25 jún 06, 12:27:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855806 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6960 Dátum: 11 nov 09, 07:07:17 »

Meh, fene esne beléd Negri, idáig a sziklaszilárdnak hitt elgondolásom megingott, és lehet mégis Itachit szedem ki magamnak Nevet Jiraiya-t imádtam az animében, ezért gondolkodtam, hogy őt szerzem be (meg elég kevés csapatnak van, így arénában egész jól lehet fejleszteni), de igen, azt aláírom, hogy az abilitijei.. hagynak kívánni valót maguk után, főleg a 800-as képessége.. 18 attack 30 stamina
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6961 Dátum: 11 nov 09, 11:15:27 »

hát Nevet minek kérdezel ha nem örülsz a válasznak? Nevet
egyébként a ladder komoly szempont tud lenni

nekem mainnen (saiyans) ilyen fn-ek vannak :
FNG : sakura, kimimaro, rin, nagato, itachi
FNJ  : itachi,minato
FNK : minato

ha abok alapján választasz akkor itachi,lee, gai elég táposak
---
extrém kérdés-felvetés
nemtom eldönteni hogy kell-e hinatának a 800asa, narutonak fixen gondolom, és tény hogy a 400asa adott stamot, de chaosblade pótolja az és így jó
viszont hinata 800asa tai immu,25 stat és ele res ez WMre nem kell, viszont campre jó
400asa ad 8atk 30 sta
FNGnél ott van nagrarok 40sta szóval ott cserélem valszeg
FNJnél viszont sztem falchiont cserélem le
viszont Robust>800>falchion
szóval jól megbeszéltem magammal Nevet

ha van más 5let akkor várom

« Utoljára szerkesztve: 11 nov 09, 22:09:41 írta Negritis » Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6962 Dátum: 11 nov 10, 06:47:15 »

Event: Semmi változás karakuraban vok első küldinél csapat fejlesztgetés folyik gőz erővel,de nem tom hogy ti karakura előtt vagy után szereztetek fnj,ha előtt ak a csapatba mien elemek voltak és mien szintűek.(bocsánat de nem tom hogy mennyi kell fnjhoz)

Main: Earth végre kész ryo gyűjtés folyik szerintetek legyen a giant snake a summonom?

Alt:CS level2 sakon a csapat tagja le is van felezve.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 10, 06:48:04 írta Orionthebighunter » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6963 Dátum: 11 nov 11, 19:18:52 »

10100 ryo már csak 4900 ryo van hátra 100. hozzászólásom Ohh My God Main Továbra Is Ryo Gyüjtés Utánna go easy-re hogy megszerzzem második fng-met. Orion Hát én nem vettem soha Giant Snake-et Így sajnos nem tudom Hogy milyen. Ladderen Tényleg Sok Xp Jön Egy Olyan Ninjánál akit nem sokan használnak.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6964 Dátum: 11 nov 11, 20:07:51 »

Orion felesleges "ilyen" summonokat venni... Először azt hittem viccelsz a pókkal és Sanbi-val, de Giant Snake után...
Medium-ig Ryo Bird legyen a summon-od, ameddig nem szerzed be a véglegest (vagy nem fér be).
Medium után érdemes elem. adv.-es summon-t venni. Sőt, ha gyorsan akarsz haladni akkor muszáj venni minden country előtt.
Az ilyet, hogy Giant Snake-et summon-nak felejtsd el... LS nin team-be Nibi vagy SD, HS team-be Gobi vagy 20ch-s summon, hybrid team-be Gobi vagy Shima (Shima jobban megéri, mert LS-ek 6attack-ot kapnak, HS-ek 3-at + ugye endurance. Gobi-nál LS 4,7, HS 3 és nincs endurance)
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6965 Dátum: 11 nov 12, 07:08:56 »

köszi a választ.Eventen:végre nekem is lett fnj-om aki nem más mint suigetsu  Nyelvesít,szal ngyon boldog vagyok.Hardon csak hármat lehet kivenni fn-ekből?mert nkem valami négyet írt amm fnj sem kap statsokat 4 szintenként?

Main:semmi firenél szenvedek itachi szemtechnikájánál.

Alt:Earthnál Zombi brothernél vok
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6966 Dátum: 11 nov 12, 11:09:04 »

Hali! végre megvan az 5. kristály is (már csak a villám vidék van vissza ) és 2bijuut sikerült is szerezni (0 és 1farkut)
és az lenne a kérdésem h melyik bijuut vegyem majd meg?v várjak vmi jobb bijuura?? v milyen summont ajánlanátok? asszem vegyes a csapatom(tai is meg nin is van Nevet  asszem ikszdé)
elöre is kösz
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6967 Dátum: 11 nov 12, 20:11:04 »

már csak 4600 ryo van hátra egyébként semmi haladás summonak szerintem a gobi megteszi. Valaki aki jól tud angolul lefordítaná ezt:"THE CORNERS, THE FU--- oh wait, you did cut them.
Wait, the pictures are pretty good too.
Wait, I think I just got this feeling of "DO WANT"...
Wait, I think I have something with the word wait.
Wait, the irony is I am not good at waiting."? Hsz end
Ui.:300 ryo/ nap már csak 4300 van hátra
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 13, 14:57:24 írta A Sokadik » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6968 Dátum: 11 nov 16, 19:00:28 »

Na kérem.. végre a main csapatom úgy gondolta, hogy szeretne nagyokat rollolni, így kiütöttem végre magamnak Jiraiyát, és a maradék ~30 WE-ből meg sikerült befejeznem a Lightning Countryt is, így be is tudtam rakni rögtön a csapatba Nevet Na de most jön a feketeleves.. 86/86-on állok, feleztetni senkit nem tudok, így hiába vertem le a Nibit, nem tudom berakni, előtte le kellene vernem a Karakura Castle-t. Mire azzal végzek szerintem a Piranhák legalább 10-11. szintűek lesznek, tehát ha akkor szeretném leváltani őket buknék erőteljes 40-44 rerollt, és vissza 3-ra. Ilyenkor az okosabbak/tapasztaltabbak mit javasolnának? Ér annyit a Nibi 3nin/szintje, hogy szívjak meglehetősen sokáig míg felhúzom legalább 10. szintre? (15 attack akkor..) Vagy esetleg inkább szerezzek be Karakura után egy erősebb Kagét és hagyjam bent a Piranhákat, mivel egész jó rerollt fognak adni akkorra?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 16, 19:01:47 írta MoonTiger » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6969 Dátum: 11 nov 16, 19:45:52 »

Én azt javaslom vedd ki az egyik FNG-d, majd tedd be Nibi-t és húzd fel 6-7lvl-re.
Az FNG-id meg folyamatosan cserélgesd, mindig a legnagyobb szintű pihen. Így egy szinten tudod őket tartani.
Miután Nibi elérte a 6-7lvl-t és a team-ed is a 24-25lvl-t akkor minden vissza és neki eshetsz Karakura-nak.

Vagy nézd meg az én event team-em. FNJ-t felhúztam 18lvl-re, így nincs nagyon lemaradva és starter j-vel viszem végig Karakura-t. Most Gamabunta-nál vagyok, de őt még nem sikerült levernem. Igaz jobb a kage-m, de 3. FNG helyett ugye starter g van bent.

Event-en esett jó pár LW és megvan a ryo a 800-as ab-okra, sőt Gaara-nak és FN Itachi-nak vettem már +statot is.

Main csak fejlődget és ryo-t gyűjt (még 500 kell a 2. genin-nek a 4. statjához) és próbál LW-t szerezni, de kevés sikerrel...
Csak arra költöm a WE-t, de semmi se akar esni...
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6970 Dátum: 11 nov 16, 20:16:21 »

Nos, mivel az FNG-im sebeznek a legjobban a csapatban, így inkább venném akkor ki Zabuzát, és raknám be a kezdő Kurenai-t, mint jounin.  Zabuza + a piranhák nélkül legalább lenne 25 chakrám, amibe már egy Nibi felezve + talán egy jobb Kage is beleférne. Jónak tűnik így?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 16, 20:17:07 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6971 Dátum: 11 nov 19, 17:07:37 »

Sziasztok! Hát mára végre event megadta magát! Nevet 33. hely, hát jobbat vártam de ez van. Fnj landolt a fő csapatnál, így újra elég 2 csapattal foglalkozni. Ami inkább 1, mert main továbbra is ragnarokért küzd. Alt viszont nem halad rosszul, bár már napok óta golden axe farmolása megy eredménytelenül. Haladni kéne talán, bár vicces módon összejött velük 4 db soldier pill, vettem 3-at és elvittem egyet ladderen. Nem tudtam, hogy használni is lehet, mert ugyebár venni csak 3a-t enged. Szóval ennyi nálam a helyzet.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6972 Dátum: 11 nov 19, 18:23:55 »

Lényeg hogy megvan az FNJ-éd első 10 hely már kezdés előtt eldőlt... (ha nem nyomod el a heti max premiumot semmi esély) magyarok közül így is magasan te lettél az 1. én elégedett lennék ezzel is, grat hozzá bow

Ladderel kapcsolatba nem csak a sima itemeket számítja külön én anno kiszedtem best loserböl a hollow bladet meg kb 1 hete kiesett wordmapon is és nem váltota ryo-ra bár azt nem engedte hogy egy karimra rakjam mind kettöt smirksweat
a wm-est már eladtam mert az ért többet elég egy a laddere, Nagato kivételével többi karimal rendszeresen én viszem 1-el shinigamit meg Sasori-val surviveren kívül mindent Dei-vel másik ladderes resetelt pár hete azóta elég rá 10 percet szánnom és napi 400 xp vele  ikszdé

Revivevel szenvedek már nem is számolom mióta... eddig vagy 30x esett ki a golden axe legalább 900 ryo összejött belőle meg a 20xp alkalmanként másra úgyse nagyon tudnám elnyomni a we-t bár lassan neki eshetnék a rókának már van kemény 2% esélyem Gondolkozik
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6973 Dátum: 11 nov 19, 20:04:52 »

Grat Dex event-hez.

Main-nál nem esik értelmes LW... A mai nap csupán 5x esett ki a Hollow Blade...
Fejlődni is lassan fejlődik mindenki... És a ryo is belassult... Igaz az első 2 genin-nek megvan a 4. stat.

Event-en se akar több LW esni. Bár most inkább Sneak-elek. Legalább ott gyűlik a ryo rendesen.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6974 Dátum: 11 nov 19, 21:07:55 »

Main: akatsuki templénél vagyok ,de elég nehéz úgy hogy most lw-ket fogok gyüjteni + 400. 800. as skilleket.
Egy dolgot nem értek valaki magyarázza el http://www.ninjamanager.com/teams/196804 ez a gyerek hogy csinálta hogy beginneren 2 fng-je van és 2 olyan jó lw-je?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins