25 jún 06, 12:46:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855831 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5685 Dátum: 11 márc 13, 13:51:56 »

Grat mindenkinek aki kivitte az eventet.
Renato: mire kell még 1000 ryo? Mosolyog

Gondoltam most 3x-os energy van kiszedem a coma puncher-t, de persze hogy nem esik. Ma rááldozom az összes energy-t, de ha nem akar esni nem fogom erőltetni.

Amúgy valaki tudja Sharko milyen LW-t akar kiszedni? Mert tegnap találkoztam a team-jével és olyan szintekkel simán kivihetné beginnert: http://www.ninjamanager.com/teams/17310
Lehet hogy luna-ra hajt, de akkor jobb lett volna egy IF kutya. Esetleg valamelyik Bijuu-tól akarhat LW-t szerezni azért kell neki az elem.adv.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5686 Dátum: 11 márc 13, 14:40:33 »

murasame megvan neki szóval lehet h lekempel beginneren

amúgy kivittem hardot is Nevet szóval most megy a hunt AAért
extremere nem megyek nélküle úgy h defaultból vegyetek ki ha bent lennék mert csak ryozok most má (meg kis LW hátha kiesik chaos blade)

grat rtk Nevet jó csapattervet találtunk ki Nyelvesít
neked is dex Nevet
jópáran tolták most ki
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 15:43:12 írta Negritis » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5687 Dátum: 11 márc 13, 17:33:49 »

A Luna Swordért "zavartam" vissza Sharkot, remélem hogy azt keresi Nevet amúgy azért nem IF kutyája van, mert ez az egy summonja van csak, és ez ugye ad még egy kis elem. adv-ot is.
Laci: AA-ra, azt már a main teamemmel kapcsolatosan írtam Nevet de már csak 380 kell, úgyhogy aki tud hívjon ki pls, 100% a nyerési esélyetek xD
És grat mindenkinek az event/hard kiviteléhez Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 17:35:36 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5688 Dátum: 11 márc 13, 18:08:34 »

IF kutya jobban megérte volna, mert 10lvl és megvan a kellő 120IF, így meg "kéne" 20lvl hogy meglegyen a 120IF. Így mindenképp be kell raknia a kono duót.

Van még két másik team-em azzal ki tudlak hívni, de ha ezt hamarabb kéred csak rád költöm az AE-t... Nevet

Ez így tovább fog tartani, hogy tired vagy és csak 1szer lehet kihívni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 18:11:21 írta laci1005 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5689 Dátum: 11 márc 13, 18:13:09 »

most LW-zek mint atom csak nem esik és ez már idegesit mert ma csak ugy lazán 390 energiát töltötem rá,anniy energia alatt pedig farmoltam volna kariaimat,de nem én hülye fejemel LW-zek hátha kiesik
én is gratulálok mindenkinek aki mostanában tolta ki,én még messze vagyok
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #5690 Dátum: 11 márc 13, 18:35:05 »

Ja, láttam, hogy nagyon szorgosan hívogatsz, kösznöm szépen, ha jön energy akkor én is kihívlak párszor Nevet Csak az a baj (mint már említetted) hogy Tried vagyok, így feleződtek a kihívóim is (nem mindenki várja meg, hogy lemenjen az 1 meccs xD).
Lehet, hogy már volt, de azért linkelem: http://www.ninjamanager.com/teams/128928 FH event LW-je Nevet
Szerk.: közbe rájöttem, hogy a Tai -I- is a te csapatod, sry a tévesztésért ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 18:46:01 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5691 Dátum: 11 márc 13, 18:45:33 »

Megint basherhez nyúltam. Kell még 2 fsp és 1 +stat Chiyo-nak és akkor lenne (a jelenlegi szintekkel) 0,15% esélyem. Kell még 1400 ryo. Szerintem 2 héten belül befejezem a medium-ot és végre én is hard-on lehetek. Most tervezgetem hard-ra a team-et valami ilyesmi lenne:
FN Kankuro(HS)- FN Itachi(HS)- FN Oro(LS)- Naruto 1T(LS)- FNJ Itachi(LS)- Ebizou(HS)- Gobi
És ezeket az LW-ket tervezem (ezeket akarom extremre vinni): Ryo Blade, Genji Armor, Murasame, Muramasa

Renato: te LS team-et tervezel hard-ra? Mert úgy látszik, hogy 1 héttel (jobb esetben) hamarabb mész hard-ra és kíváncsi vagyok kettőnk közül ki fejezi be hamarabb Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 18:50:41 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5692 Dátum: 11 márc 13, 19:03:45 »

Igen, én full LS teamet tervezek, csak azon gondolkodom, hogy a Chiyo-Niibi vagy a Shodai-SD formációt válasszam... FN már olyan 70%ig biztos, hogy tudom ki lesz, de még vannak esélyesek (jelenleg Nagatot tervezem, de még lehet Karin, Sasori, Gaara vagy Szöszi is). Viszont most már nem akarok beleesni abba a hibába, mint mediumon, és Kakashitól meg fogok válni, csak még azt nem tudom, hogy a Rin-Sasori-Itachi hármasból melyik 2 tagot hagyjam meg (Orochimaruban biztos vagyok, hogy marad, valamint Sasoritól sem szívesen válnék meg). Gurent tervezem másik jouninomnak, így Chiyos felállásnál csak Akatsuki Temple-be tudnám használni a teljes csapatom, Shodaiosnál pedig SD miatt csak OW-re lenne teljes a csapatom. Ezért a jelenlegi elképzelésem a következő: Sasori-Itachi/Rin-Sasori-Nagato-Guren-Chiyo-Niibi. A kihívást pedig elfogadom, bár van egy olyan érzésem, hogy te fogsz nyerni Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5693 Dátum: 11 márc 13, 19:31:56 »

Most vettem észre, hogy van 1 új team upgrade és minden szintre egy új LW (persze, hogy a bijuuknál...)
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=10742

Renato: nem akarod megvenni ezt is? És akkor talán egyszerre tudnánk resetelni (vagy kisebb lenne közöttünk az idő) Nyelvesít Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5694 Dátum: 11 márc 13, 20:10:58 »

Hát... nekem még a 20 férőhely is sok, nemhogy 30 xD amúgy hidd el, be fogsz érni rövid időn belül, ugyanis kb ezüst csillagig alig-alig fogok haladni, mivel Niibi hiányában nem lesz rerollom... amúgy szerintem hasznosabb lett volna egy olyan upgrade, hogy 1 LW-vel többet vihetsz vele a köv. szintre... most ez az upgrade a campereken kívül senkinek sem hasznos (bőven elég a 20 hely szvsz).
Ééééééééééés összejött a 15k, ty Laci még egyszer Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 20:35:41 írta renato » Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5695 Dátum: 11 márc 13, 21:44:55 »

na jol van most értem el addig a pontig hogy semmit se értek  ikszdé most hogy van,mi?a röviditéseknek a felét értem,és nem tom mire jo az atack reroll,elem.adv.sorry hogy ilyet irok csak keményen,1,5 hete tolom a játékot és még pár dologra nem jöttem rá
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5696 Dátum: 11 márc 14, 06:43:47 »

Na Invertory PLus megvéve KOnohamaru trio is . Most szerzek képességet nekik és meg akarom szerezni a Tornado Edge -t . Utána még szeretnék valami ninjutsus LW -t is . Otherworld be nem haladok mer LW -zek most . De nem esik LW
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5697 Dátum: 11 márc 14, 09:31:53 »

na igen az LW szép meg jo csak egy hátulütöje van:sose akar kiesni,nekem multkor ugy esett ki hogy csak ugy nyomogattam a nyil gombot mindig nyertem és nézem a my teamembe hogy van egy LW-m  ikszdé hát boldog voltam mert esett vmi,de nem nagy duranás
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5698 Dátum: 11 márc 14, 11:09:55 »

Milyen LW esett ki Theninetails mi a neve?? Amugy ugy tudom hogy ha szerzek egy LW -t a szint végeztével azt átvihetem ez ugye igy van szoval ha vége a beginner szintemnek és szereztem LW -t egyet átvihetek ?? valami jó kéne de sajnos a  jó sose esik ki Technikai KO
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5699 Dátum: 11 márc 14, 11:54:38 »

az én LW-m neve:Falchion valami +6 attack és +11 taijutsu vagy mi,nem nagy durranás mert nem arra mentem rá csak kidobta ugy,és igen átvihetsz LW-t,elm.1-et utána ha easy-t kitoltad akkor 2-öt is igy tovább(nem tudom mert keményen 1,5 hete játszok vele de én ezt halotam)de hogy ennek mennyi a valoság alapja azt nem tudom
Naplózva
Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins