Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #7110 Dátum: 12 ápr 17, 01:28:15 » |
|
még mindig semmi haladás impon, remélem Gobi szintlépése után jobb lesz a téma LS nin mellé gobi nem túl jó 5let, akkor már inkább rakd Katsuyut vagy ha nem SD (ergo van 20 CH-d ) akkor vagy Ma vagy Pa toad és az már jó lehet http://www.ninjamanager.com/teams/58546elszámoltam magam  AT előtt volt fullos CH felhasználás, így viszont most épp OWbe vok és van 10 szabad, nemtom mit kéne csinálni, mer nem szeretném felesen otthagyni se, de a klánnak nem érdeke az se hogy ez is lila rangú legyen, szal lehet várok kövi FNJ eventig és addig ott marad a +10 CH másik camperbe le lett felezve a beast, de még missloton van h fejlődjön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7111 Dátum: 12 ápr 19, 06:34:18 » |
|
Hogy én mennyire rühellem Karakura Town utolsó csatáját.. 3 vagy 4 napig kellett a Naruto csapatommal szenvednem, hogy le tudjam verni, pedig nem voltak alacsony szintűek.. állítólag az van, hogy azon az egy csatán nem a saját nehézségi szint megkötéseik lépnek érvénybe, hanem a fő csapatét használják, ami azért enyhe kiszúrás, de hát megvan  Forbiddenen azért érdekes móka lehet a 30% extra élet helyett 425%  Így, hogy meglett a csata gyorsan meg is vettem Sasukének meg Jiraiyanak a 800-as képességet, és egy 3.-ra is lassan lesz pénzem. Statok tekintetében mindenkinek megvan kettő, pár embernek meg a 3. kör is  LWk tekintetében szerintetek melyik 5 lenne az ideális következő nehézségre egy hybrid csapatba (vagy 3 LS - 3 HS vagy 4 HS - 2 LS, még nem döntöttem, hogy az fnk high vagy low seales lesz)? Én ezekre gondoltam, de ötleteket szívesen várok: Luna Sword, Murasame, Zangetsu, Revival Armor, Terrorizer/Immortal Blade. Az utóbbiban nem vagyok biztos, de Jiraiya miatt hajlok inkább a Terrorizer felé, az a 10% crit damage nem hangzik rosszul =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 06:37:17 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
exuslucy
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7112 Dátum: 12 ápr 19, 21:20:41 » |
|
Nem tudom ezt a Karakurás dolgot hol olvastad de fix hogy nem így van  Lwl-ekkel kapcsolatba meg kár így tervezni hogy mi lenne a legjobb, nem esik minden ki amit szeretnénk(én pl 2x mentem vissza beginere a Luna Swordert mind 2x meguntam 1-1 hónap után és végül extremen esett ki pedig csak simán haladtam a worldmapon és 0 IF el kiszórta  ) Nálad levők közül Luna ,Zangetsu,Chaost mindenképp vinném azt majd ha szerencséd lesz ki is esik valami a tervezettek közül  (amugy Chaos jobb mint a Zangetsu hiszen a -enemy stamina worldmapon +stamina ként érvényesül)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7113 Dátum: 12 ápr 19, 22:23:36 » |
|
Az egyik modtól idézet, innen jött az ötlet  Update: Nowadays, the reason is now known as to why the final karakura mission is so much harder.
It's because both the main team as well as the naruto team uses the main teams difficulty multiplier on this double mission. Which means that instead of the normal 25% dmg/hp on impossible, they need to fight against a wooping 75% dmg and 200% hp Nem tudom azóta fixelték-e, de az ziher, hogy JÓVAL nehezebb, mint az addigi Karakura, és Akatsuki temple kezdeténél is, szóval szerintem lehet benne valami. LWk tekintetében meg az ziher, hogy az előtt nem megyek tovább, hogy a Revive Armort ki ne ütném, fnk-nak jól fog az jönni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #7114 Dátum: 12 ápr 19, 23:47:49 » |
|
Hát sok sikert hozzá. Nálam hónapok alatt nem esett aka templomos lw, pedig én is leginkább revive armort akartam. Terrorizer esett csak végül. Majd impon kiszedem.  Úgy mint a levantinet. Azóta sem pottyan. Viszont gobi elérte a lvl 10-et, így holnap megint megpróbálom kiütni Mifunet. Most már itt lenne az ideje. A biztonság kedvéért vettem egy kör statot nekik, kivéve Danzounak. Én nem is figyeltem eddig ezt, többnyire narto csapat elég magas szokott lenni, szóval max a végén lesz nehezebb dolgom. Amíg nem jutok el aka templom végére, addig fejlesztem őket. Main csapatnál narto team kb lvl 26,25,24,23,és naruto 20. Mostanság inkább ryo-t gyűjtök velük. Ha gyengék ,akkor majd még fejlesztem őket. Szerk: hát sikerült legyőzni Mifunet végül alt csapattal, de egyelőre még nem rakom be, ugyanis végigszánkáztam velük karakurán, csak utolsó csata előtt naruto csapatnak nem volt energy-je, így nem tudom, hogy elég erősek-e már. Elemeket beállítottam, csak várnom kell naru csapatra. Amíg lw-ket keresek, addig fejlesztgetem majd az fnk-t. Végignéztem az új easy-s lw-ket és azt kell hogy mondjam, nagyon bejött 1-2 darab. Több crit chances és crit damage-es is van köztük. Lehet forbiddenen Mifunet majd HS-re kéne vinni, de persze semmi nem garantálja, hogy sikerül is majd kiszedni az lw-ket. Mondjuk idő lesz bőven rá, amíg lvl 80-ig eljutnak, de ha egy 0,04%-os cosmic balde sem akar kiesni, akkor nem érezhetem magamat szerencsésnek. 1-2 megint be lesz mákolva, mint anno psionic blade első próbálkozásra.  Addig igyekszem türelmesnek maradni. Main csapatnál csak ladder és várakozás. Uncsi, kevés kihívó és sok vereség relatíve. Igyekszem lvl 40 feletti csapatokat kihívni, de mivel két fnj-t és fnk-t is felszereltem exp sphere-el, így gyengébbek, és néha ez vissza is üt. A ryot meg stat-ra költöm náluk. Szerk: látom mostanság nem sok minden történik. Már másodszor módosítok, és senki nem kommentál. Main csapattal ráálltam a vorpal sword farmolására. Amíg az kiesik, addig fejlesztem a csapatot, ha pedig az fng-k elérik a lvl 40-et, akkor benézek karakurába. Közben persze kiszedem Mifunet velük is, de berakni úgyis csak karakura után fogom. Pár xp-s tárgy el fog kélni neki, bár már van 2db +28%-al. Remélem vorpal kiesik, mert akkor megy Mifune is HS-re.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 22, 12:29:54 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7115 Dátum: 12 ápr 22, 12:48:19 » |
|
lassan,de biztosan kiviszem easyt ,még a narutok +naruto team,kyuubi vannak hátra , multkor véletlen töröltem BA Leet (kb 20lvl volt:( ) s most genin szöcskét probálom fejleszteni. event teamem is halad ,most vennék egy jobb summont gamatatsu helyére csak nemtom melyik lenne jo (eddig earth és wing country van meg) giant snaket(earth adv/tai 4/2) vagy kamatarit(wind adv/sta 5/3) gondoltam. sztetek melyik lenne jobb? (persze majd gobit akarom,csak az még kicsit odébb van sajna) v várjak egy jobb summonra?
u.i.: sokan irjátok a vitamine hero watert mint itemet, és azt szeretném kérdezni,h az advantage (=elöny (ha jol tom)) az pontosan mire jo?mármint jobban birja a nin-em v mi?
a válaszokat elöre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7116 Dátum: 12 ápr 22, 17:41:16 » |
|
FNK-t már én is bevertem, csak én elakadtam Karakura-ban... Jiraiya-nak a 2. eleme szél és így kicsit nehézkes a továbbjutás. Ráadásul, ha minden igaz neki van a legtöbb hp-ja. Beginner-en 2x700, még Gamabunta-nak 1360. FNK-nak már megvettem a 400-as ab-ot. Beraktam ameddig mindenki el nem éri a 28lvl-t, had fejlődjön ő is. Karakura után +8 CH-t kapunk? Teljesen elfelejtettem, hogy hol ad dupla CH-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7117 Dátum: 12 ápr 22, 20:18:51 » |
|
Grat Laci, most nézegettem a klánt és láttam beszerezted Shodai hokaget.  Szép munka! Eragon, szerintem ha ebből a két summonból akarsz választani, akkor majd gobi ellen a wind advantage jobb lesz. A lényege ezeknek az itemeknek az, hogy ha pl. szél ellen tűzzel támadsz, mint ahogy az én forbiddenes csapatom teljesen tűz, akkor kapnak bónusz sebzést akkor, ha nagyobb az advatage, mint az ellenfél resist-je. Én próbálom velük legyőzni fnk Mifunet, de forbiddenen alap 90 resist-je van neki azt hiszem. Így elég sok elemental adv. kell ,hogy érjen valamit. Szóval csak olyan ellenfelek ellen hasznos, akik rendelkeznek elementtel, mert így van egy olyan element, ami ellen gyengék. A róka ellen pl. semmit sem érnek, de aka templomban is vannak ilyen ellenfelek, Tobi, Konan ... A gyorsabb haladásban segítenek, de a végjátékban haszontalanok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7118 Dátum: 12 ápr 24, 19:10:00 » |
|
Végre én is vörös róka vagyok. Tegnap naruto team szépen elakadt az utolsó csatánál... De végül ma utolsó energynél(!) szépen megadta magát a 3 sannin és main team-be se kellett csalódnom... Egyből beverték őket. Nemsokára megveszem én is a 2. 800-as ab-ot. Dex a nyomodban vagyok egy kicsi /nagy/ előnnyel... Nekem befér a teljes team  Remélem most is gyorsan jön majd a ryo, mert csak a genineknek van meg a 3. kör stat. Jounin-oknak a 2., viszont kage-nak még egyet se vettem... Szerk.: MoonTiger ide írom, mert nem lenne meg a két sor. Igen a chakrával van a gond, ugyanis Karakura után pont 82ch-d lesz, természetesen CH+-al Szerk2: Grat Dex, látom forbidden-en beszerezted FNK-t. És dupla siker, mivel Karakura-n is túljutottál 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 25, 19:14:25 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #7119 Dátum: 12 ápr 24, 20:57:21 » |
|
Csak így tovább Laci. Jó ez a kis versengés, talán mindkettőnket jobb teljesítményre sarkall.  Sajnos levantine még mindig nem akar kiesni. Szóval nálad teljes a csapat. Hát én kénytelen vagyok egy fng-t nélkülözni aka végéig. Nem csodálkoznék, ha emiatt beelőznél. Ennyire sajnos nem gondolkoztam előre, szóval magamnak köszönhetem. Úgy csinálom, hogy a két fng-t felváltva rakom be. Pl: most Sakura lvl 29, Kiba pihen lvl 30. Sakua megy lvl 31-ig, majd Kiba-t visszarakom lvl 32-ig. Hogy mikorra lesznek elég erősek aka templom legyőzéséhez, hát fogalmam sincs. Main csapattal nekifutottam karakurának. Eddig hiba nélkül eljutottam Danzou-ig, de WE elfogyott. Majd 5 perc múlva megyek tovább, de ma még nem jutok el a végéig. Ha sikerülne kivinni, akkor mehetek Mifune-ért. Klán háboróban bukunk majd egy erős arany rangú csapatot, de legalább haladok velük és hachibit leszámítva teljes lesz a csapat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7120 Dátum: 12 ápr 24, 21:04:33 » |
|
Kíváncsiságból, miért nem fér bele a full csapat, Gobi ch > Nibi ch cost miatt? Azt tudom, hogy 3-mal több chakrába kerül, és ha jól számolom 85 vs. 82 chakra a probléma akkor? És hogy a két sort kitöltsem (*sighs*) nálam nem sok újdonság van, Naru team végzett, a Peineket még le kell csapnom, és utána remélem nem sokkal a Spirit Dragont is be tudom szerezni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaShaw
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7121 Dátum: 12 máj 01, 12:12:40 » |
|
Sziasztok tegnap kezdtem a játékot beleolvastam az első pár irásotokba az első 30-40 oldalba a 470 et végig olvasni picit hosszú lenne és a felét nem érteném szerintem mi micsoda  inditottam 1 olyan csapatott hogy Sasuke(5) Naruto(5) Shikamaru(4) Kakashi(7) és Demon Brothers(3) + gamakichi(2)....esetleg eltudnátok látni pár jo tanáccsal mit lenne érdemes csinálnom a gyorsabb fejlödés érdekébe?....a történetbe ott tartok hogy a kristályokat kell összeszednem az aréna harc után itachi és kisamehez mentem....láttam ien sárga szintű fegyvereket velem egyszintünél olyanok hogy esnek ki milyen gyakran, vagy honnan lehet megszerezni őket ? és lenne még egy kérdésem honnan lehet szerezni ilyen "mozgó kép"-es karaktereket mit kell azért csinálni ?  Elnézést ha esetleg rosszul fogalmaztam meg valamit : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #7122 Dátum: 12 máj 01, 14:00:39 » |
|
Na nézzük, válaszolok amennyire tudok  Először is: Ha tudsz angolul, akkor javaslom ezeket a leírásokat elolvasni A fegyverekről (legendary weapons) Egy elég alapos leírás kezdőknekA térkép különböző részeiről Fegyverek szinte bármelyik csatában eshetnek, de nagyon kicsi az esély rá (0,02 - 0,03%), a fentebb linkelt topicban találod meg, hogy melyik fegyver melyik csatában esik. Ahhoz, hogy essenek Item Find kell, amit különféle módokon tudsz szerezni: Konohamaru duo/trio használatával, ninja képességek által, summonok által, vagy akár legendary weaponök által. A mozgó képes kártyákat pedig Forbidden ninjanak hívják. A mozgó képes a forbidden genin (fng - genin slotra javasolt berakni, vagy alaposan lecsökken a sebzésük), az ahol csak "villog" az a forbidden jounin (fnj), és az, ahol ráközelít a kártyára, az a forbidden kage (fnk). Fng-t beginner, easy, és medium mode végigvitelével lehet szerezni, fnj-t hard és extreme, fnk-t pedig impossible és forbidden. Ha kivitted a beginner módot, akkor megtarthatod az 1. fng-t, aki visszatér a csapatodba easyn, és így tovább. Egyelőre ennyi, ha lesz még kérdésed, akkor valamelyikünk biztos válaszolni fog  Egy nem ezzel kapcsolatos megjegyzés: Bocsi srácok, de átmentem egy aktív klánba, nálunk nagyon nem volt már élet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7123 Dátum: 12 máj 01, 17:07:49 » |
|
Nézegettem a klánt és kicsit furán néztem... Azon gondolkodtam, hogy ki hiányozhat a klánból, mintha valaki elment volna... Akkor megvan a bűnös  Nálam kiesett a Main Gauche, de jobban örültem volna a Gigas Gloves-nek. Most áttértem Demonic Fang-ra, hátha itt sikerrel járok. Már csak ez a két LW hiányzik és utána már csak a szintezéssel kell foglalkoznom. Előre számolgattam és 50lvl team-el (5 kör stattal), jelenlegi LW-kkel (és a fent említett kettő), 20lvl Nibi-vel és 0,05% körül mozog az esélyem. Ab-ok terén már csak FNJ Suigetsu-nak kell a 800-asa. Stat téren semmi se változott, jouninoknak kell még a 3., kagenak meg az első 3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #7124 Dátum: 12 máj 02, 00:36:34 » |
|
én nem érzem hogy annyira inaktok lennénk, a fórum picit áll de evvan
Impo kezd kiidegelni, lassan 1% az esélyem a sikerre és semmi, régebben 0.02vel simán vittem Otosanninnal inkább rámegyek impora is campelés előtt mer új csapat tervem van amit néhányan tolnak is azért FNK+FNJ+FNJ+FNG+Hidan Kage+Hidan Jounin+Katsuyu hyuugát már csak szintezni kell meg h kiessenek az LWk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|