17:13:28 »

Hogy mennyi kihívást kapok? Gondolkozik A szokásos... Jobb esetekben megvan a 70, amúgy alig éri el az 50-et. Most tartok 27-nél, pedig az átlaghoz képest elég sokat voltam online.

Shiro: Arena-ban van egy ilyen szöveg: Showing teams online. About xx matches received so far today
A Sort és Refresh gombbal van egy sorban, vagy a Refresh és Acc. All alatt, ahogy tetszik. Az "xx" helyén van, hogy mennyi az aznapi kihívóid száma.

Kis érdekesség:
Aeno neve már sokszor feljött itt. Esetleg az újabb vagy régi-új játékosok nem nagyon ismerhetik.
Egyszer korábban írtam, hogy Main team-jét abbahagyta, és az Alt-ja vette át a szerepét.
Érdemes megfigyelni (az új) Main csapatát. A nevében az a szám a rerun-jai számát jelenti. Igen... Kicsit sok van neki.

Amikor én elkezdtem Hard rerun-t, akkor ő is Hard rerun-on volt, ezüst vagy arany rangon. Kivitte, majd megint jött Hard-ra. Ekkor ugye előtte jártam, mind szint ügyileg, mind pedig kristályok számában. Aztán szépen lassan megelőzött, majd megint kivitte Hard-ot. Aztán megint újra kezdte...

Meglehet nézni, hogy most vörös rókán jár. Minden számára szükséges ab-ot/itemet megvett. Mindezt, maximum egy hét alatt érte el, de lehet hogy kevesebb időbe telt neki. Aki nem hiszi el, az vessen egy pillantást az összes csatája számára... Még az 500 sincs meg...
Na ezt már lehet teljesítménynek nevezni. Én megcsinálok 1 rerun-t, ő addig kettő-kettő és felet simán lenyom.

Mi kell hozzá, hogy utána tudd csinálni?
-Először is ismerté kell válnod, hogy az emberek a neved alapján hívjanak ki. Legjobb mód rá, ha mod. leszel, vagy 2 hónap alatt kiviszed Beginner-től kezdve FM-ig a játékot.
-Ha kivitted Hard-ot, akkor megszerzed a Ryo Blade-et, és mész sok Beginner rerun-ra.
-Extreme után ugyan ez a helyzet, de a régi LW-idet erősebbekre cseréled. Ryo Blade marad.
-Kiviszed Impo-t, összeszeded a jó LW-ket, majd ismét sok rerun. Ryo Blade még mindig megvan.
-A legjobb LW-kel mész FM-ra. Itt már nincs meg a Ryo Blade.
-Megint összeszedted magad a jó LW-kel, illetve van két darab FNK-d.
-Jöhet a sok Hard rerun.
-Egy idő után kitapasztalod mit és hogyan, majd csak úgy viszed ki a szintet. Ugyanazokkal az FN-ekkel, LW-kel, ab-okkal, itemekkel. Ugyanazokat az elemeket választod, ugyanazokat az utakat járod be.
-Láss csodát, nagyon gyorsan kivitted Hard-ot

Egy pár tanács:
-Hogy eléggé effektív legyél, próbáld csökkenteni a Beginner-en való tartózkodásod 2 hétre.
-Majd 1 hétre
-Végül 4 napra
-Ott tartasz, hogy sok FNG-d van

Végezetül:
Már azt várom, amikor Impo-ra fog járkálni. Majd onnan is ellesek egy-két trükköt.

Remélem tudtam segíteni egy-két kalandozó embernek, aki hasonló célt akar bejárni.

Szerk.:
bandee_26:
Ahogy elnéztem Main-od, lehetne mit javítani rajta.
Először is Neji-nek egy Robust Nunchaku kell, Gil Sword mehet a süllyesztőbe. Oro kapja csak szépen meg a 400-as ab-ját. Így az FSP mehet Guren-nek a Nevermiss Bow helyett.
Nem látom át teljesen a helyzetet, de próbálj úgy is egy Basher-t, hogy Neji és Oro helyet cserélnek.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 19:17:59 írta laci1005 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7887 Dátum: 13 ápr 18, 19:42:30 »

Laci: szeretem olvasni az ilyen hsz-eket amolyan történelem óra  aenoarról Mosolyog tanulhatunk belőle.
Main teamemre vonatkozva kösz a hszt, épp ma néztem én is és pont úgy ahogy irtad, nejinek megy egy RN, de előbb pár napig elkezdem ütni a tornado edge-t, mert azzal még jobb lenne ugyanis néztem bashert és ha neji meglépi a szintet és felszerelkezik RN-el, vagy tornadoE-vel, azon kívül jó ideje farmolom míthrill knife-ot lassan ki kéne hogy essen, azon stamina is van, ha ez megvan akkor: sudarshana megy shizune-nek, moon chaser megy gurennek, mythrill megy chiyo-nak, tornado megy nejinek. Így mindenkinek megmarad a 100 feletti reroll és sok stamina is lesz.Viszont ahogy írtad, Oro-nak fsp helyett jobb lesz a 400-as, erre nem is gondoltam. Nejinek a gil sword csak ryo miatt van arénában. Szóval ahogy néztem bashert, még mithrill knife nélkül is Neji szintlépése után lesz kb fél százalék esélyem.
szerk: basherba kár, hogy nem lehet egy gombnyomással cserélgetni a ninjákat, ehelyett újra be kell pötyögni a felcserélt tagokat. szerk 2 : hülye vagyok ... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 18, 21:07:36 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7888 Dátum: 13 ápr 18, 21:49:14 »

laci1005:
Lehet ,hogy kapcsolatba kéne lépnünk Aeno val. Mivel nem kevés rerunt futott már be jocskán van FN je. Lehet ,hogy ő tudja mi van ,ha eléi valaki az 50 es limitet.
Amugy amit leirtál kb igaz lehet a jövőben rám.
Ugy gondoltam ,hogy kiviszem hardot ,mert azért egy FNj az csak egy FNJ (sőt ha event bejön helyből kettő). Ezután terveztem pár (min 3-4) beginner rerunt. Alapból azért ,hogy meglegyen a tai FNG sorom is + nem kevés ryo jöhet belölük be. (+ szeretném csökkenteni a beginner rerun végigvitelési idejét ,ami most 22 napon áll).

Lw nem esik . Ow-be gondoltam beleölök 40 WE-t és léptem párat elöre. Meléékesben ,de összejött a 2. kör stat.
A lilarókásunknak gratulálok ,még akkor is ha perkált érte ,kivitte és ezt már nem vehetik el tőle.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7889 Dátum: 13 ápr 19, 14:23:29 »

Nekem igy elsönek lehetetlennek tünik, amit Aeno csinált , na mind1 ... Biztos meg lehet vhogy .
 Nekem mondjuk jelenleg csak annyi a célom,hogy majd nines teamem mellé egy taiost csináljak. Hard végére ha minden igaz,lesz 3 FNJ-m is igy majd kövi szintet (most igy nem tudom mi a neve Nevet ) 4FNG+3FNJ-vel kezdem .
 Lehet Hard után megyek pár Beginner rerunt is a 3 taios FNG-ért + Luna swordért (meg lehet még Siegfriedet is kiütöm tai teamemnek Nevet ) . Lehet igy fogok csak kövi szintre menni (7FNG+3FNJ) .
Hmm..  Lehet beszerzek mindegyikböl 10-10-10 db-ot (10FNG 10FNJ 10FNK ,  még leirni is sok nemhogy megcsinálni ikszdé )
Egyelöre csak csináljam végig Hardot , a többi meg majd utközbe .

Ha esetleg Tai-os teamemmel Beginneren véletlen sikerülne kiütnöm Luna swordot és Siegfriedet,akk melyiket lenne érdemesebb továbbvinni Easyre majd?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 19, 14:25:04 írta eragon007 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 524 525 [526] 527 528 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins