25 szep 10, 13:11:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 961089 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7050 Dátum: 12 jan 28, 08:42:48 »

Kíváncsiságból, szerintetek a Muramasahoz, ami hardon a God of Shinobi csatából esik és minimum 610 IF (kono trio) kell hozzá, hányas szintű csapat kellene? Vagy inkább hanyagoljam és fussak át beginneren érte, hogy jóval könnyebb legyen? Az átfutás úgyis max pár hét alatt meglenne szerintem. Hardon meg Isten tudja, hogy meddig kellene húznom még a csapatomat. Javaslatok?
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7051 Dátum: 12 jan 28, 10:45:19 »

hello again!

mostanába szüneteltetem kb tavaszig az NM-et, valaki más tolja helyettem, szóval azért valahogy csak aktív az extremes karim Nevet ki is esett a cosmic blade :Đ
fórumon rendesen aktív leszek, ahhoz nem kell anyyi idő, szal kérdésekre pl tudok válaszolni Mosolyog

Moontiger: annyira kell neked az az LW? annyi szép hardos LW van 0,04-es droppal...
amm nem lenne durva kiszedni fullos kono trióval meg egy kis extrával (IF LW, pl. az Arch Swordod, max egy IF kutya a nagyobb esélyért) megvan a 610 IF, ha kell akk pár szint jouninokon meg kagén és kezdheted a próbálkozást Mosolyog

jah és mindjárt indul az event...sok sikert mindenkinek aki indul Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 28, 10:48:10 írta grandpa666 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7052 Dátum: 12 jan 29, 21:01:33 »

Na, már csak az utolsó csata van hátra a hard modeból Mosolyog Benyomtam egy bashert, mivel kíváncsi voltam, és pontosan annyi esélyem van egyelőre a kivitelre, amennyire gondoltam. 0%. Akik kivitték már a hard modeot: Kb. hányas szintűek voltak a csapattagok + a summon? Ha jól tippelem a jelenlegi csapatom szintje és esélye alapján, akkor kb. 45 körüli geninek, 40 körüli jouninok + 35 körüli kage kellhet a minimális esélyhez?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7053 Dátum: 12 jan 30, 16:16:54 »

Grat mindenkinek az LW-kez. Bárcsak nálam is esne... Mosolyog

MoonTiger: Emlékeim szerint 42-45lvl körül volt mindenki, summon 15lvl lehetett és 6-7% esélyem volt a dög ellen... Hard-on nagyon nem volt szerencsém. Heteket töltöttem a Kyuubi-nál, mert nem adta meg magát.

Main semmit nem haladt. Ott állok a Kyuubi kapujába, de nincs esélyem ellene. Két LW kéne és lenne 0,1% körüli esélyem. Ha a két FNJ és a kage eléri az 50lvl-t átváltok a genin-eket húzni, de remélem ez nem következik be és hamarabb befejezem extreme-et.

Event-et elkezdtem, de már abba is hagytam Mosolyog. Nem tudok két csapatra figyelni, mert kevés az az idő amit gép előtt töltök és így is alig halad a main team. Ha szükségem lenne valami FNG-re visszaugrok beginner-re érte.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7054 Dátum: 12 jan 30, 21:31:50 »

Hát lw nekem sem jönne rosszul. Forbiddenes main még csak a dragonbonet tudja farmolni, daedalus-ra még várnom kell. Naruto csapat tart vissza az első country kivitelétől. Húzok még rajtuk 1 szintet és próbálkozom újra.

Alt extremen fejlődni szépen fejlődik, de lw nem esik. Már 3 lw-vel próbálkozok, revive, terrorizer és neo fang, de semmi, még a gyengébb lw-ket sem dobálja (0,5% -os szarok). Így elég necces lesz impo. Revive nélkül nem megyek tovább ez biztos. Pedig anno main milye szépen kapta őket, ott én is bajban voltam mit is vigyek tovább. Bár így visszagondolva ott is az volt, hogy sokáig semmi, majd kiesett revive és psionic blade 2 nap alatt és követték őket a töbiek, neo fang és demon hit. Szóval még van időm, bashert még 2-3 szintig nem is nézem. Hachibi is léphetne még párat, kell a crit damage és Naruto valamint Sakura seal-je is csak 5 illetve 4.

Eventre sok sikert a résztvevőknek! Negritis és Dest nektek pedig impohoz! Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7055 Dátum: 12 feb 04, 16:24:53 »

Az extreme-esek néztek már basher-t? Kinek mennyi kell még a Kyuubi ellen?
Én most néztem egyet és csak 1 Robust Nunchaku kell, hogy legyen valamennyi esélyem. Pontosabban 0,05%, nem sok de ez is elég a próbálkozásra és nem megy 0-ra. Robust nélkül is van 0,01/2%, de sokszor 0-án áll.
Még kell 300 ryo és kezdhetek próbálkozni, aztán remélem több sikerem lesz mint LW-k terén.
Psionic helyett Immortal-t fogom tovább vinni. Nem fogok már LW-zni, beleuntam.

Impon LS team-el fogok menni: Gaara-FNG-FNG-starter j-FNJ Suigetsu-FNK Shodai-Nibi
Shodai-al talán lesz némi szerencsém ladder-en, csak 3 csapat használja és remélhetőleg nem ladder-eznek (annyit).

Szerk.: Sikeresen elszámoltam magam... Nem vettem észre, hogy kage-nak +65 endurance be van írva... FSP előtt Revive-vel számoltam és akkor maradt ott. Így semmi esélyem nincs. Kell a Revive vagy a genin-eknek min. 4lvl.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 18:41:19 írta laci1005 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7056 Dátum: 12 feb 07, 08:22:19 »

Tudom, hogy még a végső csatám + lw vadászat hátravan, de van egy olyan rossz (jó?) szokásom, hogy előre gondolkodok a következő nehézségi szinten. 3 Extreme-es csapat jutott eszembe, ezek a következőek:

FNG Itachi, FNG Shikamaru, Starter genin, FNJ Jiraiya, FNJ, Shodaime, Nibi - 91/95

FNG Itachi, FNG Shikamaru, FNG Nagato, FNJ Jiraiya, Starter Jounin, FNJ   , Spirit Dragon - 90/95

FNG Itachi, FNG Shikamaru, Starter Genin, FNJ Jiraiya, Zabuza, FNJ   , Spirit Dragon - 95/95

Akik extremen járnak, vagy befejezték már, melyik csapat tűnik a legértelmesebbnek? A választ előre is köszönöm =)

Ja és egy bónuszkérdés, 4 oldalas, kifejtendő esszé kérdés egy Internetért: Melyik fnj javasolt ls high nin csapatba? Jiraiyaval egészen meg vagyok elégedve, Itachin gondolokodok, de.. szinte mindenki őt választja, így meh. Sasukeval szemeztem, de neki a képességei valami szörnyűek, Minatot is néztem, de ugyanúgy azok a fránya képességek.. szóval javaslatokra nyitott vagyok..

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 07, 08:32:23 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7057 Dátum: 12 feb 09, 11:51:50 »

Kedves Moontiger!
Ilyen problémák felmerülésekor, hogy melyik csapat legyen érdemes vagy basherrel szimulálni, vagy összeadni a stat növekedést és az alapján dönteni. A basher talán jobb ötlet. Számold mondjuk lvl 50-es csapatra és lvl 16-18 summon. Amelyik felállás adja a legjobb esélyt azt válaszd. Nevet
Sikeresen hazaértem, így mehet a játék tovább. Main el is érte ma reggel az ezüst rangot. Reibi naruto csapattal leverve, main még nem próbálta.
Alt továbbra is szív az lw keresgéléssel, csak nem akarja megadni magát a revive armor, pedig mennék már tovább.
Ami a ls high nin fnj-t illeti: Kabuto, Kurenai, Nagato így első ránézésre.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7058 Dátum: 12 feb 14, 15:06:00 »

Na nekem már nem sok kell Extreme-hez. Már csak a genin-eknek kell 1lvl és 0% alá nem megy a basher. Akkor neki állok próbálkozni, mást nem is csinálhatnék Mosolyog

MoonTiger: FN választásakor mindig azt mondom, hogy ha nem az a célod, hogy gyorsan haladj akkor bármelyik szimpatikusat választhatod. Az ab-okat meg nem mindig kell nézni. Nálam ott van Shino, elég gyatrák az ab-jai, de kitömtem LW-kel és elviselhető. Persze az LW-ket ki is kell szedni, de addig a rossz ab is megteszi Mosolyog

Nézegetem a klánt és sok ember nem jár már erre... Ott van Werytas, nem is játszik a csapatával már mióta... Fredy is csak ritkán jár erre (amikor van ideje). Dante játszik és fórumozni is szokott csak ide nem jár be... Nevet
Renato is abbahagyta már mióta, de ő aktív fórumos. Cupak játszogat (már ha ő szokott), de ő se jár ide.
Most hirtelen ennyi ember ugrott be akit régen láttunk. Bocsánatot kérek, ha valakit kihagytam.

Szerk.: MoonTiger grat hard-hoz Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 15:06:07 írta laci1005 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7059 Dátum: 12 feb 18, 14:44:17 »

Awww yeaaah, hard mode Kyuubi pajti leütve, már "csak" a legendaryk vannak hátra. Egyelőre a Chaos Blade-en gondolkozok, hogy próbálom kiütni, aztán meglátom, hogy a Muramasa-hoz lesz-e türelmem. Ja ha valakit érdekelne, akkor a csapat tagjainak végső szintje:
Geninek: FNG Shikamaru 46 - FNG Itachi 48 - FNG Nagato 47
Jouninok: Zabuza 36, FNJ Jiraiya 46
Kage: Shodaime 38
Summon: Spirit Dragon 13
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7060 Dátum: 12 feb 22, 22:27:52 »

Grat Moon és sok sikert az lwkhez. Nekem is elkélne egy kevés. Main egy helybe topog, nem haladok bár nem is próbáltam, mert lightning country-ban vagyok és Godaime föld elem. Felviszek mindenkit lvl 24-ig és megpróbálom újra. Közben pedig majd reibit is le kéne csapni. Egyedül a Houtengeki esett ki, daedalus nem adja magát. Akad 1-2 egészen jó lw az új beginneres felhozatalban, kár hogy Itachitól nem tudom már kiszedni azt az lwt, amin van 10% crit damage. Sajna túlmentem rajta.

Alt csapattal végre vettem a fáradtságot és bashereztem egyet. Számítottam rá, hogy nem lesz kecsegtető az eredmény így lw hiányában. 8600-8900 max sebzés és csak 55% esély, hogy Kiba vagy Sakura eljut a 4. ütésig. Szóval geninek elég gyengék. Hiába farmolom már hetek óta a Revive, (Terrorizer) Neo fang triót semmi sem esik. Leginkább Neo és revive kéne a folytatáshoz. Szóval el leszek még velük egy darabig sajnos.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7061 Dátum: 12 feb 23, 01:03:58 »

grat moon, viszont sztem túlfejlődtél vagy nemtom mer hardhoz azt picit sokallom

Dex amúgy én is bashereztem és hasonló eredmény jött ki Hyuugával Nevet
viszont nekem az fnj-kage jóval alacsonyabb szintű Nevet
mondjuk esett is lw ott rendesen

hardon sajnos még messze a siker, imporól nem is beszélve Szomorú
dest rendesen elhúztál, mondjuk semmi impos LW nem esik konkrétan pedig azok nélkül nehéz lesz
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #7062 Dátum: 12 feb 23, 06:45:34 »

Grat moontiger hardhoz!
hát igyekszem Nyelvesít Nevet de mondjuk énis folyamatosan lwzek mert a starter fn em nek egy fresh soldier pillel van 70 staminája ami elég gáz. ugyhogy probálok neki kiszedni egy chaos bladet ami ad staminát is.de vagy 3-4 honapja semmi lw nem esett az egyetlen impos lw ami megvan az a levantine. a basher most 0,015% körül mozog.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7063 Dátum: 12 feb 27, 19:07:24 »

HÁHÁHÁ Nevet:D Kivittem Extreme-et Nevet Már csak kattintgattam, mert legalább 1 hete semmi jelét nem mutatta a győzelem... Erre az utolsó WE-vel legyaktam Nevet
Full LS csapatot fogok csinálni. Nibi hamar megszerezhető és homokba kezdek (milyen meglepő Mosolyog).
Mennyi értelme van Nibi leverésére FN-ek másik felét húzni? Mert akkor a fő csapat full villám lenne, viszont Nibi ellen a maradék FN-ek full tűzbe lennének. Ez a szél ország ellen is jó lenne.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7064 Dátum: 12 feb 27, 22:37:58 »

Nagy grat =)
És köszönöm, hogy utána a szerencséd átpasszoltad.. már kezdtem unni a Chaos Blade vadászatot Nevet Egyszer félre is kattintottam, mondom remek, ugrott még egy lehetőség, erre utolsó world energyvel ott virított, mondom awww yeaaah (bár lehet az is jót tett, hogy pont a Bohemian Rhapsody ment a vadászat alatt) ^__^ Szóval el is kezdtem az extreme nehézséget. Végül a 3 fng, Jiraiya, kezdő Kabuto, FNJ misslot, Spirit Dragon felállásnál fogok maradni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins