dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #4980 Dátum: 11 jan 09, 23:29:45 » |
|
Grat garndpa. Bár én is alacsony szinten vittem volna át a mediumot, és is nagyon nehézkesen vittem át full rerollos csapattal akkor. Azóta elég sokat változott már a játék. Hihetetlen, hogy azok az őrültem forbiddenen mit alakítanak. Szerintem még kb vörös rókáig sem jutok el és valamelyik állat átviszi. Akartam egy kis pénzt küldeni a naruto teamnek az 50es képességre, de még nincs rá lehetőség. lvl 5,6,6,7 a 4-es fogat, de nem sikerült utoljára még, vagy egy ütés hiányzott. Tiszta szívás itt dekkolni. Megpróbáltam újra, de csak elpocsékoltam 12 energyt naruto teammel. Egy kérdés visszatérve a hybrid témához. Az nagy hülyeség, hogy ha kisame és killerbee sealjét is le akarom vinni 1-re, csak mert a criticalhoz kell, és nincs olyan sok lw amit crti chancet ad. Azok közül is ami elérhető lesz az kb. a fury fist és a psionic blade. Impossible szinten van még az angel slayer, meg bijuu caveben az eskendal talán de azok off limit. Találtam még kettőt de azok még esélytelenebbek, nibi lvl5 (wondersword) és a siegfried valahol bijuu cave lvl 4-en.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 23:53:04 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4981 Dátum: 11 jan 10, 02:15:20 » |
|
Én most Zetsunál tartok, Lightning countryban. Elég jó, csak idegesitö, hogy Zetsu is majdnem kifeküdt, de sajnos ez a kis szint még nem elég. A ryo meg kell. Tehát még várok egy-két szintet, aztán lecsapom Zetsut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4982 Dátum: 11 jan 10, 08:09:14 » |
|
... laci: a genin itachid legyen HS, sztem az jobb, 7 ninjutsut szintenként inkább vigyed alacsony pecsétre one-tail narutót nem ajánlom, volt beasly kombóm, CS2 sasuke jobb, vele mentem easyn is hoppá, elsőre megpróbáltam, és behalt a kyuubi mediumon Most lesz még 1 FN-em és akkor így nézne ki a team: FN Oro(LS)- FN Ita(LS)- FN Lee(HS)- FNJ Ita(LS)- CS2 Sasuke(HS)- Ebizou(HS)- Gobi Másrészt meg grat, hogy kivitted medium-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #4983 Dátum: 11 jan 10, 09:29:07 » |
|
megnéztem az LW-ket és van 2 ami brutál csak 610+ IF kell hozzá dejó lesz hogy megyek beginnerre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
|
« Válasz #4984 Dátum: 11 jan 10, 09:54:06 » |
|
Dex ha a crit chancet akarod ki maxolni az 50 de kisamet nincs nagy értelme nagyon magas high sealről le vinni 1re nem jön össze nem fog elég lvlt lépni hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4985 Dátum: 11 jan 10, 10:18:40 » |
|
Igen tudom, hogy csak 50 lehet max, de ha hardon kellett lvl 44-es kisame, akkor itt is legalább annyi lesz és úgy számoltam 48-as szintem éri el az 1-es sealt. Szóval már elkezdtem lenyomni, most van 10 azt hiszem. Impo-ra majd változtatok és marad high seal-en plusz kap majd lw-ket crit chance-el, vagy majd elválik mi esik ki. Egyelőre azzal is megelégednék, ha végre meg lenne az első aka ország. Úgy döntöttem kicsit átrendezem az lw elosztást. Kicsit lemaradtak a geninek. Felpumpálom őket lvl 12-ig utána vissza a jouninokra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 10:21:21 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4986 Dátum: 11 jan 10, 14:46:39 » |
|
jeeeeeeeheeee végre kiesett a tornado edge!!! már vagy egy hónapja kerestem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4987 Dátum: 11 jan 10, 15:13:45 » |
|
Grat. Én nem értem ezt. Amióta az lwket átcseréltem alig kapok kihívásokat. 17 ma eddig és szinte csak vörös róka csapatok, szóval csak vereség szinte. Ha viszont visszacserélem őket, akkor meg a geninek nem kapnak szinte semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4988 Dátum: 11 jan 10, 15:24:06 » |
|
nah végre én is már arany lettem, most összegyűjtöm a 400asokat átváltom az elemeket és neki esek az uccsó országnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4989 Dátum: 11 jan 10, 15:28:51 » |
|
Grat. Én nem értem ezt. Amióta az lwket átcseréltem alig kapok kihívásokat. 17 ma eddig és szinte csak vörös róka csapatok, szóval csak vereség szinte. Ha viszont visszacserélem őket, akkor meg a geninek nem kapnak szinte semmit. Próbáld azt ki, hogy genineket rakod be kono trio-val. Nekem eddig 70 kihívás van és mindjárt lép 1 szintet Dei. Ma ez a második szintlépése. Kono trio-val minden napot 150+ kihívóval zárom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4990 Dátum: 11 jan 10, 15:31:49 » |
|
Beraktam őket, kíváncsian várom mi lesz ebből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4991 Dátum: 11 jan 10, 17:35:47 » |
|
huh ez a hard naon durva, vízországban első csákónak is 400 élete volt...megvettem drunken lee-t, ha lesz energym sztem be tudom ütni az egész countryt ma 110 felett hívtak ki és ladderban is jól állok :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4992 Dátum: 11 jan 10, 17:39:11 » |
|
Hogy fog kinézni a csapatod? Ha már leírtad bocs, csak nincs kedvem vissza keresgetni Már nekem is megvan 115 kihívó. Érdemes venni ideiglenes kage-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #4993 Dátum: 11 jan 10, 17:59:15 » |
|
Mefiumra ahogy gondolod:D Én nem mondok semmit mert én közismerten szórom a pénzt Nem vacakolok egyhelyben ha gáz az element kicsrélem oszt jó van! Ideiglenes karik tömkelegét veszem Amúgy grandpa én mit mondjak most karakurában már meg van a beginer kyubi szint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4994 Dátum: 11 jan 10, 18:24:15 » |
|
az igen melyik küldinél?
azt írtam, hogy titok, mert az alap felállásomat már elvitték, én meg egyedi cuccost akartam de már leírom: FNG Kiba (LS) - FNG Itachi (LS) - FNG Tsunade (HS) - FNJ Lee (LS) - Drunken Lee (HS) - Nidaime (HS) - Gobi/Katsuyu/Fukasaku 3-3 :Đ a summon attól függ, hogy be tudom-e ütni hamar a gobit, ha nem akk a másik 2-ből választok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 18:33:50 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|