24 nov 27, 13:18:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744855 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6375 Dátum: 11 máj 28, 08:34:15 »

-1? Olyat még nem láttam, de mókás lehet. Eventen beszereztem én is a ryo bird-öt. Érdekes körülmények között, mert hát nem volt róla szó, hogy van inventory plus, szóval csak úgy poénból rákattintottam, hogy megvenném, úgyis el fog utasítani, de nem. Meg tudtam venni, 11/10 és használni is tudom. Nevet Szóval így rámegyek a golden axe-re itt is, mert azzal már meg lesz a 17%, ami 4 ryos bevételt jelent majd. Gil sword-ról leteszek, deidara elérte a vadászatából a lvl 11-et, arra jó volt. Nem akarok több WE-t pazarolni rá, úgysem fog esni. 2 napra visszamérsékelem a próbálgatásokat lw ügyben.1-2 napja sikerül top 50-ben maradni 35. hely körül, de még nagyon gyengék a 3. country-hoz. Bár kabutonál fogok elementet váltani, meg talán hero watert is kapnak choujival, és akkor talán sikerülhet. Deidara-n múlik úgyis az egész.
Easyn már 2 400as ab a zsebben, rock lee lassan megkapja a lunát jobb fejlődés érdekében. Ezzel a csapattal kell karakurát levadászni, 1 chakra híján nem fér be a 2. fng, így marad kankuro, kap egy 400ast ő is, dob rajta 19 attackot.
Main nálam is hasonlóan uncsi, lw nem esik, kihívások azért jönnek, de még csak 1462 ryo gyűlt össze. Summon legalább nyugodtan tud fejlődni, még egy kevés xp neki, és olyan lesz, mintha alapból mindenkinél lenne egy lukewarm hero water. Nevet  Jouninok lassan elérik azt a 26-os szintet, amit célul tűztem ki, de lehet kevés lesz. Majd kiderül 2-3 nap múlva, ryotól függően.    
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 08:34:59 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #6376 Dátum: 11 máj 28, 09:00:17 »

Na, Udon visszavette a 2 óránkénti 20 ryot 15-re... pont, mikor elfogyott a pénzem, és kellene a ryo bird felezésére..
Kiszámoltam, és a Kin-Sasuke cserével járok a legjobban, bár úgy visszaesik a 4% esélyem 1-re...
Amúgy jó lett az FNK Sasorid Dante, csak így tovább! Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6377 Dátum: 11 máj 28, 11:15:37 »

nah megy ez mint az 1x1 Nevet csak megtanulni volt egész nehéz, de mostmár magamtol egész gyorsan sikerül gyártanom Nevet íme a kövi darab: érzem h ráéreztem  Nyelvesít
msot nem tudom h mivan me írják h kell még FNK de tnap meg ezzel bucsuzik Frozen : No more FNKs can be added now...
remélem azé változtat ezen me még csak most jöttem bele  Hümm-hümm
mivel nem jött volna ki a 2 sor ezé ide postolom legujabb szülöttemet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 16:09:38 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6378 Dátum: 11 máj 28, 11:25:17 »

új fnj-k is lehetnének BTW pl Sarutobi Hiruzen (aka sandaime Nyelvesít)
de fnk-kat is várom

meg hátha lesz egy új placc, ahol a felélesztett harcosokat lehetne gyepálgatni Nevet
eventen LW-zek míg nem veri Zetsut a naruto csapat, Dragonbone, Ice Brand kiesett má

extrémen is má Zetsunál vagyok, csak Aka templebe Nevet

hardon nem haladtam semmit Nevet és sajnos camperen se sokat, annyi hogy má 9k ryonál tartok Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6379 Dátum: 11 máj 28, 11:51:56 »

Dante, ha ez a Zabuza bekerül, és jó stat növekedést (1 tai - 9 nin) kap, akkor megvan az FNKm Nevet ez komolyan nagyon tetszik, csak így tovább! Nevet
Hardon véééégre sikerült túljutnom Peinen, alkottam egy kicsit Akatsuki Ladderbe, remélem nem fognak lelökni az első helyről. Most próbálom legyőzni az FNGket, FNJket és a Bijuukat, az LWzés addig pihentetve van.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 11:52:32 írta renato » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6380 Dátum: 11 máj 28, 12:48:38 »

Grat Dante, tényleg szép munkát végeztél velük. Én ezekkel az fnk-kal kapcsolatban csak azt nem értem, mi alapján lehet valaki fnk? Csak mert nálam az lenne az elképzelés, hogy vagy über legyen vagy valami nagy tettet vitt véghez. Ezek alapján pl fórumon javasolt Karin meg sem fordulna a fejemben. Az 5 kage és Mifune még érthető, Sasuke is mert hát eléggé tápos lett Susanoo meg a többi képesség itachi által ráruházva, de Zabuza meg Sasori? Ők mivel érdemelnék ki az fnk rangot? Ennyi erővel Hanzou és Pein is lehetne, mert hát Hanzou simár verte a sannin triót, sőt ő nevezte el őket sanninoknak, pein meg leverte hanzout. Érdekelne Udon véleménye erről. Engem csak az érdekel, hogy legyen 1-2 9tai 1 nin-es új fnk, hogy ki lesz az, bánom is én. Nevet Csak sok tai legyen az abjaikon.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6381 Dátum: 11 máj 28, 13:00:30 »

Hát szerintem itt nagyon össze-vissza adja az abokat is Udon. Kakashit pl majdnem Hokagénak választották, a játékba meg az abilityjeit még talán Shizune abilityjei is verik. Szóval szerintem nem az animében mutatott teljesítmény alapján kell nézni, hogy ki lesz FNK és ki nem.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 13:10:18 írta renato » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6382 Dátum: 11 máj 28, 14:51:39 »

-Dante-: Sasori nagyon jó lett Nevet gratu ^^ szerk: most olvastam vissza és látom hogy van még Nevet nagyon klasszak Nevet
na végre hazajöttünk szal a main teamnek már elfogyott az AEje mega WEje, most az event teamemnél jön az edzés
am lassan gyűlik a ryo a Gobira^^
az event csapatom meg nagyon nehezen halad, egyszerűen nem megy a water country szal az össez energym elmegy a fejlesztésre Nevet Nevet nade ez van
megmost az aláírásomon dolgozom mert ehhez van kedvem...lassan be kéne tennem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 15:00:15 írta ^^ » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6383 Dátum: 11 máj 28, 18:39:52 »

Dante feltötltötted őket a NM fórumra? http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=11294
Amúgy komolyak lettek mind a te karin változatod jobb mint a másik ami az NM fórumon van meg a sasroid is Mosolyog

Fő csapival meg van az uccsó country! Gobi is meg lenne mert beszereztem mindent ami kéne ahhoz, hogy le verni.... De a reroll mindig rossz... Kezdem utálni a low sealeket ikszdé
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6384 Dátum: 11 máj 28, 19:07:38 »

Igazad volt Werytas, gobi üthető. Nevet Vettem 2 vitamine hero watert és 1 fsp-t és kb 4-5 próbálkozás után sikerült. Nevet Csak az összes ryom fogyott el. Szóval gyűjtögethetek 800-at, bár lehet pár cuccot eladok. Még pár elementes ellenfél lesz, szóval inkább mégsem. Mehet majd az element váltás is hinata-nál és kurenai-nál villámra és irány az uccsó country, utána meg ... Lesznek fnk-k vagy sem? Mert ha igen, akkor még várok, ha nem, akkor majd lassan Godaime-ot is bepróbálom majd.
Most látom ,hogy fng-k már eladhatóak. Így már jöhet is a gobi. Nevet Umibozou meg jó lesz majd később ha kell egy kis elem. adv.
Eventen még a golden axe is kiesett. Most rámentem a falchion minerva robe duóra, utánuk claymore és dragonbone siren's wish duó jöhet. Nevet És lassan persze megpróbálok haladni is velük és kell a temporary kage.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 19:33:36 írta dexter6 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6385 Dátum: 11 máj 28, 19:31:42 »

Lol vörös rókán a magyarok (Laci, Grandpa és én) szépen elfoglalták az Ideal Shinobit Nevet
Nem tudom, miért akarnak Kakashiból FNK-t, ráadásul még béna stattal is... mindegy, ha bekerül, akkor valószínűleg kiszedem FNJ Kakashit Extreme szinten, Impossible-ön meg FNK Kakashit, és lesz egy Kakashi settem Nevet bár örülnék, ha Udon kicsit boost-olná az abilityjeit...
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 19:05:13 írta renato » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6386 Dátum: 11 máj 28, 19:45:21 »

nha vettem egy Gobit Nevet amíg fejlesztem Itat meg Jiraiyat addig befér és ha lesz ryom lefelezem de egyelőre még nem tudom
most meg minnyá ránézek az eventes csapatomra mert ott azóta jött WE meg AreneE.
közben jöttem csak rá hogy a beginner ugyanaz mint a forbidden, csak a forbiddent sokkal nehezebb kivinni ikszdé ugye? am itt most az FNG/J/K nem számít ikszdé
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6387 Dátum: 11 máj 28, 22:30:37 »

Hát earth country uccsó küldetése a guardian-ek előtt megállított. Pedig ha az meglenne, akkor nem kéne kisamet fejleszteni. Majd holnap próbálom újra, kicsit átszervezve a csapatot.
Alt team összeszedett egy újabb 400as abot, már 4 meg van, még 3 kell. Utána benézek velük karakurába és gobit is be kéne próbálni velük is.
Most nézegettem az fnk szavazásos topicot fórumon. Hát már ott tart a helyzet, hogy priority voting van, de mire ebből ténylegesen új fnk-k lesznek a játékban az számomra nem derült ki. Szerintem még hetek kérdése. Pedig kinéztem már magamnak Mifunet. Örülnék neki, ha Udon felgyorsítaná a folyamatot és meglepne minket velük.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 22:58:24 írta dexter6 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6388 Dátum: 11 máj 28, 23:52:21 »

werytas: minden FNK-m bennevan a lehetséges FNK jelöltek között, am mielőtt ide bepostolnám őket mindig élesben linkelem be a szavazásra Nevet
dexter: épp ma kérdeztem meg h még meddig fog ez tartani és a válasz az volt h ameddig minden népszerű karinak nem lesz legalább 5 képe és a kevésbé népszerűeknek pedig min 3ja, vgayis még egy ideig Nevet
úristen sikerült!!!!! így este nagy unalmamban és reménytelenségemben lefekvés előtt nyomkodtam el a pontjaimat erre egyszer befagyott a game és mire frissítettem má lila róka voltam :DDD jövök én is impóra fiúk 3.ként ez a szerencseszámom!!! :DDD nekem pedig belefér h jön majd az uj FNK addigra má bentlesznek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 00:26:39 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6389 Dátum: 11 máj 29, 08:30:51 »

Most néztem clant és furcsálltam,, hogy ki ez az új rózsaszínű kage, mire leesett, hogy Dante is megcsinálta! Gratulálok! Nevet Itt is volt az ideje. Kezdheted a felzárkózást! Where are we küldetés is sikerült, csak ellőttem a naruto teammel az energyt előtt, így velük most nem tudok haladni, baka me. Így most várakozhatok kicsit, itt is erősebb guardiant kéne ütni, mert a demonic fang sem tűnik rossznak az egyik LS rerollos ninja-nak, ha egyszer nem lesz már mit farmolni az lwk közül. Event team megint mákolt, falchion kiesett, így már a king of the hill küldetés lwjeit próbálgatom, bár este lehet benézek a 3. countryba. Easyn semmi változás, ryo gyűjtés a két jounin 400as abjára, utána karakura, egy próbát megér. Amúgy main csapatba aka templom végéig úgysem fér be az fnk, szóval ráérek még én is, de jó lett volna addig felhúzni, mire a többiek legyűrik karakurát és aka-t. Nem akarok olyan csapatot, mind egyesek, hogy fnk és inkább 1 vagy 2 genint kiszed. Így is szinte minden impos csapatban a legmagasabb nin az fnk, már akinél megvan ugye. Revenge névre hallgató felhasználó most vitte ki a napokban, érdekes sakura ino genin kombóval lvl 37-39 körül voltak. Nála az fnk lvl 69 volt. Emlékeim szerint 500 körüli sebzéssel. A többi ninja-ja lvl 41 vagy alatta volt. 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins