25 jún 07, 15:12:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 857004 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rocskillah
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5445 Dátum: 11 feb 08, 15:22:42 »

A furcsa az, hogy a Cosmic Blade nehezebben esett ki, mint a Zangetsu, az utóbbit csak később tudtam levadászni mert rossz volt az element.

3 hét alatt megvolt mindkettő.

FH nagyon jól átlátja a játékot, de szerintem pikkel a LS nin csapatokra. Régebben összezólalkoztunk ezen, ő bőszen védte a seal reformot, szerintem pedig a seal reform sokat segített minden felálláson, kivéve a LS nint.

Mert a crit amit adott a LS csapatoknak semmit nem nyom a ténylegesen nines ninjákon.

Mindegy, amióta játszom a rerollos summonokat használom, a Gobi akármilyen erős, szeretem tudni, hogy megvan a reroll 100 mielőtt komolyabb helyre kerülök a csapattal.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5446 Dátum: 11 feb 08, 16:03:19 »

easy megvan a hyuuga csapattal Nevet
most már "csak" a 10k ryo kell Nevet
meg a luna sword hátha kiesik

a vicc amúgy hogy 6 energyt lőttem csak el hogy meglegyen Nevet  enyhe bug Nyelvesít
6400 ha eladok mindent Nevet summont eladtam és vettem egy ninja dogst hátha sikerül kidobatni vele a lunát
most van 1400am szal 2000 ryo míg összegyűlik addig lép elég szintet remélem Nevet

alig volt több mint 2 hónap, egész jó
még 1-2 hét a ryo Nevet és mehetek mediumra is
annyi lesz a különbség hogy 3fng-guren-bee j-be kage- hachibi summon
2 ch híján nem müxik a mostanim mediumon
de lehet fog, csak alakítani kell picit Nevet pl 3 fng+trans g+bee j&k-rinnegan bird
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 08, 16:25:06 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5447 Dátum: 11 feb 08, 16:47:36 »

Rocskillah a felállásom ugyanaz, csak más ninjákkal szerintem. Ajánlom figyelmedbe a piranhakat, jól jön nibi ellen és rerollt is ad. Nevet Én 8-as szintig húztam fel, mire volt merszem nekimenni nibinek. Fortuna istennő rám mosolygott. Az előbb

nyomtam el 120 WE-t hurricane slasherre és uccsóra kiesett. Nevet Jöhet a bolt blade. Event team uccsó küldetésnél van karakurában. Remélem még ma kiütöm. Kéne egy basherhez hasonló progi, ami a world mapes küldetésehez lenne használható.

Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5448 Dátum: 11 feb 08, 20:59:04 »

Látom szépen lassan mindenki halad a maga kis ninja utacskáján, hát így vagyok ezzel én is. (Rendszeresen olvasom a fórumot, de ha nincs mit írnom akkor csak ritkán adok életjelt magamról)
A Naruto teamem még mindig sokkal jobban fejlődik, ezen nem lepődtem meg... egy kicsivel tovább döcögtem a főcapattal is. Hát enny, semmi érdekes, majd jelentkezem ^__^
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5449 Dátum: 11 feb 08, 22:52:10 »

Jah Dest néztem klán war line upot és pár alap infó róla nem egy egész warra szól a "Match 1" meg 2, 3... hanem csak az első meccsre. Szal ha mindegyik résznél az első karit nézi és így meg végig a listán, mindig a következő alkalmas jön. pl ha a klán már a 3 meccsnél tart akkor a "Match 3" listáról lesz az első csóka ha nem elérhető akkor a második, és így tovább... Az uccsó listán meg az 5 legerősebb csapat kell legyen mert onnan választ a döntő meccsekhez de ezt már említettem múltkor is. Ha gondolod majd lőd be ezt figyelembe véve vagy majd meg csinálom egyszer mikor lesz időm meg kedvem  Pojén
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5450 Dátum: 11 feb 09, 00:44:09 »

24. hely Nevet yaay sikerült kiütni vagy 8 próbálkozás után, de legalább nem kellett elementet váltanom. Sakurának 400as ab is meglett. Innentől viszont van egy olyan sejtésem, hogy alig lesz kihívóm. Bár ha még párszor kapunk AE-t, akkor

lehet reménykedni. 51 kihívásom volt, gondolom misslot miatt. Szerintetek van értelme akatsuki temple után lecserélni naruto kaget ebizoura? Csak mert abból a ryoból kijönne majdnem 3 db 800as ab, viszont sokkal táposabb lenne.

Bár mivel mire oda eljutok már tök mindegy lesz, mert lassan elkel a top10 hely. A main team meg úgysem megy impora egy darabig. Extremes társak nektek hányas szintűek voltak a jouninok és a kage karakura végén? Meddig húzzam őket, ha

nem áll szándékomban túl sok energyt pazarolni feleslegesen? 26-28 körül elég?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5451 Dátum: 11 feb 09, 03:08:13 »

waron a hyuugát vegyétek ki,ha defaultba van mer nemsoká resetelem és eleve nincs meg már a táp summon Nevet
de remélem nem sokat kell szenvedni míg kiesik vmi jó is

bejöttem órára Nevet és 2.ra kiesett az arch sword Nevet
nem viszem tovább persze, de fun Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 08:20:18 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5452 Dátum: 11 feb 09, 11:37:46 »

Grat Dex Néztem csapatod és vicc, hogy nekem is hasonló kategória erőben az eventes de meg akadtak a anbuknál odáig meg simán eljutottak Nevet
Karakurára inkább a naruto csapat a szívás szal nyugodtan fejlődges és próbálgasd mert mikor le veri a naruto csapatod akkor már simán verni fogja a fő csapat is... Aka temple már sokkal könnyebb hely azt simán veri a naruto csapat.. Jah és 2. próbára kis sorba rakás elementek szerint kis element tuning és meg lett simán 2.ra  az Akatemple Nevet Most az elementek miatt  elakadtam a SDnél de csak 2.t kell cseréljek és meg lesz végre a dragon a csapatomnak!! A végső csapat már most tom, hogy full fire lesz mert a naru csapatot már sikerűl belőjem Nevet
Jah fredy te rakd full windre Danted waterre és Dex meg majd earth és már csak egy lighting kell és meg lesz a körforgás Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5453 Dátum: 11 feb 09, 13:24:04 »

Eljutottam a Pein-ekig és majdnem meg is lett utolsó Pein-nek kellett volna egy jó 200-220-as ütés erre Chiyo nem 50 alatt üt... (amúgy "állítólag" a min. támadása 66). Ha ezt átvittem akkor megint ráállok az LW-re ameddig mindenki el nem éri a 31 lvl-t (csak a Shinigami miatt (remélem jól írtam)).
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5454 Dátum: 11 feb 09, 14:08:28 »

Na megcsináltam LEe 5 kapus chakra felezését igy vissza tettem Kage helyre Sakura-t és meglett megint a Team 7 combo bonus és szerencsére Naruto szél és Sasuke tüz elemű Nyelvesít most szerzek 50 ryo-t és megveszem lee-nek a Leaf Whirlwindet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5455 Dátum: 11 feb 09, 15:43:59 »

Ricko a team 7 combo-nál teljesen mindegy, hogy ki milyen elemű, mert az +element damage-t ad.

Amúgy valaki tudja hányas szint kell medium kilövéséhez? Nagyon nincs kedvem most basher-el szórakozni, de hátha már valaki kiszámolta előre.
LW-ket ezeket fogom tovább vinni amik most vannak, mert hard után csak a murasame marad meg.
Naplózva

rocskillah
Újonc
*

« Válasz #5456 Dátum: 11 feb 09, 16:15:10 »

Laci az függ a ninjákba fektetett plusz statoktól is. Lévén, hogy a 40 körüli csapatom megstatolva rendesen megette a hardot, gondolom úgy 35-37, lévén, hogy kevesebb időt töltesz, azaz kevesebb pénzed lesz túlstatozni.

Ha nincs Luna Swordod, akkor tényleg nem érdemes sok mindent átvinni a murasamén kívül hard után
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #5457 Dátum: 11 feb 09, 17:02:12 »

Na végre levertem peint annyi idő után most az otherworld-el fogom eltölteni az időmet.
Hamarosan kitolom a beginnert. Én Lemondtam már az eventröl.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5458 Dátum: 11 feb 09, 17:36:36 »

nah szép, werytas... ikszdé én itt örvendek h átvittem karakurát és h loholok a nyomotokban erre meg csak úgy cakkpakk kiviszed AT-t...  ikszdé még nemtom h de a hatalmas lemaradást a geninek és a jouninok közt lekéne küzdenem, mert addig esélytelen lesz AT, és a summot is 10+osra kéne, de amien közelinek tűnik a távolság olyan messze van a csapatod az enyémtől ikszdé
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5459 Dátum: 11 feb 09, 17:54:22 »

Sztem először is szereld fel a csapatod minden abbal amit megakarsz venni, és rakd be a 3. fngt ha van olyan vagy ha nincs akkor ha belefér transold garaat... Meg vedd figyelembe nekem min 3 stat meg van mindnek! Amúgy trans Garaa nem is rossz ötlet Mosolyog guren 40 lvlre meg lesz 1seal.
Amúgy én is genint fejlesztek most és elég jól megy Nevet Nagato van kiválasztva és jól halad a fejlesztése!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins