Moon a kihívásokat csak úgy küldözgetem, ha magyart látok fent. Tök nem számít már náluk semmi, csak essen ki az a kedves ragnarok.

IF 915 de nem esik semmi, mondjuk nem is vártam hogy gyors menet lesz. Nem vagyok én tipp, hogy ha megunom, akkor veszek 2000 WE-t és kifarmolom 2 nap alatt. Viszont eventen olyan mákom volt, mint még soha. Folytattam a zangetsu farmolását, ki is esett vagy 3-4 próbálkozásra. Át is mentem a chaos blade-re, erre az is kiesett 8-10 próbálkozás után. Csak lestem, hogy ez meg mi a ... Így nem is tudom mi legyen a következő lw, talán moon chaser, vagy megnézem mit tudnak gamabunta ellen és beszerzem a murasamet.

Bár a ragnaroknak jobban örültem volna, ha már a szerencsénél tartunk.
Alt csapattal továbbra is a cosmic bladet farmolom. Ott is elég sok kihívást bukok, nehéz olyan csapatot találni, aki ellen sok xp jön és mindig nyerek. Vagy gyengébbet sikerül kifogni, vagy kikapok.
Nálam impon még nem voltak sokáig új fnk-k, szóval azért is nem szereztem be, így aka templomot tényleg sima danzouval vittem ki, utána meg már meguntam a várakozást, így lett godaime a csapat tagja. Nem mondom, hogy a legjobb taktika, de én így döntöttem.