laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7635 Dátum: 13 feb 14, 19:54:37 » |
|
Ezt úgy tapasztalatból mondom: LS nin team semmit nem ér reroll nélkül. Már egy párszor volt, hogy becsúszott 1-1 LS nin Gobi mellé, de velük nagyon meggyűlt a bajom. LS tai-al egészen más a helyzet. Ők alapból is nagyot ütnek és ehhez jön hozzá a tai-ból adódó +attack, illetve Gobi-nál a nin is nagyon kitolja a támadást.
A kérdésedre válaszolva: belefér még a két HS Nibi mellé. Ha Gobi-t választod, akkor nagyon sokat fogsz szívni. Kevés a jó reroll-os LW. A legtöbb nem is ad semmi használhatót. És reroll is alig van rajtuk.
Egy korábbi kérdésedre: ha van a rókánál esélyed, akkor felesleges LW-t vadásznod. Üsd a dögöt, mert egy LW kiesésére sincs nagyobb esélyed, sőt...
Eventet sikerült befejeznem, kilencven valahányadik helyen. Igaz, most nem sok hasznát veszem Nidaime-nak, de FM-on kelleni fog majd. Úgy döntöttem, hogy sokadik kísérlet után, most tényleg megszerzem Tobi-t. FM team valahogy így fog kinézni: FNK A - FNG Lee - FNG Sakura - FNJ Tobi - FNJ Nidaime - FNK Shodai - Hachibi Természetesen a Kage-k helye még változhat, illetve a genin sor se biztos, hogy így lesz. Majd megnézem, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a felállásból.
Szerk.: Valakinek nincs véletlenül egy Excel táblázata Basher-hez? Már akartam egyet csinálni, de nem volt hozzá sok kedvem. Talán most este nekiállok egynek. Illetve, nem tudom hogy vagytok vele, de kéne egy amolyan tutorial féle. Lényegében a NM fórumáról összeszedni a fontosabb infókat, majd beíratni az első hsz.-ba. Természetesen magyarul, hogy mindenki megértse. Így elkerüljük a kezdő kérdéseket, és az azzal járó szabálysértést (valahogy mindenki, aki először ír ide, semmibe veszi a kétsoros szabályt).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 20:13:29 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7636 Dátum: 13 feb 15, 08:17:53 » |
|
LS ninhez kell a rerollos summon, ha a progressiont nézed. én hibridet játszom, azt játszottam világ életemben, de a rerollt sosem gyűjtöttem az LS nin ninjáimnak, most is szegény Yondaiménak 40 rerollja van, amit az 1 seal miatt kap... rajta is az "erős" LW-k vannak, hogy nagy legyen az attack, és hogy meglegyen a 100 stamina, a rerollos LW-k máson vannak, de ez így van tökéletesen beállítva, nem változtatok... szintlépések történtek, így már 2% az esélyem, egy az ötvenhez, hogy meghalálozik ez a piros retek, de mégse teszi... tényleg, valamit a kezdőknek lehetne írogatni, egyrészt a szabálysértések miatt, másrészt nekik sem kell visszaolvasni 50 oldalt... majd ha lesz időm, megcsinálom! táblázatom volt, de már nincs... XĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7637 Dátum: 13 feb 15, 11:32:04 » |
|
Kösz a tippeket !! Megfogadom, és Nibi lesz a summon. Am. basher alapján magam esélyére azt mondom elég nagy mák kéne hiába közelítek lassan az 1 % esélyhez, de ha az összsebzést nézem akkor a minimum és a maximum között óriási különbség van, és kb minden ninjámnak szinte lehetetlenül nagyokat és sokat kellene ahhoz zsinórban ütniük, hogy kijöjjön az, amit max sebzéshez ir a basher külön külön az egyes ninjákhoz, nem tudom érthető e ez, de ez alapján úgy gondolom érdemes talán mégis LW-t ütni, mivel az azért dobna kicsit az esélyeken. szerk: a naruto kun szerver adatbázisa megsérült, ezért tünt el szerintem az uccsó hsz. csináltam egy képet kyuubi fight-ról, átrendezve a csapatot ha shino starter genint rakom a második helyre akkor igaz, hogy csak 50 százalékban éli túl a 8.csapást, de ha túléli, akkor 3,5 % az esély a győzelemre. ugyhogy asszem ezentúl így próbálkozok tovább. de így is ez a max ameddig eljutok, úgy, hogy minden csapattag kb a maximumot adta. persze basher szerint még lehet fokozni, de kiváncsi vagyok... mindenesetre LW-t nem vadászok tovább. ime egy kép a harcról: http://kepfeltoltes.hu/view/130216/extreme_kyuubi_fight_www.kepfeltoltes.hu_.jpgszerk: kivittem a game-et
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 18:37:48 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7638 Dátum: 13 feb 16, 18:42:33 » |
|
amúgy ha easyn vok akkor olyan lw eshet,amelyiket beginneren már meglehet szerezni? am ez a luna sword tök jó kis szinten is szépeket csapok vele mondjuk a murasameval szemezek,az a legjobb easyn nem? szerk: most nem azért,de ez nincsen meg 2 sor?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 19:12:57 írta naru05 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7639 Dátum: 13 feb 16, 19:07:09 » |
|
Már megint a kétsoros szabály... Kérdésedre válaszolva: igen, beszerezhető Easy-n Beginner-es LW is. Amelyik szintet már kivitted, az azon lévő LW-k beszerezhetők bármelyik szinten. Ezért van az, hogy sokan Impo után visszamennek Beginner-re LW-t vadászni. bandee_26: neked pedig grat. Mondtam én, hogy felesleges LW-t ütögetni, mikor a Kyuubi meghalásának sokkal nagyobb az esélye. Main beszerezte végre FNJ Tobi-t. Remélem nem kell itt olyan sok időt töltenem. Tervezem, hogy még 2-3 alkalommal végigfutok Beginner-en. Murasame helyett is akarok valami jobb LW-t. Ha nem gond, akkor kidobtam a klánból egy bronz rangon lévő, Beginner acc-ot. Természetesen inaktív volt. Azért volt erre szükség, mert nem fért be a camper team-em . Valamelyik illetékes elfogathatná a felvételt. Szerk.: Nem, nincs... Két teljes sornak kell lennie.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 22:58:59 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7640 Dátum: 13 feb 17, 10:29:41 » |
|
Kösz szépen laci a gratuláciot, és neked is meg mindenkinek a segitségeket ! Izgatottan kezdtem meg utazásom impo szinten Impo csapat így fog kinézni: az első két genint is LS-re húzom inkább. Starter Gaara-Itachi-Sasori- Yashamaru- Gaara FNJ- FNK(még nem tudom ki de LS nin)-Nibi ....full LS nin. Jelenleg a Gai csapat akasztott meg Mapon, mindenkit föld elemre raktam és villám országban kezdek, így letudom a gyenge elemet, remélem nem csináltam rosszul, gondoltam levantine farmolás miatt legyen a leggyengébb ellenfél a villám országa, így hamar elkezdhetem farmolni a levit. Érdemes lenne gondolom temp Kage és temp summon. Temp kage-nek Gaarat gondolom, és lehet hogy temp summon talán piranha, nem tudom lehet hogy emiatt jobb lenne előbb a river country-t kivégezni, hogy hamarabb meglegyen, de akkor nehezedne emiatt a villám country. azt hiszem előbb villámot csinálom meg, utánna még mindig könnyebben fog menni a river country, mert a csapat föld elemű. Segitséget szívesen elfogadok, nem tudom hogy jól emlékszem-e, hogy impo szinten már minden országnál állítgatni kell-e a csapat elemét, hogy üsse az adott country elemét, vagy pedig úgy kell, hogy egyszer az elején beállítani egy elemre, és kezdeni az adott elemre nézve hátrányos country-val, hogy az meglegyen és utánna nem kell állítgatni egészen Karakura-ig a csapat elemét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 12:50:23 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7641 Dátum: 13 feb 17, 15:55:11 » |
|
Szerintem Impo-n a lehető legrosszabb döntés, az az, hogy az elején belősz egy elemet. Most Hard rerun-on én is így csináltam, de a 3. országnál megakadtam, mert a Kage elemét ütötték. Váltottam neki egyet és egyhuzamban végigvittem, ez mellé pluszba a maradék 2 országot is. Sőt még az FNJ-t is elsőre bevertem. Na ennyit számít a magasabb szinteken a jó elem. Én amikor Impo-n jártam, akkor rengeteget váltogattam az elemeket. Az első 2 országig volt vagy 3-4 komplett cserém. Annyi előnyöm volt, hogy Ryo Blade miatt 1 hét alatt összejött a ryo a teljes team váltásához. Persze egy elemmel is meglehet oldani, de már az első országban is rengeteg időt fogsz tölteni. Akár +10-15 lvl különbség is összejöhet. Viszont ez később ugye meg jól jöhet. Kérdés, hogy hol akarsz sok időt tölteni? Nekem mindig az a célom, hogy a leggyorsabban aranyrangon legyek. Itt kapja az ember a legtöbb kihívást, illetve a summon, és a végleges kage is beszerezhető. Azt még jó tudni, hogy csak akkor vadászhatod az 5 ország Impo-s LW-it, ha a Naruto team-el az erősebb ellent ütöd le. Szerk.: Nekiláttam egy táblázat elkészítéséhez. Remélem estig betudom fejezni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 16:35:57 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7642 Dátum: 13 feb 17, 17:26:53 » |
|
grat az extremehez bandee sejtettem hogy hamarabb meg fogod csinálni mint én... ez lenne a battle plan... basherben bezzeg harmadikra kiadta, élesben meg full WE-vel már hetek óta nem... shikának 300-350 feletti csapások kellenek a 4th hitig, a 4 hátsó ninjának meg 6-7 alkalommal kell ütnie és kész... nem tudom hol a hiba, innentől majd végignézem a meccseket számológéppel a kezemben... az elemekkel kapcsolatban annyi, hogy az első országban még használhatod a később nem használatos FNG-ket és FNJ-t is kettővel arrébb levő elementtel, a kezdők elemváltása meg nem nagy pénz, az így kieső ninja xp is pótolható szerintem... később meg előny a full egyforma team FNK kiszedéséhez legalább is nekem ilyesmi terveim vannak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 17:31:33 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7643 Dátum: 13 feb 17, 17:52:14 » |
|
Grandpa: biztos, hogy 1-es seal-nél a min. és a max. dmg.-nek ugyanakkorának kell lennie? Ha jobban megnézem, ez a két érték mindenhol egyezik. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de valami nem stimmel azzal a Basher-el... . Ha valamit benéztem, akkor bocs, kicsit fáradt vagyok. Más: A táblázatba össze kéne hozni a seal értékkel a rerollt és a crit chance-t. Gondolok itt arra, hogyha beírod seal-nek a 9-et, akkor a reroll legyen 4, crit ch. pedig 2. 8-nál reroll: 9, crit ch.:8 , etc. Illetve, ha 10 fölé megy a reroll, akkor egyikhez se írjon semmit. HA függvénnyel kéne valahogy trükközni, de nem jövök rá... Eléggé ciki, de ez van... Segítséget szívesen fogadok PÜ-ben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 18:06:45 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7644 Dátum: 13 feb 17, 19:00:04 » |
|
laci: itt 1, azaz 1 darab kyuubi harc szimulálása történt meg, így abban az egyben csak egyféle össz dmg. eredmény jött ki, az egyben a minimum és a maximum mindenhol... dev mode-ban kiír így mindent pontosan, gondoltam ismeritek...
a táblázatot nehéz ügy így megcsinálni... friss érettségi ide vagy oda nekem se jut eszembe jobb, csak a 19 darab egymásba ágyazott HA függvény, ami kb fél óra gépeléssel oldható meg csak... ha nem sikerül akkor magadtól kell beírni az egyes értékeket, és annyi, nincs túl sok jobb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 19:00:36 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7645 Dátum: 13 feb 17, 19:19:35 » |
|
Így még nemigazán használtam a Basher-t . Mondtam, hogy én vagyok a hülye ^^ Mivel teljesen belezavarodtam a HA függvénybe, ezért marad a beírós módszer. Szóval csak a reroll-t és a crit chance-t kell beírni. Minden más (immun, endurance, crit dmg.) seal értékkel változik. 3 oszlopot pedig kifelejtettem. Az alap tai, nin és stamina oszlopát. Ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor a teljes Genin sor készen van. De mivel ilyen figyelmetlen voltam, még ezzel is lesz egy kis pluszmunka. Viszont még egy kérdés: Chance mehet 50% fölé? Én úgy tudom, hogy nem. Egy szép, hosszú képletet írtam rá, hogyha 50 fölé megy, akkor is csak 50-et mutasson. Ha nem megy 50 fölé, akkor pedig az adott értéket mutassa. Remélem ezt nem kell módosítanom Szerk.: Na megint egy kisebb hiba a táblázatban... Elvileg egy adott szinten (n-1)x kell hozzáadni az alap stathoz a növekedést. Szóval 10-es szinten, alap 10 tai-al, 1 tai növekedéssel elvileg 19-nek kell lennie a tai-nak. Ezt is dolgozhatom át... Persze valaki javítson ki, ha nem így lenne. Grandpa: mit szólnál ahhoz, hogy jövőhét hétvégén megcsinálnánk a tutorialt? Vagy esetleg hétközben is lehetne írogatni a rövidebb dolgokat. Szerk2.: Írtam Cart-nak, hogy illessze be az első hozzászólásba a táblázat letöltési linkjét. Ha nem lehet beilleszteni (tiltja a szabályzat), akkor PÜ-ben lehet elkérni tőlem. Elvileg készen van, én nem találtam benne hibát. Mindenesetre ha valami mégis lenne, akkor jelezzétek, azonnal javítom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 20:12:52 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7646 Dátum: 13 feb 17, 20:39:40 » |
|
Kösz szépen grandpa ! Szurkolok neked is hogy lecsapd végre. Ami a tanácsokat illeti akkor maradok annál ami rémlett is, hogy írtátok itt régebben, hogy minden országnál a teljes csapatnak elemváltás. Ez alapján akkor a river country-val kezdek és csak utánna megyek lighting-ba. Amúgy impón a Naruto team-et muszály seal-ek tekintetében húzni ? úgy értem jobban halad nyilván a naruto team, ha 4 szintenként jó irányba módosítom a seal-t. de korábbi szinteken azt csináltam hogy nem húztam semerre, vagy rossz irányba, hogy minél könnyebb legyen majd kyuubi előtt lecsapni őket main team-mel. Amit nem értek: hardon lehet menni river country-ba, rögtön BA geninek után, de impón nem. Én meg pont föld elemre lőttem a csapatot. Most asszem megszívtam egy kicsit. Asszem akkor mégis maradok annál, hogy hagyok mindenkit föld elemen, és kezdek a villám országba, és az utolsó lesz river country. Bocs a sok kérdésért, de impósok ez kivitelezhető ? vagy muszály minden országba úgy menni, hogy arra az elemre kell állítani a csapatot ami üti az adott országét Hardon elég hamar kiesett az ame no nuboko és a gil sword
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 22:42:36 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #7647 Dátum: 13 feb 18, 16:11:29 » |
|
bandee: előre szólok, ne legyen bajod belőle, de nem lehet river countryban kezdeni, az csak második ország lehet... tervezd át most, nehogy később legyen gond (ha még nincs...)
laci: majd írogatok valamit én is, a végén meg összedobjuk, LWkről írjunk bele mindent, amit tudunk, mert a legtöbb kérdés abból van, egyébként a tutorial jó fordítani, néhány hiányosság van csak benne.
kyuubi ma sem halt éhen... 8552 (számológép) volt a max amit ráütöttem, lee elég gyengén ütött a végén, pedig yondaime is kiválóan teljesített... majd holnap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7648 Dátum: 13 feb 18, 16:37:20 » |
|
Mivel az angoltudásom még nincs azon a szinten (kemény fél éve tanulok angolt), hogy egy tutoriált lefordítsak, ezért amit írok, abba sok minden a tapasztalatomat fogja visszatükrözni. Persze, némelyik tutoriál olyan, hogy még az is megérti, aki a magyaron kívül semmilyen nyelvet nem beszél. Ha 3-4 ember dolgozik rajta, akkor hamar összelehet hozni egy komplett irományt. Cart írta, hogy próbáljak valamelyik mod-tól segítséget kérni. Szóval elviekben nem lehet gubanc, ha én kilinkelem a táblázatot: http://data.hu/get/6219109/Basher.xlsÍrtam Shiro-nak, aki azt mondta, hogy megbuherálja nekünk az első hsz-t. Közben egy ötlet is az eszembe jutott... Ha valahogy meglehet oldani, hogy enyém legyen az első hsz., akkor azonnal tudom módosítani a változásokat, hibákat. Nem tudom, hogy ez mennyire oldható meg, most a válaszra várok. Mindenki próbálgassa a táblázatot, hibák után nyomozva. Nem nevezhető annyira hibának, de már találtam valamit. A crit. dmg. kéne egy kicsit átdolgozni. Elvileg, ha a seal 9 fölött van és van crit. chance-s item valakin, akkor automatikusan kap +25 crit. dmg. Ezt még nem javítottam, most fogom majd megtenni. bandee: mint már mondtam, nagyon sokat fogsz szenvedni a villám országba, föld team-el. Használd az eladásra szánt FN-eket, ameddig ki nem viszed. Így nem kerül 1 ryo-dba se az elemváltás. grandpa: te betudnád venni a klánba a camper csapatom? Ha minden igaz küldtem már felkérést. Aláírásomba ott a neve Illetve tudnál nekem valamilyen klán vezető rangot adni? Jó lenne, ha én is tudnék felvenni magyar játékosokat. A napokban láttam 1-1 erősebb csapatot. Szerk.: Shiro a sok zaklató és fenyegető levél után végre komolyan vett, és kicsit módosította a téma címét, illetve az első hsz.-t... Innen is köszönöm neki. Egy pár hibát már kiszúrtam, természetesen azonnal javítottam. Sajnos a hibás verzió tölthető még le. Nem szeretném ilyen apróságokkal zavarni egyik mod-ot se. Majd, ha lesz egy komolyabb anyagunk, akkor a javított táblázat lesz elérhető. Sajnos a crit. dmg. és reroll még mindig nem működik rendesen. A napokban beviszem a volt infótanáromhoz, hogy alkosson valamit, különben bajok lesznek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 19:44:57 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7649 Dátum: 13 feb 18, 20:44:14 » |
|
Kösz srácok az infót, erre vártam addig nem csináltam semmit, ugyhogy mostmár tudom mit tegyek. Mivel sajnos már mindenkinek, még az eladásra szánt FN-eknek is föld elemre váltottam, így már nekik is sokba kerül az elemváltás, nem 1 ryo-ba. Sőt eladni se engedi őket a game DE azt csinálom, hogy egy semleges elemű országban kezdek, azután megyek riverbe, ha megjelenik végre azután váltok szél elemre és irány villám ország, hát így azért gondolom jó sokára kezdhetem farmolni levantine-t, mivel az már a 3.ország lesz ahova megyek, de tanultam a hibából megint, kösz szépen mégegyszer ! Szivesen segitek ha tudok valamiben a táblázattal, tutoriallal kapcsolatban, bár az infó tudásom nulla sajna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|