25 jún 06, 11:25:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855705 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5535 Dátum: 11 feb 19, 11:50:26 »

nem teljesen, amit az aktuális szinten választasz azt viszed tovább végig
nem pedig a szint után döntesz hogy mit szeretnél tovább vinni, szóval ezért fontos előre megfontolni hogy mi a leghasznosabb neked, vagy ki a legszimpatikusabb Nevet
és igen amikor mondjuk mész tovább easyre akkor nem csak a kezdő genin, kezdő jounin(tanár)
hanem az előző szintről hozott FN(fenek) is veled kezdenek egyből

http://www.ninjamanager.com/teams/12738
ő például most resetelt és amint látod már rózsaszín medálon is vele vannak
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 11:51:24 írta Negritis » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5536 Dátum: 11 feb 19, 11:57:50 »

és akit tovább viszek FN annak a szintje megmarad amikor bekerül az uj csapatba vagy neki is 1 levelről kezd ?? ja és köszi a felvilágositást ja és tudnátok egy jó summon-t mondani nekem ?? elég nehéz a Bijuukat legyőzni de lehet már letudnám öket győzni hisz változott csomot a csapat
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5537 Dátum: 11 feb 19, 12:45:02 »

nem marad meg a szint, de nem pont level 1 lesz hanem kb 3-4 asszem, nem tom hogy miért, de ez van
hibridhez (high seal és low seal is egy csapiban) Gobi elég jó, Bijuu Islandon Kell leverni
de ott van még Katsuyu ( Karakura Castle után), Hachibi vagy Spirit Dragon (inkább LS mind2, Akatemple után biztos)
LS FN-nek ajánlom Kibát, Obitót, Itachit (ő HS-ben is jó), és Oro, Rin és Ino is elég jó lehet
Hs-nek Lee, Tsunade, Kimimaro, Kankuro a legjobb, de dícsérik Sandaimét is...
2. hokagéd maradhat ha akarod, bár beginneren lehet egy nagyobb ch-s kagéd, erre később úgyse lesz lehetőség, de nem muszáj venned nidaime sem rossz
jah és az aládba valami nem jó nem tudok rákattintani, nézd meg
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 13:05:22 írta grandpa666 » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5538 Dátum: 11 feb 19, 12:57:07 »

Akkor sztem a Gobira hajtok summonnak  Mosolyog növeli a nin és tai pontokat és Rock Lee és Nidaimenek jó lesz Nin meg mindig jól jön ,  lehet Itachi-t rakom majd be vagy Oro-t majd meglátom melyket szerzem meg hamarabb  Kúl és Kage-nak szerintetek cseréljem le 2.dikat vagy maradjon?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5539 Dátum: 11 feb 19, 13:38:57 »

szvsz Itachi-Chiyo a 2 legtápabb nin ha sietni akarsz, főleg LS-en nehezen csapható
amúgy pedig mint ahogy werytas is kiszámolta a critesek táposabbak : yahiko,bee,...
és jaja Gobi az egyik legerősebb summon az egész gamebe főleg az elején, meg ha sietsz
mondjuk én inkább vmi critesre esküszök majd hachibi vagy rinnegan bird
esetleg nagyobb nehézségen shichibi
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 13:40:09 írta Negritis » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5540 Dátum: 11 feb 19, 14:33:43 »

jah csak shichibi már nehezebben üthető, bár udon vele tolta extremen
sikerült beütnön Lee FNJ-t, már csak föld ország utsó köldit kell lerendezni, aztán egy kis tápolás és végigmegyek karakurán, számításaim szerint tavasszal meglesz a hard...ikszdé
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5541 Dátum: 11 feb 19, 14:56:24 »

Mennék már én is hard-ra... De még kell mindenkinek 6-7lvl (vagyis inkább remélem, hogy ennyi elég lesz). Kihívás alig van ennek köszönhetően kevés a ryo. Kéne még egy fsp és nagrarok is...
Grandpa: te mennyi +stat-ot vettél a teljes team-nek?
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5542 Dátum: 11 feb 19, 16:32:43 »

grandpa666 igy már jó?? csak a kép nem jó valamért  Technikai KO am körülbelül milyen szintű ninják kelllenek hogy legyőzzek egy FNG -t már elég sokszor probálkoztam de nem sikerült ja és sikerült megszerezni ugy értem a SUmmonok közt a Reibi-t Nyelvesít
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5543 Dátum: 11 feb 19, 16:58:01 »

Amint látom vettél egy 350 Oro-t pedig mondtam, hogy ne tedd... Abból a ryo-ból már beszerezhettél volna 1 jounin-t. FNG-hez változó, mert náluk sokat számít az elem. Ha egyik elemedet se veri az FNG akkor kb 13-15lvl.
A képet azért nem rakja be, mert ezt a sort [img*]http://www.ninjamanager.com/i/sig/b/136308.jpg[/img][/url]  (persze * nélkül) nem írtad az aláírásodba.

Ide írom. Ezt a két sort illeszd be: (persze a sajátodat Mosolyog )
[*url=http://www.ninjamanager.com/teams/136308?rf=136308][*img]http://www.ninjamanager.com/i/sig/b/136308.jpg[/img][/url]
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:26:44 írta laci1005 » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5544 Dátum: 11 feb 19, 17:02:28 »

Igen laci csak a hsz -ed valamér már a vásárlás után jött ja és el is fogom adni ezt az Oro-t valahogy nem válik be mindig 1 XP kap és az is néha  Technikai KO de most még az FNG ket sem tom leverni  most a terv h megfelezem a 2.dikat utána Deidara őt is megfelezem és valami jó summon (közbe eladom Demon Bro+ablityeit ,Oro +ablity) Laci ugy csináltam a képet ahogy mondtad de valamér most se jó:S
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:10:29 írta Ricko14 » Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5545 Dátum: 11 feb 19, 17:28:38 »

segitene valaki hogyk kit kéne a csapatomba venni? http://www.ninjamanager.com/teams/195635 és hogy mikor ezüt csillag rankot kapni ?Meg honann lehet meg szerezin az ijen gobi summont?Valaki segitsen.Meg hogy lehet ijen kártyát csinálni ?Meg esyn hogy van legendary weaponja valakinek aszt hogy lehet szerezni?
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:29:57 írta ady11 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5546 Dátum: 11 feb 19, 17:30:32 »

3 csillagot megszerzed ezüst csillagos leszel a Bijuukat (gobi is az) azokat a bijuu islandon a Bijuu cavernbe lekell gyöznöd a Naruto teammel utána megadja a Main Teammel a Bijuu Cavernnél csak ott Level 1 legyőzöd és meg is van ott lesz a summonok közt remélem érthető Mosolyog ja és nem tudja valaki hogy kakashi-t mikor adhatom el?
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 17:37:49 írta Ricko14 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #5547 Dátum: 11 feb 19, 18:26:48 »

Látom szépen haladtok .én közeledek a begginner végéhez de a második hokage(90 ch-s) az utamat álja. így eladtam chiyot és megvettem itachi - samat. Utána jöhet az sd.és végre nagy nehezen kész lesz a beginner. Már csak le kell felezzni és ellátni ab-okkal és itachi erős lesz.Ricko a Kezdő jonint nem lehet eladni.Másnak is megszünt a dupla we?Pedig ki se tolta még a beginnert.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 19:11:30 írta A Sokadik » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5548 Dátum: 11 feb 19, 19:21:56 »

laci: mindenkinek csak 10-et vettem, reménytelenül mentem neki, skippeltem a harcot, de nyertem...
nah meglett az FNJ-m végre, most LW-ket keresek, hadd fejlődjön
ady11: rakd sorba a csapatod: celestial gai és drunken lee jouninnak, sima gai genin lee elé, és ha veszel egy 350 ryos genint egy ideig rendben leszel, LW-ket hagyd egyelőre :Đ
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5549 Dátum: 11 feb 19, 19:34:52 »

Mindenkinek 10-et vettél, nagyjából 30-as team, 12-es summon és kivitted? Nevet Remélem nekem se kell nagyon 31-32 fölé mennem.
Grat FNJ-hez, majd ha nagyobb szinten lesz várom a véleményt róla, mert alt team-be FNJ Bee mellé őt akarom megszerezni.
Sokadik: szerintem értelmetlen volt értelme eladni Chiyo-t, mert erős kage és nem kellett volna neki sokat fejlődnie (nekem beginner-en asszem 20lvl volt).
Naplózva

Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins