25 jún 06, 09:27:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855578 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6150 Dátum: 11 ápr 30, 11:37:37 »

véégre, kiesett az első extremes lw-m immortal blade végre a legfontosabb megvan :DDD jöhet az ashura sword remélem, h ezután mostmá beindul a szekér Nevet  Hümm-hümm amig nincsenek meg a kiszemelt lw-k úgyse megyek tovább erről a szintről..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6151 Dátum: 11 ápr 30, 11:46:33 »

Na kivittem az utolsó országot is és levertem FNJ Kakashi-t Nevet . Elfogyott a WE-m így nem tudtam a többi villám FNJ-t megverni. Itachi-nál semmi esélyem még.
Most nem tudom melyik FNJ-t szerezzem meg... A már választható Kakashi-t esetleg Karin-t (ő is villám csak azért) vagy várjam meg még letudom győzni Itachi-t? Valaki segíthetne a döntésbe Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6152 Dátum: 11 ápr 30, 12:11:31 »

Kakashit ne... őt tele kellene pakolnod LWkkel, mert az abilityjei ritka gyérek.
Karint se... őt én akarom extreme szinten xD (bár választhatod őt is, vannak még "kiválasztotjaim" Nevet)
Nagato is villám amúgy...  Hümm-hümm
Amúgy ha tudtad, hogy egy víz FNJért mész, miért szél csapatot csináltál?? Vagy nem tudtad az elemét?

És grat Dante, bírnám, ha még ma esne vagy kettő xD (bár ennyi szenvedés után minimum megérdemelnéd Nevet)
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6153 Dátum: 11 ápr 30, 13:00:55 »

Itachi 400as abját kicsit túl táposnak érzem. Egy fng-nél még elfér, de hogy egy fnj és egy fnk is megkapja ugyanazokat a képességeket, szerintem hiba volt. Lehetne változtatni a képességeiket, ahogy egyre erősebbek lesznek. Pl:fng itachi

lenne sharingan abja, fnj mangekyo sharingan és fnk-nak valami még durcább, és a többi abjai is változhatnának. Mert az, hogy minden szinten azonos képességek kicsit unalmasak. Persze biztosan nehéz olyan új képességeket kitalálni

mindenkinek, amik még nagyjából egyensúlyban vannak. Egy próbát azért lehetne tenni. Amúgy ha erős rerollos fnj-t akarsz Laci, akkor még van pár egyéb erős lehetőség. Én sokáig Sasorit akartam, majd átpártoltam crites felállásra.

Eventen ezért is szedtem most ki Sakurát. Sasori mellett tudnám ajánlani Deidarát és Kurenait is, de persze ha Itachit akarsz, akkor válts elemet, vagy erősítsd a csapatodat, de jobb minél előbb kiszedni a fnj-t, hogy gyorsan utolérje a többieket.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6154 Dátum: 11 ápr 30, 14:18:52 »

Először Karin-t akartam Hard-on csak Werytas szerzett egyet aztán már nem kellett, ezért lett szél elemű a csapat. De Itachi-t is meg akartam szerezni csak nem néztem meg milyen elemű (ezt egy kicsit elrontottam Nevet ).
Nagato szimplán nem jön be Mosolyog . Azért gondolkoztam most valami villám FNJ-n, hogy gyorsan betudjam szerezni. Lehet, hogy elemcsere lesz mindenkinek és szerzek egy Tsunade-t (őt extreme-en akartam Itachi mellé)
Még szóba jöhet Jiraiya, Suigetsu, Sasuke (ez már nem annyira biztos). Olyan FNJ-t akarok aki még nincs senkinek a klánba. Kell egy HS (Tsunade már biztos) és egy LS FNJ.
Most nem tudom mi legyen...

Megvárom még a kage 20lvl lesz és akkor szerintem ütöm az összes FNJ-t (ladder-el 2-3 nap).
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 14:19:49 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6155 Dátum: 11 ápr 30, 14:26:44 »

Na, ez nagyon merész kijelentés... nekem is eddig még csak 2 van kiütve (bár gyengített csapattal), nem hiszem, hogy sikerülne az összest kiütnöd Nevet De remélem minél hamarabb ki fogod szedni akit akarsz, nem szeretnék úgy nyerni a fogadásunkban (már ha nyerek... Nevet), hogy egy ilyen kis piti dolgon csúszol el.. Nevet
Basszus tényleg... Werytasnak Karinja van... akkor ezennel új FNJ után kell néznem, valószínűleg majd Kurenai lesz... hátha arra még senki sem gondolt Nevet (gondolom te nem fogod őt kiszedni, mivel tűz elemű, és a szél csapatodat lekapná).
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6156 Dátum: 11 ápr 30, 14:38:16 »

De azt is vedd figyelembe, hogy nekem 3 emberem HS. Ha neked gyengített csapattal sikerült kettőt kiütnöd nekem menni fog az összes Nevet . Bár neked ott van az FNJ és LS miatt nagyobbakat ütsz. Hát reménykedem, hogy legalább Tsunade-t sikerül megszereznem (3-4 napot szánok rá, ha nem megy marad Karin).
Kurenai nem elég, hogy tűz elem, de még csak nem is tetszik Nevet . Azért nem volt az ötleteim között.

Lehet, hogy még pluszba 1T Naruto és Baki elemét megváltoztatom föld-re.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 14:43:03 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6157 Dátum: 11 ápr 30, 14:51:44 »

Így Zabuza már veri azokat az FNJket, akik ellen elemi előnyöm van. a többit még nem néztem, de meg fogom nézni őket is (gondoltam adok egy kis viszonyítási alapot, hogy tudd, meddig kéne húzni kb a csapatodat, hogy leverd Tsunadét/Itachit).

Szerk.: úgy fest, hogy aki ellen nincs előnyöm, azt még nem tudom legyőzni.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 15:11:38 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6158 Dátum: 11 ápr 30, 15:17:48 »

Hát ez eléggé rossz hír a számomra. Lehet, hogy mindenki elemét meg kell változtatnom... Ez elég sok ryo lesz. Habár még ott vannak az FNG-k őket nem győztem le. Az rengeteg ryo és xp a team-nek. Nem tudom mi lesz így. Nagyon elrontottam a kezdést.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6159 Dátum: 11 ápr 30, 18:16:55 »

Laci  Karin már az enyém  Kúl Amúgy egyszer bele kezdtem régebben hardba és addig jutottam, hogy kiszedtem Zabuzat és nagyon jó kari de akkor úgy nem jött be és le reseteltem. Pedig simán el ment volna így utólag bele gondolva. Amúgy fnjkben Gait, Konant, hinatat, Garaa, Suigetsu!!, Danzou, Tsunadet tom ajánlani amelyek még nincsenek meg senkinek ha jól tom.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6160 Dátum: 11 ápr 30, 18:28:55 »

De én akartam hamarabb beszerezni egy Karin-t Nevet . Vagyis fórumra hamarabb írtam Nyelvesít .
Ezek közül Suigetsu és Tsunade tetszik csak az a baj, hogy még egyiket se tudom leverni. Közbe már Karin-t is levertem a villám FNJ-k közül.
Gai azért nem jó, mert nagyon stamina zabálós. Habár genji armor jó lenne neki, de akkor is Mosolyog .
Nem tudom mitévő legyek... Szerezzek be én is egy Karin-t vagy elem csere, de az meg nagyon sok ryo + a naruto team eleme is be van már lőve és ott se lenne ryo-m megváltoztatni.

Na megvan mi lesz Mosolyog . Megváltoztatom 2 FNG (Kankuro, Itachi) és a 2 jounin elemét és majd a végén vissza (ugye akkor már Baki-ét nem kell). Remélem így majd jó lesz. Vigyázz Tsunade jövök Nevet .
Naplózva

cech19960320
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6161 Dátum: 11 ápr 30, 19:46:54 »

Mostanában nagyon kevés időm volt játszani, de a Mediumig csak elvergődtem valahogy.
ide milyen csapatot ajánlotok, mivel lehet legyorsabban végigmenni?
a jelenlegi csapatomat lent láthatjátok, és még annyi, hogy LW-k közül a Murasame és a Dragonbone van meg.
előre is kösz.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6162 Dátum: 11 ápr 30, 21:19:27 »

Lehet egy hülye kérdésem? Sparhawk csapata ugyebár a legjobb a játékban. A katsuyu-ja most lvl 66, ami 66% nin immunityt jelent. Na most ha ehhez beszerez pár nin immunos cuccot és feltápolja 100%-ig, akkor lényegében sebezhetetlen lesz? Az a 66 is 76%, mert 19-es sealje van a hidanjainak. Szóval akkor mi van?

Hát ha már a való életben nem éppen jártam jól csütörtökön este (ellopták a pénztárcámat minden iratommal és a telefonomat), itt legalább kiesett egy újabb aka lw, a neo fang. Holnap újra számoltatom basherrel, hogy mi a szitu, mennyit dobott a csapaton, illetve a geninek és naruto is szintet léptek. Oyasumi!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 01:09:49 írta dexter6 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6163 Dátum: 11 máj 01, 08:03:28 »

cech: itt is ugyan az az egyik legjobb ls felállás, mint easyn vagy beginneren: FNG-FNG-FNG-Dei-Zabuza-Chiyo-SD.

Dexter: ez az immunos eléggé érdekelne engem is... bár szerintem nem így van, akkor a 19es seal kevesebb immunt adna... bár... ki tudja. Az LWhez meg gratulálok Nevet (A tárcád, iratod, telefonod meg remélem hamar előkerül :S).

Na és akkor magamról xD: végre eljutottam Karakura utolsó harcához, remélem sikerül bevernem Jiraiyáék orrát minél hamarabb... most energyre várok, aztán megpróbálkozom velük.

Laci! Elrontottam tegnap, szélbe próbáltam leütni egy FNJt, aki ütötte Baki elemét. Szóval mégis le tudom már verni azokat, akik ellen nem vagyok hátrányba Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 10:57:12 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6164 Dátum: 11 máj 01, 11:19:58 »

Nem is baj, hogy megváltoztattam az elemeket, mert még így sincs esélyem. Baki az első ütésbe belehal kell neki egy Earth Shield (remélem hamar kidobja) + még egy lukewarm hero water 1T Naruto-nak. Ha kidobja az LW-t szerintem meg is lesz Tsunade.
FN Oro, 1T Naruto és Ebizou mindjárt szintet lép.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins