25 feb 20, 07:09:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 782506 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5055 Dátum: 11 jan 14, 15:11:46 »

32 nap alatt eljutottam oda hogy 0,01% esély Nevet

és persze még mindig se Crying Spear hardon
se Dragonbone a camper teammel
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 15:12:33 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5056 Dátum: 11 jan 14, 15:19:21 »

én most szedtem ki a coma punchert Nevet:D amugy az fnj itachi jó ls nek meg hsnek is igaz? csak mert a későbbiekben akkor aszerint választok fnj-t meg kagét. énis valami hybrid csapira gondoltam 2hs genin 1 ls genin 1-1 hs,ls jounin és egy ls kage. sztem nekem ez lesz a végső felállásom
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5057 Dátum: 11 jan 14, 15:20:14 »

Event-re ezzel a team-el megyek majd:
FN Sakura(HS)- 350 Lee(HS)- Trans Gaara(LS)- Dei(LS)- Zabuza(LS)- Ebizou(HS)- Gobi
És természetesen a main team-be megy majd az FN.

Moon Chaser se akar esni, ezért úgy döntöttem, hogy most hagyom az LW-ket és megváltoztatom Dei és Zabuza element-jét és átviszem a river country-t.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5058 Dátum: 11 jan 14, 17:22:59 »

Nagyon nagy gennyóság lenne egy olyan teammel menni eventre, amivel 1x már kivittem a beginnert? Nevet vagy eventen nem veszi figyelembe az LWt meg az FNt? vagy egyszerűen csak egy szabály tiltja?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5059 Dátum: 11 jan 14, 17:25:07 »

még nincs infó eventről Nevet
amúgy pedig tuti hogy "üres" accnak fogja tekinteni
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5060 Dátum: 11 jan 14, 17:27:18 »

azzal csak magaddal csesznél ki... lw-ket nem tudsz magaddal vinni eventre, csak FNGket
werytas: te hanyas szinten voltál amikor megszerzted karint?? csak egy csillaggal erősebb az FNJ az uccsó ország boss-ánál és mégis kétszer erősebb, anyi élete van mint beginneren a kyuubinak...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5061 Dátum: 11 jan 14, 18:50:44 »

asszem nem nyomom le a kyuubit az event csapattal

nameg EASY speedrun Nevet
szal más tészta mint beginneren
fingom sincs mit kéne tolni hozzá, de majd kitalálom Nevet
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5062 Dátum: 11 jan 14, 19:05:30 »

amugy szerintetek melyik legyen a következő fnj-m kéne egy jó kis hs fnj

karin mennyire jó?mert én igazábol tobit szerettem volna betenni a csapatba bár nemtudom eldönteni hogy most melyiket mert ebbe a guideba ott karint irja elsőnek és tobit le se irja

egyáltalán jó a tobi hsbe? Nyelvesít
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5063 Dátum: 11 jan 14, 19:09:41 »

Jó lesz ez az event Nevet Mindenkinek AA és az elején választhatsz 1 FNG-t, de ha jól értelmezem nem ezt tudod majd átküldeni. Akkor viszont változik egy kicsit a team-em:
FN Lee(HS)- FN Sakura(HS)- Trans Gaara(LS)- Dei- Zabuza- Ebizou- Gobi
Kíváncsi leszek melyik pénzes fejezi be elsőnek Mosolyog

Ezt most vettem észre: Premium max limit of 100 Euro per week
Akkor nem lesz olyan mint előző event-en, hogy kitolta 2-3 hét alatt (szerintem ott több mint 100 euro-t költött hetente).
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 19:12:13 írta laci1005 » Naplózva

Agent
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5064 Dátum: 11 jan 14, 19:17:02 »

üdv
Hogy működik az event? Tehát most beggineren is meg easy is megy?Valaki le tudná írni mert az angolom elég gyér még ehez is  Szomorú és abba a  csapatomba amelyik lent van a signature-ban majd Itachit vegyem meg vagy peint nem tudom eldönteni? Köszönöm előre is Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5065 Dátum: 11 jan 14, 19:30:16 »

én Kiba-val kezdek és Nagato FNG-t választom Nevet

de 2 event csapatom lesz szóval a 2.ra még nemtom mi a "terv"
de ott könnyen lehet hogy egy full tai és fng Lee - Jirobou vagy
lee kezdő- fng lee

de tuti hogy minden 2. csapat (ha nem több) itachi fng-t választja Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5066 Dátum: 11 jan 14, 19:37:03 »

Hmm elég jónak hangzik ez a mostani event Nevet én valami ilyesmit képzelek el magamnak: FNGNagato(LS)-FNGItachi(HS)-TransTayuya(LS)-CS2Kimimaro(HS)-Juugo(HS)-Chiyo/Orochimaru(LS)
CS2Kimi&Juugo combot elég jónak találtam, gyorsan kivittem vele a beginnert (kb 1 hétig szórakoztam a Kyuubinál, 20 felett alig volt valaki), remélem az easyt is sikerül 1 hónap alatt kivinnem.
Congratulations! You completed Beginner mode!
2010-12-13 18:07

You began your journey on Beginner mode!
2010-10-26 20:32

Kb 1 hónap volt LWt vadászni + ch+ra gyűjtögetni, szóval szerintem jó lesz ez a felállás.

Szerk: mivel nem tudnék 2 sort írni, ezért itt írom: kösz Werytas, akkor átgondolom még1x a csapatot, hogy az első 2 gennin legyen HS
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 21:49:32 írta renato » Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5067 Dátum: 11 jan 14, 21:27:19 »

HAHA elolvastam a leírást most írok ide mást Nevet
Tök jó készítek is valami jó kis csapat elképzelést easyre most rá gyúrok, hogy hamarabb végezzek mint FH  Ördögi

FHnak a guidejében magam se értem néhol a ninja ajánlását. De a lényeg az, hogy a "raw power" mien meiknél... pl karinnak elég jó nint adnak a skillek meg staminát.. Meg a seal is ott van, hogy jó oda ahova ajánlotta... Mert highsealnél pl az számít... Kankurót is említi mert jó attack értékei van.
Egy lényeg amit többeteknél nem láttam mikor írta.

FH külön kitért a guidejében a HS/LS elosztásra a hybrid csapatoknál!
Az első és legfontosabb: Az első 2 genin HS azért, hogy a kyubi 4. és 8. ütését tuti benyeljék meg üssenek is azért jókat rá... a 3. gegnin meg a köv jounin low seal volt neki vagy még a 2. jounin is ritkán. Ezek adják meg a "spread"-et a sebzés terjedelmét mert ők iszonyatosat ütnek. És a kage mindig HS volt neki.
Sztem egyedűl csak a két első genin igazán lényeg a kyubinál. Amit mondott, hogy a kage és a jouninok azért HSek, hogy mikor LWt vadásztok ne legyen bukás benne mindig beüssék...

Dante:
Jah olyan 20 lvl körül volt mindenki és volt wind advance summon ameik staminát is ad és mindenki szél elem volt... szal elég könnyű volt lecsapni Karint.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 21:38:35 írta werytas » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #5068 Dátum: 11 jan 14, 22:10:27 »

hú köszi amugy neked megvan a karin, milyen?? bár ha most igy mondod h 2 hs genin kell akkor igy nézne ki a felállásom:
Ita-HS haku-hs oro-ls ita J -ls és ide jönne esetleg egy LS J ez vagy Kabuto vagy nagato lesz. de ha tudnátok mondani egy jó ls j-t akkor azt megköszönném Mosolyog Mosolyog kagének meg akkor rikodu sennin
Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5069 Dátum: 11 jan 14, 22:39:22 »

Heloka, elolvastam az event leírását de mivel az előzőn nem voltam azért megkérdeznék egy-két dolgot.
Most akkor ha jól értem majd csinálnom kell egy új accot, amit az event indulása után resetelnem kell és ezzel automatikusan felkerül az event szerverére?
És még azt, hogy ha megkapom a +fng-t, azt mediumon kezdésnél majd berakhatom? Tehát lehet-e majd 3 egyszerre a teamemben?  Nevet
Naplózva

v_v
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins