24 nov 27, 23:18:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 509 510 [511] 512 513 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745566 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7650 Dátum: 13 feb 18, 21:27:19 »

Még nem tartasz olyan messze, én a helyedben leresetelném. Így az eladásra szánt FN-ek mehetnek szél elemre. A többiek pedig földre. Így farmolhatod a kiszemelt LW-t, egyszer lövöd be a team elemét és így marad egy csomó ryo-d.

A táblázat elvileg már hibátlan, meg az infótanár is elvállalta a segítséget... Nem bírtam ki, ezért ráírtam Nevet. A segítséget a tutoriálhoz szívesen elfogadjuk Mosolyog. Lényegében csak le kell fordítani az angol szövegeket. Meg saját tapasztalatokkal megtűzdelni.
Szerintem majd holnap felosztjuk.

Eszembe jutott, hogy én is tudok klánon belül csoportokba helyezni a team-eket. Gondoltam berakom magam klán vezérnek. Erre kiírta, hogy max. 3 lehet... Vicces, mert 6db van Nevet
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7651 Dátum: 13 feb 18, 23:39:34 »

Laci asszem igazad van,....töröltem a hosszú mondókát, folyt köv: szerk.

szerk: reggel felkeltem, hogy ellőjem azért a WE-t, hátha kiesik az LW amit eddig farmoltam impón, erre kiesett ( ame no nuboko). Asszem inkább nem resetelek, nem érdekel a levantine majd ráérek még később farmolni, addig másik lw-ket szerzek, most megszenvedek egy kicsit föld elemű csapattal a szél vidéken, de utánna river country jól fog menni, azután ugyis minden országnál elemet kell váltani a teljes csapatnak ha jól sejtem. Hülyeséget csinálok ?  Esetleg impó olyan kemény már, hogy a harmadikként befejezett országban már nem is tudnék LW-t farmolni ?   El is jutottam wind country 3.lapra leftover guardians-ig most a naruto team-et kell edzenem hogy a keményebb ellenfelet lenyomják, az még odébb lesz addig LW-zek talán.

Hardon megvan az ezüst rang, előjött bijuu island, de csak reibit és ichibit engedi ütni a naruto teammel, a main teammel pedig csak azt üthetem amit már naru team leütött, ugyhogy nibire még várnom kell, de nem tudom mikor lehet majd elérni naru teammel, velük lecsaptam már ichibit, de reibit nem tudom, talán ezért nem engedi ütni velük nibit. Az ezüst rangnak hála megvan Guren is, úgy nyomom hogy csak a végleges team tagokat játszatom arena-ban is és mapon is, kivéve ha lw-zek vagy muszály valami ellenséget nagyon leütni és másképp nem megy. De jobban tenném ha ilyen esetben is inkább várnék és növelném a végleges csapattagok szintjét, mivel azt akarom hogy ha lehet csak ők kapjanak xp-t.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 10:53:41 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7652 Dátum: 13 feb 19, 16:37:12 »

Közlemény:
Chakra segített megoldást találni a problémánkra. Aki segít készíteni a tutorialt, az a már elkészült anyagot küldje el nekem. Ebbe a hsz.-ba bemásolom, és ennek a linkjét rakjuk ki az első hsz.-ba.
PÜ-ben beszéljük meg, hogy ki mit szeretne csinálni. A közlemény 1-2 hétig bent marad a hozzászólásba, majd törlésre kerül.

Ha valaki megtudná oldani a reroll, a crit. chance és a crit. dmg. helyes működését, azt megköszönném.

TUTORIAL:
Az egyik legfontosabb segédprogram a játékhoz:
http://data.hu/get/6221734/Kyuubi_Basher_v1_5_0.zip
A helyesen kitöltött Basher segít leszimulálni, hogy az adott szinten mennyi esélyünk van a Kyuubi ellen, már ha egyáltalán van esélyünk.
Ehhez készítettem egy excel táblázatot:
http://data.hu/get/6226500/Basher.xls (javított verzió)
Azt a célt szolgálja, hogy segít előre tervezni a csapatokat. Nem kell papírokkal, txt-kkel és különböző segéd eszközökkel szenvedni.
Egyszerűen a megfelelő helyre beírod az adatokat (segítség kérés esetében PÜ nekem), majd a táblázat alján található BASHER rész adatait a Kyuubi Basher-be írod.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 19, 17:44:06 írta laci1005 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7653 Dátum: 13 feb 20, 17:44:09 »

hurrá, kihalt a kyuubi! csak összejött mai 2. próbálkozásra, már untam...
impon vagyok, nejivel kezdtem, háesset akarok játszani Mosolyog nem értem a naruto team szüttyögését... megint a 2 gyenge
anbut kaptam, miattuk a haladás holnapra halasztódik!

amm nekem van néhány képem, hogy melyik nehézséget milyen szintekkel, LW-kel és statokkal vittem ki... az akár hasznos is lehet... itt egy újabb:

a táblázat jó, kicsit bonyolultnak tűnhet elsőre... írjunk ahhoz is guidét!
további fejlesztésre ötletem nincs...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7654 Dátum: 13 feb 20, 20:49:10 »

Grat Granpaaaaaaaaaa Mosolyog  már féltem hogy Gobid még egy szintet kénytelen lépni mire sikerül végre.  Bár én méltánytalanul vagyok impón, mert ajándék acc-ot viszek, de örülök, hogy te is kivitted extreme-et és üdv impón !
Szuper, hogy lesz egy versenytársam, ráadásul HS teammel, így lehet összevetni a különböző csapattípusok előnyeit-hátrányait. Amúgy Naru team nagyon feltart, bár amúgy is nehéz lenne a haladás mind hardon mint impon. De hogy egy kicsit könnyítsem a haladást inkább húzom a naru team seal-jeit ahogy kell, hogy javuljanak persze tudom hogy emiatt nehezebb lesz ellenük a végén.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 21, 11:05:08 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7655 Dátum: 13 feb 23, 09:38:31 »

Gratulálok mindkettőtöknek!
Erre az összehasonlításra én is kiváncsi leszek.

Lw ütéssel már felhagytam , Pain ig nem esett semmi ,ugyhogy inkább Worldre fókuszálok. Painnál 4-5 részt 7-80% ban leverek és Nibim is most upolt ,szóval már csak szerencse kérdése. Közben még 1-2 Ab meg pár stat mindenkinek és szépen el fogom érni a célom.
Már jó rég csináltam bashert teamemre ,hát jó lenne ha a vége valahol 60-70% nál járna.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7656 Dátum: 13 feb 23, 11:18:49 »

Kösz Verbatimo, a helyedben azért kiszednék egy jó mediumos LW-t attól függően, hogy hardra milyen csapatot tervezel pl daedalus lance , vagy hasonlók, jó lenne ha hamar végeznél mediumon és jönnél hardra kacsint  
amúgy hány csakrás a csapatod, ez már a végleges ? Ch+-od megvan ugye ?

Impón river country lassan kész (2.oszág) Naruto team bosszant nem tudják lenyomni a nehezebb testőrt, szóval még egy napot legalább megint edzenem kell őket.Ha meglesz ezüst rang, várok kicsit és erősítem a csapatot, hogy soul blade-et esetleg tudjam farmolni, de lehet hogy az túl kemény lesz, majd meglátjuk, mindenesetre addig marad föld elemen a csapat, soul blade miatt. Azután mehet mindenki szél elemre és villám országba.

Hardon pedig kisame akasztott meg a 4.országban, gyúrni kell kicsit main team-et, de Guren már 14-es szintű. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 14:39:14 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7657 Dátum: 13 feb 23, 14:42:06 »

Még nem a végleges ez a teamem. Le kell csapnom Paint AT ben és akkor alap J helyett dei lesz benne (most 18)
Ch+ megvan és Deivel 0 chakra marad majd ,szóval ki van számolva.
Amugy már probáltam jópár LW t kiszedni ,de még a relativ könnyebben kiszedhetök közül sem esett ki egy sem több mind 1 hónap farmolás után ,szóval eladtam a triot és vettem belölük egy 800 as ABt Chionak.
Az a gáz ,hogy már majdnem 1 éve játszok és összesen most viszem a csapatot 4.szer ,de ez idö alatt csak 2 LW esett ki nekem pedig majdnem mindig farmolok (trioval 50-200-400 as Ab okkal), szóval valószínüleg hagyom az egészet , ha azt a sok WE t sneak attackra használom minden csapattagom min 4-5 lvl el lenne nagyobb csak itt meden.

Szerk.:
Végre megadta magát Pain ,szóval kész a csapat , már csak szintezni kell őket és 2 nek kell elemet váltani , ha marad még pénz ,akkor keresek valami cuccot deinek , de különben már csak finomhangolás lesz .
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 10:45:04 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7658 Dátum: 13 feb 24, 20:37:45 »

Sikerült elérni impón az eszüst rangot, most jódarabig szintezés jön, temp summon piranha megvéve, és kereshetek valami jó LW-t amit tudok is farmolni, mert soul blade-hez még jódarabig totál esélytelen leszek Szomorú

Úgy látom valami akció van AA-t kap mindenki egy hétig vagy mi.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 20:44:11 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7659 Dátum: 13 feb 24, 20:54:37 »

Hard eventet talán még ki tudom vinni a köv. két napba , kemény 0,3% esélyem lenne a rokánál  de csak nem akarja megadni magát :/
Rendes teamem meg egyelöre pihen Hard mode elején Nevet kérdés: melyik két FNG-t fejlesszem majd? (Itachi,Sasori,Nagato a 3FNG) csak mert gondolom  ha olyan kagét választok akk 3FNG nem fog beférni  mert én vhogy igy gondoltam a teamem: Starter Gaara/FNG+FNG+FNG+Zabuza+FNJ+kage (még nemtom ki)+Niibi   meg ugy gondoltam  hogy miután kiviszem elsö country (a szelet választottam) akk gyors kifarmolom Moon Chasert azt keresek majd vmi jo LW-t . Hardon melyik LW jo full LSnin teamhez?

u.i.:ha kivinném Hard eventet,s megkapnám FNJ Nagatot,akk egyböl be kerülne alap teamembe vagy ahhoz restartolnom kell hogy be is tudjam rakni a csapatba?

Elöre is kösz a válaszokat   és Grat mindenkinek a sikerekhez Nevet

Szerk.: VÉGREE !! Csak megadta magát a Róka Nevet Hard event Kész ,  van egy plus FNJ Nagatom  .  Most gondolom meg kell várni Event végét  azt utána átmegy Teamemhez amelyikhez csatoltam ezt az accom ?  LW-kkel mi lesz? azokat is megkapom v elvesznek? (bár nem nagyon ér engem mivel csak egy Magic Swordom van)
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 26, 13:14:03 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7660 Dátum: 13 feb 26, 21:42:17 »

Utolsó kérdésedre asszem tudom a választ: event után valamikor automatikusan csatlakozik a főcsapatodhoz a bónusz FN, és az lw-ket nem kapod meg.

impón átmeneti kagenak megvettem gaara-t, hát most így hogy eltelt már egy idő kezdem belátni, hogy jobb lett volna leresetelni és villám országba kezdeni, mert így gyakorlatilag biztos, hogy egyetlenegy impós LW sem lesz üthető számomra, mert túl nehezek az ellenfelek. Mindegy, majd impó után megyek egy rerunt beginner módba és kiütöm az impós fegyókat, vagy legalább egyet Mosolyog
Közbe kiesett impón a hexa sword és a dragonbone is Mosolyog

Hard: haladgatok lassan, már sikerült nagynehezen legyűrni Nibit. Lw-k nem esnek.

Ez mit jelent ?

Teams not beaten Beginner before and less than X thousand games get 2x WORLD/ARENA
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 16:47:21 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7661 Dátum: 13 márc 02, 19:49:59 »

akik első beginneren vannak, azok dupla cuccost kapnak Mosolyog volt már ilyen, most nem érint, anno az altomnak jól jött...

hát grat bandee a sok LW-hez, nekem még semmi nem esett, és szüttyögök is... naruto teammel alig tudtam leütni az erősebb leftovert villámországban, de most sikerült, hamarosan megyek neki a Levántinénak!
Nagygaarát én is megvettem, segíteni fog FNK elleni harcokban egy temp kage, és a random föld elemmel is nagyon egyet értek... csak jelenleg nincs ryom megfelezni...

Eventeseknek grat... remélem kövi beginner lesz, arra és csak arra beneveznék én is Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7662 Dátum: 13 márc 03, 13:01:39 »

Grat neked villám országhoz, sok sikert levához !  Kösz és örülök is dragonbone-nak, de azért elszomorít hogy elszurtam impo módot, és így esélyem sincs levantint farmolni, sebaj, remélem ez nem fog annyira hátráltatni a befejezésben, de biztos jól jött volna... így maradok a könnyebben eső könnyebben farmolható gyengébb lw-knél, meglátjuk mi lesz.
Egyébként nem engedi eladni egyik FN-t sem, nem értem miért, hardon engedi pedig.

Hardon nem esik semmi, viszont megvan chiyo nagyi és arany rang, ryo elfogyott, de ez is az én rutintalanságom, hidden sandba kellett volna kezdeni és akkor chiyo olcsóbb lett volna. Nibi rendkívúl nehezen fejlődik, mert ritkán nyerek meccseket.Várom már az FNJ ütés lehetőségét, addig még van mit fejlődni.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 14:04:33 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7663 Dátum: 13 márc 03, 14:17:59 »

Sajnos most nincs gépem (és húgom is csak havonta 10 percre adja oda a laptopját), ezért semmit nem haladt a tutorial... Pedig szerettem volna megcsinálni minél hamarabb megcsinálni...

Grat mindenkinek, mindenhez Mosolyog.

bandee_26: miért is nem tudod farmolni Levantine-t? o.O Tudtommal ott nincs eleme az ellennek. Innentől kezdve nem értem a problémát. Amikor sikerül beverni FNK-t, akkor 100%, hogy Levantine-t is tudod majd farmolni.
Viszont, ha Naruto team-el a gyengébb ellent csaptad le, amikor lehetett választani, akkor tényleg esélytelen a kiszedése.

Nálam nincs sok változás. Kevés kihívó -> lassú fejlődés - kevés ryo -> lassú haladás... Természetesen mindkét csapatra igaz és LW se akar pottyanni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7664 Dátum: 13 márc 03, 19:40:01 »

Hamarosan már 2 hónapja ,hogy meden vagyok ,de még mindig nem haladok valami jól.
Kb 90% át tudnám levenni Kjubbi életének max ,szóval van még hova fejlödni ( summ nélkül csak 28 as a team átlag lvl je szóval ez még érthető is ).
Valami nem akar beleférni a fejembe: otherworld 3:1 nagyon megfogott , pedig 4800 az össz élet(kjuubira 5700 et verek ), még a shinigami leverésére is van már 1,5% esélyem én meg itt állok 4. napja, nah mindegy a szerencse forgandó , lesz mikor esélytelenként fogok győzni valahol.
Sajnos a fősuli miatt nagyon keveset tudok fennt lenni , csak jobb napokon kapok 20-25 nél több kihívást 1 nap.
A csapatom kb kész ,már csak Chio ra kell 1 valamit vennem (talán FSP lesz) , azonkívül már van 1 kör statom , Chio után mindenem a körökbe fektetem (remélhetőleg innél kevesebbet Mosolyog )
Lw nem esett és már nem is fog , már minden enegiát a haladásra fordítok.
Remélem a következő eventen már én is részt tudok venni , kicsit piszkálja a csőrőm ,hogy én vagyok az egyetlen aki 2 eventen indult és egyik sem sikerült .

Unalmamban már összeraktam a Hardos team:
FNG Ita , FNG Nagato , FNG oro , Guren , FNJ (majd elválik ,hogy ki) , Chio , Nibi ez pontosan 104/104
vagy
3 FNG , FNJ, Guren , Sodai, Spirit ez 103/104 lenne
Idöm még böven van eldönteni. Így első rekem talán a második jobban tetszik ,de lehet hogy nem érné meg ,mert mire spirithez hozzájutok addigra a nibi már elérné a 3-5 szintet. Viszont Chionak sokkal jobbak az Ab-jai.

Off: bocsi ,hogy ennyire hosszú lett a kifakadásom ,de a szerencsétlenségem lassan már az agyamra megy.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 19:57:05 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 509 510 [511] 512 513 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins