Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Dátum: 09 jún 01, 20:57:46 » |
|
Rosairo+Vampire: A történet, hogy egy fiú, egy teljesen más iskolába kerül, mint amire számított. Az iskola tele van szörnyekkel, igazából az iskolát szörnyek számára hozták létre. És mivel a fiú ember ezért nagy bonyodalmak lesznek az egész történetben. Még annyit, hogy az elején találkozik egy Moka-san nevű lánnyal akivel egymásba szeretnek. A fiúnak ezen kívül sok lány rajongója van és versengenek rajta. Szerintem poén az anime, bár a harcok jobbak mint maga a történet Jah és hosszabb ismertető: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.1385 ^^
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 jún 01, 21:00:38 » |
|
ez egy igazi hárem anime imádom már meg néztem vagy5-ször mind a kettö évadot és kedvencem Moka vámpir alakja egyszerüen imádom *___*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 jún 02, 13:13:39 » |
|
áhh állati én msot töltöm le hamar szemetszurtak a csini karakterek és h vámpíros témája van az animének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 jún 02, 13:37:58 » |
|
kicsi OFF: :O, letöltöd, és akkor hozzá feliratot is? Mert én videoplayeren nézem, és hát ott nem valami jó... Tudnál küldeni egy linket a második évadhoz?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 jún 02, 15:24:31 » |
|
hát lehet hogy vámpiros de nem nagyon azon van a hangsúly hanem a csini női szereplőkőn meg az echi jeleneteken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 jún 02, 15:31:57 » |
|
Amúgy igaz, hogy a vámpíros téma csak néha jön elő ha harcolnak Amúgy a műfaja is ECCHI, tehát tényleg azon van a hangsúly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 jún 02, 15:40:47 » |
|
nem baj szeressük az ecchit de ezt az animét nagyon imádom *.* főleg azokat a részeket szeretem amikor kurumu harcol mizunevel tsukune szerelmért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 jún 02, 15:44:54 » |
|
nekem is tetszik ecchi, bár nekem ez az első olyan animém aminek ez a műfaja És ugye mizune az a "icewoman"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 jún 02, 17:51:24 » |
|
Nagy kedvenc nálam is, marha sokat röhögtem miközben néztem. Bár ami a leginkább megmaradt, az a második évad openingje (türü-türü-türü-páráppá ... Disco lady) egyszerűen nem megy ki a fejemből.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 jún 02, 19:31:35 » |
|
:O akkor most meghallgatom, mivel, még én nem tartok ott ( Capu 2 ), de akkor jó?! szerk. 2 perccel később : tehát ez? http://www.youtube.com/watch?v=oEMBq4a5etcHa igen ez téll poén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 02, 19:33:33 írta pintermate »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 jún 02, 19:33:23 » |
|
nekem valahogy az első évad jött be jobban de a második évad is király
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 jún 02, 19:35:23 » |
|
Egyezünk meg abban, hogy nagyon jók az openingjei a R+V-nek ^^
Rejtett OFF Mondat:
Hát én ált az openingeket szeretem megtanulni, még azt is ami nem olyan jó(szerintem).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 02, 19:42:13 írta pintermate »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 jún 02, 20:02:30 » |
|
Rosario+vampire.Imádom Főleg azért szeretem mert vicces lehet rajta jó sokat röhögni de azért egy kis komolyság itt - ott helyet kap Imádom Moka kiáló hajszálát de a kedvencem Mizore-chan a nyalókával Meg az is bejön hogy Moka a romantikus pillanatokban nemhogy megcsókolná Tsukunét hanem [kkapuccsúú] éés már falfehéredik Tsukune feje
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
|