rocskillah
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5430 Dátum: 11 feb 07, 12:03:39 » |
|
Nem tudom miért nem jelenik meg néha amit be szeretnék írni. Mondtad a Murasame-t, az megvolt easyről. Extreme-re a Murasame, a Zangetsu, a Cosmic Blade és a Siren's Wish jött velem, és Rin, Oro, Ita, Sasu, valamint Kabu FNJ. Egyelőre az alapokon szeretném túltenni magam, aztán a wind country után majd tervezgetek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5431 Dátum: 11 feb 07, 12:06:30 » |
|
Megjelenik az, csak el is tűnik azonnal, ha szabálytalan a hsz, és egy arra járó Moderátor ezt észreveszi.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5432 Dátum: 11 feb 07, 13:22:55 » |
|
igen rájöttem közbe, hogy resetnél mindent 'újra' kidob neked  eventen lassan minden FNG-t levertem  najó csak 70%t, de a többi sajnos pont nem jó elementes karakurán nemtok még elindulni, de nem is fontos  utolsó előtti 400as is meglesz nemsoká szóval szép lassan halad (ino ráér elvégre csak karakura után fér be) hardon nem akar LW kiesni  pedig zangetsu, chaos blade sokat dobna hirtelen rajtam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #5433 Dátum: 11 feb 07, 16:36:54 » |
|
na waron ne állitsatok semmit minden jol be van állitva defaultba  Van az uccsó rész a "Ace match/Deciding match" Ezek a döntő meccsek ha döntetlen.. Oda a legerősebbeket rakd!  amúgy jól be lőtted! Laci megpróbálom levinni team XPt de kiváncsi vagyok mi van vele majd mikor lesz időm rá is keresek a ninjamanager fórumán is. NA meg van miért nincs dupla energy! Udon válasza: "If you have played shitloads of games already, then you dont get the bonus energy. This is to prevent teams just leeching off of the bonus energy and not completing the game instead. " So ha sok chalange volt akkor egy idő után nem lesz több dupla energy... Nekem most : 1563 WINS 2657 LOSSES challenge van szal ez már sok  gondolom 4000 challengenél sokalt be 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 16:43:27 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5434 Dátum: 11 feb 07, 16:55:15 » |
|
Lenne egy kérdésem most narancs szinű a rangom de elakadtam a Lighting Countrynál Tobinál igy gondolom fejlődök és gyüjtök egy uj emberkére De kire gyüjtsek eredeti ötletem Lee volt az 5 kapus de az elég borsos az ára valami jó genin kéne vagy Danzou-t érdemes megvenni hosszú távra??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5435 Dátum: 11 feb 07, 17:24:26 » |
|
Ricko előbb Lee-t vedd meg, mert ő végéig jó lesz. Én nem vennék ideiglenes kage-t. Inkább vegyél egy AK jounin-t jobban megéri.
Akatsuki 2:2-ig jutottam ott megakadtam (egyszer próbáltam elfogyott a WE) és a poén benne, hogy a kage-nak nem kell harcolnia, mert Dei előtte legyakta az ellent (sokat dobott rajtam a 800-as ab-ok). Amióta piros róka vagyok szinte alig jön kihívás. Mit javasoltok vigyem lejjebb a team xp-t vagy misslot-os megoldás?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 20:12:34 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5436 Dátum: 11 feb 07, 19:40:55 » |
|
Na hali! Szóval jelenleg ott tartok a fő csapatommal, hogy végre hazavágtam Karakura-t, és hát bizony, most a Naruto csapattal kellett ügyeskedni. Az utolsó küldetésnél járok, mikor le kell győzni Tsunade-t, Jiraya-t, aztán azt hiszem megint Tsunade-t, és megint Jiraya-t. Gyorsabban kész lesz a Karakura, mint reméltem.  A másik csapatommal meg jelenleg wind country-t taposom, és húzom felfelé Oro-t. De remélhetöleg azzal is átviszem. Aztán megveszem majd szépen Battle Arena Lee-t utcsó geninnek, és minden zsírkaraj lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5437 Dátum: 11 feb 07, 20:12:10 » |
|
Dawe befér Kapus Gai? Mert ő jobb lenne, mint a kezdő és már megvannak az ab-jai (kivéve 800).
Akatsuki 3:1-nél tovább nem tudok menni, mert szél elemet használ nekem pedig 2 genin-em villámot. Vagy megvárom még a jounin-ok elérik a 24lvl-t és a kage a 20-at vagy meg kell változtatnom az elemüket. Én inkább várok addig is gyűlik a ryo és később úgy is kell a nagy lvl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ady11
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5438 Dátum: 11 feb 07, 21:45:35 » |
|
valaki tudna segiteni hogy kit kéne még venni a teamom ba ?http://www.ninjamanager.com/teams/189974 mert még nem vagyok valami erős és elakadtam a fire countrynál a ryo nem számit aszt ugyis össze tduom gyüjteni.mikor lehetek sárga csillagos  ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5439 Dátum: 11 feb 07, 23:00:46 » |
|
Main teamnél kiesett a coma puncher.  Nekiálltam így a hurricane slashert farmolni. Utána majd bolt blade, és persze ha tudom csapkodni az fnj-ket két jouninnal és kageval, akkor megyek a durvább lwk-ért. Viszont a fejlődés belassult. Eventen haladgatok, gobi lvl 5 már alig kell egy kis ryo és meg van az 5. 400as ab, sakurának ráér karakura után. Sakura már lvl 6.  Lassan kész a teljes csapat, bár lehet, hogy narutot le kéne cserélni majd egy erősebb kagera.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5440 Dátum: 11 feb 08, 00:46:39 » |
|
éééés kész is van!! :DDD karakura kilőve végre piros vok én is és remélem majd megugranak a kihívásaim  megvolt mindenkinek a 800asára a cash, csak ellőttem elem váltásokra, így csak a felének jut majd így egyből de asszme ráérek még :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocskillah
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5441 Dátum: 11 feb 08, 14:03:56 » |
|
Extreme terv: 3*FNG = 30 2*FNJ = 40 Naru 3tail = 13 Nibi = 12 Total = 95 Remélem jó lesz  Azt hiszem nem különbözik sokban Dexter csapatától 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 08, 14:25:33 írta rocskillah »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5442 Dátum: 11 feb 08, 14:32:22 » |
|
hibridnek jó  az én tervem hasonló, csak nem 3tail naruto hanem Gaara kage  és full( najó a 2. FNJ még nemtom) LS-nin de előtte még valahogy hardon kéne túl jutnom, ki kéne ütni Zangetsut nem akar kiesni pedig 495el szedem, mondjuk 'elvileg' 16 nap lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5443 Dátum: 11 feb 08, 14:58:29 » |
|
Na megvan Rock LEE 5 Gates mostmár csak a Chakra-t kell felezni és be tudom tenni nem tudjátok véletlenül mennyi Ryo kell a chakra felezéséhez ?? Meg h mikor érem el a következő szintet ahol már megtudom venni a 2.Hogake-t ??? előre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|