jaj mért te mióta játszasz hee ne hidd azt hogy olyan nagy vagy amúgy is nm nagyon emlékszem hogy egy teljes map tól lötelek le ha nem mindig ilyen 5 méteröl azért mondod mert nm hiszed el hogy AP-s amúgy Is azért tudtam meg venni mert nyertem az ESL-bajnokságon 20.000 AP-t képet is be rakok
itt voltam azért meg azért nyavajoggsz mert jobb vok nálad ez van rég eb óta tolom amikor én nyavalyogtam azért volt mert 40 °C lázam volt azt nm hatot a gyógyszer
itt van de csak 5 böl4 et nyertünk azt én kaptam simnán 20.000 a töbiek is 20.000 at
Németül van leirva : Die besten Teams erhalten von alaplaya AP als Prämie. Das erstplatzierte Team erhält 5x 20.000 AP, das zweit- und drittplatzierte Team erhält entsprechend 5x 10.000 AP und 5x 5000 AP. Aber das Beste kommt noch: die drei siegreichen Teams erhalten die Möglichkeit, ihre eigenen Clanlogos zu kreieren, die dann mit dem nächsten S4 Update eingebaut werden. Gebt also euer Bestes!
Magyarul :
A legjobb csapatok alaplaya AP kap egy bónusz. Az első helyezett csapat kap 5x AP 20.000, a második és harmadik helyezett csapat kap 10.000 szerint 5x és 5x AP 5000 AP. De ez még nem minden: a három nyertes csapat lesz a lehetőséget, hogy létrehozzák saját Clanlogos amelyeket aztán felszerelt S4 következő frissítést. Tehát add ki a legjobb!