grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7620 Dátum: 13 feb 03, 14:54:26 » |
|
kezdő genin gyenge szokott lenni, ezért választottam ls nint, akkor talán túléli a 4th hitet, sokan gaara-t választják emiatt, rerollt ad a 800-asa, nines, stb. én full ls tai csapatot tervezgetek FNG itachi kivételével... még fnk kérdéses... egy jól elhelyezett sakont fogok kezdeni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 15:27:49 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7621 Dátum: 13 feb 03, 16:02:08 » |
|
Azért vannak kivételek. Akik eddig tetszettek az Gaara és Lee. Hogyha trans és van rajtuk 1 jó LW a 400 és 800-as ab mellett, akkor nagyon is jók.
Ezt bizonyítja event team-em is. Trans Lee 8 szinttel kisebb FNG Sakura-nál, mégis csak 14dmg van köztük. Lee max. sebzése 252, Sakura-é 266. És azt is hozzátenném, hogy Lee-nek csak a 3. stat van megvéve, Sakura-nak pedig már a 4. is. Mégis a színfalak mögött Sakura sokkal jobban teljesít... Ezt köszönheti a Megingjoro-nak. 22% crit. chance és ezáltal 37% crit. dmg.
Nagyon jópofa tud lenni az LS tai. Még a HS tai is, ha van egy-két crit. chance-s LW.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7622 Dátum: 13 feb 03, 16:13:23 » |
|
Mivel azt hiszem a csapat LS nin lesz, ezért Shino és Kurenai lesz a két alapember, gyakorlatilag ugyanolyan mintha gaara és Jashamaru lennének, szóval vagy ez vagy az a páros tökmindegy. Viszont Nibi helyett nem látom értelmét semmi más summonnak, ugyhogy 4 chakra megmarad, ez van. Illetve lesz remélem egy két héten belül már mehetek impo-ra. Mint mindig, a tanácsokat örömmel fogadtam, fogadom és köszönöm ! Egyébként még Tsunade a gyenge pont a csapatban, bár elég erős, de úgy értem a szintje még csak 37. Nyilván ha már több lenne mégjobb lenne. Amit még nem tudok eldönteni az, hogy az első két genint HS vagy LS-re húzzam. LS szimpatikusabb, de nem tudom kyuubi ellen nem túl rossz ötlet-e.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 16:19:54 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7623 Dátum: 13 feb 04, 17:07:06 » |
|
grat hozzá... azért hardos-extremes LW-k ide vagy oda, a luna sword az luna sword... ha megvan beginneren akkor nálad lesz impoig minimum... hiányolom én is, de rerun nem éri meg
az új summonok közül én még a Giant Rhinoban látok fantáziát... lehet helyet kap az impos csapatomba kérdés: enemy tai/nin immunity csökkentés world mapon működikk? vagy az csak arenára igaz, mert akkor az előbbi mondatom felejtős...
a conch king is kemény... a HS taijutsu szekció végre kapott egy summont! bár 2 tai szintenként... lehet mégse jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 04, 17:10:11 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7624 Dátum: 13 feb 04, 17:20:14 » |
|
Naru05 grat ! Én is azt farmolom, most már jó ideje teljes konotrioval, hiba nélkül. elvileg már ki kellett volna essen, de nem akar. egyébként asszem én majd ha minden szintet végigtoltam, majd utánna beginneren vadászok ki olyan LW-ket, amiket ezeken a mostani szinteken már túl nehéz lenne. Asszem nem akarok immunity-s camper csapatot soha, hanem csak poén kedvéért a legnagyobbat ütő csapatot akarom összehozni ( nem arena ellenfelek ellen, mert nyilván a camperek leszivnák az ütéseket az immunnal, hanem csak úgy, tehát mintha WM-on mennék ) szerk: nyilván nem az enyém lesz a legnagyobbat ütő csapat, de ugy értem, ami tőlem telik ahhoz képest minél nagyobbat csapjanak, nyilvén utólérni ilyen téren se tudnám már a sok régi acc-ot, de nem is ez a cél, hanem a szórakozás. amugy: csak staminánál van úgy, hogy az enemy stamina down az WM-on saját stamina plussz ? vagy pl immunity, vagy akármi más képességgel is igy megy ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 04, 17:26:51 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7625 Dátum: 13 feb 04, 19:20:50 » |
|
az új summonok közül én még a Giant Rhinoban látok fantáziát... lehet helyet kap az impos csapatomba kérdés: enemy tai/nin immunity csökkentés world mapon működikk? vagy az csak arenára igaz, mert akkor az előbbi mondatom felejtős...
Mivel inkább a hivatalos fórumon vagyok aktív, így valamennyire otthon vagyok a társalgásokban, és úgy emlékszem, hogy a rhino barátunkat a camperek ellen vezették be, hogy ellenük is legyen valami megoldás, tehát world mapen nem fog működni a -enemy immunity
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7626 Dátum: 13 feb 07, 19:59:06 » |
|
Erre én is gondoltam, hogy amúgy camperek ellen jött most több summon is, a -enemy immunity-vel. Holnapra meglépi a szintet Gobi, lépett már kimimaro FNG is, ugyhogy holnaptól asszem kyubi-ra megyek. Off: nagyon jó most a naruto shipp. Idegesitő hogy nem esik a luna.
Tud valaki olyan linket, amin friss adatok vannak LW-kről ? Merthogy amit most használok, azon nem éppen jó az adatok, ahogy néztem itemhunter mást ír ki WM-on, esési esélynek, mint ami azon a régi LW guide-s linken van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7627 Dátum: 13 feb 07, 20:25:10 » |
|
Hosszú gondolkozás után megszültem a 4. FNG Nagato személyében. Kiváncsi leszek hogy szuperál majd , 9 es sealjével bármerre jól lehet huzni ,akárcsak Itachot ,szóval bármi lehet még a csapatombol. Amugy a forbindennt ki lehet "normálisan" vinni full ls nin teammel vagy ott jobb ha van 1-2 hs genin ? (tudom ,hogy messze van még nekem ,de hajt a kiváncsiság)
Med lassan de halad , Karakura elején vok . Lényegében summon kívül már minden csapat tagom fejlesztem. Pár nap fog kelleni ,mire Nagato megközelití a többieket ,de ha sikerül ,akkor kb végig tudok majd menni Karakurán és onnantól már jöhet a summ is .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 07, 21:00:12 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7628 Dátum: 13 feb 08, 08:27:17 » |
|
Teljesen az LW-ken és a kitartásodon múlik, hogy fobiddent LS-sel ki tudod-e vinni. Nekem az első 6 country megvan, Karakurában viszont még az első csata se megy le, szóval most brutális falba ütköztem, így LW-t vadászgatok. A piranha kifejezetten jó temp summon volt, és a csapat is jól teljesített full LS-ként. Majd remélhetőleg hamarosan be tudom szerezni a másik FNK-t, és akkor talán tudok valamit haladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7629 Dátum: 13 feb 08, 16:43:26 » |
|
Köszi az infókat és drukkolok neked. Hardon majd kiprobálom a full lst végre teljes fng sorral (legalábbis is bizok benne ,hogy tudok majd valami konbinációt keresni ,hogy minden beférjen). Amugy nincs valami tippetek ,hogy miért nem hajlandó nekem egyik lw sem "könnyen" kiesni? (a mostanit is már 2. medes napom óta bombázom és semmi , konotrió 400+if ) Szóval vagy én vagyok totálisan szerencsétlen vagy még ehez is analfabéta. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7630 Dátum: 13 feb 08, 17:43:55 » |
|
LW ügyben a magyarok nagyon szerencsétlenek... MoonTiger és grandpa666, na meg Dexter azok akik mindig teli szedik magukat LW-kel . Most hirtelen más nem jut rajtuk kívül az eszembe. Talán titokban prémiumoznak Viccet félretéve minden a szerencsén múlik. Lehet, hogy elsőre kiesik, de az is megeshet, hogy csak 1 év múlva (bár erre azért szintén kevés esély van ). Időközben meg is feledkeztem az örökölt acc-omról, valamiért impo-ra mentem vele... De sajnos nem jut az eszembe... Mivel nem tudom melyik FNK volt a cél, ezért visszamentem Beginner-re és megcsinálom a beígért camper csapatot. Valahogy így fog kinézni: Hidan J - Hidan K - Kimi - CS2 Kimi - Juugo/Hanzou - FNK Itachi - Katsuyu A sorrend természetesen folyamatosan változni fog a szintek függvényében. Juugo-t és Hanzou-t pedig váltogatni fogom. Event-en már van 0,3% esélyem, de szokás szerint megint szenvedek... Main-al Hard-on lépegetek, de már ehhez sincs sok kedvem... Kéne valami jó újítás, ami megint felpörgetné a játékot. Sajnos Impo kivitele után számomra értelmét vesztette... LW-k gyűjtögetése unalmas és egyben idegesítő, FN-ek beszerzése meg nehézkes, ha nem vagy 7/24-be online. Mivel nincs kihívó, ezért alig haladsz. Ennek következtében pedig ez is unalmassá válik. Lehet, hogy már láttátok, de én a napokban fedeztem fel az új Basher-t. Benne van már a Shinigami is, sajnos a lvl5-el nem számol. Még annyi újítás van benne, hogy a seal fölé kiírja a támadás szórását és az átlagát is. A beírt értékek után (tai, nin, attack, etc.) azonnal pörög.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7631 Dátum: 13 feb 09, 10:10:18 » |
|
néztem új bashert... 0,85% extreme kyuubi ellen! több az esély mint bármilyen fos LW-nél amit kiszedtem, mégse adja... pedig a max damagém a 9100 HP-s dögre 9701! igen reális... lv5death-tól eltekintve 13% esélyem van ezzel a teammel impossiblés shinigami ellen az igen nice, full LS taijutsuval még jobb lesz hasonló szinten (remélem)... vagy csak indokolatlanul várok sokat tőle? kiderül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7632 Dátum: 13 feb 09, 11:51:47 » |
|
Nekem extremen kb 0,045 körül mozog az esélyem. Mostanában senki nem fog szintet lépni az tuti a csapatból, hát kelleni fog még türelem hogy ezt a szintet kivigyem Amugy sejtem hogy én is úgy leszek vele mint Laci, az ilyen játékok addig izgalmasak, amíg van egy cél ahova fejlődik a csapat, ha meg már eléred akkor lehet, hogy nem érdekel tovább. Szerk: egy hülye vagyok, kicsit átrendezve extreme csapatot máris 0,15-0,17 százalék esély van minimum. Most épp 0,2 körül mozog az esélyem, de ha kiesne demon hit felmenne 0,7 - re, közbe még úgy néz ki azért lépegetnek szintet a ninják, ugyhogy ez tovább nőhet. Grandpa: ugye a reroll miatt nem sikerül neked a kyuubi ? mert akkora eséllyel ami neked megvan sikerülhetne már, most fog végre a summon is szintet lépni, akkor már simán 1 % fölött lesz az esélyed, kár hogy nincs rerollos Lw-je a két nines geninednek, gondolom ott bukik el az egész, de az esélyeket nézve sztem max egy két nap és a róka leül a földre KO-t kap.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 12, 07:55:49 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7633 Dátum: 13 feb 12, 14:18:58 » |
|
Én már 5% eséllyel is szenvedtem 2 héten keresztül... Asszem ez Extreme-en történt. Nincs kedvem visszakeresni, de ha neked van hozzá, akkor nyugodtan visszanézheted, hogy milyen volt a csapatom. Eventen is legalább 2-3 hete van 0,1% fölött, még sincs semmi látszatja. Most valahol 0,9% körül van... Sőt valamelyik régi altomnál 90%-al csak a 6. próbálkozásra adta be... Azt hozzátenném, hogy 5 HS tai és 1 LS tai volt a felállás Gobi-val. Volt már olyan is, hogy 0,01%-al első próbálkozásra megadta magát a róka, full LS nin team-el. Nem sok értelme van folyton nézni a Basher-t. Arra jó, hogy egyszer megmutassa, hogy érdemes e próbálkozni... Persze én is rendszerességgel nézem, mert miért ne... Ha eventet letudtam, akkor újra main lesz az előtérbe. Most Hard-on próbálkozok LS team-el. Camper is szépen halad. Mivel a Naruto team-el kénytelen vagyok az erősebb ellent leverni, ezért a szép haladás néha-néha megáll. Most azon gondolkodom, hogy mely FNG-ket tartsam meg. FNJ-ket se szeretném eladni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7634 Dátum: 13 feb 13, 09:03:09 » |
|
Na kiesett végre luna a lunarerun-on ucccsó WE-vel. Egyébként nem kaptam meg az FNG-t eventről, sikerült elszúrni, szóval nincs Itachi FNG-m. Reset page-nél két darab shikamarut jelzett mint továbbvivendő ninja. Kicsit mérges vagyok, hogy akkor minek törtem magam event-en. Pfú... mennyit dolgoztam rajta pedig na mindegy már dilemmázok, hogy 0,6 % eséllyel extrem-en inkább kyuubit üssek, vagy még Lw-t, mert ha kiesne felmenne 1,1-re az esély. Impo-sokat szeretném kérdezni, hogy melyik lehet jobb csapat impo-ra: starter G (HS) - FNG (HS) - FNG (LS) - starter J (LS) - FNJ (LS) - FNK (LS) - GOBI ( mindenki nin-es ) vagy ugyanez a felállás NIBI summonnal. Elöbbi előnye gondolom, hogy nagyobb az össz attack, mivel Gobi ad többet, és ez az első két HS geninnek is előnyösebb, viszont hátránya hogy minden LS ninjának vadászhatok rerrollos LW-t, mert mindegyiknek szeretnék 100 rerollt kyuubi ellen. Esetleg Katsuyu is jó lenne, vagy az új summonok közül amelyikek magas ninjutsut adnak, és adnak még egy kis rerollt, és/vagy immunt ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 15:36:37 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|