25 feb 18, 21:50:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781670 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6405 Dátum: 11 máj 30, 19:57:21 »

Kakuzura gondolsz sztem Nevet am beszéltem PM-ben frozenheavenel és szte is nines karinak kell lennie, és arra kért h tanítsam meg FNK-t készíteni ikszdé egyellőre 3,6tai és 6,4nin-re javította de még megpróbálom tovább puhítani, addig is legalább má nem taios kari Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6406 Dátum: 11 máj 30, 20:07:35 »

szerintem úgy érti renato hogy a mostani abbjait erősítsék mer téll nagyon gyengére sikerült Szomorú

eventes csapat: még mindig semmi
main: hát azzal sem haladtam semmit hanem LWzek már 3 napja de semmi ikszdé mondjuk nem is csodálom smirksweat 4 800as abb kell de nem tudok ryot gyűjteni mert Itát és Jiraiyát fejlesztem...képzelem mi lesz nehezebb szinteken ikszdé
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6407 Dátum: 11 máj 30, 20:25:31 »

Sima Sharingant is be lehetne rakni, Raikiri szerintem messze alázza Sasuke Chidoriját (kezdetben, de a későbbiek során is erősebb), szóval azt is kicsit meg lehetne változtatni, valamint nem értem, a Kamui miért gyengébb, mint pl Kiba Double-Headed Wolfja, és még sorolhatnám azt, amit kifogásolok Kakashinál.
Amúgy nem értem, hogy miért Karin kagénél erőltetik a 9 nint, mikor ő pl akkora taslit adott Suigetsunak, hogy szétfolyt a feje...
Madarás abilityknek ti miket képzelnétek? Én 50-esnek egy tűz jutsut, 200-asnak azt az 'aszottnagy legyezőt, ami most Tobinál van, 400-asnak sima Sharingant, 800-asnak Mangekyo Sharingant, csak nehogy eltolják ezeket is  Pojén az ilyen Rin'nengant meg ilyeneket azért nem nézem jónak Madarához, mert azokat Tobi szerezte meg :/ bár... ha a képet elfogadják, én egy Rin'nengan abilitynek is örülnék Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 20:34:32 írta renato » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6408 Dátum: 11 máj 30, 20:39:39 »

Hát a fórumon láthatod épp mit javasoltak aboknak fnk madara-nak, fireball volt ott is, demoic statue meg inazagi a 4-et elfelejtettem. Szóval a fórumon 1-2 hetet csak az fnk-k kiválasztására saccoltak, utána még 1-2 hetet tippelnek, mire a képek kiválasztásra kerülnek és utána talán a játékba is. Szóval lehet, hogy nem keveset kellene várnunk, az meg nem tudom megéri-e. Majd még vacilálok rajta. Bár ha tartom magamat eredeti elképzelésemhez, akkor aka templom végéig érek rá várni max. Legrosszabb esetben kiszedem Mifune-t forbiddenen. Amúgy szurkolok Dante, hogy a te madara-dat válasszák. Tényleg tök jó lett a képeid nagy része. 
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6409 Dátum: 11 máj 30, 20:47:43 »

Én 800-as képességnek ha már úgyis szemeket gyűjtött, akkor vagy egy Moon's Eye vagy egy Ultimate Doujutsu képességet látnék szívesen madaranál Mosolyog 50 egy sima kis tűz, 200 az talán egy Sharingan, 400 az Untargettable (tai+nin immunity), mivel gondolom továbbra is megmarad azért neki ez a "beleteleportálok a maszkomba" meg átmegy rajtam mindenki képessége Mosolyog
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6410 Dátum: 11 máj 31, 05:08:44 »

extremen kivittem Aka temple-t Nevet végre befér a full csapat
még hachibi meg 2 FNJ állja a sarat, de az a legkevesebb Nevet onnan jön még kisebb xp boost Nevet

2 kör statot vettem eddig csak, szóval van még hely statokat szerezni, valamint erősödni kell alapból
de sztem extrémes LW és Hardos LWket nem próbálom kyuubi előtt, addig el lehet jutni anélkül is sztem
ott úgyis sokat kell szenvedni, szóval addig Sneak Atk jön,mer úgyse bírok velük
de lehet kiütöm spirit cane-t a +xpé, esetleg Coma Punchert, de az nem nin-reroll item
mondjuk crittel nem rossz cucc Nevet
vélemény?

amúgy csapassad dest me utol kell érned Nevet

hardon is van kis fejlemény, kiesett a daedalus lance Nevet és végre levertem az összes FNG-t
ha elesik minden FNJ akkor végigmászok Karakurán, addig marad az LWzgetés és fejlődés
Main Gauche nem rossz egy crit teambe
és majd elszörnyedtem hogy mennyi ryo kell majd a csapatba még, és a +statokról nem is beszéltem Szomorú
ugye tsunade kage meg Hachibi summon se 100 ryo és akkor még ott vannak a 800as abok Szomorú
mondjuk vörös róka rangon berakom a kono triót a 3 200assal mellé ugye a murasame és sok kihívás mellett remélem gyorsan összejön, meg próbálom majd kiütni a golden axe-sirens wish duót

Camperen megvan a CH+ még nem döntöttem hogy ki lesz a 2. kage Hidan v Hanzou 39CH-m van rá
majd elválik, előbb essen ki a Murasame-Exp blade duett

Eventen nemsoká arany rangom lesz Nevet Fire Country Kisame a mostani ellenfél éppen, és ő se sokáig húzza már
viszont több element váltás nem lesz, mer kell ryo Ebizou-ra
az má fix h olyan balfék csapattal mint én senki nem áll fel Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 31, 05:33:19 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6411 Dátum: 11 máj 31, 13:36:29 »

hát negritis én aka temple elején elakattam kicsit de nem fér be a kagém és igy lényegesen gyengébb vagyok(+ element problémáim is vannak), de inkább ugy vagyok vele h summont teszem be mint kagét mert az az egész csapatot erősiti, de addig lwzgetek meg fejlődök, meg veszem a 800as abokat eddig csak 1 van

de ne aggódj utolérlek és le is hagylak Nyelvesít
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6412 Dátum: 11 máj 31, 17:08:29 »

FNK-k: hány FNK szokott egy szavazás alapján bekerülni? Nevet merha több is akkor legyen benne Madara és Kakashi ikszdé
am kitartok én is amellett hogy Kakashinak bénák a jutsui Szomorú

beginneren most fogok LWzni, Itaék most 8asok, kicsit visszatettem full teamet hogy legyen ryom, aztán majd kiveszem

eventen nem tudok még mindig haladni szal minden energiám a fejlesztésre megy el...................... ikszdé de ez van smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 31, 19:53:30 írta ^^ » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6413 Dátum: 11 jún 01, 13:42:49 »

Klánban kéne változtatni a defaulton. Dante mivel kivitted az extremet és legyengült a csapatod ki kéne venni téged ace fight-ról.Sharingan mehetne vagy lee team nekem mindegy. Nálam továbbra sem esnek az lwk, pedig most már mindhárom csapattal csak őket hajkurászom. Main team a gigas gloves-ért hajt, fix 18 xp jön többnyire kagenak, vagy beenek, néha 1-1 vereség becsúszik.
Alt team egyre kevesebb kihívást kap, legalább fng lee szépen fejlődik, már lehagyta ebizout. Velük hurricane slasher a célpont, gobi ellen jó lesz és amúgy sem olyan rossz. Easyn még nincsenek olyan jó lwk, mint mediumon. Csak a murasame ér valamit, később talán a tornado edge-et megpróbálom.
Event team még mindig a dragonbone/siren's wish duót ütlegeli, de semmi eredménye. Danzou lassan fejlődget, 11-es szintet megvárom vele, utána megpróbálok haladni velük, kevés még a ryo 400as abokra. Kb 200 van csak, az még a tsukiyomira sem lesz elég. Szóval dögunalom. Legalább a vizsgáknak vége.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6414 Dátum: 11 jún 01, 19:38:04 »

valaki tudna linkelni nekem olyan oldalakat ahol elég sokféle naruto-s képet lehet találni?? (deviantart-on kivül) me csinálnék én még több FNK-kat de némely karirol elég gyér a felhozatal  Technikai KO az egyik kölyök aki szintén csinál a szavazásra FNK-kat eddig végig lekerekített sarkok nélkül csinálta a műveit én meg most erre felhívtam a figyelmét és msot az egészet javíthatja kifelé ikszdé nem örült nekem Nevet hát mi tagadás sokkal egyszerűbb ha nem kell lekerekíteni...
mára csak ennyi tellett smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 23:05:18 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6415 Dátum: 11 jún 02, 12:56:01 »

Ez valami vicc? Június 10-ig akarják tartani a szavazást. Totál időpocsékolás. Utána még szavazás a képekre, és utána talán Udon úgy dönt hogy bekerülhetnek. Minek húzni ennyi ideig egy szavazást? Tegye ki a news section-be a főoldalon Udon, hogy szavazás van és kész. 2-3 napnál nem kell több, reklamáltam is NM fórumon.
Ace fight megint elment azon, hogy rossz a default. Próbáltam keresni, hogy hol lehet változtatni rejta, de szerintem nekem nincs hozzáférésem, csak a kageknak és a clan vezetőknek. Csak rangot tudok elvileg szerkeszteni. Nem ez a lényeg, clan war-on láttam az uccsó ellenfelet, impo vörös róka teljes csapattal és csak lvl 34-35 körüli a csapata. Pedig nincs is telepumpálva lwkkel. Ha az a szint elég lesz nekünk is, akkor már nincs túl sok idő az új fnk-kra varó várakozásra. Pedig még impos lw sem esett. Szomorú
Event csapat átjutott arany rangra, vettem is egy sexy techn-et moeginek és beraktam asuma helyére, így megvan az 50% ryo gain. Lassan lesz 400 ryo újra, így jöhet majd a 2. 400as ab. Igyekszem gyorsan összeszedni őket is lecsapni fng rock leet, max veszek 1-2 hero watert. Lightning maradt utoljára, addig nem akarok elementet váltani, amíg nem győztem le, utána jöhet majd gobi is. Ráálltam velük a moon chaser-re, hátha kiesik, bár a szerencsémet elnézve mostanság nem fog.
Easyn kb hányas szintű csapat kell karakura ellen? 20-22 körül terveztem, de nem tudom az mire elég. Még pár nap, mire elérik ha minden jól megy, mondjuk 800as abokra úgysincs még ryom.
Egy kérdés: world map ellenfelek ellen számít a tai/nin immunity? Mert ha nem, akkor danzou 800as abja csak más csapatok ellen használható, meg elvileg a kyuubi ellen, legalábbis basherben azt is be kell írni.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 13:12:11 írta dexter6 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6416 Dátum: 11 jún 02, 13:48:52 »

^___^
Meg kellett vennem Konohamarunak a 800-as képességét, és 475 itemfinddal így 1 hétnyi próbálkozás után kiesett =) (mondjuk a pár hónapnyi beginneren való Nagrarokkal való szőrözésemet senkinek nem kívánom) Most azt nem tudom, hogy menjek-e valami más LW-t farmolni (ha igen, akkor melyiket, mivel a Luna még 110%-ig esélytelen, most járok annál a csatánál, amit le kéne verjek a konohamaru csapattal, szóval jah..) vagy fejlesztgessem a kis csapatomat Mosolyog
szerk: Eldőlt, a Reincarnated Hokage Quartetet sikerült levernem, de mivel ketten is öttel oszthatóak, így fejlesztem tovább a kis csapatot, nem farmolok LW-t szerintem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 13:51:28 írta MoonTiger » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6417 Dátum: 11 jún 02, 18:12:26 »

I will post my comment on this thread instead.

The reason why the voting will be closed 10 of June not earlier is to allow it to have the same amount as the previous FN Vote, im afraid i wont be changing the date.

Also i think you are presuming that the FNKs will be implemented into the game straight away once the voting is done.... They may get added into the game straight away after i pm Udon saying 'We are finished with the threads' or we may have to wait a over a month for them. What i'm saying is that i can not promise when these FNKs will get added.

We still have the Individual Vote which Xero has mention aswell. So we still have a bit more time to wait before we are finished.

Sorry if i am being rude, that wasn't my intention Nevet

Vicces, te vagy a téma Dexter most a topicban Nevet de sajnálatodra még elfog huzódni a játékba kerülésük, nekem pont megfelel ennyi várakozás mintha pont engem várnánka be ikszdé ikszdé
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #6418 Dátum: 11 jún 02, 18:17:09 »

Nah Most Úgy Döntöttem Hogy megszerzem az AA-t. Így Semmit se haladtam.Dante PÜ-ben leírnád hogyan kell zoom-olni?(FNK Képeket.)
Egyébként  nagyon jók a képeid  remélem viszont láthatjuk a játékban.LW Nem Esik (De Nem Is Kell ikszdé). Hajrá Mindenkinek.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 18:26:26 írta A Sokadik » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6419 Dátum: 11 jún 02, 18:36:17 »

Legalább Mitoru egyetért velem. Nevet Hát rég voltam ilyen népszerű(tlen) ki-ki döntse el hová sorol. Legalább kicsit felkavartam az állóvizet, nem ár néha az sem. Meg látom meddig bírom majd türelemmel, nem sok van már belőle, pedig elég nagy előnyt jelentene egy olyan fnk-t szintezni, amiből max 4-5 darab van, mint egy olyan godaime-ot, akiből 41 van. Kicsit elszállt a népszerűsége, de meg tudom érteni. Lehet belőle HS és LS is és simán ki lehet használni a critical-ját akármelyik felállással. Elég egy angel slayer és egy psionic blade és máris 45% esély a critical-ra, mellette pedig simán lehet HS. Sőt forbiddenen vannak még durvább lwk, amikkel ez elérhető.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins