25 feb 17, 12:50:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781272 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5025 Dátum: 11 jan 12, 15:03:37 »

Dexter olyanokat hívjál ki akik ellen biztos, hogy veszítesz és nyomd le a team xp-det 2000 környékére. Ezt leggyorsabban úgy lehet elérni, hogy bent hagysz 1-2 genin-t és a kono trio-t.

Tegnap FN Itachi gyorsabban fejlődött mint most FN Oro. LW meg egyáltalán nem akar esni bármit próbálok kiszedni ...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5026 Dátum: 11 jan 12, 15:07:13 »

Itt se nagyon akar, de most amúgy is a Naruto csapat szenved... már 400asokra adok át pénzt, de így se akarják legyőzni Tsunadét és Jiraiyát... na mindegy, amég nem haladok, addig tudok még LWt vadászni Mosolyog
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5027 Dátum: 11 jan 12, 15:39:36 »

renato rendzseresen szoktál velük harcolni? Mert medium szint környékén már nem kéne gond legyen neki, hogy nem haladnak... nekem 19 és 15 lvl körüliek a naruto csapatban....
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5028 Dátum: 11 jan 12, 15:46:02 »

Ja és Dexter az is hátrány, hogy nincs AA-d.

Renato én minden nap egyszer elköltöm a naruto energy-t és már mindenki 15lvl. Eddig mindig a legerősebb ellent verték le az ország végén.

És egy kérdés: kono trio-nak érdemes 200-as ab-on kívül mást venni? Mert nagyon nem akar 405 IF-el esni egy LW se.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5029 Dátum: 11 jan 12, 15:56:00 »

Ha nagyon gazdag vagy akkor vegyél de amúgy nem sok értelme van...
hiszen 400 vagy 1200 nem sokat tenne különbséget... mondjuk egy 0,03% os lwnél kb. 0,1 esélyed lenne és lehet nagyot mondtam.

Én soha nem hagyom fel gyülni a naruto energyt mindig el költöm...
Jah meg Dex ha nincs auto accod akkor sokat buksz... nem lesz soha sok kihívás. Meg ha véletlen nem vagy gyors a kihívások elfogadásában akkor besárgulsz az arénában... van aki azt is nézi.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 16:00:25 írta werytas » Naplózva

NARUTO11
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5030 Dátum: 11 jan 12, 16:19:26 »

Kérdezhetek valamit ? Aszt hogy az öszes country-t végig kell csinálni ? Pl:river country
nekem kész van a:river,earth,wind és most a fire-nél tartok.
még valami... mijen a team-om ?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

YOU ARE DEAD!!!!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5031 Dátum: 11 jan 12, 16:26:47 »

Kicsit vissza kellett volna olvasnod, mert már kérdezted...
...
Shigure helyett egy BA genin-t vegyél, Genma-t cseréld le egy AK jounin-ra és ha befér akkor Kakashi helyett is vegyél egyet.
...

És ha lehet akkor az aszt/eszt szavakat felejtsd már el.
Igen végig kell vinni az összeset. Ezeket olvasd el:
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3504
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=8445

Akkor nem veszek a kono trio-nak semmit. FN Oro lvl16 lett most beraktam Rin-t. Lassan 1000 ryo-m lesz (965 van). Alig várom, hogy megvehessem Chiyo-t.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5032 Dátum: 11 jan 12, 17:09:53 »

Werytas: akkor ez a gond... nekem most 1-2 ember van csak 10 környékén... na mind1, már alig kell valami, hogy legyőzzék őket, Yamaton húzok még 1-2 szintet és akkor (ha minden igaz) le kéne győzniük őket.
Laci: és nem lesznek "túlfejlettek"? nekem mindig az a célom, hogy a lehető legkisebb szinten tartsam őket, hogy az utolsó küldetésnél könnyebben legyűrjem őket.
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5033 Dátum: 11 jan 12, 17:18:34 »

A naruto teamnek a szintje nem számít az uccsó küldetésnél csak az elementjeik!
És ha veszel nekik abokat azt is nézi az uccsó küldinél, hogy mien elemeket ad az ab Nevet
Haláli aszt ikszdé én általában rövidítek mint pl: mien de hosszabban leírni tetszik Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5034 Dátum: 11 jan 12, 17:19:59 »

NM fórumán mintha olvastam volna, hogy akár lehet mindenki lehet 100lvl a végén olyan erősek, mintha 15lvl-ek lennének.

Nem igaz, hogy semmi se akar sikerülni... Gondoltam átviszem a river country-t erre persze, hogy mindenki rosszul teljesít és csak 1:3-ig jutottam.

Ja és FH szerint elég a naruto team-nek az 50-es ab.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 17:21:52 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5035 Dátum: 11 jan 12, 17:27:58 »

Hát nem tudom... mikor Sharko felhagyott a managerrel, akkor (kb 1 napig xD) nekem adta az accját, abban 18as volt a szintje a legkisebb szintű karinak, és mit ne mondjak jóval erősebbek voltak, mint amit én tapasztaltam beginneren/easyn. De mindegy, ha azt mondjátok, hogy nem számít, akkor biztos úgy van, én csak az általatok közölt információkból "táplálkozok"  Ördögi xD
Amúgy valószínűleg FH megtartja a countryk végén kapott biszbaszokat és azokkal egészíti ki a csapatát, én meg eladom azokat, és abokat veszek Nevet lehet hülyeség, de így gyorsabban át tudom vinni az országokat (mármint abokkal)
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5036 Dátum: 11 jan 12, 18:15:51 »

Na ezt most dobta ki az első csapatnak harmadik próbálkozásra, nem tudom hogy most milyen LWre menjek, de még párat kiszeretnék szedni, amúgyis fejlődnie kell az emberkéknek, hogy tovább menjek. A másik csapatnak viszont nem dobja ki a DragonBonet úgy látszik az első csapatoma szerencsésebb LW terén.Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5037 Dátum: 11 jan 12, 18:23:42 »

Grat hozzá.
Én szinte azóta próbálom kiszedni a dragonbone-t vagy a sirens wish-t amióta medium-on vagyok, de semmi eredménye...
Lehet, hogy miután átvittem a river country-t ráállok a moon chaser-re. Amúgy meg most kiszedek 1 LW-t és töbet nem. Mert hard-on úgyis lecserélem őket (murasame marad egyedül), akkor meg szerintem felesleges többel szenvedni.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5038 Dátum: 11 jan 12, 18:32:03 »

Grat hozzá Kaze én már egy jó ideje azt vadászom!
Addig nem fogok tovább haladni míg az meg nem lesz Nevet Sasorinak kell a terveim szerint... ikszdé
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5039 Dátum: 11 jan 12, 20:09:13 »

A mai napon megszűnik az akadémia! helyette majd lesz a Hungarian Fortune (http://www.ninjamanager.com/clans/366) szóval megkérlek titeket(akadémia tagok) hogy majd lépjetek át oda! és ezentúl ez lesz a másodlagos klánunk!

elvileg hanyas emberek kellenek hogy legyőzzem a rókucit hardon? ilyen 41-42 esek nem?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins