24 nov 27, 11:32:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744741 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #4980 Dátum: 11 jan 09, 23:29:45 »

Grat garndpa. Bár én is alacsony szinten vittem volna át a mediumot, és is nagyon nehézkesen vittem át full rerollos csapattal akkor. Azóta elég sokat változott már a játék. Hihetetlen, hogy azok az őrültem forbiddenen mit alakítanak. Szerintem még kb vörös rókáig sem jutok el és valamelyik állat átviszi. Akartam egy kis pénzt küldeni a naruto teamnek az 50es képességre, de még nincs rá lehetőség. lvl 5,6,6,7 a 4-es fogat, de nem sikerült utoljára még, vagy egy ütés hiányzott. Tiszta szívás itt dekkolni.
Megpróbáltam újra, de csak elpocsékoltam 12 energyt naruto teammel. Egy kérdés visszatérve a hybrid témához. Az nagy hülyeség, hogy ha kisame és killerbee sealjét is le akarom vinni 1-re, csak mert a criticalhoz kell, és nincs olyan sok lw amit crti chancet ad. Azok közül is ami elérhető lesz az kb. a fury fist és a psionic blade. Impossible szinten van még az angel slayer, meg bijuu caveben az eskendal talán de azok off limit.
Találtam még kettőt de azok még esélytelenebbek, nibi lvl5 (wondersword) és a siegfried valahol bijuu cave lvl 4-en.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 23:53:04 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4981 Dátum: 11 jan 10, 02:15:20 »

Én most Zetsunál tartok, Lightning countryban. Elég jó, csak idegesitö, hogy Zetsu is majdnem kifeküdt, de sajnos ez a kis szint még nem elég. A ryo meg kell. Tehát még várok egy-két szintet, aztán lecsapom Zetsut. Hümm-hümm
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4982 Dátum: 11 jan 10, 08:09:14 »

...
laci: a genin itachid legyen HS, sztem az jobb, 7 ninjutsut szintenként inkább vigyed alacsony pecsétre
one-tail narutót nem ajánlom, volt beasly kombóm, CS2 sasuke jobb, vele mentem easyn is

hoppá, elsőre megpróbáltam, és behalt a kyuubi mediumon

Most lesz még 1 FN-em és akkor így nézne ki a team:
FN Oro(LS)- FN Ita(LS)- FN Lee(HS)- FNJ Ita(LS)- CS2 Sasuke(HS)- Ebizou(HS)- Gobi

Másrészt meg grat, hogy kivitted medium-ot.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #4983 Dátum: 11 jan 10, 09:29:07 »

megnéztem az LW-ket és van 2 ami brutál csak 610+ IF kell hozzá Nevet
dejó lesz hogy megyek beginnerre Nyelvesít
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #4984 Dátum: 11 jan 10, 09:54:06 »

Dex ha a crit chancet akarod ki maxolni az 50 de kisamet nincs nagy értelme nagyon magas high sealről le vinni 1re nem jön össze nem fog elég lvlt lépni hozzá!
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4985 Dátum: 11 jan 10, 10:18:40 »

Igen tudom, hogy csak 50 lehet max, de ha hardon kellett lvl 44-es kisame, akkor itt is legalább annyi lesz és úgy számoltam 48-as szintem éri el az 1-es sealt. Szóval már elkezdtem lenyomni, most van 10 azt hiszem. Impo-ra majd változtatok és marad high seal-en plusz kap majd lw-ket crit chance-el, vagy majd elválik mi esik ki. Egyelőre azzal is megelégednék, ha végre meg lenne az első aka ország.
Úgy döntöttem kicsit átrendezem az lw elosztást. Kicsit lemaradtak a geninek. Felpumpálom őket lvl 12-ig utána vissza a jouninokra.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 10:21:21 írta dexter6 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #4986 Dátum: 11 jan 10, 14:46:39 »

jeeeeeeeheeee végre kiesett a tornado edge!!! Nevet Nevet már vagy egy hónapja kerestem :S
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4987 Dátum: 11 jan 10, 15:13:45 »

Grat. Nevet Én nem értem ezt. Amióta az lwket átcseréltem alig kapok kihívásokat. 17 ma eddig és szinte csak vörös róka csapatok, szóval csak vereség szinte. Ha viszont visszacserélem őket, akkor meg a geninek nem kapnak szinte semmit. Szomorú
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4988 Dátum: 11 jan 10, 15:24:06 »

nah végre én is már arany lettem, most összegyűjtöm a 400asokat átváltom az elemeket és neki esek az uccsó országnak Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4989 Dátum: 11 jan 10, 15:28:51 »

Grat. Nevet Én nem értem ezt. Amióta az lwket átcseréltem alig kapok kihívásokat. 17 ma eddig és szinte csak vörös róka csapatok, szóval csak vereség szinte. Ha viszont visszacserélem őket, akkor meg a geninek nem kapnak szinte semmit. Szomorú

Próbáld azt ki, hogy genineket rakod be kono trio-val. Nekem eddig 70 kihívás van és mindjárt lép 1 szintet Dei. Ma ez a második szintlépése. Kono trio-val minden napot 150+ kihívóval zárom.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4990 Dátum: 11 jan 10, 15:31:49 »

Beraktam őket, kíváncsian várom mi lesz ebből.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #4991 Dátum: 11 jan 10, 17:35:47 »

huh ez a hard naon durva, vízországban első csákónak is 400 élete volt...megvettem drunken lee-t, ha lesz energym sztem be tudom ütni az egész countryt
ma 110 felett hívtak ki és ladderban is jól állok :Đ
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4992 Dátum: 11 jan 10, 17:39:11 »

Hogy fog kinézni a csapatod? Ha már leírtad bocs, csak nincs kedvem vissza keresgetni Nevet

Már nekem is megvan 115 kihívó. Érdemes venni ideiglenes kage-t?
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4993 Dátum: 11 jan 10, 17:59:15 »

Mefiumra ahogy gondolod:D Én nem mondok semmit mert én közismerten szórom a pénzt Nevet Nem vacakolok egyhelyben ha gáz az element kicsrélem oszt jó van! Ideiglenes karik tömkelegét veszem Nevet

Amúgy grandpa én mit mondjak most karakurában már meg van a beginer kyubi szint Nevet
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #4994 Dátum: 11 jan 10, 18:24:15 »

az igen melyik küldinél?

azt írtam, hogy titok, mert az alap felállásomat már elvitték, én meg egyedi cuccost akartam
de már leírom:
FNG Kiba (LS) - FNG Itachi (LS) - FNG Tsunade (HS) - FNJ Lee (LS) - Drunken Lee (HS) - Nidaime (HS) - Gobi/Katsuyu/Fukasaku
3-3 :Đ a summon attól függ, hogy be tudom-e ütni hamar a gobit, ha nem akk a másik 2-ből választok
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 10, 18:33:50 írta grandpa666 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins