-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4995 Dátum: 11 jan 10, 18:42:18 » |
|
weytas: te most h tolod a fast run csapiddal? hanyagolod az alt-ot, vagy 3at egyszerre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
|
« Válasz #4996 Dátum: 11 jan 10, 19:03:31 » |
|
Annyira nem fast run mert szenvedős kezdő szinten van de meg van 2 country most a river végén vok. Az a csapat van az aláírásban... De majd mikor meg lesz a luna meg a auto acc akkor mennek majd csak tovább! kage sztem tsunade lesz fng meg chouji meg lehet veszek még majd egy 350es gennint... Na meg is vettem a megszokott 350es geninem Sakura-chan amúgy úgy fog kinézni, hogy: Fng(LS-Tai)+350G(HS-Tai)+350G(LS-Nin)+Zabuza+CMKabuto(HS)+Tsunade(HS)+Shima Így meg lesz az első genin 4. kyubi a 2. genin lesz a 8. hit így könnyen ki lehet hozni két high seal a kezdő pontban... (a low seal Tai is fix sebzéses ezért mondom 2 high seal)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 19:09:51 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4997 Dátum: 11 jan 10, 19:22:17 » |
|
ez mind szép de még mindig nem válaszoltál a kérdésemre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4998 Dátum: 11 jan 10, 19:23:55 » |
|
jah azt olvastam hol megy a google broowserben és néha rá nézek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4999 Dátum: 11 jan 10, 19:29:14 » |
|
Innentől itt is életbe lép a 2 soros szabály. Aki kíséreltet tesz a kijátszására azt elkapom és igen kemény meghurcoltatásban részesítem.
Továbbá a játékok részleg át szervezését is tervezem. Meglátom mit tehetek ez ügyben. Túl sok a felesleges és chat szerű hozzászólás. Elhiszem, hogy fontosak a jó line upok és rowok, de némi önállóság se árt az életben.
Meglepő módon ismerve a magyar játék közösségeket. Kellemeset csalódtam, kulturált körülmények között tudjátok megbeszélni a dolgokat. Ennek örülök. Természetesen a továbbiakban is elvárom ezt. A alaptalan Cheaterezést és sértegetést kőkeményen torolni fogom.
További jó játékot és fórumozást kívánok nektek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 19:29:47 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5000 Dátum: 11 jan 10, 19:55:44 » |
|
Na ezt megkaptuk Én addig nem resetelem le a 2. team-et amíg meg nem szereztem a Zanzibar-t. Aztán lehet, hogy újra resetelem beginner-re és megszerzem FN Chouji-t. Így nézne ki a 2. team extreme felállásban: FN Kiba- FN Obito- FN Chouji- FNJ Killer Bee- Starter Jounin- FNJ Lee- Gobi/Shichibi Amint látszik LS tai team lesz. A 3. team-em pedig hybrid lesz valami ilyesmi felállásba extrem-en: FN Lee(HS)- FN Sasori(LS)- FN Kimimaro(HS)- FNJ Itachi(LS)- Starter Jounin(HS)- FNJ ?(LS)- Gobi 2. team vissza mentem beginner-re
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 20:10:00 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5001 Dátum: 11 jan 10, 20:09:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #5002 Dátum: 11 jan 10, 20:12:05 » |
|
Háát jah! De nézd a lényeget meg lettünk dicsérve mert kultúrált stílusban mennek a dolgok! Amúgy egyet értek Hieivel néha tényleg chat stílusba csapnak át a dolgok, amit ritkán el követek én is... Feljebb a tökéletes példa! DE büszkék lehetünk nincs dupla post és folyamatos chat stílus mint amit tolnak az egyik mellettünk lévő topicban... Meg igaz sok felesleges topic indul meg 1-2 hamar el veszti a varázsát szal tényleg rá fér kis rendezés a Játék topicra... Laci sztem a csapatban amit írtál: leet meg kimit rakd egymás mellé így tuti lesz mindig a 4.8. ütése a kyubinak! És ez a a fő előny a hibrid csapatban... néztem is kalkulátorban, hogy extremen 350tai és 150nin tökéletesen elég a 4. ütésére a kyubinak! Szal nem csodálkozom, hogy hibrid elég alul képzelt ninjákkal is megoldja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #5003 Dátum: 11 jan 10, 23:27:00 » |
|
Igen, mert régebben rossz volt nézni, hogy olyan hülyeségeket tesz be a default. A mostani harcot pedig behúztam. Pontosabban behúztuk. Más esélyünk nem volt, mert az első 2 csata után lépéshátrányban voltunk. Lehet, hogy nem vagyok jó sok mindenben, de logikázni jól szoktam. Persze egy rerollos csapatnál semmi sem biztos, most bejött. Amúgy ha tudsz mondani nekem egy olyan megoldást, amivel jobb lett volna és ace fight nélkül nyerünk, akkor hallgatom, mindez persze az első harc utántól, mert azt nem én raktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5004 Dátum: 11 jan 10, 23:37:58 » |
|
hogy werytas-t idézzem, nem minden a győzelem... a lényeg h minél több warban vegyünk rész próbáljunk helyt állni, namármost, hogyha az egyik warra ellőjük a legjobb csapikat akko a kövi warra már nagyvalószínűséggel keresztet is vethetünk me nem lesz erős csapi készenlétben... úgy beszéltük meg h kb negyed órával a vége előtt vagy ha engedi a default akk még tovább húzva válasszuk ki a csapatot a fightra, me ha addig az ellenfél már betenné a csapiját akk tudunk hozzáviszonyítva csapatot kiállítani... remélem érthető volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 23:38:45 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5005 Dátum: 11 jan 11, 00:18:54 » |
|
Felőlem. Ha nem múlik azon hogy mennyi skill xpt kapunk hogy nyerünk-e vagy sem, akkor részemről is tök mindegy. Akkor az legyen a cél, hogy harc harc hátán? Csak mert akkor random village guardokat lehet bedobálni csatánként kettőt, ha túl tápos lenne az ellenfél, és akkor nem kell olyan sok erős csapit áldozni. Vettem az üzenetet, nem a győzelem az első. Akkor ez azt is jelenti, hogy ha tudunk háborút indítani, de senki nem teszi, mert nincs online vagy nem veszi észre, akkor nyomjam be azt is? Ha igen milyen ellenfelet keressek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 00:30:38 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5006 Dátum: 11 jan 11, 00:29:54 » |
|
igen ha teheted akk indíts wart, keresni nem lehet csak indítani, random bedob egy a szintünkhöz közelálló klánt ellenünk olyankor... olyankor kel berakni village guardot amiko egyik csapatunk se verné el az ellenfél csapiját, am ja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5007 Dátum: 11 jan 11, 00:35:01 » |
|
Vettem. Szépen lassan fejlődgetnek a geninek is. Azért mostanra összejött elég kihívás, hogy tired legyek, de nem vagyok elkápráztatva. Még egy kicsi és talán lemegy pein is, utána úgyis vissza a naruto teamhez és kezdődhet előről a szenvedés. Legalább itt a river countryban nincs jó lw a leftover guardon, szóval mehetek konan ellen velük. Holnap, azaz az már ma megyek vizsgázni modern fizikából. Szurkoljatok! Szükség lesz rá. Kár hogy írásbeli, szerintem szóban meg lenne a kettes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #5008 Dátum: 11 jan 11, 03:29:23 » |
|
lassan 1 hónapja nem esik LW picit idegesító pedig 2 csapattal is "vadászom" őket amúgy jah megkaptuk a chatformulát mondjuk ebben nehéz "csíterkedni" sok a mázlista az tény - http://www.ninjamanager.com/teams/95818ezen a csávón mindig aszalok, ha ránézek ladderen nem kevés extra xp-t kap
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 07:45:50 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5009 Dátum: 11 jan 11, 17:26:19 » |
|
Innentől itt is életbe lép a 2 soros szabály. Aki kíséreltet tesz a kijátszására azt elkapom és igen kemény meghurcoltatásban részesítem. ...
Ezt be kéne tartani Shigure helyett egy BA genin-t vegyél, Genma-t cseréld le egy AK jounin-ra és ha befér akkor Kakashi helyett is vegyél egyet. Átvittem a tűz országot (lehet, hogy már írtam... fáradt vagyok ), gondoltam beszerzem a Nibi-t, hát nem sikerült . Most újra a genin-eket fejlesztem Dei-el, de ha Dei eléri a 16lvl-t akkor átcserélem Zabuza-ra. Úgy döntöttem, hogy nem veszek ideiglenes kage-t, mert Gaara kage 750ryo (nincs rá pénzem ), Naruto (3 farkú) meg csak sárga csillagon elérhető, akkor inkább megvárom Chiyo-t. Direkt lett átcserélve a klán skill? (gondoltam megkérdezem )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 17:28:13 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|