grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4965 Dátum: 11 jan 09, 17:06:12 » |
|
már easyn mondtam a hibridet, most is olyan csapatom van, meg is látszik, amint meglesz a coma puncher, rögtön meglesz a kyuubi high seal LW kereséshez is kell, nem biztos hogy low seal ninnel mindig be tudsz ütni egy erősebb ellenfelet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4966 Dátum: 11 jan 09, 17:15:46 » |
|
Nekem easy-n 31lvl kellett mindenkinek, hogy meglegyen a kyuubi. Neked meg 27-30lvl között vannak a ninjáid és így verik medium-on a kyuubi-t... Hard-ra megpróbálom a hybrid team-et: FN Oro(LS)- FN Rin(LS)- FN Ita(HS/LS)- FNJ Ita(LS/HS)- Naruto(One-tail) (HS)- Ebizou(HS)- Gobi FNJ Ita legyen LS vagy FN Ita?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4967 Dátum: 11 jan 09, 17:32:52 » |
|
Fh taktikáját már leírtam párszor nagyjából olvasd vissza az én utóbbi hozzászólásaim. Impossiblen nekem is full hybrid lesz a csapat fng leevel kezdve úgy is meg van kis off: http://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=u3L2_Z2V2tg kell egy kis móka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4968 Dátum: 11 jan 09, 17:41:00 » |
|
Off: amit 1 percnél művelnek a sünök... xD Ezt muszáj voltam leírni, na de nézem is tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4969 Dátum: 11 jan 09, 17:58:02 » |
|
Werytas: én bepisiltem 1-2 résznél xD Még csak az elején tartok, de tényleg hasznos dolgokat ír FH :O Viszont már nincs kedvem átvariálni a mediumos csapatom... majd hardon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4970 Dátum: 11 jan 09, 18:07:51 » |
|
én nem változtatok a terveimen, esetleg majd ha mind2 csapimmal kitoltam fullra akk indítok egyet a poén kedvéért, de ahogy leírta FH is az LS nin csapatok a legerősebbek, ebben csak az a bibi h a crit csapatok má átvették a vezetést, de ez mellékes, mivel a hibrid csak a 3. helyen áll erősségben, csak azé h jobban haladjak nem változtatok... am emg LSninel is ugyanúgy lehet haladni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4971 Dátum: 11 jan 09, 18:19:26 » |
|
Nekem easy-n 31lvl kellett mindenkinek, hogy meglegyen a kyuubi. Neked meg 27-30lvl között vannak a ninjáid és így verik medium-on a kyuubi-t... alap easyn is mindenki 27 volt + 17-es summon, most ha a puncher kiesne már hardon lennék, de nélküle nem megyek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4972 Dátum: 11 jan 09, 18:20:16 » |
|
Egy apróság a crit csapatokkal ha megnézed a crit grafikont amin a rerrollal hasonlítja össze ott írja, hogy csak 38 lvlnél veri a hachibi a SDt ami elég soká van Amúgy a low seal nin nagyobbat csap de lassabban halad ezért a hibrid közép út tud gyorsan haladni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4973 Dátum: 11 jan 09, 18:35:18 » |
|
igen tudom, de én a végeredményről beszélek nem erről h hogyan jutunk el odáig az alt csapimmal végre bedaráltam az uccsó országot és lkaptam yahiko-t :D most tápolhatom felfelé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4974 Dátum: 11 jan 09, 19:59:43 » |
|
jah pl impen meg forbidden módon full low tai csapattal mennék, ha pl FM-on elég powa ninjáim vannak, lazán megvenném a shichibit... az ad mindkettőt + kitartást is laci: a genin itachid legyen HS, sztem az jobb, 7 ninjutsut szintenként inkább vigyed alacsony pecsétre one-tail narutót nem ajánlom, volt beasly kombóm, CS2 sasuke jobb, vele mentem easyn is hoppá, elsőre megpróbáltam, és behalt a kyuubi mediumon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 20:36:49 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #4975 Dátum: 11 jan 09, 20:36:30 » |
|
grata, úgy döntöttem hogy hard után visszamék beginnerre nagatoért :s meg luna sword se árt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4976 Dátum: 11 jan 09, 20:44:15 » |
|
reseteltem, hardon vagyok meglátom, jó lesz-e ez így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #4977 Dátum: 11 jan 09, 20:54:20 » |
|
valaki be tudná linkelni a régebbről elővett beginners guide-t? mer haver most kezdene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető