24 nov 27, 21:41:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 511 512 [513] 514 515 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745521 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7680 Dátum: 13 márc 17, 19:54:21 »

Verbatimo: Nem tudom mennyi idő lesz, egyébként én is indultam, de nem tudom még hogy lesz e rá időm, remélem mert jó lenne egy fnj a legújabbak közül Torune lenne valszeg. Azt nem tudom, hogy most ez hogy van, hogy kaptunk két induló FNG-t, de késöbb lehet majd még egyet rakni a csapatba , plusz még egy fnj-t is  ? Mert hardon elvileg úgy kéne mennie. Csapattervezés miatt jó lenne tudni valaki aki esetleg tudja lécci segítsen ebben, mert angol tudásom kevés sztem nm fórumhoz, nem akarok hülyeségeket irkálni oda Mosolyog ( is ) Nevet  
Grat lw-hez Verbatimo ! sok sikert eventhez !

Impón sikerült lecsapni Itachit, ezzel a felállással, most látom, hogy a képről lemaradt az első genin starter gaara, nála semmi item nem volt és 20-as lvl volt, 60-as attakkal  :

Látható, hogy szépen megvártam amíg a piranhák szintet lépnek, (így fnj-nek pont 100 volt a reroll) kajak sajnálni fogom leváltani őket nibi sokkal kevesebb rerollt fog adni, de a nin miatt gondolom hasznosabb lesz a róka ellen.
Majd ezután a még visszalévő tűz országot is lenyomtam, meg se néztem a harcokat, csak a leftover utániakat, gondoltam, hogy menni fog Nyelvesít  Ezzel a lendülettel és elemekkel gondoltam Nibit is lecsapom, hadd jöjjön ő is a csapatba, és majdnem megvolt elsőre, másodikra már nincs WE, majd holnap, így ha kiveszek egy FNG-t akkor ő is és kage is befér, a temp kage-t meg asszem adhatom el. Itachi fnk-t  kb 5-ödik próbálkozásra sikerült lenyomni.
Nibi lecsapása után most egy hónapig legalább biztos, hogy nem csinálok mást csak szintezek és lw-zek. Aztán ha később meglesz karakura akkor elvileg teljes lesz a team visszafér az fng majd.

Hard: nem esik lw, és shizune-vel sajna nem tudok laddert vinni semmit, pedig reménykedtem, ezért is őt választottam, nem itachit, vagy más népszerű fnj-t, de nem baj, szeretem shizune san-t anime miatt Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 17, 20:00:11 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7681 Dátum: 13 márc 17, 20:03:09 »

bandee_26: nagyon félreértelmeztél valamit Mosolyog. Kezdésnek kapunk két FNG-t, majd megkapjuk az FNJ-t is, ha leütjük. Nincs 3. FNG, arra ott a TM genin vagy sima és akkor izmosabb jounin/kage/summon befér.

Verbatimo: mindegy, hogy Udon mennyi időt "szán rá". Csak attól függ, hogy milyen gyorsan visszük ki. Nem akarok hülyeséget mondani, de talán az első 100 emberig vár. Utána ad még pár hetet és kész. Az is lehet, hogy az első embertől számít x hónapot.
Az igazat megvallva nem emlékszem már rá. Egy ideje nem izgatnak az eventek. Csak kell Kiba a FM-es csapatomba Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7682 Dátum: 13 márc 17, 20:20:36 »

laci:kösz a választ, így már tudok tervezni eventre. engem se érdekel, csak az fnj kéne plusszba Mosolyog
én úgy tudom, hogy amikor az első ember kiviszi event-et, onnan kezdve két hónap van a zárásig, aki addig kiviszi megkapja a bonusz fnj-t.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7683 Dátum: 13 márc 17, 22:05:01 »

Az angol tudásom nekem sincs a topon ,de én is úgy tudom mint bandee_26:
Miután az első játékos befejezi 60 nap van hátra .(szóval ha valami minden nap felmegy és legalább 1-2x ellövi az energiát már jó esélye van). Szerintem a legdurvább sprinternek is kelleni fog min 1 hónap , szóval kb 3 hónappal lehet számolni (bár szerintem kevesebb lesz).
Ez az idevágó passzus , javitsatok ki ha félreértettem:

When does it end?
The 9th Revival event ends around 60 days after the first team has beaten the game. This may however be adjusted depending on how long it actually takes to complete the game. An exact date will be announced later. If you start playing around the time it starts and plays every day, you should have no problem at all of finishing in time. Just like for the previous event, the energy refills will be increased after some time has passed if things go slower than expected

bandee_26: Grat Itához  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 17, 22:07:45 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7684 Dátum: 13 márc 18, 14:03:10 »

Kösz Verbatimo !! Most olvastam, hogy tényleg összesen 114 csakra lehet eventen, ez jó.
Mostanában nagyon sok a sikerélmény a játékban, először első FNJ-m amit magamtól szereztem, most meg FNK, nagyon megy ez nekem, igaz az extreme accot örököltem, de azon is kellett dolgozni még sokat, hogy kivigyem a szintet.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 18, 14:17:08 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7685 Dátum: 13 márc 18, 15:18:48 »

grat FNK-hoz bandee, én még messze vagyok, szüttyögök ahogy kell... de nem sietek sehova
viszont levantine-t már vadászom, majd csak kiesik, 0,01 az már kemény munka... vagy rohadt nagy mázli!

eventen indultam 1 nap késéssel egy LS nin móka csapattal nekiesek minden mindegy alapon, még semmit nem döntöttem el, hogy hogy lesz, de vicces lesz az biztos!
mullwad claw kiesett itt is, mert miért ne!?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7686 Dátum: 13 márc 18, 17:08:35 »

Én pedig ismét szerencsétlenül kezdek... Legtöbbször az a bajom, hogy 1-2 nap késéssel csatlakozok eventhez. Most pedig időben itt voltam, de amint ellőttem az összes energy-t máris dolgom akadt...

Most én is LS nin team-el fogok nekivágni, FNJ Kiba kivételével:
TM Gaara - FNG Oro- FNG Gaara- Guren- FNJ Kiba- Chiyo- Nibi
Ha minden igaz, akkor be kell hogy férjen a CH-ba. Bár nem számoltam utána Mosolyog. Gondolkoztam az új Gaara-n is, de szerintem Chiyo sokkal jobb nála. Így maradt a szokásos felállás.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7687 Dátum: 13 márc 18, 17:46:23 »

Kösz neked is grandpa Mosolyog és sok szerencsét remélem minél elöbb kipottyan leva kacsint
laci: a te csapatod sztem is simán belefér a csakra limitbe, sőt marad is.  Én így tervezem:
trans gaara - fng ita - fng oro - fnj torune - deidara- oro kage - nibi = 113 csakra !!
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 18, 17:54:51 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7688 Dátum: 13 márc 18, 18:08:21 »

bandee_26: látom kitörölted a hsz.-ed nagy részét. Mivel olvastam, ezért reagálok egy pár dologra Mosolyog

A legtöbbször én ajánlom ezt az egy elemes megoldást, de most eventen ez a lehető legrosszabb módszer. Mivel itt a sebességen van a hangsúly, ez a módszer meg a lassú kezdésről szól. Persze később gyorsabb lesz, de itt az első pár lépés számít.
Illetve jól megfogod szívni Nibi-vel, mert ha emlékeim nem csalnak, akkor tűz-szél kombóba nyomja. Mondanom se kell, hogy Hard-on mekkora elem sebzésre képes...

Nem feltétlenül nehéz 3 acc-ot irányítani. Amikor fontos számomra az event (az első FNG eventem, vagy az előző), akkor én mindig hanyagolom a main és alt acc-okat. Napi kétszer elhasználom az energy-t és kész. Ilyenkor muszáj event-re figyelni, hogy be tudd fejezni.
Az első Hard event nekem nem sikerült. Ott párhuzamosan használtam a main-t és eventet is. Kb. 6% esélyem volt a róka ellen, de nem adta meg magát. Ha csak eventre koncentrálok, akkor akár 10-12% is lehetett volna.

Más:
Ha most sikerül kivinni eventet, akkor a gyűjteményem 11 FNG-ből, 5 FNJ-ből és egy FNK-ból fog állni Mosolyog. Nem tudom, hogy ki hogyan áll ilyen ügyben, de szerintem dobogós helyen állhatok vele Nevet
Várom mások "statisztikáját" Nevet
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7689 Dátum: 13 márc 18, 18:15:58 »

laci: köszönöm szépen a jótanácsokat, akkor én is próbálok mielőbb lépkedni a rangokon event-en és ehhez lövöm be az elemeket, illetve nibi mielőbbi leütéséhez. A többi tanácsot is köszi ! Jó, hogy vannak ilyen tapasztalt "NINJAMANAGER"-ek, akiktől ilyen hasznos infókat lehet kapni és így megspórolni egy csomó tanulópénzt, magyarán időt és energiát Mosolyog köszi
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7690 Dátum: 13 márc 18, 21:16:29 »

Szerintetek mennyire érdemes event teamben fng ita-t hs re húzni?
Kjuubinél 80-100% esélye lenne 4. vagy 8. hitre ,de addig visszafogja a csapatot egy kicsit ,ami eventnél nem bíztos ,hogy praktikus.
Úgy vettem észre ,hogy hs en nem rossz ita ,de azért egy vérbeli hs tainál erre nincs jobb. (ita most 92% on birja 4. hitet ,hasonló körülmények között lee már 100% lenne a main teamemben)
Csak én vagyok annyira merész ,hogy ki merjem próbálni új Gaara kage és SD/Shima combot?
Persze lehet ,hogy nagyot bukok vele,de valahogy Gaara mindig közel állt a szívemhez és nem rossz az ,hogy 20 chakráért 5.9 es nin up és még a stamja is jól megy fel, szóval direkt nem kell arra gyúrni. Ördögi

Lehet azért még átgondolom 1-2x a csapatom , de én abban látm az igazi szépséget ,hogy 3an irtunk összeállítást és mind teljesen eltérő.  Nevet

Ha már bandee igy felhozta a témát (és mert nem ismerem az elözményeket) akkor én is rákérdezek.
Nagy hülyeséget csinálok azzal ,ha megakadok akkor mindig a legolcsobban forgatható tagok chakráját állítom át ütőre?(eddig bejött ,de nem tom ,hogy hosszútávon megéri e ) persze magasabb szinten már arra is figyelek majd ,hogy ne legyen (sok) olyan tagom amit direktbe űtnek.)

laci1005:
Csak hogy neked is a kedvedre tegyek , bár ugy vélem ,hogy az aktív fórumozok közül én vagyok itt a legkisebb hal a tengerben 4 FNG vel.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7691 Dátum: 13 márc 19, 08:33:42 »

Attól szép a tenger, hogy van benne mindenféle hal ikszdé  saját acc-ot nézve én 4 fng + 1 fnj-vel rendelkezem kacsint
Amit Set-től kaptam meg, neki már volt 4 fng + 3 fnj  ehez jött most az fnk, aki lassan fejlődget azért, most elköltöttem mindenhol minden ryo-m impón egy kör stat mindenkinek + 1 a kagenak,  hardon 2 kör mindenkinek. most sokáig úgyis arany rangon akartam maradni, addig gyüjthetem a ryo-t a majdani 800-asokra, aztán meglátjuk hol mennyi elementváltásra lesz szükség. Impon nibi nemigen tud fejlődni, mert nagyon keveset nyerek, de így talán jobban fejlődik a kage, hogy sokat harcol, ha meg nyerek általában már nem kerül sorra, tehát vagy kage, vagy summon fejlődik.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7692 Dátum: 13 márc 19, 15:51:36 »

nah megvan az ideálisan egyedi kombó(!) csapat eventre:

Kakashi FNG - Oro FNG - Haku - Zabuza - Shika FNJ - Mei Terumi - Nibi

mekkora fun lesz XĐ remélem ki lehet vinni ezzel... tapasztaltabb eventesektől (csak 2-t toltam ki) kérdezném, hogy mennyire éri meg LWket vadászni, megy-e könnyen nélküle a játék (pl. így hogy van 2 alap), hogy a progressiont mennyire akadályozza

5 FNG 2 FNJ itt... 2+ FNG van az első két eventről, semmi rerun vagy hasonló, hát ez van itt!
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7693 Dátum: 13 márc 19, 17:53:46 »

grandpa666:
Bőven lesz időd LW-ket ütni... Nevet. Majd amikor leragadsz Pein-eknél, úgy se tudsz mást tenni. Vagy amikor a Shinigami állít meg.
Tökéletesen kivihető LW-k nélkül is, persze akkor nagyobb szint kell mindenkinek. Előző eventen Chaos Blade valami 6-7 szintet spórolt meg valakinek. Talán CS2 Sasuke volt, de nem vagyok benne biztos Mosolyog

Verbatimo: sokszor használtam FNG Itachi-t HS-en. Eddig semmi bajom nem volt vele.

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7694 Dátum: 13 márc 19, 20:47:33 »

Amúgy bőven igaz ,hogy ki lehet vinni egy eventet lw nélkül. 2 vel ezelötti eventen majdnem sikerült kivinnem hs csapattal lw nélkül ( 2,5%+ om volt csak szerencsém nem).

laci1005:
Köszi az infot
Eddig én is majdnem mindenhol hsen használtam ita FNG-t ,csak nem voltam benne biztos ,hogy eventre is praktikus ,de akkor itt is ez lesz.

Végre sikerült szereznem egy kaget event teambe . Lassan de lépegetek az első countryban (wind) ,remélem még ezen a héten sikerül kipucolni. 2. biztos ,hogy fire lesz Itachi miatt , a további sorrendet még kitalálom addig.
(a folytonos elem váltogatás ugy is sok ryot emészt ,ha akarok gyűjtögetni abokra és statra ugy is kelleni fog még egy bird is)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 511 512 [513] 514 515 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins