Nagyon megszerettem ezt a mangát. Már a kedvenceim között van, a 3. helyen.
Nem rajongok különösebben a háremes dolgokért - nem mintha sok olyan mangát olvastam volna - , de ebben a mangában többnyire élvezem.
Az első része megfogott a második szezon pedig magávalragadott. A poénok, na meg a lányok üdítően hatnak, egy jó kis szórakozás együtt. Az érzelmes részek pedig megindítóak jól el vannak találva, persze voltak olyan jelenetek ahol kicsit erőltetettnek éreztem, de nem rontja el az élményt.
A harcokat pedig nagyon szeretem ebben, főleg mikor Moka rugdossa szét az ellenfeleket és végén "Tudd hol a helyed!"
Ma olvastam el a II szezon 37. fejezetét a 24.-től. Hát Moka múltja eléggé durva. Sajnos itt belefutottam egy spoilerbe - az én hibámból
- ,miélőtt ezeket a fejezeteket olvastam volna,
hogy Moka anyukáját ketté vágták. Ettől eltekintve nagy élmény volt Moka múltját nézni, voltak benne meglepetések, de nagyon.
Most meg ahol tartok Ura elment Akuhával, kiváncsi vagyok a nővére mit igért meg Akashanak. És még Hokuto is megjelent... egy tolókocsiban
Igaz már mutatták így a hajójukon, de kiváncsi vagyok mitől került kerekesszékbe.
Na egyre izgalmasabb, hamarosan folytatom az olvasását.