25 feb 21, 14:39:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 783299 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
werytas
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5070 Dátum: 11 jan 15, 01:51:47 »

A mediumra sztem simán át rakódik majd az accodba az fn amit a játék közben veszel fel nem az elején. És jah csinálni kell egy teljesen új accot és azzal menni.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5071 Dátum: 11 jan 15, 08:55:15 »

Oto-Sannint ne rakjátok be harcolni megyek vele majd mediumra
csak előbb beszerzem AA-t és CH+t

Hyuugaval végre átvittem karakurát, akatsukit addig nem piszkálom míg CH+ és 800asok nincsenek meg
summonon agyalok még hogy mi legyen esetleg Gobi/Drill-Beaked Bird /Fukasaku
ugye ha Gobi akkor tudok venni egy BA genint Kidoumaru helyett, ha 20 ch-s akkor meg a critet tápolja
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 08:59:24 írta Negritis » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5072 Dátum: 11 jan 15, 09:33:52 »

ez tetszik easyre van néhány csapatötletem, legalább is el fogom tudni kezdeni
és én nem hibriddel megyek hanem full ls-el:
haku - FNG Rin (kezdő) - FNG Chouji (választott) - zabuza - shukaku gaara - killer bee kage - gobi
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5073 Dátum: 11 jan 15, 09:42:46 »

Hehh... meguntam a Daedalus utáni keresést, mondom átmegyek inkább a Coma Puncherre, erre látom, hogy a river country uccsó harca nincs kész... mikor már a Peinek ellen küzdök Aka Temple végén xD
Szerk: és Karakura uccsó küldije sincs még befejezve... érdekes Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 09:44:57 írta renato » Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5074 Dátum: 11 jan 15, 12:00:38 »

NEkigondoltam mien csapatom lesz majd:
Fng+Fng+TransGaraa+Zabuza+CMKabuto+Ebizou+Gobi/Shima először gobi lesz meg azt majd kiderűl meg éri-e le cserélni...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5075 Dátum: 11 jan 15, 12:03:23 »

én sztem megint az FNG-FNG-Trans Kiba-Beastly Rivalry-Oro-Gobi teamet viszem easyre is

gyors és hatékony Nevet elején van esély LW-kre ha Inuzuka Family-t megveszem és persze Nagato FNG alap Nevet
mondjuk így hogy megint van "free" FNG nem megyek vissza hard után easyre Nevet hanem eventről beszerzem nagato-t a main nek
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5076 Dátum: 11 jan 15, 13:05:25 »

Figyelj majd oda akkor ne nagatoval kezdjed majd mert ahogy olvastam amit kezdésre kapunk fn az nem lehet majd át küldeni...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5077 Dátum: 11 jan 15, 13:19:42 »

Én oda figyeltem a két első genin-re, hogy HS legyen mivel Werytas egyszer már írtad, úgyhogy nem kell átdolgoznom semmit Mosolyog
Majdnem egyforma a csapat felállásunk:
FN Lee(HS)- FN Sakura(HS)- Trans Gaara(LS)- Zabuza(LS)- Dei(LS)- Ebizou(HS)- Gobi
Én nagyobb értelmét látom Dei-nek, mivel kisebb szinten nagyobbat üt, mint CM Kabuto, viszont a reroll mint tudjuk kiszámíthatatlan.
Arra kíváncsi vagyok ki lesz a 2 FNG-d Mosolyog

River country-t átvittem és Dei-nek kell már csak a 400-as ab.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5078 Dátum: 11 jan 15, 13:25:49 »

A kezdő Fng itachi lesz HSre tolva és akit menet közben be szerzek majd az chouyi lesz...
Chouyit az alt csapimnak szánom mert ott most lesz be szerezve Hinata fng, szal elégé sejtetős mien csapat lesz! Nevet
Easyn majd beszerzem Tsunadet vagy kimimarot mediumon Danzou/Tobi/hinata között lesz döntés és majd így tovább szal full immune csapatot akarok csinálni a vicc kedvéért.

Jahj nehezen gyűlik a lé a fő csapatnál :S De legalább meg van mindenkinek 3 adag stat karinnak már a 4. is meg van szal max egyszer nagyon soká ha lesz fölös 4000em akkor lesz ötödik adag is neki Nevet Amúgy ha minden jól megy és kiesnek a cuccok amiket akartam akkor meg lesz karinnak a bűvös 500nin misslot kage pozicióban és 20% eséllyel lesz már akkor kitolva extreme Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 13:28:50 írta werytas » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5079 Dátum: 11 jan 15, 14:03:37 »

már 4 stat mindenkinek????? normális maga ember? ikszdé honnan volt neked annyid? mé aouto acc-ot tesznek be amikor ch+ sokkal jobb lenne, most számoltam ki az eventre tervezett csapimat és nem férne be, ezé változtatnom kell rajta, nagyon nem jó ez így
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5080 Dátum: 11 jan 15, 14:28:29 »

még nincs meg 4 stat mindenkinek Nevet sasorinak meg karinnak van. Elment a karakura befejezzük mindenkinek 800as ab pénz is Nevet
Jah jah csak 112 chakraval számolj nekem 111re jött ki a végén Nevet

Jó poén nézni mikor a ksi kiba a csapatomban bezúz egy 20+ szintű ninjat 20+xpér Nevet Element adv. rulez ikszdé

Elkészült az event sig Nevet yay pont 200 pixel
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 16:12:10 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5081 Dátum: 11 jan 15, 17:23:15 »

Egy kérdés eventtel kapcsolatban. Most olvastam újra egy részét a szövegnek, és ott azt írja, hogy csak 1 fng-t lehet majd használni. Megint rosszul értelmezem, vagy tényleg azt írja?

"It's on Easy mode, so easy mode rules and chakra apply. You will still only use 1 FNG throughout this play." Ez Udon szövegéből van. Szóval?
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5082 Dátum: 11 jan 15, 19:03:41 »

Én úgy értelmeztem a szövegét, hogy 2 FNG-t lehet használni, de az én angoltudásommal (8 éve németet tanulok Nevet ) lehet, hogy félreértettem valamit.
Viszont az első ember után aki kivitte még kapunk 2 hónapot, hogy befejezzük.

Teljes team-el is megvan 110 kihívó és elég jól fejlődik mindenki. Megvettem Dei-nek a 400-as ab-ját most Chiyo-ra gyűjtök és az ő 400-as ab-jára, de csak az utolsó ország után tudom berakni. Lehet, hogy az lesz fogom és kiveszem Zabuza-t, kezdő jounin-t helyére és befér Chiyo (vele gyorsabban átvinném).

Kis átdolgozás event-re. FN Itachi-t választom elsőnek és FN Kankuro-t szerzem, majd meg. Kicsit áttanulmányoztam FH írásait és ezért változtattam meg a döntésem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 19:21:04 írta laci1005 » Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #5083 Dátum: 11 jan 15, 19:32:40 »

Hűha új event?Jól hangzik nagyon jól.a magyarok megakadtak az aka templomban  chiyo nagyin dolgozni kell hogy elérje a min. szintet és akkor talán sikerül rajtuk túl jutni.
Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #5084 Dátum: 11 jan 15, 20:53:41 »

Az én csapatom eventre a következő lesz ha minden jól megy:

FN Kankurou- BA Chouji - FN Oro - Zabuza - Deidara -Tsunade - Gobi
10              + 17           + 10       +15        + 18    +24         +15       = 107  Mosolyog

Remélem ezzel hamar ikerül végigvinnem, csak azt nem tudom hogy Orot vagy Kankurót vigyem majd tovább, mert Orora az első csapatnak lenne nagy szüksége Kankurora meg a másodiknak, lehet az lesz hogy Orot felkapom majd az elsővel úgyis Mediumon és akkor Kankurout megkapja az eventről a 2. team.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins