24 nov 23, 11:19:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212072 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1305 Dátum: 12 jan 28, 10:51:19 »

Hát én csak annyit birok segíteni hogy ne fogadj el ilyen ajánlatokat ... Ha belegondolsz ki lenne olyan jószívű hogy ap-t tölt fel neked miközben az s4es magyarok közül 50% olyan bunkó hogy le szaroz anyádat szidja stb ... Ebbe belekellet volna gondolnod.Remélem segítettem Nevet
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1306 Dátum: 12 jan 28, 11:10:07 »

Gondolom ellopta a karid, aztán hackelt vele, vagy hasonló. Ha valaki AP-t akar adni, vagy bármit, ne fogadd el, mert ez lesz a vége.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1307 Dátum: 12 márc 07, 00:40:41 »

valaki tudja hogy kell másik karit csinálni? Hmm? mutatja is hogy 3 lehet.nos én a 2-ig se jutottam el ikszdé és látom mások karit váltanak félidő közben.ezt hogy lehet?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1308 Dátum: 12 márc 07, 01:10:15 »

El kell érni valamilyen szintet, és akkor lesz majd lehetőség másik karaktert is csinálni, én legalább is úgy emlékszem.
Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1309 Dátum: 12 márc 07, 02:09:05 »

Értem.Hát én már 23-as vagyok..na m1 majd ha engedi akkor majd csinálok bow
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1310 Dátum: 12 márc 07, 04:56:49 »

Akkor szerintem valami küldetést kell megcsinálnod, vagy a boltban tudod megvenni, mert úgy emlékszem, hogy nekem volt második karakterem, de lvl23-ig nem vittem el.
Ja, csak lvl14 vagyok. Meg van Naruto-kunos klán is ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 05:02:54 írta Shiro » Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1311 Dátum: 12 márc 07, 13:16:12 »

Mikor megláttam ezt a témát nem hittem a szememnek*o*

A hétvégén sikerült megszereznem a játékot és játszanom vele...........hát imádom olyan jó játék. *3* Bár mivel nem vagyok vérprofi angolból így a feladatok elvégzését nem nagyon tudom megérteni^^" Esetleg tudna valaki segíteni?  smirksweat

Van Naruto-kunos klán? wáá de jó*--*

Én most kb. a 4. szinten lehetek xD de majd én is akarok még egy karaktert ........ csak jussak el odáig :3
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 13:26:03 írta Leni-chan » Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1312 Dátum: 12 márc 07, 14:31:39 »

Kedvenc játékom (csak már egy hónapja nem játszottam.ikszdé).Ha jól emlékszem 20-on valahányas voltam.
Ha majd láttok olyat hogy DrahakaHUN akkor az én vok. Kúl
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1313 Dátum: 12 márc 07, 14:58:22 »

Hát igen jó játék LENNE ha nem LENNE Elitepvpers meg társai ... Az emberek innen szedik a hacket aztán adják a nagy fiút közben a játékosok 70%-a vágja hogy a hacker azért hackel mert különben nagyon szarul játszik ^^ Am van jó event meg is csináltam csak nem kaptam jutalmat >.>
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1314 Dátum: 12 márc 07, 15:05:27 »

Amúgy van egy vicces sztorim s4-ről.Egyszer a Spy dagger (nekem csak paprika tőr)-rel kinyírtam egy speed hackert.ÉS ÉN LETTEM BANNOLVA.A fejem kb ilyen volt WUT THE F'CK?
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1315 Dátum: 12 márc 07, 15:59:41 »

lol xD kicsit beindult a téma Hümm-hümm március 21.season 3*-* wha már alig várom xD katana+sigma blade Ördögi amúgy ti egy nap hány órát játszatok? Kúl
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1316 Dátum: 12 márc 07, 16:58:38 »

jelenleg 0.mivel kaptam egy laptopot amibe memóriát és laptop hűtőt kell vennem hogy tolhassam napi 4 órában az s4-et.
Naplózva

Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1317 Dátum: 12 márc 07, 21:20:19 »

DrahakaHUN hmm...... megkeresem^^ az én nevem a játékban HibariNekko :3 Naponta úgy egy órát játszom de hétvégén kirobbantani sem lehet a gép elől  Kúl  ikszdé

Képzeljétek nézegetem a pályákat hogy hova lépjek be és olyat láttam hogy "csak magyar Mosolyog". Akkor olyan boldog voltam *--*

Hát én úgy kb..............nincs egy hete hogy játszom a játékkal de már első pillantásra bele is szerettem  Pirul  Nevet Túlságosan is az én világom; animés, gyilkolós, és kicsit sem valóságos pont nekem való Nyelvesít
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1318 Dátum: 12 márc 08, 10:20:04 »

Ha kipucoltam a notebookom lehet visszajövök én is. SummerZero a nevem, ismertetőjelem egy Shark Gun amit még AP-s időmből szereztem meg örökre.ikszdé

A kunos klán az a FotA?

Amúgy ha összegyűltünk már ennyien akkor néha játszhatnánk kicsit... Hümm-hümm Vagy csak farmolni is jó lenne pár fórumos ismerőssel.Nevet Úgy is kell nekem most XP meg pen rendesen.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1319 Dátum: 12 márc 08, 11:27:00 »

amúgy amit nagyon bírok MÉG s4-ben,az a fumbi tánc a félidőben.ikszdé 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins