25 jún 06, 12:33:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855815 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Orionthebighunter
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6900 Dátum: 11 okt 28, 06:05:18 »

Kiesett a magic sword hála A Sokadiknak 3.ra vagy 4.re nem tartotta sokáig magát most visszatérek a buster swordhez hogy azt is kiszedjem.Nagyon Szépen köszönöm A Sokadiknak bow bow bow(bocs ha roszzul írtam a nevedet smirksweat)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6901 Dátum: 11 okt 28, 07:35:54 »

Putir az egyik legfontosabb dolog az, hogy vegyél nekik stamina-s cuccokat. Mivel ha többször támad egy ninja, akkor folyamatosan gyengül. Minél magasabb a stamina, annál tovább bírja a harcot. Többnyire a végjáték szempontjából érdemes lesz soldier pilleket, majd arany rangon vagy fölötte fresh soldier pilleket (fsp) és persze a 400 és 800 ryoba kerülő képességeket. Beginner végén mindenképpen szedd ki a team upgradek közül az auto acceptet, még akkor is ha horribilisen soknak tűnik 15k ryo, elengedhetetlen magasabb szinten, ha akarsz kihívókat. Érdemes legendary weapon-ok (lw) közül a luna swordot kiszedni, de ezekre még ráérsz. Olvass ninjamanager fórumot, ott sok segítséget találsz az in depths build and guides kategóriában. Van egy csomó guide kezdőknek.

Nálam event csapat egyre jobb, már lassan mindenki lvl 30+ lesz. Murasamet farmolom velük ezerrel, így jön Chiyonak egy csomó xp, és ha kiesne, de majd ki fog, mert nem adom fel ... Nevet

Alt csapat közelít a lvl 40-hez, Naruto már el is érte, lassan basherezni kezdek, hogy lássam mennyire vagyok a végétől, két jouninnak ki kell majd valamit találnom a 100 staminához. Többiek nagyjából rendben, cosmic blade viszont nem akar esni, pedig azt akarom továbbvinni, nem a zangetsut.

Main türelem tornaterem filozófián van, ha látok magyarokat online, akkor küldöm a kihívásokat, ha engedi.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek, ha már itt írogatok és ennyit. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6902 Dátum: 11 okt 28, 12:44:55 »

Bár kicsit tovább tartott, mint reméltem, de végre kiesett a Moon Chaser, és az a sebzésnövelés épp elég volt Nagatonak, így a Kyuubit is bemákoltam, tehát a medium mode kiütve ^__^ Most hardon majd mehet egy full LS csapat, remélem értelmes lesz, eventen (legendaryk nélkül ugye) nem tetszett..
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6903 Dátum: 11 okt 28, 20:02:46 »

Putir: Genin-nek Attól Függ Hogy Milyen Csapatot HS (High Seal) Vagy LS (low seal) De 350 genint Javasolnék (Battle Arena Genin-nek) Orion Szívesen de Csak Simán Sokadik .Main team: Még Egy Luna Sword Egy Pár Szint és Leverem a Rókát Utána Az Ezerévnyi Szenvedés Következik(AA Kiszedése)
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6904 Dátum: 11 okt 30, 11:02:25 »

Szeretném a segítségeteket kérni ez a csapatom:http://www.ninjamanager.com/teams/217246  kagera még nem akarok költeni ezért arra gondoltam hogy 411 ryom van vagy zetsut veszem meg és felezem vagy tobit akit szintén kell feleznem mert csak 41 chakrám van. Szerintetek melyik legyen? vagy valami más lehetőség van?(wind lighting water country van kész)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6905 Dátum: 11 okt 30, 11:29:12 »

Én főképpen Hanabit és Gamatatsut mondanám, hogy cseréld le. Nem tudom milyen felállást szeretnél, de a battle arena geninek közül mondjuk megveheted Lee-t, felezni még nem fogod tudni, de kicsit gyűjtögetsz, és az is meglesz. Beférni be fog mindenképpen, mivel csak 34 chakra, felezés után meg 17 lesz, utána meg akár meg is veheted  akár nin kame-t (bár summonnak inkább javasolnám arany rangon leütni gobit a Bijuu Islanden, és őt berakni), vagy egy felezett Zetsut.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 30, 11:29:57 írta MoonTiger » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6906 Dátum: 11 okt 30, 11:43:43 »

Nekem müködik!
Na szóval az lenne a kérdésem hogy most jött egy olyan lehetőség hogy transmigration chamber szerintetek megéri használni? Mert jó lenne ha erősebb lenne kin (ő az alap harcosom) csak hát belekerülne pár ezer xp pontba
Naplózva
Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6907 Dátum: 11 okt 31, 18:06:43 »

a transmigration naon jó de kevésbé hasznos (sztem) mert kapsz 5 statot(stat: olyan pont amit ninre vagy taira rakhatsz) meg átalakula ninjad képe, és növekszik a chakrája.

Main: megvette zetsut és tobit már csak chakra felezés kell és vuala meg lesz a jó kis combo.és már tom a végleges teamem:neji(transmigralt)-rock lee 5 gates vagy neji genius juuken user-fng-tobi-zetsu-nidaime vagy sasori(kage)-gobi vagy rokubi.fng vagy rock lee vagy neji vagy sasuke lesz.

event: wind country kész arany rank pipa,ichibi is kész,rivernél a piranhak még nem mennek de egy vitamine hero waterrel talán. mindenkinek jó játékot
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6908 Dátum: 11 okt 31, 18:57:09 »

Ezaz!!!!!!!!!!!! http://www.kephost.com/view3.php?filename=eenuf7ydfzn8ufrskb98.bmp Végre Kiesett A Luna Végre. Hamarosan Kész a beginner és Aztán Easy Aztán Rerun Az Exp blade-ért. Transmigrálni akkor érdemes ha használod a starter genint De amúgy is Megéri.Ezazzz Legyaktam a dögöt.Ti Kit Ajánltok második fng-nek akit HS-re húzhatok
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 19:59:52 írta A Sokadik » Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6909 Dátum: 11 nov 01, 10:02:26 »

Grat kankuro vagy yondaime vagy lee  akiket ajánlhatok. Nevet Nevet szép munka volt!!! bow

Main:Ryo gyűjtés folyik.Nagyobb változás nem történt.

Event: Ugyan ez.

Mindenkinek további jó játékot
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6910 Dátum: 11 nov 01, 10:22:22 »

Kösz keményen 6 százalék esélyem volt a basher szerint Ha dei-nek vettem volna egy fsp-t akkor 15 lett volna de hála Fortunának már csak az auto accetpt-et kell kiszednem és Megyek Easy-re. Szerintetek Jó Csapat Lenne: Itachi FN HS Kimimaro FN HS Orochimaru LS Deidera LS Guren LS Ebizou HS Summonnak Gobi ?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 13:47:13 írta A Sokadik » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6911 Dátum: 11 nov 01, 12:09:25 »

Grat Luna-hoz és begginer-hez.
A csapat természetesen jó lesz. Igazából bármilyen csapat jó, csak max egy gyengébb csapattal (gondolok itt starter g és j) később fejezed be Mosolyog. Az a lényeg, hogy kedvenc/szimpatikus karaktereket válassz Mosolyog.

Event-en megtört a jég, ugyanis kiesett a sirens wish. Most daedalus-al próbálkozok, addig is gyűlik a ryo (2db 800-asra már van) és fejlődik a team.

Main még mindig Pein-eknél vagyok leragadva. Azóta nem is próbálkoztam, inkább Immortal Blade-et és Garuda-t próbálom kiszedni.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6912 Dátum: 11 nov 02, 00:57:35 »

Hát kicsit bashereztem. Alt csapat királyan áll, csak egy baj van, jelenleg a 3 fng lvl5 death-en van, és épp a shinigaminál vagyok. Szóval kénytelen vagyok megvárni őket. Már most is van kb 0,1-0,2% esélyem a végső győzelemre, majd még elementet kell állítani. Nem ilyen jó a helyzet event csapatnál. Láttam pár csapatot lvl 35-37 körüli ninjákkal és reménykedtem, hogy én sem vagyok már messze, erre kapom az infót, hogy max 7100 sebzés, de inkább 6900-7000, szóval messze még a 7700. Legalább szépen hozzák a győzelmeket. Lw eventes murasame óta nem esett.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6913 Dátum: 11 nov 02, 18:13:46 »

impon végre megvan az FNK!!!! Nevet Naruto-Minato-Danzou 3ast próbálgattam és ma végre sikerült Nyelvesít
bolt blade kiesett, viszont Levantine továbbra sem, Demonic fangot elkezdtem próbálgatni, de se az se Zweihander

eventen minimális haladás, de semmi extra, LW ott se esik sajnos

camper hardon fejlődik

hyuuga extrémen leverte karakurát, de jelenleg ott stagnálok, és ugye egy darabig még fogok is, és nincs végső tervem se summon terén
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6914 Dátum: 11 nov 02, 20:25:09 »

grat negtigris! bow bow grat laci1005!  bow bow

Main:2 ryo és kész lesz a chakra felezés mert zetsué már meg van tobié jön most,aztán earth country. Nevet Nevet

Event: Semmi, rivernél painnél vok de még mindig nagyjából40 50 élete marad.

alt: csak annyi hogy megvette orcsimarcsit geninként, battle arenaban team gainál szenved(ahogy eddig event ,main szenvedett Nevet Nevet)

Sokadik mennyi ryod van?
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 02, 20:47:01 írta Orionthebighunter » Naplózva

Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins