25 feb 20, 06:06:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 526 527 [528] 529 530 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782414 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7905 Dátum: 13 ápr 22, 08:19:23 »

Grat chaos blade-hez Verbatimo !! Nekem is nagyon kéne valami olyasmi lw, de úgy látszik nem akar esni semmi, kage nem lenne ilyen gyenge akkor haladnék már tovább, basher néha beadja a 0,0001-et, 0,0002-t de csak kb 6-ból egyszer, ugyhogy még van mit fejlődni, az a gond, hogy napi kb 25 kihívás jön csak. Ladderezek ezerrel, minden kis ninja expért megküzdök, plusz még WE-t is nyertem a hétvégén ,de hiába: ment a kukába, vagyis lw-re... mindegy, ha senki nem lesz 5-tel osztható szintü akkor megpróbálok a végéig elmenni, aztán remélem egy hét és elkezdhetek próbálkozni, bár atom nagy mázli kéne, de lw már nem akar esni ugyhogy amint lesz fix esélyem a kyuubi ellen rá fogok menni  Ördögi grrrr !!! Két kör stat megvan, plusz a kage-nak a harmadik, most gyüjtök a jouninoknak a harmadikra. Ha jól értelmeztem aenoar leírását akkor úgy kell, először kage, jouninok, aztán a genineknek utoljára.
Ja, és main hardon kűzd kyuubival, 0,6 körül most az esély, de még lesznek szintlépések, ugyhogy akár még a mai napon felmehet 0,8 % köré Mosolyog  Murasame,luna, és daedalus lance jön tovább , a negyedik pedig vagy nevermiss bow, vagy sudarshana's chakra lesz, asszem nevermiss lesz, mert azt nehezebb kiütni kicsivel kisebb eséllyel esik, habár csak 10 attackot ad, de 65 rerollt, amivel már az elején meglesz egy ninjának a 100 körüli reroll,  nehéz döntés, mert a másik lw viszont 54 ninjutsut ad és 10 rerollt.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 22, 09:18:04 írta bandee_26 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7906 Dátum: 13 ápr 22, 10:14:28 »

Minato meg lett második próbálkozásra. Hehe nagyon szerencsésen jött ki az ütéssorozat. Utána majdnem Hiruzen is fűbe harapott, csak kellett volna még egy milliméter.
Na mind egy Koko meglépi a következő szintet és újra megpróbálom.

A következő módszert a hétvégén próbáltam ki.

1 Megnézem azokat a csatákat, ahol engem hívtak ki.
2. S azok közül is azokat amelyikben győztem. (Ha leet olyat, ahol több kihívás is győzelemmel járt.)
3. Akik ellen a legtöbb nin xp-t szereztem, azokat támadom de izibe.
Így szépen fejlődik a summon, a ninják és dől a lé.

Szóval olyanokat akiknek xp-je kb enyémmel egyező vagy több és nagyjából meglehet tippelni egy 80%-os nyerési esélyt.

Akiknél változatos az elem, mint nálam, azoknál fontos, hogy ugyanazzal a sorrenddel támadjunk, mint amelyikkel már korábban győzelmet arattunk.

Nem tudom hátha más is észrevette, de hétvégén a toplistán hárman voltunk magyarok egymás után.  ikszdé

Egyébként ti hol tartotok?
Én  OW Hiruzen.
Azt sejtem, hogy bandee OW Minatonál.

Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7907 Dátum: 13 ápr 22, 14:49:25 »

Grat Verbatimo Chaos-hoz Mosolyog. Nálam nemrég Moon Chaser pottyant ki. Megkoronázza az egészet, hogy az utolsó WE-ből... Mosolyog
Most én is Chaos-ra állok rá, jó lenne Guren-nek.

bandee_26: én nem ajánlom, hogy a Nevermiss Bow-ot vidd tovább. Persze fontos az elején is a reroll, de mit érsz vele, ha nincs elég ninjutsu hozzá? Márpedig az elején nem fog egyből 300 lenni. Inkább vigyél valami olyat, ami sok nin-t ad, van rajta reroll, és esetleg még stamina is.
Persze ezt csak tanácsnak vedd. Úgy is neked kell dönteni.

Shiro: én is a szőkeségnél járok. Megnéztem, hogy meddig tudok menni. Inkább majd egyszerre viszem végig az egészet.

Main-nál kitaláltam, hogy hogyan lehet még kihozni egy picit a csapatból a jelenlegi szintekkel, de ahhoz meg kell Garuda... Nevet
Úgyhogy most azt próbálom kiszedni. Addig is kage kapja az xp-t.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7908 Dátum: 13 ápr 22, 17:48:43 »

Hát Laci elfogadom a tanácsot, és ez alapján sudarshana ami továbbvivendő, 54 ninjutsu +10 reroll, vagy moon chaser: 45 ninjutsu 18 reroll, nagyjából ugyanolyan erősek sztem, a 9 ninjutsu különbség nem sok de a 8 reroll különbség se. Kb egyformák sztem, talán moon chasert hamarabb lehet könnyebben farmolni, viszont 0,03 a dropchance, mig a sudarshana-é 0,05.  Vagy megpróbálom kiszedni az exp blade-et, még nem tudom, ahogy magamat ismerem amint megadja magát a róka rohanok a kövi szintre Nevet amugy most már 1 % fölött van az esélyem.

Amugy lenne még egy kérdésem: impo szinten meddig érdemes arany rangon maradni ? úgy gondoltam, hogy még egy darabig maradok, mert állitolag ugye arany rangon jön a legtöbb kihívás, viszont gondolom nem ártana minél elöbb a csakrához hozzájutni hogy a teljes team bent lehessen. A mostani szintekkel azt hiszem még nem lenne egyszerü, ha egyátalán lehetséges a karakura végigvitele, WE-t semmiképp nem pazarolnék, okosabbnak tartom kicsit tulfejleszteni a csapatot és akkor kivinni amikor max egy-két véletlen vereség csúszik be mapon, nem pedig harmadik próbára sikerül minden egyes pálya. Szóval tömören a kérdésem, kb mekkora szintek kellenek karakurához úgy, hogy a csapat 5+1 tagú : starter G-FNG-starter J-FNJ-FNK-Nibi(11lvl). egy link a csapatról: http://www.ninjamanager.com/teams/160678  ja, és 6,5k ryo is van már, tahát a 800-as AB-ok egyből megvehetőek lennének.

+kérdés: kyuubi ellen ugye nem számít a -enemy tai/nin immunity   ?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 14:26:24 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7909 Dátum: 13 ápr 22, 18:52:59 »

Köszi mindekinek
Akkor ,hogy én is válaszoljak , shinigaminál (remélem valami hasonló a neve) tartok. Innen már csak akkor moccanok ,ha lesz róka ellen min 0,1-0,3 % esélyem. Addig marad az LW zés.

laci
Grat Moon chaser-hez, remélem neked is úgy esik ki Chaos mint nekem.

bandee
Grat az első esély villanásokhoz ,nem kell már sok neked. Hamarosan remélem lila rókát köszönthetünk a fórumon.
(nálam még Nibi kicsi le van maradva ,így csak 6800 a max amit rácsapok)

Amugy nevezetek hülyének ,de szerintem az LW zésben van valami hátsó sunyulás. Elég valószínűtlen ,hogy egyik felhasználomban 1 év alatt esik 2 ,a másikon meg 2 hónap alatt 3. Persze tudom ,hogy mázli kérdése ,de azért azt is nézzük ,hogy fő accnál nem ritkán direkt nagy esélyel eső LWet kerestem és semmi , itt pedig ami kiesett egyik sem az a 5 perces kategória volt.

Am ,szerintetek reális ,ha a mainemen a Hardot Június végére ki szeretném vinni?
Ugyan még csak 2.countriban vannak ,ha átjutok Painnen már jó esélyem lesz a 3. ra.
Ennyire HS es teammel nem szabad kezdeni, szóval kelleni fog még pár ls es FN.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7910 Dátum: 13 ápr 22, 19:21:58 »

Grat mindenkinek mindenhez Nevet
LW ügybe szinte ugyanaz a helyzet mint veled , Verbatimo :S Amilyen szerencsém van, örülök,ha event végéig kiesik mégegy LW ...
 Lehet pár napig csak kagéval fogok menni (többi ninját kiveszem, niibi természetesen marad) a gyorsabb fejlödés érdekében. Ugy tünik Yondi nagyon megmakacsolta magát , sehogy se tudok tuljutni rajta :/

Nekem kicsit nehéznek tünik 2 hónap alatt kivinni Hardot , bár ki tudja, vhogy biztos meg lehet csinálni ..

Main teamem egyelöre még mindig Earth (4.) country elején álldogál .. Lehet nem is olyan jo ötlet,hogy belövöm mindegyik ninját villám elemre (kicsit sokat kéne költeni) ,lehet inkább LW-t kéne vhogy ütni,csak éppen nem esik ...
Beginner teamemmel 3. (villám) country végén vagyok. Egy kérdés : melyik jobb Giant Rhino (4 tai,1 -enemi tai immu) vagy nin-kame (3 tai,1 tai immu) ?
 Itt a Beginner teamem:  http://www.ninjamanager.com/teams/212203
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7911 Dátum: 13 ápr 22, 19:43:08 »

Én amondo vagyok ,ha temp summnak akarod mindkettő böven jó (inkább a chakrán múlik) ,de én talán rhinot vinném ,mert ugy is max 4-6 os lesz ,aminél még az immun(bármelyik) inkább mellékes.
Persze ez csak az on véleményem ,bár tény ,hogy beginerre nem kell olyan bivaly csapat (nem baj ha az ).

Ennyi eszem van. Látszik ,hogy pár percet vagyok fenn mainemen, átpakoltam a cuccokat és kivittem river countryt. Szóval 3.country(fire) elején vagyok. Most cél egy madárka beszerzése (kis cél ugyan ,de passzívban ez sem egyszerű), utána meg egy temp kage (valszeg gaara). Közben valószínű keresek valami low helyen farmolható LW-t ,hátha szerencsém lesz itt is alapon.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7912 Dátum: 13 ápr 23, 15:34:35 »

kb 1 hónapra számoltam az event befejezését.

Amennyiben minden pontot okosan megválasztott csatákra költök, úgy az napi 80 csatát jelent.

Ha csaánként egy ninja átlagosan 10xp-t szerez, akkor egy nap az kb 800xp

Ha egy szint meglépéséhez átlagosan 2200xp (kb 2000xp, de növekedés nem túl jelentős) kell akkor 10 szinthez kb 22000xp Ami 22000/800=27,5 nap összeszedni.

Miért 10 szint?
Mivel kollektíven ennyit kell fejlődnie minden ninjámnak, hogy a ninjáim összsebzése nagyjábol megegyezzen a már lila rókások ninájáinak összsebzésével.

Szóval nem tudom mennyire sejtem jül, hogy Hard Mode kivégzéséhez kb legalább olyan lvl43-lvl45-ös ninják kellenek.

Sőt ha csak simán a summonra számolom akkor az is tud  akár 10 szintet is fejlődni egy hónap alatt. Amiből szintén megvan a
3.5x10x6=210-es összsebzés.

S ugye mindkettőt úgy számoltam, hogy nem kapok kihívókat.

Szerintem egy hónap alatt simán befejezzük az eventet, de akár két hét is elég lehet rá.
Ti mire tippeltek?  Én mindennel együtt úgy két hétre.  ikszdé
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7913 Dátum: 13 ápr 23, 16:17:07 »

Ha napi szinten 120 fölött lenne a kihívók száma és a legtöbbször nyernél is, akkor akár már a jövőhéten is meglehetne a szint.

A szintek egyre könnyebbek lesznek, mivel rengeteg hasznos infót lehet találni itt, és a NM fórumán is. A "nagyok" akik a leírásokat csinálták, több időt vacakoltak 1-1 szinten, mint mi. Ugye nekik ki kellett tapasztalni, hogy mit hogyan érdemes csinálni. Nekünk, pedig elég elolvasni.

Néztem egy Basher-t én is. 6,5k-t ütök a rókára, Shinigami-ra pedig 7k-t. Utóbbit 0,4%-os sikerrel, ami nem túl sok.
El kell még egy pár szint, illetve stat. Még csak a 2. kört tudtam befejezni.

Main-nál elég alacsonyan van az átlagszint. Meg is látszik, ugyanis csak 0,05% esélyem van. Asszem megvárom még mindenki szintet lép és Lee-nek tudjak venni még egy statot.

bandee_26:
Addig érdemes aranyon maradni, ameddig nem tudod átvinni Karakura-t. Kellenek azok a 800-as ab-ok, illetve Impo-n vörös rókán is rendesen jönnek a kihívások, ha sokat vagy online, amivel neked nincs gondod.
Ha nem érzed pofátlanságnak, akkor hogyan van neked ennyi szabadidőd? Nevet. Ha nem publikus, akkor PÜ-ben is válaszolhatsz, persze csak akkor ha akarsz Mosolyog

Talán te kérdezted, hogy ki kinek veszi meg először a statokat. Én mindig a genin-eknek szoktam, ott is az első két embernek. Nekik kell bírni a 4-8 ütést, ezért izmosnak kell lenniük Mosolyog. Utána mehet annak, aki kevésbé tud lépést tartani.
Ha HS-ről van szó és 100%-ig bírják, akkor én is a kage->jounin->genin módszert használom. Általában utána nekik már nem is szoktam venni.

Ja, el is felejtettem... Aki úgy érzi ráismert a hölgyre a Sign-emen, az PÜ-ben küldjön már egy nevet... Kíváncsian várom hányan ismerik Nevet
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7914 Dátum: 13 ápr 23, 16:59:23 »

Off: Laci, szabadidő azért van mert nem találok munkahelyet, röviden ennyi, de persze nincs semmi rossz a kérdésedben Mosolyog Am megb..hatom a sok online létet, napi 25-35 a max ami jön kihívás, egy része bukó is, egyre nehezebb fejlődni, másrészt elcsesztem az lw taktikát is sztem, olyanokat ütök amik kisebb eséllyel esnek, mint a 0,04-es hardos lw-k, ráadásul rosszabbak is, és még ki se esnek   off vége
Nekem shinigami ellen 25 % esélyt mutat, és mivel most senki nem 5/  lvl  ezért el is mentem hozzá, elsőre nem sikerült, elfogyott a WE. Az a baj, ha ki is esik daedalus lance az nem ad elég staminát , egy chaos blade-et rá tudnék rakni chiyo-ra, azzal meglenne a 100 stamina, de a daedalus-szal basher szerint se jövök ki jobban chiyo-nál, mint egy FSP-vel. jelenleg  már fix a 0,001 % -0,006 % közötti esély, de ez gyakorlatilag 0 %, az első genin kevesebb mint 30 százalékban élné túl a 4.csapást és a max sebzés 7650-8100 között van kb.... Main teamnek hardon már 1,5 % fölött van az esélye, mégse dől még ki. És ha összehasonlítom az eventes hard teammel, hát jóval erősebb minden egyes tagja.
Valaki tudja, hogy a kyuubi ellen számít-e a -enemy tai/nin immunity ? Ugye nem számít ?
Bocs, elfelejtettem megköszönni a segítséget ! Köszi Laci Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 17:15:49 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7915 Dátum: 13 ápr 23, 17:48:33 »

Ahhoz képest, hogy alig kapsz kihívást elég gyorsan haladsz Mosolyog.
A nagyinak pedig bőven jó egy FSP is. A 100 staminája meg lesz, nem is kell neki több. Persze, ha kiesik valami jó staminás LW, akkor oda lehet neki adni nyugodtan.

Nálam a legfőbb baj az az, hogy nem használom el a kapott energy-t. Rengeteg megy kárba, mivel 9-10 után már nem szoktam felnézni. Ráadásul leghamarabb d.u. 3 fele szoktam megérkezni.
Ez annak tudható be, hogy több órám van egy héten, mint ami a nappali tagozatos tanulóknak megengedett. Na meg, engedik, hogy korán reggel (5-6 fele) használjuk a gépeket, felügyelet nélkül... Nevet

Az immun-ra nem tudom a választ. Talán mintha valaki írta volna, hogy az nem. De mindjárt utána nézek NM fórumán.

Szerk.:
Szerintem én vagyok a vak, de semmit nem találtam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 18:11:10 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7916 Dátum: 13 ápr 23, 18:49:58 »

Nekem meg talán pont forditva ...  Napi 80-90 kihivás, mégse fejlödik vmi jol a teamem :S  LW-k terén meg lassan már télleg ott tartok,hogy ink nem vadászok . Ismerve a szerencsém, vagy épphogy kiviszem eventet vagy nem sikerül ...
Én inkább délután vagyok fent este 8-9ig kb Nevet  De hiába ez a sok idő,ha lemegy WE,Aréna energy akk sok mindent már nem tudok csinálni , max tervezgetek mit-mikor-hogyan-stb. Lassan megint nézek bashert,hogy hogy is állok .

Szerk.: Néztem egy Bashert  és Shinigamira 6400at ütök max  és durván 0,002% esélyem lenne ellene . Kyuubira 5700at verek  , ez alapján nem sok esélyem van még egyik ellen se :S 
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 23, 19:05:19 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7917 Dátum: 13 ápr 23, 19:32:49 »

Én általában nem tudok huzamosabb időt online lenni ,inkább az a többször keveset típusban nyomom. Iskola miatt gyakran kell laptoppal futkoznom , ha meg nem akkor ott a telefon (wifit meg "lopok" a suliból).

OFF:
Valaki véletlen nem tudja ,hogyan lehet okos telon csapattagokat váltani ? LW zéshez jól jönne ez az infó.
OFF VÉGE

Statoknál általában ugy csinálom ,hogy 1 kör mindekinek (genin -jounin-kage) , 2 . kör nél 4-8.hites genin ,kage jounin ,genin. Ha még nem bírja az első kettő akkor nekik még egy ,utána ha van még pénz akkor a leggyengébbnek a maradék közül.

Összejött mgint pár up ,amivel javultak a sealjeim + summ is upolt, kiváncsi leszek ez mennyit jelent Kjuubi ellen.(remélem már átlépi a 7k-t)

Laci
Elküldtem a válaszom signel kapcsolatba.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7918 Dátum: 13 ápr 23, 19:40:59 »

Laci: köszi, egyébként most már én is tudom nézni NM fórumát, csak nem tudtam a jelszavam   Pirul
Shinigami is kifektetve, akik már rutinosabbak mit tanácsolnátok: mekkora esélynél érdemes már próbálkozni a kyuubinál ?
Ma jól alakul(t) 38 kihívás jött. A tengernyi időmnek hála már másodszorra szerzek még plusz WE-t is ladderben. Persze nem ülök egész nap a gép előtt, megyek a dolgaimra, de a barátnőm ütögeti nekem az aktiválós kódot amikor nem vagyok otthon.
Okos telefonos kérdésben hülye vagyok Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7919 Dátum: 13 ápr 23, 20:22:35 »

bandee
Te mázlista camper ikszdé Nem elég ,hogy "sok" a szabadidöd még a barátnöd is besegít .  bow
Hát mingyár dobok neked még 2 smilet.

eragon
Nagyon tuti lett a képed.
Amugy meg nem kell aggodnod , hamarosan nekünk is lesz esélyünk Kjuubi ellen és még messze az event vége . Ahogy észrevettem 80 környékén mindig van ,aki sikeresen befejez egy eventet és szerintem ebbe minden fórumos bele fog férni. Én sem azért sietek ,mert félek ,hogy nem sikerül az event ,csak szeretnék minnél elöbb a mainemre koncentrálni, ami az event kezdete óta nem kicsit van háttérben.

A csapatom egészen jól fejlödik, már olyan 7100 at csapkodnak Kjuubira. Ha még egy up összejön Nibinek (a héten szerintem meglesz), és addig még pár a többi tagnak ,már megközelithetem azt a bizonyos határt.(ha kiesne még valami támadó LW ,akkor méghamarabb meglehet) Shinigami ellen olyan 4 % esélyem van ,bár inkább várok vele még nem lesz kész a teamem.
Ami engem illet Kjuubi terén ,ha elérem már az 0,05-0,1 et már őt fogom sorozni (kitudja ,még szerencsém is lehet alapon)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 526 527 [528] 529 530 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins