24 nov 27, 19:25:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745412 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7695 Dátum: 13 márc 20, 15:25:55 »

Híj, sikerült belépnem a régi accommal.

A felhasználómra még emlékeztem, de a jelszavamra nem.

Gondolotam küldetek jelszóvisszaizélő emailt. ha a jelszavamra nem emlékszem, akkor az ellenőrző kérdésemre sem.

Az emailek között megtaláltam a jelszavamat, de az egy másik acount volt. Már csak egy kicsi kellene  a róka legyőzéséhez, de valamiért nem tok arénázni és meglépni az 1-2 szükséges szintet.

Most így hirtelen beugrott, hogy ez egy verseny account volt, még az ősidőkből.

akkor valahogy be kéne lépni a fő accountal. Nem, hogy a jelszóra nem emlékszem, de még arra sem hogy milyen email címmel regisztráltam.  De aztán jó szokásomhoz hívn kiderült, hogy mindkét accountomnál ugyanaz volt a jelszó.  ikszdé

kis csapatom kb így néz ki.  smirksweat
http://www.ninjamanager.com/teams/21323

ez pedig volt az eventes
http://www.ninjamanager.com/teams/154383

Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7696 Dátum: 13 márc 20, 16:17:26 »

Jééé, egy Shiro és nem mod.-ként írt... Tényleg az ősidőből származik mind két acc-od... Üdv újra köztünk bye bye
Az elkövetkezendő 5-10 évben mennyire számíthatunk az aktívságodra? Nevet Ha úgy gondolod, akkor kipucolhatom a klánt és talán-talán beférsz még Mosolyog.
Igazából ez a többieknek is szól: aki be akar lépni a klánba, az jelezze és kidobok egy-két inaktív játékost. A felkérés után az egyik illetékes, azaz grandpa mindenkit felvesz Mosolyog.
A community->clan menüpont alatt meglehet keresni a klánunk (HUN Joint Shinobi Army), majd onnan lehet jelentkezni.

Ha már így nosztalgiázunk, Werytas és Fredy végleg felszívódtak? Elég rég jártak már erre... Ahogy Dest és Negritis is...

Ahhoz képest, hogy alig vagyok online, eventen elég szépen haladok. Első ország már letudva, most river-be vagyok.
Valahol az 50. hely környékén megtekinthető a csapatom Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7697 Dátum: 13 márc 20, 16:46:25 »

Egyenlőre nem tudom, csak nosztalgiázok a régi játékokkal. Talán 1-2 hát után kiderül.

Amúgy az eventet új accountal kezdtétek, vagy a főaccountal csináljátok.  Igaz, már lényegtelen de csak érdeklődöm.

Ladderben mostanság tényleg ilyen gyökér nyeremények vannak? Emlékszem anno majdnem minden első helyezett jutalma valami LW volt. Most meg van egy de az se nagy szám.

Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7698 Dátum: 13 márc 20, 16:49:57 »

Nah ez jó, ilyen se történt még velem, igaz, hogy nem egy nagy cucc,de IF nélkül kiesett egy LW  ikszdé
Vkinek volt már ehhez hasonló? Itt egy kép róla (imádom ezt a 2 soros szabályt,ha egyszer nemtok mást írni)

Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7699 Dátum: 13 márc 20, 17:00:28 »

Shiro: még csak az kéne, hogy a main team-et kelljen leresetelni... Nevet. Természetesen egy másik acc-al veszünk (gondolom mindenki) részt az event-en.
Én még anno direkt csináltam egy event acc-ot, így ha kell azt lehet nyugodtan resetelni.
Ladder-en már egy jó ideje ezek a nyeremények. Őszintén megvallva én nem is emlékszem "jobb" nyereményekre Nevet

naru05: akkor egyszerűen ne írj semmit? Vagy légy kreatív és írj egy regényt, ahogy az előtted lévő Moderátor Úr tette?
Elég leírnod, hogy kevés-sok a kihívás, kevés-sok a ryo, etc. és máris megvan a két teljes sor. Persze ez nem azt jelenti, hogy most hsz. vadászatot kell indítani.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 20, 17:01:43 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7700 Dátum: 13 márc 20, 17:59:13 »

Dest aktív, többiek nem... bár ő sem ír ide kituggyamiért XĐ

megesik, hogy valami kipottyan csak úgy, "nulladik" próbálkozásra dupla esély van, ha jól tudom... wooden cane egy kb 200-as ab szintű lw, nem túl hasznos, de lehet neki örülni Mosolyog

eventen kakuzu megfogta az LSnin huszárjaimat, impon nincs levantine, stagnálás van...

amúgy guidéban nem láttam még múltkor új FNJ-k elemeit... nem tud valaki valamilyen forrást, mert ha shikamaru kellemetlen elemű, akkor mást kell válaszani... Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7701 Dátum: 13 márc 20, 18:09:58 »

Igen akartam is már kérdezni, hogy hol a reset, de már megtaláltam.

Elfelejtettem, hogy kapok 2 FNG-t, és eleve megvettem kezdésnek a vonósnégyest.
Aztán gondoltam Jirobouból megveszem a CS2-őt, hogy ne a genin változatát rakjam a jounin helyre, de így meg nem adja meg a combo bónuszt.

Nem tudom mennyire számít jónak, hogy most víz ország 3 területig jutottam. jelenleg arany pajzs Haku és Zabuza.
De úgy emlékszem anno kezdésnél ez egész ütős kis csapat volt, aztán most csak így reflex szerűen megvettem őket. Nyelvesít
http://www.ninjamanager.com/teams/154383
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7702 Dátum: 13 márc 20, 18:19:05 »

grandpa: azért nem láttad, mert nincsenek elemeik? Nevet. Úgy működik ez az új FNJ-s rendszer, hogy lecsapsz 5 régit és instant elérhetővé vállnak az újak.

Shiro: ez a kezdés még mindig elég ütős Mosolyog. Bár nem tudom, hogy Hard-on mennyire válik be. De elég sokan így kezdtek, előző Hard eventen is és jól teljesítettek. Ehhez hozzá tartozik, hogy nem lehet tudni hogy mennyire játszott közre prémium.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7703 Dátum: 13 márc 20, 19:21:14 »

Heh, aszem ha még lehetséges, akkor újrakezdem az eventet.  smirksweat
Megvan, mi is az előnye az FNG-knek. gyenge kezdés, de gyors fejlődés. 
Sakon pl 2.2 Atk/lvl FNG 3.5 Atk/lvl  Ami azt jelenti, hogy lvl8-10 környékén behozza a hátrányt. lvl20 nál meg már csak a vonós négyes kombó bónuszával versenyezhet, ott meg már igen fájdalmas lesz a mínusz egy kage vagy jounin hely.

Viszont akkor már nem ártana jól választani a 3. és 4. képességet illetően.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 20, 19:24:28 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7704 Dátum: 13 márc 20, 19:25:29 »

Minden attól függ, hogy milyen team-et akarsz. Ha inkább HS, akkor ajánlom Lee és Sakura párost, esetleg még Itachi is befér Sakura helyett. Ha inkább az LS felé hajlasz, akkor Oro, Itachi és az általam választott Gaara is megteszi.
Persze ettől függetlenül is lehet választani, de szerintem ők a legjobbak az ab-okat is figyelembe véve. Eventen pedig előnyös, ha gyorsan halad az ember Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7705 Dátum: 13 márc 20, 19:39:06 »

Én pl eventen sem szeretek fölöslegesen ryot költeni, ezért ha lehet nem veszek ideiglenes jounint sem, de most jövök rá, hogy talán érdemes lett volna, hisz már kivittem volna egy country-t, így meg még szenvedek, holott sokat vagyok online. Az ideiglenes jounint pedig el lehet adni később még talán többért mint vettem volna, ugyhogy amig nem foglalja el senki helyét addig mindenképp érdemes venni a gyors haladás miatt. Most már mindegy, egy szintet lép mindenki akkor sztem meglesz az első country és jöhet deidara a csapatba.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #7706 Dátum: 13 márc 20, 19:39:59 »

Persze, gyors haladás, de úgy vettem észre, hogy mire eljutok a kyuubiig, addig kb minden karakterem olyan lvl25 körül van. Ha ott kell lecserélnem az ugye elég nagy fék lehet.

Na FNG-knél nincs csakra felezés.

Számolnom kellett volna ezzel is.

Az egész verseny nagy részt matematikai alapon dől el. Az okos dolgok nekem is jókor jutnak eszembe.
Főleg, hogy nem enged resetelni.

ui Remélem a fő acchoz az FNG ajándék majd nem abból a kettőből lesz amit most választottam, mert azok már megvannak.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7707 Dátum: 13 márc 20, 20:02:09 »

Ejj-ejj Shiro... Mosolyog
Először is nem abból lesz a bónusz FN, amit az elején választottál. Amit majd szépen leütsz és kiválasztod, az kerül majd teleportálásra. Illetve most Hard event van, tehát FNJ-t fogsz kapni ^^

Temp jounin, kage és summon igenis szükséges eventen. Maximum arany rangon eladásra kerülnek. Ilyenkor még nincsenek nagy szinten, ráadásul akire cserélted valószínűleg erősebb lesz, ezáltal kisebb szinten is bőven hozza azt a teljesítményt.

Úgy okoskodj a számokkal, hogy a max chakra 114. Egy TM genin - FNG - FNG - FNJ - 10-20 CH-s jounin - 20-30 CH-s kage - Gobi/Nibi elvileg bőven befér.

Hirtelen ennyi. Kérdezz, ha valami nem oké Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7708 Dátum: 13 márc 21, 11:18:11 »

szerk:úgy vittem ki eventen első országot, hogy naruto teammel a gyenge ellenfelet ütöttem le, így ha jól tudom annyi csak a hátrány, hogy nem üthetem azt az lw-t ami ott lett volna leftover-nél, de így legalább megvan deidara és madárka.
Ui: ki hogy csinálja ? minden country-nál kedvező elemre állitjátok a csapatot ? miért van az, hogy river country csak akkor jelenik meg, ha az első ország kész ? érdemes river country-t csinálni másodiknak, vagy lehet későbbre is hagyni, minden ország ugyanolyan (sorrendben erősödő) erősségű ? köszi :S
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 21, 19:07:57 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7709 Dátum: 13 márc 21, 19:14:41 »

Megint olvastam az eredeti hsz.-ed és megint válaszolnék Mosolyog
Mivel nem elérhetőek az impo-s lw-k, ezért felesleges a naruto team-el az erősebb ellent ütni.

Ha LS a csapatod, akkor mindenképp river-t kell kivinni másodiknak. Talán volt már szó róla, hogy miért nem érhető el első országnak, de most így hirtelen nem tudom Nevet
Én nem állítgatom az elemet. Csak a kezdő genin-ét, mert 45 ryo nem pénz érte és ha nem TM, akkor jóval gyengébb mint egy FNG, szóval neki amúgy is elkél.
Az utolsó kérdésedre pedig, én úgy emlékszem, hogy minden ország máshogy erősödik és river a legerősebb. Szóval utoljára hagyni nem éppen okos döntés. Valaki javítson ki, ha tévedek, de én így emlékszem.

Most én is river-be dekkolok. Meg se próbáltam haladni, mert tudom hogy kevés vagyok még oda.

Szerk.:
Ja és szerintem a madárra nincs szükséged. Bőven lesz majd ryo-d nélküle is, inkább valami normális temp summon-t vegyél helyette.
Persze ez csak az én véleményem, de a tapasztalataim alapján írtam Mosolyog

Szerk2.:
Kirúgtam két embert a klánból. Most már lehet jelentkezni, és ha grandpa ráér, akkor szépen felvesz majd mindenkit.
Aki még jönne, de nincs hely az jelezze és csinálok Mosolyog

Egy párszor már kérdeztem, de nem emlékszem, hogy kaptam volna választ... Nevet
grandpa: te nem tudsz engem klánvezérré tenni? Mert ha én szeretném magam átrakni, akkor azt írja, hogy max. 3 lehet, de ennél ugye most több van. Ha már válaszoltál, akkor bocsi ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 21, 20:15:27 írta laci1005 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 512 513 [514] 515 516 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins