24 nov 23, 11:44:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212136 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Drahaka
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1335 Dátum: 12 márc 08, 22:36:27 »

a cs-t akkor szoktam használni amikor néhány bal'''' fel dühít.Amivel még darálni szoktam az a bat.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1336 Dátum: 12 márc 09, 00:11:55 »

Nemtudom miért,de szerintem nekem a katana jobban befog jönni mint a sigma blade ikszdé de kitudja *-* lehet fordítva lesz xD ilyenkor csak az a rosz,hogy én inkább éjjeles vagyok csak ilyenkor szinte minden magyar alszik smirksweat azt nem mondom h délután nem kockulok ;D hmm...a season 3-ban vajon csak 1 új pálya lesz? Hmm?
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1337 Dátum: 12 márc 09, 11:10:18 »

eddig minden szezonnál így volt.az elején 1 új pálya azt a közepe felé még egy.
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1338 Dátum: 12 márc 09, 12:35:54 »

Csak sajnos ez is rasszista map lesz, mert az a beugrálós szirszar miatt a hozzám hasonló notebookkal rendelkező egyedek nem tudnak átugrani a közepére.ikszdé

Nekem katana meg sigma is bejön, tuti használom majd mind kettőt CS mellett ha esetleg SMbe kerülök.Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1339 Dátum: 12 márc 09, 12:59:54 »

Előbb s4-eztem és jelentkeztem az NKWT klánba ikszdé.
Amúgy ezt az együtt játszást mikorra gondoltátok? ?
Csak mert úgy kell készítenem a gépem,hogy ne melegedjen túl game közben.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 13:17:36 írta Drahaka » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #1340 Dátum: 12 márc 09, 14:35:00 »

Szerintem az a klán már erősen inaktív.^^

Nekem jövő héten lenne jó, mert hétfőn csinálják meg a gépem, és szerdától vasárnapig itthon vagyok, szóval ráérek, és tudom hozni az öcsémet is, plusz egy főnek.Mosolyog Szóval ha Leni és te is jöttök akkor 2v2 megvan.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1341 Dátum: 12 márc 09, 14:54:56 »

.... ilyenkor csak az a rosz,hogy én inkább éjjeles vagyok csak ilyenkor szinte minden magyar alszik smirksweat ....

Akkor én egy hatalmas kivétel vagyok ugyanis én hétvégén hajnal 4-ig fent szoktam lenni és kockulni Nyelvesít ikszdé

Twin Blade az! Én mindig elfelejtem a nevét ^^""
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 15:00:27 írta Leni-chan » Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1342 Dátum: 12 márc 09, 15:19:41 »

Lol leni x"D azjó Nevet igen az a neve Kúl Néztem vidit a koreai s4-ről (katana,blade) hát elég ütősek ikszdé de nem 100% hogy ittis olyan legyen nem? Hmm?
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #1343 Dátum: 12 márc 09, 15:24:53 »

Olyan lesz, hidd el. Bomba is volt sokkal-sokkal előbb ott, ugyan olyan lett itt is, Metalic szintén. Szóval ettől nem kell parázni.Nevet Én most a Sigmát nem értem, átalakul a kard egy idő után, vagy mi?

Áh van rólunk Ritsel egy videó amiben hakcerkedünk.ikszdé Meg van olyan, hogy egy hackelt mapon ID changerrel toljuk, de szó szerint mindenki azzal van. Nagyon jó visszanézni ezeket.Nevet
Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1344 Dátum: 12 márc 09, 17:02:33 »

A Sigma hát.SP-be kerül h erősebbé alakuljon át xD hát ez magyar volt na m1 ikszdé szóval SP-kell hozzá hogy fenttartsd azt a formáját,és SP-vel is hozod elő Nevet am akkor örülök *-* jeejh katana Hümm-hümm
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1345 Dátum: 12 márc 09, 19:48:09 »

Kipróbáltam, hogy megy e laptopon.  Néha kicsit szaggat, de egyébként nagyon béna lettem.  ikszdé  Szem nagyon elszoktam az
ilyen reflexes játékoktól.

Meg kb fogalmam sem volt hogy van az irányítás, s még most sincs. Nem a WASD-vel battyogsz, egérrel lesel oszt lősz dologra gondolok, hanem, hogy sprint wall jump, amivel ha jól emlékszem Naden-1-en fel lehet menni a tetőre, de csak bénáztam.
Melyik gombbal lehet first personra váltani? Mi a sprint, ha van e?

Egér érzékenység esetén érdemes low-ra venni, és karmesteri mozdulatokkal játszani, ikszdé na nekem ehhez nincs helyem az asztalon.

Meg újra rá kell jönnöm, hogyan találok el valakit. smirksweat Nyelvesít ikszdé
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1346 Dátum: 12 márc 09, 20:56:44 »

ha szeretnéd csinálhatunk farm,traning room-ot ahol kisegítelek ahogy tudlak. Mosolyog
Naplózva

oklac98
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1347 Dátum: 12 márc 09, 21:29:34 »

Sziasztok!
Hát nekem is kéne egykis segítség,mert karácsony előtt játszottam pár napot, és most újrakezdtem. (Nem mondom mintha karácsony előtt profi lettem volna). Van egy örökös PS-em,meg most összejátszogatom a fegyóra valót Nevet.Szóval én benne lennék egy farmos szobába,meg ilyenekbe. Néha belaggolok,de nem olyan vészes.
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #1348 Dátum: 12 márc 09, 23:00:36 »

Hétfőtől tudok farmban segíteni mindenkinek, nekem is elkélne, majd privátban írjon aki akar, és, hogy mikor lenne jó.

Hát ha SPvel működik Sigma akkor nem lesz túl jó fegyver. Mármint ha olyan gyorsan húzza le mint Metalic akkor tényleg felejtős.
Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1349 Dátum: 12 márc 10, 03:51:51 »

Igen énis szerintem a katanánál fogok maradni ha sp-s lesz^^"  de sztem várható h akkor 1-2 csapás után k.o lesz az ellen xD de az meg úgy kicsit unalmas na m1 Kúl
Naplózva
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins