25 feb 21, 14:41:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783307 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5085 Dátum: 11 jan 15, 21:01:59 »

Ha kankurot akarod továbbvinni egy másik csapiba, akkor figyelj majd rá, hogy ne őt válaszd az elején. Továbbvinni csak azt az fng tudod majd, amit az 5 aka country után szerzel meg.

Lassan lehet készülődni, még 2 óra 50 perc a kezdésig. Van egy olyan érzésem, hogy meg sem fogom magamat erőltetni. Csodálkoznék, ha csak 10-15 premiumos lenne majd. Szerintem legalább 30-40 ember fogja nyomatni, így pedig sok esélyt nem látok.

Inkább az elcseszett extremes csapatra koncentrálok. Deidarat még mindig nem sikerül kiütni, így megvette a piranha-kat, kell a plusz kis reroll meg a water adv is jól jön majd nibi ellen. Tegnap legalább annyi jó történt, hogy 100 kihívásom volt.

Bár így is kevés ryom van, főleg most költöttem el 270et. Nem hiszem, hogy a arany rangú extremes csapatunk nyomába tudok érni. Túl nagy különbség van a lejátszott meccsek és így az xpk között. Meg persze ez a 3 ls nin fng is szar ötlelt volt tőlem. I never learn.

Sok sikert mindenkienk! Mire haza érek, addigra szerintem már el is fog kezdődni. Gambatte! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 22:24:34 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #5086 Dátum: 11 jan 16, 10:26:21 »

Ki merne velem fogadni, hogy 1 hét sem kell, és valaki mááááááááár kiviszi az easyt...ez a 100€ is elég soknak tűnik (persze Udon hülye lenne lejjebb vinni, elég nagy bevételt szerezhet egy ilyen event alatt...), 255 energy 5€, elég sok energy kijön abból a 100€ból.
Na de mind1, szerintem itt mindannyian az FNG miatt kezdjük az eventet, szóval sok sikert mindenkinek Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5087 Dátum: 11 jan 16, 12:23:56 »

Én inkább arra mek, hogy jó poziciót érjek el és meg verjem FH-t! Amúgy Udonnak iszonyat nagy ötlet volt ez az euró limit! Mert így nem jön 2 csóka és befejezi 1 nap alatt a többinek meg el megy a kedve versenyezni meg fizetni.. Így sokan nyomatják majd a pénzt és több jön be majd... Ezért sincs esély szinte a top 10ben benne lenni..

Dex nekem is full LS csapat van extremen mondom a technikán múlik sok minden. És felejtsd el a kono csapatos cuccot... Kövesd FH tippeit én már 1000győzeleem és 2000 ezer verességgel kevesebbel is beértem shinobi teamet. jouninok 27 (karin 2 győzelem most és 27) geninek meg 24ek kivéve nagato...
És nagyon jó értékekkel fejlődik a csapat!
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5088 Dátum: 11 jan 16, 12:54:02 »

6 perc és event.
Werytas ha megvered FH-t én megtapsollak Nevet . Szerintem még ő se fog bejutni a top10-be a mostani event-en. Habár 1 hónap alatt kitolta easy-t, mindenre van esély.

Moon Chaser persze, hogy nem akar esni.

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 12:55:35 írta laci1005 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5089 Dátum: 11 jan 16, 13:05:27 »

rohadtul fel...sz h nem tudok semmivel sem regizni, me nincs már emailem szabad, werysoft3 accnak meg netom a jelszavát, azzal menejk! hát minnyá falnak mék....
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #5090 Dátum: 11 jan 16, 13:23:22 »

Ez brutális mennyien kezdték el egyszerre az eventet köztük én is ott vagyok És Jó hogy van aa .Most a water country-nál szívok.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5091 Dátum: 11 jan 16, 13:24:05 »

Na, csapatom szerény 18. variációjával kezdtem neki az eventnek, Water Country 1. emberéig jutottam xD
Mind1, nekem úgy is jó, ha az utolsó pillanatban fejezem be az eventet, a lényeg, h kapjak FNGt Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5092 Dátum: 11 jan 16, 13:26:51 »

És itt meg is állt mindenki, mert elfogyott a WE és az AE. De lassan jönnek a premium-osok és lehet őket követni, hogy ki fejezi be gyorsabban.
FN Itachi csak 2lvl lett, mindenki 3, kivéve kankuro, mert ő kage slot-ba van.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5093 Dátum: 11 jan 16, 13:30:51 »

Jaj elkezdődött én is csak a water country 1ig jutottam nem fogok venni drágán kidobásra váró jounint Nevet Zabuza lesz akit meg veszek mikor meg lesz water country Nevet
DAnte ment pü! Használd egészséggel Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5094 Dátum: 11 jan 16, 13:34:57 »

köszi, de már kreáltam egyet, nem tudtam várni  smirksweat idegesítő volt h ezzel a bibivel akkor találtam magam szembe amikor kezdődött az event, vagyis most lépéshátrányban vok, igaz mint mindenki más a water c. elején már elakadtam, de az az xp lemaradás az meglátszik...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5095 Dátum: 11 jan 16, 13:38:28 »

Hát én most fogom resetelni a korábbi event teamemet. Deedee ha valakit érdekelne, nem fogom beszignózni. Kono trioról leszoktam gyorsan, geninek túl gyengék voltak. Inkább átdobáltam az lwket és várok türelemmel, csak a lóvém nem lesz elég.

Feladni persze nem adtam még fel, de kevés esélyt látok a felzárkózásra. Nevet
Bár így szívás lesz haladni a main teammel, mert mindenki az eventen lesz az AA miatt. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 13:39:17 írta dexter6 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5096 Dátum: 11 jan 16, 13:44:30 »

Az eventes teameket nem lehet kihívni normál accokkal és fordítva se...
Amúgy nekem megy mind a három acc! Az alap firefoxban, az alt Google Chromeban és az event a Safari browserben...
Dest megvetted a coursed jounint és már sárga medál grat hozzá:)
Csak sajna így nagyon meg csappan majd a kihívás és a lóvé... Ha jól számoltam mire oda jutok, hogy meg lesz river country akkora meg lesz zabuzára is.

Valaki megtalálta FH accát? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 13:47:06 írta werytas » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5097 Dátum: 11 jan 16, 13:49:37 »

Nekem csak 2 team-em megy. Main Chrome-ba és event IE-be, de firefox is van alt team-nek Mosolyog .
De kíváncsi vagyok ki kezd el elsőnek premium-ozni, illetve FH is érdekelne, hogy mi a team neve és hányadiknak végez (már ha részt vesz rajta).
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5098 Dátum: 11 jan 16, 13:54:14 »

Jah jah FHra vok kiváncsi igazán, hogy nyomon tudjam követni de még amcsiknál hajnal van a keleti parton szal nem kell kapkodjon a mester ikszdé

Meg van Udon: http://www.ninjamanager.com/teams/39058 le is mentettem, hogy nyomon kövessem Nevet Ő is be újitotta a cursed jounint...

Dante te vagy a Quick Attack? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 13:55:39 írta werytas » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5099 Dátum: 11 jan 16, 13:58:55 »

miből gondolod h én lennék az? Nevet
FH-t én se tallom, de nagyon nem is izgat, úgyis gyorsabb leszek nálla Nevet Nevet Nyelvesít
Udon nem nagy szám, jol halad de nem olyan jol h nyomonkövessem Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins