Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6165 Dátum: 11 máj 01, 13:24:15 » |
|
extrémen a tüzes FNGket már lecsapom  de ahol nincs előnyöm az nem megy meg a tűz FNJ-k is vernek még, csak 2/3ig jutok kb viszont legalább szépen halad nibi drágaszág  és mindenkim közelít a lvl20hoz (páran má bőven átlépték) hardon nem volt hiba az öreg sarutobi megvétele (le is feleztem) mer így egyből végig szántottam a villámországon és most gyűjtök nin-kame summonra (hachibiig kelleni fog) itt most nem játszok olyat h LWs summonnal tolom a végsőig, elég volt a medin ezzel szívni camper csapatnál úgy döntöttem h a végleges kage Nidaime lesz (ha már tempnek megvan a resus változtata) meg majd CH+ és lila róka rang után még 1 kaget veszem missloton és vmi ilyesmi csapat lesz h : 3fng-pein (helyette lehet h Tobi vagy Hidan) - remélem hidan, esetleg hanzou - Nidaime - Katsuyu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6166 Dátum: 11 máj 01, 14:15:39 » |
|
ha még nem tudsz dönteni werytas, akk remélem addigra mire odajutsz, már képes leszek FNK-t is csinálni és talán az én FNK sasorimat választhatod remélem hamar kiesik az ashura sword és a terrorizer, me megfogadtam addig nem basherezek amig nincs meg mindegyik és má nagyon kíváncsi vok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 14:16:16 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6167 Dátum: 11 máj 01, 17:49:56 » |
|
szupi  Dei' megvan az Akatsuki templebe  most meglesz a pénz a kamuira, már nem kell sok a 800hoz ^^ utána megpróbálkozom Hidannal  kihívom akad, szal meglesz, plusz az lvl 1 Gobit és Rokubit is legyaktam ^^ várjcsak Hidannn jövöök  Hidan-mission complete ^^ deee nem hullik semmi  :S am most Itachinál akadtam mek  naszép 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 18:25:59 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #6168 Dátum: 11 máj 01, 23:53:05 » |
|
Alt team 12700 ryonál, ladder újra beindult, iruka és chouji szintet is léptek és kakuzu kage is fél szintet kapott xp-ben. Main még durvábban tolta, 21 reward ma este, bár ez 4 ninja-val, sasori is besegített. Megvárom, hogy naruto elérje a lvl 56-ot és utána megyek a shinigami ellen. Bár lehet így is menne, mert kisame elérte a lvl 46ot. Azért inkább nem kockáztatok. Ma nem jött olyan sok kihívás, pedig nyomom a misslotot ezerrel, így is jött több győzelem izmosabb extremes csapatok ellen. Csak mondani kellett, eddig volt 35 kihívásom, most kaptam még 4-et.  Kimidori és Nootz bejelentkezett. Lassan kezdhetem tervezgetni, hogy milyen elementeket akarok kinek és mikor impon, de lesz 6 zh-m a következő másfél hétben. Lehet inkább oda kéne koncentrálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6169 Dátum: 11 máj 02, 10:59:05 » |
|
^^: Ha nem Konohamaru teammel ütöd, akkor nincs rá sok esély, hogy kiesnek a cuccok  Nagy unalmamba elkezdtem számolgatni, hogy kb. mennyi pénz kell még, hogy befejezzem a hardot, összesen 16000 ryot kell még összeszednem (4 kör stat pont+800-asok[bár az utóbbira már megvan a pénz, és az első kör stat pontok is megvannak]), és így lv40-es csapattal és 15ös summonnal 2% esélyem van a Kyuubi ellen.. nagyon messze van még a vége, úgy érzem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6170 Dátum: 11 máj 02, 13:21:13 » |
|
Na visszatértem a táborbol,neked werytas gratulálok az impossible szintre most ninjamanagerezés lesz 1000-rel mert be kell hoznom a lemaradásomat meg kell egy uj aláirás is azt is a mai nap folyamán megcsinálom meg még nagyon sok minden van hátra,és idö meg kevés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6171 Dátum: 11 máj 02, 18:22:15 » |
|
Na végre megvan FNJ Tsunade  . Már csak fejleszteni kell és megvenni neki a 400-as ab-ját. És akkor Suigetsu marad extreme-re. De lehet, hogy hard után vissza beginner-re egy FNG-ért. Kell egy FNG Sakura  . Megint lehet majd a ryo-t gyűjteni a 800-asokra... 100% hogy ryo blade nélkül nem hagyom itt hard-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6172 Dátum: 11 máj 02, 18:39:08 » |
|
Vááááááááááá...... Naruto team szivat... már átadtam a zsetont a 400asra (Sainak kellett, és úgy sem fér be mindenki, szóval egy 800as ráér), erre Haku bemondta az unalmast, így bukott az egész... remélem másfél óra múlva már Akatsuki Temple-be mehetek..  Laci: grat az FNJhez  nekem nincs gondom a ryoval, nekem a haladással van bajom... nagyon nehezen megy, mint láthatod a ryo megvan, de semmi értelmeset se tudok venni belőle... Viszont már tudok Zabuzánál és Kisaménél LWt farmolni  csak esni nem akar...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6173 Dátum: 11 máj 02, 18:47:42 » |
|
Renato úgy látszik te fogod megnyerni a versenyt  . De ezt extreme-en behozom ugyanis nem fogom elrontani a kezdést  . Megint csak a szerencsébe bízhatok, hogy nekem hamarabb kiesnek az LW-k. Persze nem azt mondom, hogy neked ne essen, hanem azt hogy legalább ebbe legyek én a jobb  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6174 Dátum: 11 máj 02, 19:15:14 » |
|
na szupi...most gyűjtök team upgradera hogy beszerezzem a Konohamaru teamet ^^" különben renato szerint nincs sok esély az LW-kre :S na mindegy most megvettem a summonnak a 8 ninjakutyust, az is segít majd. mázli hogy Naruto abbjai jók konohamaruéknál  remélem sikerül majd beszereznem pár LW-t ^^ csakhát először ryo kéne...700 kell hmmm most van 69, ergo 4-5 nap alatt meglesz a 700 ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #6175 Dátum: 11 máj 02, 20:24:07 » |
|
Laci: én se kezdtem jól. Csak nekem sikerült jobban kijönnöm a rossz kezdésemből, mint neked  Na, úgy fest marad ugyan az a helyzet, mint eddig, mivel nem tudom legyőzni a Naruto csapattal Karakurát... de utálom, hogy megint ugyan az a helyzet, mint mediumon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6176 Dátum: 11 máj 02, 22:17:38 » |
|
Renato hidd el extremen még rosszabb lesz.  Ha visszanézel láthatod, hogy korábban én is rengeteget szidtam a naruto teamet. Magasabb szinteken egyre nagyobb problémát jelent, de addig lehet fejlődni meg lwzni. Úgy döntöttem, hogy sasori és itachi maradnak a mostani elementen, a többiek meg mennek villámra, ha összejön a lóvé. Kell ehhez 1025 ryo, ami elég lenne beenek 3. kör stat pontra, de ez fontosabb. Mire összejön, addigra naruto végre szintet lép majd, és terveim szerint el is jutok majd a végéhez. Utána pedig jöhet a szurkolás, hogy bejöjjön az a 0,01%. Ma nem sokat voltam fent, mindössze 23 kihívás. Ladder azért volt nagy szám tegnap, mert kb 25-30 percet nyomtam csak. Így jött össze az a 21 reward. Hardon kitartás srácok! Dante te pedig mesélj, ha bashereztél végre mi a helyzet nálad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #6177 Dátum: 11 máj 03, 00:38:55 » |
|
hát nem tudom, nekem minél magasabb szinten vagyok annál könnyebb a naruto teammel (néha nem tudom az erősebb guardiant leverni, de az kb azért van mer ütik egymást az elemek) ha lelkiismeretesen elköltöd az energyt és megveszed az 50-200as abokat, használod az +xp cuccokkat nem hinném hogy lehet gond, de nyílván ez csak én vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6178 Dátum: 11 máj 03, 01:08:57 » |
|
yeehaa!  ahogy az lenni szokott, ha egyszer egy üzlet beindul  ashura sword is kikapálva, hardon is 1 hónap volt az első lw és a maradék 2 együtt még ugyanennyi volt, szal remélem hamar kiesik még a terrorizer és megkacsinthatom h mit érek basheren, dex! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6179 Dátum: 11 máj 03, 07:25:28 » |
|
Szép munka Dante! Hát akor ugyanazért az lwért küdünk.  Most nyomtam el 132 WE-t rá, de semmi, egyszer esett a másik lw. Bee lvl 48 lett, narunak még 330xp kell. Alt team 13500 ryo körül van. Még pár nap és meg lesz végre az AA.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|