Hogy mennyi kihívást kapok?
![Gondolkozik](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/sick.gif)
A szokásos... Jobb esetekben megvan a 70, amúgy alig éri el az 50-et. Most tartok 27-nél, pedig az átlaghoz képest elég sokat voltam online.
Shiro: Arena-ban van egy ilyen szöveg: Showing teams online. About xx matches received so far today
A Sort és Refresh gombbal van egy sorban, vagy a Refresh és Acc. All alatt, ahogy tetszik. Az "xx" helyén van, hogy mennyi az aznapi kihívóid száma.
Kis érdekesség:Aeno neve már sokszor feljött itt. Esetleg az újabb vagy régi-új játékosok nem nagyon ismerhetik.
Egyszer korábban írtam, hogy
Main team-jét abbahagyta, és az
Alt-ja vette át a szerepét.
Érdemes megfigyelni (az új) Main csapatát. A nevében az a szám a rerun-jai számát jelenti. Igen... Kicsit sok van neki.
Amikor én elkezdtem Hard rerun-t, akkor ő is Hard rerun-on volt, ezüst vagy arany rangon. Kivitte, majd megint jött Hard-ra. Ekkor ugye előtte jártam, mind szint ügyileg, mind pedig kristályok számában. Aztán szépen lassan megelőzött, majd megint kivitte Hard-ot. Aztán megint újra kezdte...
Meglehet nézni, hogy most vörös rókán jár. Minden számára szükséges ab-ot/itemet megvett. Mindezt, maximum egy hét alatt érte el, de lehet hogy kevesebb időbe telt neki. Aki nem hiszi el, az vessen egy pillantást az összes csatája számára... Még az 500 sincs meg...
Na ezt már lehet teljesítménynek nevezni. Én megcsinálok 1 rerun-t, ő addig kettő-kettő és felet simán lenyom.
Mi kell hozzá, hogy utána tudd csinálni?-Először is ismerté kell válnod, hogy az emberek a neved alapján hívjanak ki. Legjobb mód rá, ha mod. leszel, vagy 2 hónap alatt kiviszed Beginner-től kezdve FM-ig a játékot.
-Ha kivitted Hard-ot, akkor megszerzed a Ryo Blade-et, és mész sok Beginner rerun-ra.
-Extreme után ugyan ez a helyzet, de a régi LW-idet erősebbekre cseréled. Ryo Blade marad.
-Kiviszed Impo-t, összeszeded a jó LW-ket, majd ismét sok rerun. Ryo Blade még mindig megvan.
-A legjobb LW-kel mész FM-ra. Itt már nincs meg a Ryo Blade.
-Megint összeszedted magad a jó LW-kel, illetve van két darab FNK-d.
-Jöhet a sok Hard rerun.
-Egy idő után kitapasztalod mit és hogyan, majd csak úgy viszed ki a szintet. Ugyanazokkal az FN-ekkel, LW-kel, ab-okkal, itemekkel. Ugyanazokat az elemeket választod, ugyanazokat az utakat járod be.
-Láss csodát, nagyon gyorsan kivitted Hard-ot
Egy pár tanács:-Hogy eléggé effektív legyél, próbáld csökkenteni a Beginner-en való tartózkodásod 2 hétre.
-Majd 1 hétre
-Végül 4 napra
-Ott tartasz, hogy sok FNG-d van
Végezetül:Már azt várom, amikor Impo-ra fog járkálni. Majd onnan is ellesek egy-két trükköt.
Remélem tudtam segíteni egy-két kalandozó embernek, aki hasonló célt akar bejárni.
Szerk.:
bandee_26:
Ahogy elnéztem Main-od, lehetne mit javítani rajta.
Először is Neji-nek egy Robust Nunchaku kell, Gil Sword mehet a süllyesztőbe. Oro kapja csak szépen meg a 400-as ab-ját. Így az FSP mehet Guren-nek a Nevermiss Bow helyett.
Nem látom át teljesen a helyzetet, de próbálj úgy is egy Basher-t, hogy Neji és Oro helyet cserélnek.