25 jún 06, 12:44:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855828 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6885 Dátum: 11 okt 23, 11:38:52 »

egyedül te vagy rajtam kivül LSnin team-el rajtam kivül itt az oldalon, ezért nyugodtan mondhatom, h a sirens-t nagyon gyorsan felejtsd el me elég gyenge LW + még hamar ki is lehet farmolni szal mindegyik nehézségen feltod szedni ha kell... daedaluce, murasame és luna tökéletes lesz továbbvitelre, ne törődj még a rerollal majd eztán jönnek azok az LWk amikre szükséged lesz, me amit eddig felszedtél azok úgyis lecserélésre kerülnek (kivéve luna Nevet )
nekem tökéletes működik az oldal kivéve h mindig errort ír az ellenörző csíkba és még kijelentkezni sem enged...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6886 Dátum: 11 okt 23, 17:31:46 »

nekem most nem cinkel a game, pedig ugye 4 csapatot viszek, mondjuk csüt-péntek tényleg gázos volt
grat a levantinehoz, nekem továbbra se akar kiesni

én is a deadalus,luna,mura,EXP BLADE, moon chaser 5ösből javaslok 3at, de medin kiszedni a lunát már nem könnyű

eventen épp painnel mókázok
FNKhoz hanyas szint kell? mer lassan szeretném beszerezni Nevet ti karakura előtt vagy után szereztétek be?
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6887 Dátum: 11 okt 23, 17:55:39 »

a gond má megoldódott azé nem tapasztalhattad te má... FNKhoz kb 30as szint kell bár a sok várakozás miatt én 35ös szinten csaptam le... Karakurát én direkt el se kezdtem nélküle, bár Dexter extrém helyzetét tekintve h Aka templom után szerezte csak be Nevet
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6888 Dátum: 11 okt 23, 22:44:25 »

azért nem csak ti vagytok LS ninel smirksweat

lwl nél kár nézni az atak rerollt nagyon elenyésző az a 10% lényeg hogy sok atakot adjon meg staminát:D
én vagy 2 hónapig próbálkoztam a lunaval de sajnos nem akarta a játék hogy nekem is legyen...  pedig most nagyon jól jönne Deire >.<# nagyon pekkes vagyok én mostanában lwl ügyben elmúlt 2 hónapba ösz a tornado meg a  golden axe esett ki most 1 hete a revive-vél probálkozok elötte meg 2 hetig a deadalusal 585 IF és semmi, nagyon kiábrándító már ez a pekperiodus...

ám remélem nem lesz mostantól rendszeresítve ez a hiba üzemmód ikszdé
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6889 Dátum: 11 okt 23, 23:16:45 »

Dexter: Ahogy nézem szerencsétlen Tsunade fnk-d elég rossz viszonyban van a level 5 deathekkel Nevet Idáig az esetek nagytöbbségében ha kihívtál a ragnarok rerunos csapatoddal szegény Tsunade benézte =/
Más: Nézelődtem basherben, van kemény ~1.2-1.6% esélyem leverni a Kyuubi-t >_>"
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6890 Dátum: 11 okt 24, 22:23:11 »

Moon a kihívásokat csak úgy küldözgetem, ha magyart látok fent. Tök nem számít már náluk semmi, csak essen ki az a kedves ragnarok. Nevet IF 915 de nem esik semmi, mondjuk nem is vártam hogy gyors menet lesz. Nem vagyok én tipp, hogy ha megunom, akkor veszek 2000 WE-t és kifarmolom 2 nap alatt. Viszont eventen olyan mákom volt, mint még soha. Folytattam a zangetsu farmolását, ki is esett vagy 3-4 próbálkozásra. Át is mentem a chaos blade-re, erre az is kiesett 8-10 próbálkozás után. Csak lestem, hogy ez meg mi a ... Így nem is tudom mi legyen a következő lw, talán moon chaser, vagy megnézem mit tudnak gamabunta ellen és beszerzem a murasamet. Nevet   Bár a ragnaroknak jobban örültem volna, ha már a szerencsénél tartunk.

Alt csapattal továbbra is a cosmic bladet farmolom. Ott is elég sok kihívást bukok, nehéz olyan csapatot találni, aki ellen sok xp jön és mindig nyerek. Vagy gyengébbet sikerül kifogni, vagy kikapok.

Nálam impon még nem voltak sokáig új fnk-k, szóval azért is nem szereztem be, így aka templomot tényleg sima danzouval vittem ki, utána meg már meguntam a várakozást, így lett godaime a csapat tagja. Nem mondom, hogy a legjobb taktika, de én így döntöttem.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6891 Dátum: 11 okt 25, 13:56:57 »

ha szeretném kiszedni a mullwad clawot azt mennyi iffel tegyem meg mert már 390 az if? ezt eventen szeretném megtenni,ott nagyobb if kell mint normál szerveren? kinek mi volt az első lwje? volt aki beginnerbe már beszerzett egyet?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6892 Dátum: 11 okt 25, 17:47:54 »

Orion az a 390 if bőven elég mullwad claw-hoz. Eventen nekem is az volt az első lwm. Csak szerencse kérdése, persze ha van minimum kritérium, akkor azt teljesíteni kell. Pl murasame-hoz if 400 kell minimum. Ezeket meg tudod nézni itt: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487  Csak legyen elég türelmed hozzájuk. Nevet Jó vadászatot.
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6893 Dátum: 11 okt 26, 02:07:29 »

Úgy tűnik végül csak lesz Luna Sword nekem is de arra nem számítottam hogy extremen szedem majd ki 0 IF-el smirksweat
remélem ezzel végre vége lesz a pekszériámnak, már csak Garuda,Revive Armor kéne mellé ikszdé
statokal most elégé belassultam Ryo Bird nélkül kevés a pénz és a kihívok is igen csak megcsappantak eddig Dei,Guren-nek van csak 4. kör stat megvéve Neeem

« Utoljára szerkesztve: 11 okt 26, 02:08:10 írta exuslucy » Naplózva
Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6894 Dátum: 11 okt 26, 06:24:38 »

dexter nagyon köszke neki is álltam de udonnak megvettem a sexy technikát és elfogyasztottam minden we-met.hát van ilyen de nem adom fel!!!! Nevet Nevet Nevet a csapatom  http://www.ninjamanager.com/teams/217877 + még van konohamaru corps,fn itachi bocs a sz.r nevért de nem jutott eszembe jobb smirksweat  jah és kaptam jó sokszor egy ilyen mondatot Your item find of  405 is not yet results vagy vmien ilyet.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6895 Dátum: 11 okt 26, 07:16:09 »

El se hiszem.. végre a kedves Naruto csapatom úgy gondolta az event accomon, hogy le akarja ütni Karakura végét, így végre sikerült továbblépnem. Akatsuki temple-ben eljutottam Kisame-ig, de úgy, hogy 4/6 ninjám tűz, így nem nagyon volt még esélyem ellene Nevet
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

« Válasz #6896 Dátum: 11 okt 27, 10:14:19 »

végre kiesett a mulwad claw, sztem azért mert még mielőtt hozzá láttam volna megvetten a nijadogokat így 12-vel nagyob iffel farmoltam.szerintetek mi legyen a kövi? most a max ifem:442 buster swordnek álltam neki.jó választás volt?
(ez eventen történt)
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 27, 10:19:07 írta Orionthebighunter » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6897 Dátum: 11 okt 27, 14:52:35 »

elemmel rendelkező ellenségek ellen hatásos de akár a magic sword-ot is megprólhatod. eventen Zabuzát eladtam és vettem egy konant. Mostmár számomra nem az a lényeg hogy kivigyem (de azért az is Jó lenne) Hanem Hogy Jól szórakozzak Nevet  Main A Lunát Vadássza Kevesebb Sikerrel
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6898 Dátum: 11 okt 27, 15:40:55 »

Main elakadt Pein-eknél... Amikor végignéztem a harcot az utolsónak megmaradt a fél élete. Azóta több, mint 100 WE-t költöttem rá eredménytelenül. Úgy vagyok vele, hogy most hanyagolom és elkezdek LW-zni. God hand és Chaos blade között ugrálok.

Event nem hogy kivitte utolsó country-t, de még az FNJ-t is letudtam csapni. Ott is LW-t próbálok szerezni, de eddig semmi látszatja. Most már szeretném befejezni event-et és remélem nem feleslegesen szenvedtem vele Mosolyog.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6899 Dátum: 11 okt 27, 15:51:54 »

Hellotok
Nem rég kezdtem a játékot.
Eddig csak 1 legendary weaponom van a Wooden Cane ,de szeretnék mást is.
 [0.06%] Main Gauche (max 1) 108

+9 increased Attack
    +24 increased Taijutsu
    +9% increased Attack Reroll
Erre gondoltam szerintetek jó vagy inkább valami mást próbáljak? Mert 0,06% az elég kevés:S
Lenne még 1 kérdésem szerintetek mit érdemes geninek megvenni?

Naplózva
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins