Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1305 Dátum: 12 jan 28, 10:51:19 » |
|
Hát én csak annyit birok segíteni hogy ne fogadj el ilyen ajánlatokat ... Ha belegondolsz ki lenne olyan jószívű hogy ap-t tölt fel neked miközben az s4es magyarok közül 50% olyan bunkó hogy le szaroz anyádat szidja stb ... Ebbe belekellet volna gondolnod.Remélem segítettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1306 Dátum: 12 jan 28, 11:10:07 » |
|
Gondolom ellopta a karid, aztán hackelt vele, vagy hasonló. Ha valaki AP-t akar adni, vagy bármit, ne fogadd el, mert ez lesz a vége.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1307 Dátum: 12 márc 07, 00:40:41 » |
|
valaki tudja hogy kell másik karit csinálni? mutatja is hogy 3 lehet.nos én a 2-ig se jutottam el és látom mások karit váltanak félidő közben.ezt hogy lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1308 Dátum: 12 márc 07, 01:10:15 » |
|
El kell érni valamilyen szintet, és akkor lesz majd lehetőség másik karaktert is csinálni, én legalább is úgy emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1309 Dátum: 12 márc 07, 02:09:05 » |
|
Értem.Hát én már 23-as vagyok..na m1 majd ha engedi akkor majd csinálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1310 Dátum: 12 márc 07, 04:56:49 » |
|
Akkor szerintem valami küldetést kell megcsinálnod, vagy a boltban tudod megvenni, mert úgy emlékszem, hogy nekem volt második karakterem, de lvl23-ig nem vittem el. Ja, csak lvl14 vagyok. Meg van Naruto-kunos klán is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 05:02:54 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1311 Dátum: 12 márc 07, 13:16:12 » |
|
Mikor megláttam ezt a témát nem hittem a szememnek*o* A hétvégén sikerült megszereznem a játékot és játszanom vele...........hát imádom olyan jó játék. *3* Bár mivel nem vagyok vérprofi angolból így a feladatok elvégzését nem nagyon tudom megérteni^^" Esetleg tudna valaki segíteni? Van Naruto-kunos klán? wáá de jó*--* Én most kb. a 4. szinten lehetek xD de majd én is akarok még egy karaktert ........ csak jussak el odáig :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 13:26:03 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1312 Dátum: 12 márc 07, 14:31:39 » |
|
Kedvenc játékom (csak már egy hónapja nem játszottam. ).Ha jól emlékszem 20-on valahányas voltam. Ha majd láttok olyat hogy DrahakaHUN akkor az én vok.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1313 Dátum: 12 márc 07, 14:58:22 » |
|
Hát igen jó játék LENNE ha nem LENNE Elitepvpers meg társai ... Az emberek innen szedik a hacket aztán adják a nagy fiút közben a játékosok 70%-a vágja hogy a hacker azért hackel mert különben nagyon szarul játszik ^^ Am van jó event meg is csináltam csak nem kaptam jutalmat >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1314 Dátum: 12 márc 07, 15:05:27 » |
|
Amúgy van egy vicces sztorim s4-ről.Egyszer a Spy dagger (nekem csak paprika tőr)-rel kinyírtam egy speed hackert.ÉS ÉN LETTEM BANNOLVA.A fejem kb ilyen volt WUT THE F'CK?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1315 Dátum: 12 márc 07, 15:59:41 » |
|
lol xD kicsit beindult a téma március 21.season 3*-* wha már alig várom xD katana+sigma blade amúgy ti egy nap hány órát játszatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1316 Dátum: 12 márc 07, 16:58:38 » |
|
jelenleg 0.mivel kaptam egy laptopot amibe memóriát és laptop hűtőt kell vennem hogy tolhassam napi 4 órában az s4-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1317 Dátum: 12 márc 07, 21:20:19 » |
|
DrahakaHUN hmm...... megkeresem^^ az én nevem a játékban HibariNekko :3 Naponta úgy egy órát játszom de hétvégén kirobbantani sem lehet a gép elől Képzeljétek nézegetem a pályákat hogy hova lépjek be és olyat láttam hogy "csak magyar ". Akkor olyan boldog voltam *--* Hát én úgy kb..............nincs egy hete hogy játszom a játékkal de már első pillantásra bele is szerettem Túlságosan is az én világom; animés, gyilkolós, és kicsit sem valóságos pont nekem való
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1318 Dátum: 12 márc 08, 10:20:04 » |
|
Ha kipucoltam a notebookom lehet visszajövök én is. SummerZero a nevem, ismertetőjelem egy Shark Gun amit még AP-s időmből szereztem meg örökre. A kunos klán az a FotA? Amúgy ha összegyűltünk már ennyien akkor néha játszhatnánk kicsit... Vagy csak farmolni is jó lenne pár fórumos ismerőssel. Úgy is kell nekem most XP meg pen rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1319 Dátum: 12 márc 08, 11:27:00 » |
|
amúgy amit nagyon bírok MÉG s4-ben,az a fumbi tánc a félidőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|