25 jún 07, 09:46:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 363 364 [365] 366 367 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856766 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5460 Dátum: 11 feb 09, 18:08:28 »

ötletnek nemrosz, de tudod én is SD-re hajtok szal felejtős a dolog  smirksweat vagyis ez a végleges csapatom summot leszámítva amit most látsz Hümm-hümm teljes csapattal tolom, h elérjem a 5.5k xp-t h aztán xp-zzek, ahogy FH is írja... de mivel te is voltál ezen a szinten meghallgatom a te tipped is h mit csinálnál Nevet Nyelvesít
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5461 Dátum: 11 feb 09, 18:46:01 »

Jó a csapatod úgy ahogy van. Vedd meg a 800asokat, hogy meg legyen minden. Majd csak idő kérdése lesz a fejlődés..
NA meg lett az SD csak meg lé kell rá és megvenni.. lefelezésre ott van a nibi el passzolom és meg lesz a lé...

Bele gondolva a csapatoddal azt csinálnám, hogy:
FNJita(800as nélkűl stamina elvonás miatt, 800asa helyett a golden axe) első slot utána jönne garaa 800ast megvéve és felturbózva stamina és attack nem nin LWvel meg minimum 2 statot vennék neki, hogy meg legyen 200ninje, ad neki a chaos bladet. Utána oro abokkal és Murasameval. utána jönne FNGita 400as 800as és dragonbone stamina miatt missloton és utána guren ahogy van a maradék lwt oda adod neki de nem lényeg Sasorinak meg a zangetsut cseréld ki a 400asára és nézd meg, hogy van kevesebb penalty attackon... Ha kevesebb a penalty akkor maradjon a 400as mert hiába csap kevesebbet tovább bírja mint kevesebb staminával. Én ezt csinálnám. A 2. genina  húzott így és azt váltogatnád. FNJita miatt ne aggódja ha guren megelőzi FNJita jobban tud haladni..

Na egy példa amit említettem múltkor miért is effectívebb FH felállás mint a konos kirakás:

Nagato tök sok Xpt kap némely meccseknél a csapat többi része se panaszkodhat.
Mai nap 20kihívással korábban:

Szal nem lehet panaszkodni az egész csapat felődésére és csak 50+ kihívás volt még ma csak..
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 18:55:13 írta werytas » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5462 Dátum: 11 feb 09, 20:31:09 »

köszi, betoltam a felállást kivi vok majd, remélem haladok a levelezésben vele Nevet nagy a lemaradás, de azért megpróbáljuk behozni Kúl fredy már rég nem adott életjelet magáról, ő is vajon már a peineket nyüstöli? Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5463 Dátum: 11 feb 09, 22:34:14 »

Az tuti, hogy jópárszor kikapsz de figyeld meg, hogy hol akadnak fel többször az ellenfél ninjái és ha nem kicsi garaanál meg gurennél akkor gurennek változtas az LWin, hogy jobb eredményt hozzon valameik másik LWvel és garaaval meg várni kell mert lassan indul be... a kezdő genin rosszabb lemaradásban van mint a kezdő jounin ezért is választottam kurenait.

fredyre én is kiváncsi volnék mi van vele?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5464 Dátum: 11 feb 10, 00:06:18 »

Ahogy gondoltam, nem volt túl jó ötlet vörös rókára átmenni, mindössze 13 kihívás, pedig sokat voltam online végig misslottal. Pedig reméltem hogy többen nézegetik majd a leaderboardot és ott láthattak volna. WE-t ellőttem az fng-kre

2 kivételével lezúztam az összeset, utána szerintem benézek bijuu cave-be, egy kis plusz xp mindig jól jön, meg a ryo is. Ha meg lesz nfj killer bee 24-es, akkor nekifutok újra a karakurának a mainnel, úgy már lesz 32% crit chance. Bár szerin-

tem nem lesz elég, de meg kell próbálni. Vettem kisamenak is egy exp amuletet, de így is lassan 2200 ryonál vagyok. Stat pontokat még egyáltalán nem vettem, majd 800as abok után.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5465 Dátum: 11 feb 10, 04:09:30 »

de szivesen lennék én is extremen Nevet
sebaj ma kiesett a zangetsu szóval szép lassan haladok
már 3,9k ryom van ami szintén jó lesz AAhoz

eventen 3 willám ninem van szóval a villám FNG-kkel nem bírok a többit simán alázom
sajnos ugyanezen okból lever a gobi is, de az se nagy baj
jiraiya is szopat Nevet hasonló indokok miatt Nevet
de legalább lassan megvan 1 800as ára (vagy a gobié Nevet)

jira leverve most Oro ütött le Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 07:10:10 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5466 Dátum: 11 feb 10, 10:18:16 »

Dante most jutott csak eszembe, hogy ez a végleges csapatod csak  a nibit lecseréled SDre. Sztem csináld meg trans garaat mert úgy neki 1,5el lesz több ninje! Sd meg csak 1el ad többet.. És nem nehéz elérni nibivel a 20lvlt nekem hardon meg volt... Mert lényegében csak a rerollban volna különbség neked... De ahogy gondolod Mosolyog
Amúgy fredy már egy ideje be se lép a játékba.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5467 Dátum: 11 feb 10, 15:20:45 »

na ezaz legyőztem a shinigamit és most a narutóknál vagyok de sztem azis hamar meglesz csak kéne world energy Mosolyog
még azér megpróbálom vmikor kiszedni a cosmic blade-t de ha tudok akko inkább legyököm a kyuubit Mosolyog

eventen kicsit elakadtam karakura elején :S kéne kis szint meg egy jounin/kage
csak hát nemtom kit meg nemtom miből Mosolyog
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5468 Dátum: 11 feb 10, 16:45:36 »

csak tudod a nem is olyan rég tett felfedezésed miatt lesz az SD...  Pontosan több reroll nagyobb esély, nemhiába vagyok ilyen formában, mivel ezzel fogom a legnagyobb eséllyel kitolni ezt a szintet, ha niibi mellett maradtam volna akk shodaios megoldást választom me úgy még annak volt jobb esélye, SD eleget dob ezen a csapaton h beverje a shodaios felállást Súlyzózik
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5469 Dátum: 11 feb 10, 17:16:08 »

nah eventen én is átmentem karakurán Nevet meg is vettem Nagato 800asát
egyből emberibb lett a staminája, de még mindig fejlődhetne
AT előtt beszerzem gobit meg a 800asokat addig legalább a ryo bird is hasznos Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5470 Dátum: 11 feb 10, 20:46:32 »

Jahj sokan mennek karakurán át Nevet Szerencsére én tanultam a gyors sárga csillaggá válás témából...
Jah ha úgy nézzük akkor sokat dob SD de hogy annyira azt nemtom Nevet de nekem SD lesz az biztos a fő csapimban!
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5471 Dátum: 11 feb 11, 05:19:54 »

arany csillagon se jött több napi 30nál az utóbbi időben(lehet mer kevesebbet voltam Nevet)
de sebaj hátha 50 között végzek azért "sietek" Nevet
nameg aranyon nem fér össze a teljes csapatom, lassan megvan a 2. 800asom is
még nemtom itachi vagy oro kapja
de remélem utánna letom csapni a gobit
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5472 Dátum: 11 feb 11, 11:39:07 »

Jahj FHnak nem volt kihívása ezért prémiumozik, hogy bent legyen a top 10ben Nevet
http://www.ninjamanager.com/teams/191652 normálban max 13 kihívást tudsz elintézni csak a pémiumosok tudnak 20at Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5473 Dátum: 11 feb 11, 15:26:15 »

Na még hogy ő nem prémiumozik... Amúgy meg nem értem, mert amit a 9-10. helyért kapna LW-t annál sokkal jobbak vannak imp-en.
200 ryo és megvan az utolsó 800-as ab. Utána még kell vennem 3 fresh soldier pill-t. Akatsuki-t még nem sikerült átvinnem (hála a reroll-nak...).
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5474 Dátum: 11 feb 11, 15:53:36 »

hardon a rókucinál vagyok Mosolyog csináltam ien kyuubi basheres bigyót de ez nekem nem akar összejönni, valamit mindig elrontok, mostis kb az jött ki hogy impossiblén is legyőzném ikszdé

valaki aki ért ehhez és van szabadideje az tudna nekem csinálni egyet ? Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 363 364 [365] 366 367 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins