25 jún 07, 12:57:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856870 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7080 Dátum: 12 márc 15, 14:02:32 »

Akkor el leszel egy jó darabig Negritis. Nevet  Én még nem tudom mit fogok kezdeni a két csapattal. Az egyik megy beginnerre lw vadásznak, de másik nem tudom mit csináljon, talán fn vadász lesz, mint tipp megyek és én is összeszedek majd 4 fnkt. 1-2 év alatt sikerül is majd talán. Talán lesznek addigra nagyobb változások, sohasem lehet tudni. Egy új rész, pl kage summit, amit elég jól ki is dolgoztak már, dobna egy nagyot a játékon.
Main végre túl az 5 countryn, de még a szél elemű fnj-ket sem tudom legyőzni. Szóval veszek majd 2-3 vitamine hero watert és lw-ket vadászok, amíg erősödnek a ninjáim. Pár vereséggel ugyan, de már tudom verni a gigas gloves-ot. Talán ez is kiesik, mint az angel slayer.
Alt nem tud haladni, mert naruto csapat nem képes még legyőzni az erősebb guardiant. Márpedig én levantinet akarok, szóval addig várok és gil sword-ot farmolok. Elkélne egy kis plusz ryo forrás ezüst rangtól.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7081 Dátum: 12 márc 15, 14:27:35 »

Nekem is ez volt a bajom... folyton a naruto team ragadt le. Gigas és Levantine is kell, muszáj voltam az erősebb guard-ot legyakni. Mivel egy helyben állok, a naruto team is szépen fejlődik. Earth-et remélem egy huzamba kifogják vinni.
Amúgy impo végére milyen szintű naruto team kell?

Ryo-val nincsen gondom, hála a Ryo Blade-nek. Bár lassabban haladok, mint azok akik full támadó LW-t visznek át, de legalább mindent meg tudok venni és nem kell napokat-heteket várnom.

Jelenleg semmilyen LW nem esik, pedig minden nap az összes WE-t Gigas-ra költöm. Ha ráunok akkor ráállok a Levantine-ra. Örülnék neki, ha mindkettő hamar kiesne.

Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7082 Dátum: 12 márc 15, 15:30:23 »

Hát kedves Laci ne reménykedj, hacsak nem szedtél egy csokor 4 levelű lóherét mostanában. Nekem main amikor impon volt 1-2 hónap volt, mire kiesett levantine. A többi impos lw meg ki sem esett. Egyedül a soul blade adta még meg magát, se angel slayer, se gigas nem esett akkor. Naruto csapat szerintem olyan lvl 20 körül volt, max lvl 22, fölé nem érdemes vinni. Ryo blade-en én is sokat gondolkoztam, de csak miatta nem akartam  visszamenni hard után.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7083 Dátum: 12 márc 16, 09:01:47 »

Nem tudom, hogy aaaaa200-nak mi a storyja, de ha olvasod: javasolt kezdésként saját rangodon csapatokat kihívni, nem ezüst + arany rangúakat, mivel a kezdő trioval + kezdő jouninnal nem különösebben van esélyed ellenük. Most láttam, hogy 2 kihívást is kaptam, azért írtam Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7084 Dátum: 12 márc 16, 10:52:03 »

Nem mindig kell követni a guide-okat. Sokszor én is küldök olyan csapatoknak kihívásokat, akik majdnem biztos hogy le fognak győzni, csak hogy segítsem őket. Attól függ milyen kedvem van. Nevet Gyakran kapok én is jóval gyengébb magyar csapatoktól kihívásokat. Szerintem csak segíteni akarnak nekünk, de javítsatok ki ha tévednék. Egy kis ryo és xp mindig jól jön, meg summonnak is jár az xp ilyenkor.
Amúgy végre túljutottam lightning countryn, de még nem tudom mi legyen a következő. Jöhet a levantine farmolása, lássuk most meddig fog tartani.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7085 Dátum: 12 márc 17, 11:33:56 »

ááááá, ne legyek ideges

ráadásul extreme is ezt játsza -.-

gigason kívül nem akar esni semmi impon, pedig most épp Chaos Bladet 'űzöm' hogy jobb legyen Kakashi stamja
hó végéig próbálkozok LWzni, mondjuk most már csak 200dmg kell elvileg mer odaadtam FNKnak a garudat Nevet
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7086 Dátum: 12 márc 20, 06:42:56 »

nah emberek kivittem impot Nevet már ideje volt mert volt kb 1.8%+ esély rá de a mai nap első próbára összejött Nevet Nevet
most megyek vissza beginerre ragnraokért.még nemtudom hogy lesz meg a 900 if.ahogy látom nekedis nemsokára sikerül negritis Mosolyog
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7087 Dátum: 12 márc 20, 07:42:27 »

Gratu az impo kiütéséhez, szép munka =) A 900 IF meg elég húzósnak hangzik, de gondolom a Kono trio + IF kutyusok + IF lw-k kombóval nem annyira vészes Nevet A Ragnarokhoz meg sok sikert, egyik kedves tagunk kit nem nevezek nevén tudna mesélni róla, hogy mennyi idő volt kiütni :p
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7088 Dátum: 12 márc 20, 12:17:03 »

Gratula Dest! Már ideje volt tényleg. Nevet Kár, hogy így a klán gyengült elég rendesen, de amennyi csatánk van mostanság. Csak azok, amiket én indítok. Amúgy bocsi ha többnyire ugyanazokat küldeném harcba, de többnyire igyekszem győzelemre játszani. Így fejlődik a skill is és azok akik jól haladnak kapnak egy kis plusz xp-t.
Nem tudom mi van a játékkal mostanság, de kiesett mindkét csapatnál 1 lw. Main kiszedte a main gauche-ot, gigas persze a cél, alt meg kiszedte a warp knife-ot, levantine még messze lesz, bár egy kis mák és kész is.
Alt halad utánatok srácok, már ezüst rangon vagyok én is, de elég össze-vissza fejlődnek. Nem igazán tudom kiegyenlíteni a különbségeket. Main továbbra sem tudja még a szél elemű fnj-ket sem legyőzni, szóval Mifue még várat magára. Csak miatta nem fogom tűz elemre állítani az egész csapatot, utána meg vissza karakura vége ellen. Ahogy elnéztem bőven lvl 70 fölé kell majd a végleges csapatot fejleszteni, addig meg majd behozza a lemaradását kedvenc Samurai-om.
Ragnarok vadászathoz pedig sok sikert! Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7089 Dátum: 12 márc 21, 19:12:29 »

hardot kivittem és rájöttem hogy nincs kedvem extremet is tolni vele Nevet szal go camp és segítem a klánt Nevet

extreme-impo nem megy Szomorú impon leálltam az LWzéssel mer meguntam helyette sneak attack megy

nah meg is van az Oto sanninos team : Hanzou (MisSlot) 35ch - FNJ Tobi (ms) 20 ch- CS2 Kimi (ms) 15 ch - FNJ Zetsu 20ch -  Kimi 0ch - Hidan - Katsuyu
és persze full HS Nevet

nah közbe extreme is done a hyuugával
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 24, 09:04:11 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7090 Dátum: 12 márc 28, 00:01:37 »

Hát végre sikeresen letudtam az utolsó előtti countryt alt csapattal. Sajnos nem állok túl jól ryoval, nekem nincs ryo bladem és a gil sword sem esett ki az elején. Így csak 2db 400as abot tudtam beszerezni. Vennem kell majd pár fspt és vitamine hero watert is és Kakashit át kell majd lőni szél elemre gobi ellen. Utána mehetnek a szél eleműek vízre és jöhet uccsó fire c. Itt is Mifune jön majd a csapatba, aki szél elemű. Levantine persze még nem esett, furcsa is lett volna.

Main szépen lassan halad (szintezés), bár nem próbálkoztam Karakurában még. Eddig 1 fnjt sikerült lenyomni, de az fnk-nak 1100-al több hp-je van, szóval az még odébb van. A többi forbiddenes játékos olyan lvl 38 fnjkkel és lvl 48 körüli fnkval tudta beszerezni, szóval még kell pár szint és 1-2 lw is jól jönne. Kisame-nak kell elemváltás, többiek maradnak szerintem. Nem akarok túl sok ryot elkölteni, utána meg rakhatom majd vissza őket. Nálam ennyi. Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7091 Dátum: 12 ápr 01, 12:18:27 »

Na én is aranycsillag lettem és megvettem mindenkinek a 400-as ab-ját. Maradt még bőven ryo-m elemeket váltani.
Úgy gondoltam már mennie kell water country-nak és első nekifutásra végig vittem, sőt még a Water Shield is kiesett. Naruto team-el se volt probléma.
Már csak a fire country van hátra, talán a Water Shield megkönnyíti a munkámat Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7092 Dátum: 12 ápr 02, 08:21:33 »

Hát végre összejött a ryo gobira és felezésre, így be is raktam. Lassan én is benézek velük uccsó countryba. Golden axe persze nem esett ki eddig, de inkább visszamegyek levantine farmolására.
Main csapatnál még várok 1-2 szintet mindenkinek és próbálom tovább a gigas gloves-ot, utána megpróbálom kiütni Mifunet. Remélem 4 tűz elem elég lesz ellene, csak Kisamet akarom átállítani.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7093 Dátum: 12 ápr 03, 18:13:01 »

Utolsó country-t is átvittem. Ez is egy huzamba lement. Azt hittem nehezebb lesz Mosolyog
Fire country-ba az FNG-ket levertem, FNJ-khez még kevés vagyok. Ha összegyűlik a ryo akkor mindenki villámra rakok át. Valaki emlékszik még kb. hányas team kell FNK-hoz? Nem szeretnék feleslegesen WE-t pazarolni, de nem is akarok "túl sokáig" várni.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7094 Dátum: 12 ápr 04, 08:59:09 »

Emlékszik esetleg valaki, hogy extremen a Naru csapat kb. hányas szintű kell legyen ahhoz, hogy a Karakura csatákat le tudja nyomni? A main csapattal az első csatát nyomtam még csak le, Szöcskét fejleszteni akarom mielőtt nekikezdek, legalább 20-22 környékére. Azt tudom, hogy az utolsó csata szívás a Naru csapat számára, azért érdekelne, hogy kb. hányas szintre kéne őket felhúznom. Jelenleg így állnak: Sai 15, Haku 13, Yamato 9, Anbu csaj 12, Naruto 4t 10..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins