Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 jún 02, 20:24:24 » |
|
már meg bocsáss vámpirmokatsuku szerk:szerintem meg volt a 4szó no de mind egy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 02, 20:38:14 írta Dorci »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 jún 02, 20:33:19 » |
|
off: vigyázz 4 szavas szabály héé ez most spoiler volt?!?! ; mert én nem tudom(most tartok a capu2elejeén), hogy most akkor a mokába vagy a vámpírmokába szerelmes?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 jún 02, 20:45:51 » |
|
Nem akarom lelőni a dolgokat szal nemmondom meg de ha mengézted a capu 2 akkor majd megérted mire gondolt Dorci [ főleg ha ugyanarra gondolt mint én ]
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 jún 02, 20:58:46 » |
|
off: oké,oké, köszi, hogy nem mondtad el, még ne is fehérítsd, vagy húzd át mert amilyen makacs vagyok tuti elolvasnám.. Amúgy kb 4 nap múlva megnézem és ezt majd megbeszéljük utána
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 02, 21:24:45 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 jún 03, 09:20:59 » |
|
Én már végignéztem........ Nagyon jó volt.......az aranyos Mokkat jobban kedveltem Szerintem a másik olyan mogorva..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 jún 03, 14:43:09 » |
|
Hát igen, de azért néha látszik benne a kedvesség
Ha még valakit érdekel itt nagyon jó minőségben megvan az openingje a capu2-nek
http://www.youtube.com/watch?v=g7tXe9cEvP0&feature=related (Csak HD-be kell rakni és már lehet is élvezni )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 03, 17:05:50 írta pintermate »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 jún 03, 20:12:03 » |
|
Néha....de tényleg néha...... Nekem is megvan az op... ,nagyon szeretem hallgatni az anim zenéket......sok megvan....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 jún 04, 18:10:48 » |
|
off: Tényleg, MP3-ban vagyis zenében? Át tudnád küldeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 jún 05, 15:17:00 » |
|
Innen le tudod tölteni...ha gondolod.... http://tenshi.ru/anime-ost/Meg egy csomó mindennek fenn van.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 jún 06, 10:57:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 jún 06, 17:23:00 » |
|
Jah igen én is néztem, hogy mit keres az ott, pedig sokszor elég látványos jeleneteket takar el, de egyébként én észrevettem, hogy minden új animében elkezdték visszafogni az ilyen korhatáros dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 jún 06, 19:42:07 » |
|
Az nekem is feltünt. Meg a kis denevér is szokott repkedni amikor vkinek kilátszik az alsónemüje mert ugyebár olyan mini szoknyákban járkálnak
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 jún 06, 21:04:01 » |
|
A tv-től függ, hogy adja le. Van cenzúrázott meg cenzúrázatlan verziója is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 jún 07, 10:04:07 » |
|
Jó értem, de a videoplayeren is meg, amit letöltöttem ott is jönnek azok a "aranyos kis denevérek"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 jún 07, 11:33:25 » |
|
Nem úgy gondolta,hanem úgy,hogy az animék ugyebár japánban egy bizonyos tv-n futnak....és ha tv úgy dönt,hogy cenzúrázza a cuccokat,akkro a netre is cska abból az anygaból kerülhet fel a videó,tehát ebben esetben a videoplayerre is cska azért került fel a cenzúrázott verzió,mert a japán tv-bne is azt vetítették csak,egyelőre.....bizonyos animéknél egy bizonyos idő után kijön egy uncensored,vagyis cenzúrázatlan verzió,abba meg lehet tekinteni,amit a drága denevér eltakart.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|