25 feb 24, 17:54:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785561 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6855 Dátum: 11 okt 07, 00:17:18 »

eventen meg van Tobi, LW nem esik és haladni se nagyon tudok, jelenleg szintezés folyik keményen
bár a végleges summon még messze van, lassan lehet elkezdek statokat venni

impossiblen nem esik a Levantine és Gobi is állja még a sarat, viszont végre karakurába jutottam ott is, de az FNK-k túl erősek, ti hanyason kaptátok el őket? mondjuk ha meglenne Gobi és fejlődne lehet könyebben menne
még nem döntöttem hogy ki lesz az FNK-m Nevet de lehet Naruto

extrémen megvan Neji és ott is szintezés zajlik

a camper hardon tötymörög Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6856 Dátum: 11 okt 07, 07:53:59 »

Main csapatnál végre arch sword is megadta magát, így mehetek a róka ellen 906IF-el, WE elfogyott, de estére mér remélem farmolhatom. Ryo van bőven, ha kellene 800as ab akkor veszek, de szerintem így is elég táposak. Nevet

Alt csapat lépeget, Killer B szépen utolérte a többieket, Tsunade még lemaradva, pedig kapott 2 ütős lwt. Hachibinek kell majd egy kis idő, mire használható lesz. Sakura és Tsunade sealje úgyis magas még.

Event csapat karakurán átjutott, sőt Zetsunak megvettem az első 800as abot is. Lassan kezd belelendülni. Viszont elég sok még a vereség, kicsit felborult a balance CS2 Jirobou távozásával. Lassan azért talán helyreáll. Lw viszont nem akar esni. Visszatértem daedalus lance-re, így jön 8xp fixen Zetsunak. FN-eket még nem vertem le, mert elég sokszor buktam, így inkább várok hogy erősödjenek.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6857 Dátum: 11 okt 07, 08:02:46 »

eventen: nekem kicsit régebbóta megvan tobi ugyhogy most 16 os Mosolyog és minden emberemnek van 1 kör statja + 2 geninnek megvan a 2ik kör. gobit már megtudom venni csak pénz kérdése az egész.

Impon: gobihoz nem kell sok, de az fnk-k kicsit erősek nekem is :S ugyhogy sztem kell egy 30-35 ös szint hozzájuk+ jó element. én sztem tsunadét szedem ki ,de még azért nézelődök hátha megtetszik más is Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6858 Dátum: 11 okt 07, 13:01:02 »

Ma sikerült Karakura-t átvinni. Csak az FNJ-ket kellett megcserélni... Tegnap nem is néztem az elementeket Nevet.
Minden 800-as ab megvéve. Gobi-t is sikerült leütni és fölötte minden Bijuu-t (Hachibi még nem elérthető, tehát ő maradt csak). Gobi-hoz már csak ryo kell (meg a felezésére).

Event is túljutott a 3. országon. Most megint jöhet a fejlődés... Én hülye nem fejlesztettem a naruto team-et és ezért nem tudják legyakni a Nibi-t...
Main-nál már csak 200 ryo Gobi-hoz. Aztán már csak a felezése kell.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 18:49:25 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6859 Dátum: 11 okt 11, 11:23:19 »

Main többnyire most már hiba nélkül üti a rókát, IF csak 903, egy abot kicseréltem mullwad claw-ra kono trio-nál és vettem egy 800as abot Rock Lee-nek. Kíváncsian várom, hogy meddig fog tartani a vadászat. Remélem nem fog a másik 2 lw esni, inkább várok többet, de csak ragnarok essen.

Alt közben kiszedte a chaos bladet is, így már a cosmic bladet farmolom velük. Már mindenki 200 feletti átlag sebzéssel rendelkezik.

Event csapattal ma megvettem a 4. 800as abot is, így már csak Zabuza és Chiyo van hátra. Náluk nem esik semmi lw, így nekiálltam az fng-ket leverni. Most már vannak olyan erősek, hogy sikerül, sőt a nem föld elemű fnj-ket is sikerült 2-3 próbálkozásból. Még 4 fng és 18 fnj van hátra, utána nekiugrok Aka templomnak. Lassan mennie kéne szerintem és akkor végre végleges lesz a csapat. Jirobou megy trans-ra és ennyi. Utána visszamegyek majd lw-zni, remélem addigra már a hardos lw-ket is tudom csapkodni.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6860 Dátum: 11 okt 11, 18:48:57 »

Main szépen halad. Már csak FNJ Suigetsu és kage van 28lvl alatt. Lassan ők is behozzák a többieket.
Már a 2. kör statot befejeztem. 3.-ba még nem kezdtem bele, oda kell még 400ryo.

Akatsuki-hoz kb. hányas team kell?
És hogy jobb a felállás: starter g-fng-miss starter j-FNJ-FNJ-Kage-Gobi vagy starter g-FNG-FNG-FNJ-FNJ-Kage

Event-en semmi haladás. Nibi ellen nincs esélyem és a 4. country-ba se tudok haladni. Viszont az összes 400-as ab-ot megtudom venni (FNJ-ét kivéve) és Chiyo-ra is van ryo-m (+ a felezésére is).
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6861 Dátum: 11 okt 12, 05:08:29 »

impossible jópár element váltás (ergo ryo pazarlás) árán, de levertem Gobit, be is fér a csapatba szóval még kell 550 ryo és megvan (75 van most, 273 a ninkame) szóval remélem holnapra meglesz, utánna már csak szintezni kell meg időt adni neki és meglesz az FNK is, mondjuk még mindig nem tudom hogy melyik lesz Nevet
jah és Levantine még mindig nem esett

extremen próbáltam kiütni wooden canet erre kiesett a hexa sword Nevet haladás nemsok, Narukage meg Neji alacsony szintű hogy haladjak

hard|camper is elérte az arany rangot el is adtam az FNG jó részét róla Nevet, ott minerva robe esett ki Nevet
agyalok egy vicces csapaton, mivel ezzel kötöttem össze az eventet :
FNG-FNG-FNG-FNJ-FNJ ez ugye 70 ch és 104 van hardon 26+8 = Bee kage+ninkame v 24+8 godaime+ninkame de az se elképzelhetetlen h 19+15 = Shodai+Gobi (ez lenne a legjobb elvileg) vagy 11+20 = Gaara+vmi 20chs

de nem biztos hogy az 5 FN-t engedi, ekkor 0ch+FNG+FNG+FNJ+FNJ = 60 marad 44 > 28+15=43 Nevet (chiyo/ebisu+gobi)

eventen haladgatok Karakurában, de nem túl gyorsan sajnos mondjuk reggel kiesett a Dragonbone
összes FNG-t levertem Nevet fnj-k még túlerősek és sztem csak karakura után állok nekik asszem Gobi summonom lesz hogy szépen felfejlődjön
--------------------
impo kivitele után megyek egy kört hardon zetsuért és beginneren úgy ütöm ki az LWket hogy kono trio-zetsu fnj-zetsu-fnk
vélemény?
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 12, 18:39:35 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6862 Dátum: 11 okt 12, 22:58:26 »

Nekem tetszik az elképzelés Negritis, csak vedd figyelembe, hogy a róka 4. és 8. ütése végzetes, ha kono trio beszed 3 ütést, akkor egyik zetsu csak egyet tud majd ütni. A mostani csapatom a két lvl 39 fng és lvl 38 fnk is néha bebukja a rókát, pedig nem gyengék, mondjuk ha Godaime HS lenne talán nem lenne ilyen gondom. Gondoltam ha már van egy terrorizer és egy neo fang, akkor vétek volna HS-re vinni. Levantine-hoz sok sikert, nekem sokáig tartott, ezért is viszem forbiddenre majd, pedig nincs nehéz helyen csak az a fránya drop rate. Persze egy kis mákkal... 

Hard kivételéhez kb hányas szint kell a full tai crites csapatomnak? Invincible Hyuuga hányas szinten jutott túl? Emlékeim szerint 40+ volt igaz? Hachibi?

Event csapat eljutott Pein-ig, de nem sikerült még leverni. Jirobou túl gyenge és nem képes legyőzni az első tűz elemű Peint, így pedig az egész bukásra van ítélve. Pedig meg van az összes 800as ab, fnj kicsit alacsony szintű még. Kéne egy gyors lw kiszedés náluk, de az eddigi szerencsémet nézve eventen nem fog semmi esni. Pedig most a daedalus jól jönne. Stamina, elem. adv. és attack, ez kéne Jirobounak. 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6863 Dátum: 11 okt 13, 05:50:05 »

úgy tervezem hogy a zetsu 800asok miatt nem lesz feltétlen IF summonra szükségem, vagy pedig a KONO trió ússza meg full abok nélkül és úgy az első kibírna több ütést is, de ezt még ki kell számolnom asszem a nap folyamán lesz rá időm

Hyuugával anno 38-39es szint+12es rinnegan bird elég volt hardhoz, de nem biztos hogy eventen is elég mivel itt csak 2 fng van, szóval 41-42es szint+13-15s summonnak elégnek kellene lennie, feltvéve hogy van LW

eventen kiesett a Sirens Wish is Nevet ha kiesne végre Gil Sword boldogabb lennék, bár így se rossz Nevet
azóta már esett egy Bolt Blade is és már csak a naruto team fog meg karakurába
----------------------------------
nah egy gyors számolgatás után :
8 db nem ONE-s IFs LW van tegyük fel h FNK nem kap ilyet hogy elég erős legyen
akkor a 2 zetsun van 4 slot és a maradék 4 a konosokhoz kerül (feltéve hogy kiesnek Nevet) így ugye Konosok nem kapnak 50es abokat és egy 200as is kiesik ekkor a total IF summon nélkül :
360 (kombó!) + 150+30 - kono abok + 70 zetsu abok + 25+23+37+39+62+30+39+40 = 905 ergo ha mind megvan nem kell IFes summon, ugye ha IFes summonnal tolja az ember akkor még egy olyanon érdemes elgondolkodni hogy:
Nagato FNG (HS) + kono trió + Zetsu FNJ + FNK viszont ide már kell az if summon mer nagato abja csak 15 if-et ad hirtelen más if-es fn nem is jut eszembe

szóval végülis müxik amit mondtam dex mer ha belegondolsz, amint megvan minden LW (nyílván nem 5 perc h kiessenek) azonnal le lehet cserélni a summont és berakni helyette a Kyuubit az elég boostot ad hogy menjek a róka

bocs ott van még rin is 24 IFel, de az se sokat segít mert 30 kell minimum Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 13, 20:03:22 írta Negritis » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6864 Dátum: 11 okt 13, 21:32:37 »

Hmm.. Augusztus 23-án kezdtem el a medium mode-ot, és már csak a The Beginning and the End csata + a Moon Chaser kifarmolása van hátra. Nem igazán vagyok tisztában az átlagsebességekkel, ez körülbelül reális sebesség mediumra? Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6865 Dátum: 11 okt 15, 09:51:42 »

Reális sebesség Moon. Kb 2-2,5 hónap alatt mennie kéne, ha van egy kis szerencséd és van AA szerintem.
Klán elérte a ninjutsu lvl 5-öt, mivel nem tudom melyik skill a cél és amúgy sincs hozzáférésem, így ha valaki jár fent és tudja mi a cél, az rakja majd be a megfelelő skillt.
Amúgy nálam kb semmi változás. Alt csapat ami szépen fejlődik, de semmi extra. Event csapattal elpacsáltam 80+ WE-t peinek ellen de továbbra sem tudom legyőzni, csak 5 megy le. Eshetne már valami lw náluk, mert utálom azt látni, hogy vörös róka rangon elég sokan 2-3 ütős lw-vel rohangálnak, nálam meg semmi. Nem beszélve azokról, akik a hardos lw-ket farmolják ki.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6866 Dátum: 11 okt 17, 00:10:34 »

hát ezt nem hiszem el... még mindig méiumon vacakolok alt csapattal annak ellenére h már van 3% esélyem is de csesznek lecsapni azt a dögöt... Leüt bár szürkén jelzi az uccso küldit de még enm vok lila, de má nagyon mennék má tovább Technikai KO
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6867 Dátum: 11 okt 17, 06:33:17 »

impon még mindig nem döntöttem melyik lesz az FNK-m Nevet viszont annyi tuti hogy windes lesz
szal Naruto,Minato vagy Danzou
Gobi leverve szóval csak idő kérdése és meglesz az fnk is
sajnos levantine még mindig nem esik

extremen haladok karakurába is, de nem eléggé Nevet
tornado edge kiesett miközbe levertem az fng-ket Nevet

eventen is bent van már Gobi, viszont Aka temple után lehet lecserélem,de nem biztos Nevet attól függ mennyire lesz magas szintű, ATbe kakuzu leverve épp Kisame áll az utamba
Coma Puncher nem akar esni, de nem hisztizek mer van jópár LW-m a rosszabbak közül Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 18, 10:12:35 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6868 Dátum: 11 okt 19, 14:56:41 »

éés siker Nevet végre már.... Dáridó Lajcsival tegnap hajnalban sikerült kivinnem alttal és má hardon lehetek Nevet de olyan egyedien BUGOS volt a helyzetem h az hihetetlen... mint korábban említettem a final missiont egyik refresh után szürkeként jelezte mintha már meglenne de közben meg vörös róka voltam, és most kiderült h mé... az történt h korábban m sikerült levernem a rókát de nem tolta le a final szöveget és nem dobott át lilára, me amiko most lenyomtam megint a rókát akk a mission után csak a kagém kapot 10xp úgy mintha farmolás közben lennék... ien esetről még nem is hallottam, de mostmá mind1 me továbbmentem Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6869 Dátum: 11 okt 21, 00:27:12 »

Hát nálam amint kiesett even csapattal a daedalus sikerült is az aka templom, így már teljes a csapat és szépen fejlődik a többség. Zangetsu farmolása megy velük jelenleg.

Alt csapattal nincs sok változás. Amikor utoljára próbáltam haladni, akkor a shinigami utamat állta. Azóta nem vesztegettem WE-t rá, inkább majd lvl40+ elérésekor.

Main továbbra is a csodára várva, egyszer majd kipottyan a ragnarok. Ilyenkor egy kicsit irigylem Tippet, ő ha megunja akkor vesz pár ezer WE-t is kiszedi, ami kell neki. Ez persze megöli az izgalmakat és túlságosan lerövidíti a hosszú hetek várakozását, ergo nem is lenne jó érzés úgy kiszedni. Így sokkal nagyobb érzés lesz. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins