25 jún 06, 11:10:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855663 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6165 Dátum: 11 máj 01, 13:24:15 »

extrémen a tüzes FNGket már lecsapom Nevet de ahol nincs előnyöm az nem megy
meg a tűz FNJ-k is vernek még, csak 2/3ig jutok kb
viszont legalább szépen halad nibi drágaszág Nevet és mindenkim közelít a lvl20hoz (páran má bőven átlépték)

hardon nem volt hiba az öreg sarutobi megvétele (le is feleztem) mer így egyből végig szántottam a villámországon és most gyűjtök nin-kame summonra (hachibiig kelleni fog) itt most nem játszok olyat h LWs summonnal tolom a végsőig, elég volt a medin ezzel szívni

camper csapatnál úgy döntöttem h a végleges kage Nidaime lesz (ha már tempnek megvan a resus változtata) meg majd CH+ és lila róka rang után még 1 kaget veszem missloton és vmi ilyesmi csapat lesz h :
3fng-pein (helyette lehet h Tobi vagy Hidan) - remélem hidan, esetleg hanzou - Nidaime - Katsuyu
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6166 Dátum: 11 máj 01, 14:15:39 »

ha még nem tudsz dönteni werytas, akk remélem addigra mire odajutsz, már képes leszek FNK-t is csinálni és talán az én FNK sasorimat választhatod Nevet Nevet
remélem hamar kiesik az ashura sword és a terrorizer, me megfogadtam addig nem basherezek amig nincs meg mindegyik és má nagyon kíváncsi vok  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 14:16:16 írta -Dante- » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6167 Dátum: 11 máj 01, 17:49:56 »

szupi Mosolyog Dei' megvan az Akatsuki templebe Mosolyog most meglesz a pénz a kamuira, már nem kell sok a 800hoz ^^ utána megpróbálkozom Hidannal Nevet kihívom akad, szal meglesz, plusz az lvl 1 Gobit és Rokubit is legyaktam ^^ várjcsak Hidannn jövöök Ördögi

Hidan-mission complete ^^ deee nem hullik semmi ikszdé :S am most Itachinál akadtam mek Nevet naszép Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 18:25:59 írta ^^ » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6168 Dátum: 11 máj 01, 23:53:05 »

Alt team 12700 ryonál, ladder újra beindult, iruka és chouji szintet is léptek és kakuzu kage is fél szintet kapott xp-ben. Main még durvábban tolta, 21 reward ma este, bár ez 4 ninja-val, sasori is besegített. Megvárom, hogy naruto elérje a lvl

56-ot és utána megyek a shinigami ellen. Bár lehet így is menne, mert kisame elérte a lvl 46ot. Azért inkább nem kockáztatok. Ma nem jött olyan sok kihívás, pedig nyomom a misslotot ezerrel, így is jött több győzelem izmosabb

extremes csapatok ellen. Csak mondani kellett, eddig volt 35 kihívásom, most kaptam még 4-et. Nevet Kimidori és Nootz bejelentkezett. Lassan kezdhetem tervezgetni, hogy milyen elementeket akarok kinek és mikor impon, de lesz 6 zh-m a következő másfél hétben. Lehet inkább oda kéne koncentrálni.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #6169 Dátum: 11 máj 02, 10:59:05 »

^^: Ha nem Konohamaru teammel ütöd, akkor nincs rá sok esély, hogy kiesnek a cuccok Nevet
Nagy unalmamba elkezdtem számolgatni, hogy kb. mennyi pénz kell még, hogy befejezzem a hardot, összesen 16000 ryot kell még összeszednem (4 kör stat pont+800-asok[bár az utóbbira már megvan a pénz, és az első kör stat pontok is megvannak]), és így lv40-es csapattal és 15ös summonnal 2% esélyem van a Kyuubi ellen.. nagyon messze van még a vége, úgy érzem xD
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6170 Dátum: 11 máj 02, 13:21:13 »

Na visszatértem a táborbol,neked werytas gratulálok az impossible szintre most ninjamanagerezés lesz 1000-rel mert be kell hoznom a lemaradásomat meg kell egy uj aláirás is azt is a mai nap folyamán megcsinálom meg még nagyon sok minden van hátra,és idö meg kevés
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6171 Dátum: 11 máj 02, 18:22:15 »

Na végre megvan FNJ Tsunade Nevet . Már csak fejleszteni kell és megvenni neki a 400-as ab-ját.  És akkor Suigetsu marad extreme-re. De lehet, hogy hard után vissza beginner-re egy FNG-ért. Kell egy FNG Sakura Nevet .
Megint lehet majd a ryo-t gyűjteni a 800-asokra... 100% hogy ryo blade nélkül nem hagyom itt hard-ot.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6172 Dátum: 11 máj 02, 18:39:08 »

Vááááááááááá...... Naruto team szivat... már átadtam a zsetont a 400asra (Sainak kellett, és úgy sem fér be mindenki, szóval egy 800as ráér), erre Haku bemondta az unalmast, így bukott az egész... remélem másfél óra múlva már Akatsuki Temple-be mehetek.. Nevet
Laci: grat az FNJhez Nevet nekem nincs gondom a ryoval, nekem a haladással van bajom... nagyon nehezen megy, mint láthatod a ryo megvan, de semmi értelmeset se tudok venni belőle... Viszont már tudok Zabuzánál és Kisaménél LWt farmolni Nevet csak esni nem akar...
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6173 Dátum: 11 máj 02, 18:47:42 »

Renato úgy látszik te fogod megnyerni a versenyt Nevet . De ezt extreme-en behozom ugyanis nem fogom elrontani a kezdést Mosolyog . Megint csak a szerencsébe bízhatok, hogy nekem hamarabb kiesnek az LW-k. Persze nem azt mondom, hogy neked ne essen, hanem azt hogy legalább ebbe legyek én a jobb Nevet .
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6174 Dátum: 11 máj 02, 19:15:14 »

na szupi...most gyűjtök team upgradera hogy beszerezzem a Konohamaru teamet ^^" különben renato szerint nincs sok esély az LW-kre :S na mindegy most megvettem a summonnak a 8 ninjakutyust, az is segít majd. mázli hogy Naruto abbjai jók konohamaruéknál Pontosan remélem sikerül majd beszereznem pár LW-t ^^ csakhát először ryo kéne...700 kell hmmm most van 69, ergo 4-5 nap alatt meglesz a 700 ^^
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6175 Dátum: 11 máj 02, 20:24:07 »

Laci: én se kezdtem jól.  Csak nekem sikerült jobban kijönnöm a rossz kezdésemből, mint neked Nevet
Na, úgy fest marad ugyan az a helyzet, mint eddig, mivel nem tudom legyőzni a Naruto csapattal Karakurát... de utálom, hogy megint ugyan az a helyzet, mint mediumon xD
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6176 Dátum: 11 máj 02, 22:17:38 »

Renato hidd el extremen még rosszabb lesz. Nevet Ha visszanézel láthatod, hogy korábban én is rengeteget szidtam a naruto teamet. Magasabb szinteken egyre nagyobb problémát jelent, de addig lehet fejlődni meg lwzni. Úgy döntöttem,

hogy sasori és itachi maradnak a mostani elementen, a többiek meg mennek villámra, ha összejön a lóvé. Kell ehhez 1025 ryo, ami elég lenne beenek 3. kör stat pontra, de ez fontosabb. Mire összejön, addigra naruto végre szintet lép

majd, és terveim szerint el is jutok majd a végéhez. Utána pedig jöhet a szurkolás, hogy bejöjjön az a 0,01%. Ma nem sokat voltam fent, mindössze 23 kihívás. Ladder azért volt nagy szám tegnap, mert kb 25-30 percet nyomtam csak. Így jött össze az a 21 reward. Hardon kitartás srácok! Dante te pedig mesélj, ha bashereztél végre mi a helyzet nálad. Nevet 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6177 Dátum: 11 máj 03, 00:38:55 »

hát nem tudom, nekem minél magasabb szinten vagyok annál könnyebb a naruto teammel (néha nem tudom az erősebb guardiant leverni, de az kb azért van mer ütik egymást az elemek) ha lelkiismeretesen elköltöd az energyt és megveszed az 50-200as abokat, használod az +xp cuccokkat nem hinném hogy lehet gond, de nyílván ez csak én vagyok
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6178 Dátum: 11 máj 03, 01:08:57 »

yeehaa! Nevet ahogy az lenni szokott, ha egyszer egy üzlet beindul  Nyelvesít ashura sword is kikapálva, hardon is 1 hónap volt az első lw és a maradék 2 együtt még ugyanennyi volt, szal remélem hamar kiesik még a terrorizer és megkacsinthatom h mit érek basheren, dex! kacsint
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6179 Dátum: 11 máj 03, 07:25:28 »

Szép munka Dante! Hát akor ugyanazért az lwért küdünk. Nevet Most nyomtam el 132 WE-t rá, de semmi, egyszer esett a másik lw. Bee lvl 48 lett, narunak még 330xp kell. Alt team 13500 ryo körül van. Még pár nap és meg lesz végre az AA.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins