25 feb 20, 08:07:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782539 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7665 Dátum: 13 márc 03, 20:17:15 »

Verbatimo: ott a táblázatom. Tessék 40-es team-el kalkulálni. Ha Nibi a summon, akkor mehet 15-16lvl-re, ha SD, akkor legyen csak 10. Nagyjából így reális a summon fejlődése, ha nem vagy 24/7-be online.
Ezek után majd tudsz dönteni, esetleg valami spéci csapatot összerakni Mosolyog. Ha emlékeim nem csalnak, akkor grandpa666 és werytas mindig valami egyedi csapatot rakott össze.
Gondolok itt olyanra, hogy pl.: 2FNG - FNK - CS2 Sasuke - 1T Naruto - 3T Naruto - Gobi . Nem lát az ember hasonló team-eket rohangálni, mégis kilehet vele vinni Hard-ot Mosolyog

Azért szenvedsz OW-ben hiába ütsz nagyobbat, mert a Kyuubi ellen teljesen mások a szabályok. WM-on csak a Kyuubi ellen számít az immun, nem ér semmit a -enemy cucc, meg hasonlók. Persze pontosan nem tudom, hogy mi haszontalan... Csak az immunról olvastam még régebben Nevet

Az meg sose baj, hogy sokat írsz. Inkább írjál regényt szabályosan, mint 2 percenként küldöd a hsz.-t szabályt szegve.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 20:18:04 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7666 Dátum: 13 márc 03, 20:50:57 »

egyedi team XĐ hardot gamabuntával vittem ki Mosolyog arra törekszem... ha olyannal mész, mint mindenki más, akkor nem olyan jó a játék... pl. impon senki nem megy full HS-sel, legalábbis nem túl ritka, ezért gondoltam majd én!!!

földországban haladgatok, az FNG forgatós stratégiám bejönni látszik, de hogy LW miért nem esik még a claymore se azt nem értem, bezzeg egyeseknek (bandee) esik rögtön vagy négy Mosolyog
Ez lesz a csodálatos HS impo team végkifejlete (ez annyira most nem egyedi...):
starter Neji - FNG Itachi - FNG Tsunade - starter Gai - FNJ Yondaime - FNK Jiraiya - Gobi
ha ez így összejön, akkor a Team Gai minden tagjával kiviszek egy játékmódot (beginner: Lee, hard: Tenten) XĐ achievement earned...
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7667 Dátum: 13 márc 03, 21:03:25 »

Egyedi team?? Nevet  2FNG+starter gaara +FNJ+Zabuzával rohangálok hard elején elsö countryba (windet választottam ryo bird végett+Moon chasert is megprobálom kiütni végre) Nevet teamem vhogy igy fog kinézni: 3FNG+FNJ+FNJ+Shodai+Niibi  ha jol számoltam akkor 103/104 . 2. FNJ-n még gondolkozom, lehet mégse Dei lesz,hanem Sasori  de még téll nem tudom. Hard után lehet majd megyek egy beginner rerunt luna swordért. Hardon milyen LW jó full LSnin teamhez?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7668 Dátum: 13 márc 03, 21:34:32 »

laci1005: kösz a felvilágosítást, akkor még nem mondok le levantine-ről/ról Mosolyog igaz hosszú még ez az impó cseppet erősödni fog a csapat a végére Mosolyog
Grandpa: csak két LW esett ki impón persze nagyon örülök minden valamirevaló lw-nek is, gondolom ezzel mindenki így van, kivéve mikor At-ben kiesik harmincszor aminek nem kéne Nevet
Bár tudom, hogy népszerű, tehát nem egyedi az Fnk akit majd szeretnék a csapatba, de én anime alapján is döntök és ez alapján Itachi igazán szép választás... amikor az első fng-t választhattam nem volt kérdés, hogy Jiraiya lesz... szeretném pl Suigetsut is FNJ-nek, de nem illik full Ls nin csapatba és már sima jouninként megvolt még szintén beginneren ha jól rémlik ő volt az első megvett jouninom. Aztán az első kage szintén Jiraiya volt Mosolyog jó kis game, de nekem főleg az anime miatt olyan jó.
Verbatimo: mindkét megoldás jó sztem medire, nemrég én is pont e között a két kage között akartam dönteni, erre mit csináltam egy harmadik rosszabbat választottam Bee-t Nevet pedig próbáltak lebeszélni róla a tapasztaltabbak.
eragon007: ls nin temahez hardon jó lw sztem pl: zangetsu
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 21:36:34 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7669 Dátum: 13 márc 03, 22:08:42 »

Nah tessék ,csak megszólalok és annyi hosszászólás keletkezik 1-2 óra alatt mint addig egész héten nem ikszdé

Egyedi team , ezt a fogalmat már sajna elfelejtettem . Még az első játékot egy ilyen teammel vittem ki , milyen szép is volt . Volt benne ls ,hs ,tai és nin is . Medivel hamarosan ugy is végzek már csak idő kérdése az egész. Amugy mit is csodálkozok ,hogy nincs esélyem még Kjuubi ellen 28 as team átlaggal , hol élek ez nem beginner (még easyn is volt 33-34 es csapat átlagom) .
Tudjátok mit, lehet én is csinálok majd Hardon egy kis fricskát.
Ugy is azt tapasztaltam,hogy a rerollos summ melett lévő hs nines geninek nem tul jók Kjuubi 4.-8. ja ellen , szóval lehet Lee majd visszatér a csapatomba és nekem sem kell mindig reroll és nines summokban gondolkoznom ,hisz most kaptunk egy rakat új summot .
Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #7670 Dátum: 13 márc 06, 17:12:02 »

Sziasztok!

Jó rég nem játszottam, és ide se jöttem, de ma valami nagyon furcsa dolog történt.
Szóval hosszú idő után vettem elő a csapatomat és olyan mintha autoakceptem lenne. Pedig igazából nincs is, de ennek ellenére egyik fájtot a másik után nyomja le az arénában anélkül, hogy bármit is csinálnék vagy megjelenne bármi is a kihívók között.

Esetleg tapaszalt még valaki hasonlót?

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7671 Dátum: 13 márc 06, 18:21:45 »

Szia, a játék főoldalán a hírek között van kiírva azt hiszem, hogy egy hétig ingyen AA van mindenkinek, szóval sztem ezért.

Hogy meglegyen a 2 :  hardon azért esegetnek az LW-k, ame no uboko után most moon chaser is kiütve Mosolyog  arany szintre értem, most hála a gil sword-nek madárka nélkül is 3 ryo jön vereségenként, és 4 győzelmenként, így nibi ha lassan is de fejlődget !

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7672 Dátum: 13 márc 10, 17:53:09 »

Végre elverekedtem magam Kjuubiig , esélyem már van ellene bár elenyészó.
Látom hamarosan megkezdödik a 10. event , valószínű most én is résztveszek majd rajta , addig legalább a main teamem passzivban (csak napi 1 energialövés) lép pár szintet és lesz valami érdemleges esélyem is.
Bízok benne ,hogy ez is valami magasabb szintű event lesz , jól jönne ha hardot 2 fnj vel csinálhatnám.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7673 Dátum: 13 márc 11, 16:47:55 »

Szerintem Beginner event lesz megint. Ha jól rémlik, akkor valaki írta régebben, hogy Udon nem akar Hard fölött eventet csinálni. Extreme túl nehéz lenne a nem premiumos játékosoknak, Impo pedig nem lenne fair azokhoz, akik már kivitték (és szenvedtek vele).
De majd (valamikor) jön MoonTiger és pontosít Mosolyog. Ő inkább a NM fórumán tevékenykedik, úgyhogy képbe szokott lenni a dolgokkal Mosolyog.

Most, hogy újra van gépem valamiért szarakodik... Nem tudom aktiválni az eredeti winfosomat... Sőt májkroszoftos oldalra se enged fel, ezért nem tudom letölteni a .NET izét. Ennek következtében nem indul el a Basher...
Lényeget leszűrve: valaki segítene nekem? Nevet Megadom az adatokat, csak be kéne írni Mosolyog

Amúgy semmi LW, semmi haladás. Még mindig Pein-eknél vagyok, bár nem is próbálkoztam. Talán 30-as szinten, biztos ami biztos alapon.
Camper-nél pedig Kyuubi-nál, de a fenti ok miatt nem tudom megnézni, hogy hogyan állok.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7674 Dátum: 13 márc 11, 17:37:42 »

Lehet a kérdésem kicsit furcsán fog hangzani ,de ha egy eventet kivisz az ember ,akkor az a team amivel kivitte az eventet megkapja azt a FNG/J -t amit az alatt kiválasztott vagy nem ? (ezt a kérdést tudjátok be annak ,hogy eddig 2 bukott eventem van)

laci1005
Ha gondolod Pü ben küld el az adatokat , amint tudom visszaküldöm a végeredményt .
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7675 Dátum: 13 márc 11, 18:34:34 »

Ha hozzácsatolod valamelyik team-edhez, akkor ott kapod meg az FN-t. Fontos tudni, hogy azt kapod meg amit leütöttél és nem azok közül választhatsz amit az elején kapsz.
Viszont, ha nem csatolod sehova, akkor az event végén (ha kivitted, ha nem) visszakerül beginner-re az acc. Ha kivitted az eventet, akkor van egy +FN rajta, ha nem sikerült akkor értelemszerűen nem kapod meg.
FNJ-t csak akkor használhatod, ha már kivitted Hard-ot, vagy éppen ott jársz.

Akkor elküldöm az adatokat, ráér majd az eredmény írni. Úgy is kelleni fog még egy-két szint.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7676 Dátum: 13 márc 14, 11:18:02 »

Milyen sz.r már, hogy kakashi semmilyen módon nincs kagek között, az anime egyik központi figurája, és ő van is kage szinten ugyhogy nem értem miért. Na mindegy, az új FNK-k közül konan képe sztem nagyon király és a 800-asa se rossz, a grow-ja pedig király, ugyanúgy az új Gaara is király a 9:1-es grow-jával. Hardon kiesett a sudarshana chakra, nem rossz, de továbbvinni azt hiszem nem érdemes.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 14, 11:32:24 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7677 Dátum: 13 márc 14, 15:27:30 »

Nekem egyik új kage se tetszik. FN-ekről nem is beszélve. Gai jó lenne, csak a 800-asa crit. dmg. helyett chance-t ad. Bee pedig mehetett volna 9-1-re nyugodtan. Azt hozzáteszem, hogy egyik képe se tetszik.

Ha jól láttam, akkor Udon berakta a maradék FNJ-ket is. Nem értem, hogy miért nem lehetett hamarabb. Most mehetek még egy kört Kiba-ért. Persze csak FM után, ki szeretném azt is vinni.

Szerk.: Ja, hogy az új Hard event végett jöttek az új FNJ-k... Nevet. Akkor nem is kell a Hard rerun, gyorsan kitoljuk majd eventet újra. Ha jól láttam kapunk majd két LW-t, de csak a Tornado Edge ér valamit.

Szerk2.:
bandee_26: kiviszed eventet és máris megkapod a kiszemelt FNJ-t Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 14, 19:13:52 írta laci1005 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7678 Dátum: 13 márc 14, 18:15:48 »

Leütöttem 5 FNJ-t hard teammel, hogy választhassak a legújabb FNJ-k közül, nem az új 18 közül, hanem a még újabbak közül szerettem volna, de miután leütöttem az 5 FNJ-t csak az új 18 FNJ jelent meg választhatóként Bijuu Island-en. Ha jól értelmeztem az event leírását majd csak event után lehet választani a legújabbakat Szomorú Pedig shikamaru vagy Torune nagyon megtetszettek, de nem hiszem hogy várok miattuk normál accommal az event végéig, addig kénytelen leszek a jelenlegiekből választani egyet a csapatba, hogy tudjam továbbvinni progressiont hardon.
Amugy ha kiviszem pl hardot, aztán beginnerre megyek, akkor beginneren ugye lehet ütni a hardos lw-ket is, ezek szerint ugyanúgy megjelennek az FNJ-k is  ? , mivel vannak olyan lw-k amik pl az FNJ-knél vannak.remélem érthető a kérdésem, ugyanúgy vonatkoztatható pl impo szintre és FNK-kra is.

Szerk: laci: köszi, úgy érted ha új FNJ-t akarok akkor mindenképp meg kell várnom event végét, tehát addig most választok egy másik FNJ-t, és aztán még extreme előtt megkapom a bónusz FNJ-t, ha sikerül kivinni event-et.
Vagy a másik lehetőség, hogy várok event végéig addig nem választok FNJ-t, de ha jól sejtem az még legalább 3 és fél hónap, mert hard event gondolom minimum addig eltart. Mosolyog
Előbbi lehetőséget választottam és Shizune lett az első FNJ-m kacsint

előre is köszi szépen, ha valaki tud segíteni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 17, 18:34:34 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7679 Dátum: 13 márc 17, 18:47:38 »

Ez annyira vicces: még csak fél órája megy az event és máris kiesett egy lw (sharp edge) , nem valami nagy szám ,de itt az elején ez is jó .

Remélem ez a csapat nyerő lesz:
Trans gaara- FNG ita - FNG naga- FNJ - Ita- Gaara(új)-SD= 113

Amugy a főcsapatom (remélhetöleg) 1-2 hét múlva befejezi medet . Már 1,2% esélyem van kis barátunk ellen. Event miatt ugy is passzivba leszek mainel ,szóval WE megy Kjuubire , AE vel meg lassanként de upolgatnak a tagok.
1 szó mint 100 az event vége felé már Hardon fogok küzdeni , így (csak hogy egy kis magabiztosságot meritsek) a Hard team már 2 FNJ vel építem majd.
Remélem most már összejön nekem is egy event ,már nem vagyok annyira "mazoista" ,hogy majdnem full hs tai csapattal mennyek eventre.

Kb mennyi idöt szánt Udon erre az eventre (csak mert elözőre asszem 2 hónapot mondott)?
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 17, 19:23:45 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 510 511 [512] 513 514 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins