MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6870 Dátum: 11 okt 21, 07:51:57 » |
|
Atyaúristen, hogy milyen bugos az utóbbi két napban a NM, mintha szét akarna esni. Nem updateli a csapatomat normálisan, hibaüzenetek tengere, you are not logged in a térképek akármelyik részénél, nem lehet csapatokat kihívni ugyanezen okból kifolyólag, és még sorolhatnám. Udon drága javíthatna egyet rajta..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6871 Dátum: 11 okt 21, 14:41:51 » |
|
Egész nap nem megy a NM... A főoldalt még behozza, de bárhova kattintok chrome azt írja, hogy nem tud csatlakozni az oldalhoz... Így semmilyen energy-t nem vagyok képes elhasználni, tehát kárba megy a mai napom... Esetleg valaki egy másik böngészővel (lusta vagyok másikat felrakni  ) túljut a főoldalon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ggyulam
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6872 Dátum: 11 okt 21, 16:20:58 » |
|
nekem sem hozza be és naon idegesít. remélem holnapra már jobb lesz és sikerül behoznia, am lehet h új karikat raknak hozzá vagy nem tuom de azért jó lenne ha működni mert fejlődnöm kellene.de az zsír lenne ha beraknák a kyubi narutot + madara+meg a többi új karit
|
|
|
Naplózva
|
I LOVE UFO
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6873 Dátum: 11 okt 21, 16:30:52 » |
|
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Már tegnap este vacakolt, de ma egész nap nem tudok belépni. 3 különböző böngészővel próbálkoztam, szóval az nem segít a dolgon. Reggel még valahogyan 30 perc szenvedés árán sikerült pár csatát lezúzni event csapattal, de már lassan cserélnem kell az F5 gombot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6874 Dátum: 11 okt 21, 19:38:36 » |
|
engem totál felb... ez a szituáció... nálam is tegnap éjjel óta ezt csinálja és van 4 böngészőm is de mindegyiknél szarakszik  ma is egésznap a suliban próbálkoztam folyamat de csak az agyam b...tam fel rajta... az oké h amiko FNK várás volt akko nem jöttek de attol még tudtunk játszani de ez itt most a játékrol van szo, szal tolja má fel a képét Udon és alkosson má vmit!! lekopogom, de úgy tűnik, h megjavult... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 21, 20:07:18 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6875 Dátum: 11 okt 21, 20:37:26 » |
|
Ha szerveroldali a probléma (márpedig ez az volt), akkor Udon marhára nem tud mit csinálni, mivel a szerver(eke)t ő is csak bérli egy cégtől, nem ő üzemelteti tudtommal. Szólt az illetékeseknek, és meg is csinálták. A fórumon volt egy 3-4 oldalas kis nyafi topic..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6876 Dátum: 11 okt 21, 21:52:44 » |
|
na a probléma már megoldódott köszönnyük udon de nekem ez most pont jol jött olyan szempontbol, hogy összejött sok we amivel tudtam lwzni nem is sikertelenül. 2 nap után kiesett a levantine  (és az utolsó we-mmel  ) impon: karakura elején sinylődök  de ez az lw most lehet segiteni fog és továbbjutok  eventen: inkább haggyuk... amilyen jól kezdtem most olyan szarul állok. karakura végén vagyok és narutos csapat miatt nemtok továbbjutni. de lehet minnyá váltom naruto elementjét és akkor menni fog 100% ra csak nem lesz pénzem majd :S szerk.: na át is váltottam az elementet és sikerült is. ugyhogy azzal a lendülettel át is mentem akatsuki templen, zetsuig jutottam el.(800 as abok nélkül)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 21, 21:58:40 írta destrroy25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6877 Dátum: 11 okt 22, 10:06:48 » |
|
Hali! Lusta vok végigolvasni az 459 oldalt szal lehet h már volt Szal az a gondom h aNM-be rámegyek az Battle Arénára azt ezt irja ki: The event has ended, and your team was connected to your main team and can therefore no longer continue. You can use this account for upcoming events or if you do not already have 2 accounts, you can reset this and start on the regular server.
vki tudja mi ez??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 10:07:29 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6878 Dátum: 11 okt 22, 10:13:24 » |
|
ez az hogy amikor regisztráltál akkor eventre mentél nem rendes játékmódra, és az event már rég véget ért(4th revival gondolom)és ezért nemtudod használni már, viszont akkor jó régóta nem néztél fel NM-re mivel már 3-4 hónapja ért véget a 4th revival.
Szerk.: bocs h szerkbe irom de nem jönne ki a két sor. 1,kétsoros szabály van a fórumon. 2,legközelebb figyelj oda jobban, elég feltünően világit az EVENT gomb amikor elkezded a játékot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 22, 10:49:23 írta destrroy25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6879 Dátum: 11 okt 22, 10:23:45 » |
|
ja  már egy ideje tudom csak nemtudtam h mi az azt gondoltam leirom a problémám  na akk regizhetek ujra :S hu de jo  pedig már elég messzire eljutottam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6880 Dátum: 11 okt 22, 16:47:04 » |
|
Most láttam csak, hogy 2 csapat már be is fejezte a eventet. Persze hogy kedvenc premiumos Tipp-ünk nyerte, Yaseen16 lett a 2. helyezett. Nála csak az fnj van lvl 40+, szóval lehet nálam is elég lesz egy lvl 38-39 körüli csapat. Más különösebb változás nem volt, amióta újra használható a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6881 Dátum: 11 okt 22, 17:25:09 » |
|
Tipp még egyszer ki akarja vinni az eventet... Ma láttam Tipp ... rerun néven... Talán ezüstcsillagon lehetett. Nem értem Udon-t ezt mér engedi meg... Oké, hogy pénz van benne és valahogy fent kell tartani az oldalt, de akkor is.
Main Akatsuki-ban akadt el, Zetsu állja az utam a villám elemével. Eddig csak a genin-eknek van meg a 3. kör stat.
Event még mindig ezüstcsillagon van... Egyszerűen nem képesek tovább jutni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6882 Dátum: 11 okt 23, 08:50:05 » |
|
Ha low seales csapatot szeretnék hardra, akkor szerintetek melyik 3 LW-t lenne érdemes kiütni mediumon? Egyelőre megvan a Murasame és a Siren's Wish. Ez a kettő nekem szimpatikus (főképp mivel Nagato alapból víz elemű lett nekem, így a siren dob egy szépet az ele sebzésén), de a harmadikban nem vagyok teljesen biztos. A Moon Chaser-rel szemezgetek.. javaslatok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6883 Dátum: 11 okt 23, 10:00:59 » |
|
A moon chaser és murasame szerintem alap lenne, és hozzájuk szerintem tök mindegy hogy LS vagy HS de a luna sword is eléggé alap, ha volt időd kivárni beginneren. Van rajta 40 stamina és 31 attack value, ami szerintem akármilyen csapatban ütős tud lenni. Későbbiek során misslotos fnj vagy gyengébb akármilyen stamina gondokkal küzdő ninjának kiváló lw. Main csapatnál anno nem láttam értelmét lw-zni. Most alt csapattal látom, hogy luna nagyon fontos. Leginkább impon jön jól, amikor is 2 strater ninja van a csapatban. Nálam megint nem működik a játék. Nálatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #6884 Dátum: 11 okt 23, 10:58:24 » |
|
Nálam se.. gondolom a script megint bugos az oldalon.. akkor elgondolkodok rajta, hogy a Lunát tartsam-e meg a Moon+Mura mellé, bár azért kicsit zavar, hogy LS csapatban az egyik LW-n nincs abszolute semmi reroll =/ Bár attack + egyéb value-ban tényleg kifejezetten jó. Köszi a tanácsot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|