24 nov 30, 17:17:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 214298 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Feo
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #705 Dátum: 09 nov 14, 23:56:58 »

Shotgun tudod mikor öl 1 lövéssel?^^
Amikor fél méterről full arcon lősz vele valakit...+5 sebzés ezen nem fog változtatni elhiheted
Bannolni meg akkor bannolják a hackert ha észre is veszik, vagy rá tudják bizonyítani...mind1, hosszú ez meg nem is érdekel annyira h túl sokat írjak róla
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #706 Dátum: 09 nov 15, 00:00:43 »

Ha többen is lennének uncsi lenne mert az állás elmenne 45-0 ig is...
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
dxdominik
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

S4 League MGM

« Válasz #707 Dátum: 09 nov 15, 00:01:28 »

ahha de azt észre vehetnéd hogy nm egy lövés volt amugy hanem 3 mert sörétes és nálam mindig 3combot irt ki érdekes meg tom mért mondod de inkább nm mondok semmit ˙˙/
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #708 Dátum: 09 nov 15, 00:04:03 »

Jóh..látom gm bácsinak csak el kell magyaráznom...ha már ilyen okos vagy h neked kerek 3 combot is kiír egy shotgun lövésnél...szerinted mennyit ír ki annak aki fél centiről arcon lő valakit egy shotgunnal?..valszeg az összes sörét arconnyomja..nyílván nem 3-as combo lesz..meg ugyebár a criticalról ne is beszéljünk

+Nem egy AP fegyveres playerrel játszottam..mégse volt ilyen h 1et belém lőtt és megfeküdtem...főleg nem a map 1ik feléből a másikba lövöldözött vele ...hát köszi, de az olcsó magyarázatokat tartogasd annak aki 2 perce kezdte el a gamet ^^
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #709 Dátum: 09 nov 15, 00:11:06 »

jaj mért te mióta játszasz hee ne hidd azt hogy olyan nagy vagy amúgy is nm nagyon emlékszem hogy egy teljes map tól lötelek le ha nem mindig ilyen 5 méteröl azért mondod mert nm hiszed el hogy AP-s amúgy Is azért tudtam meg venni mert nyertem az ESL-bajnokságon 20.000 AP-t képet is be rakok itt voltam azért meg azért nyavajoggsz mert jobb vok nálad ez van rég eb óta tolom amikor én nyavalyogtam azért volt mert 40 °C lázam volt azt nm hatot a gyógyszer

itt van de csak 5 böl4 et nyertünk azt én kaptam simnán 20.000 a töbiek is 20.000 at
 Németül van leirva : Die besten Teams erhalten von alaplaya AP als Prämie. Das erstplatzierte Team erhält 5x 20.000 AP, das zweit- und drittplatzierte Team erhält entsprechend 5x 10.000 AP und 5x 5000 AP. Aber das Beste kommt noch: die drei siegreichen Teams erhalten die Möglichkeit, ihre eigenen Clanlogos zu kreieren, die dann mit dem nächsten S4 Update eingebaut werden. Gebt also euer Bestes!

Magyarul :   
A legjobb csapatok alaplaya AP kap egy bónusz. Az első helyezett csapat kap 5x AP 20.000, a második és harmadik helyezett csapat kap 10.000 szerint 5x és 5x AP 5000 AP. De ez még nem minden: a három nyertes csapat lesz a lehetőséget, hogy létrehozzák saját Clanlogos amelyeket aztán felszerelt S4 következő frissítést. Tehát add ki a legjobb!
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 00:14:30 írta dxdominik » Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #710 Dátum: 09 nov 15, 00:13:38 »

Nos..1, nem érdekel ha valaki jobb nálam...többszáz olyan player tolja aki jobb mint én, erről kb ennyit.
2, Most ezt minek másoltad be?...20k ap..remek...ap shotgun..remek...és? Ugyan ott tartunk ahol pár perce elkezdtük...ap fegyver NEM öl 1 lövésből -.-
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #711 Dátum: 09 nov 15, 00:15:53 »

akkor válaszolj nekem az egyik kérdésem re mióta játszasz DE a KU*** életbe mégis meg haltál egy B**** lövéstöl basz*** -.-"
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #712 Dátum: 09 nov 15, 00:18:01 »

Mivel nem igazán írok listát arról h melyik játékkal mikor kezdek el játszani és h mennyit tolom vele, így pontosat nem tudok mondani.
De nem sokkal azután h kidobták a játékot....és igen, megöltél...1 lövésből, szted miért kezdtük el ezt az egész "vitát"?  Nevet
És nem tudom te milyen bajnokságon vettél részt de az ESL Country Championship bejelentése alatti megjegyzések között tegnapi dátummal írkáltak olyat h már alig várják  Nevet ..de biztos jó lehetett(+alap lenne h bejelentik ki nyerte, mivel díjat osztanak)
(Amúgy milyen furcsa h a Damage hack furcsa mód létezik  bow )
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 00:23:01 írta Feo » Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #713 Dátum: 09 nov 15, 00:21:49 »

Ha AP Shotgun, nem változat semmin. Ugyanannyi a sebzése max +5 hú...
Am. meg én nem vtam ott, szalnemtom h mitörtént, de sztem baromságról vitáztok.
Egy játék...^^
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #714 Dátum: 09 nov 15, 00:23:09 »

hagyuk rohatul nem hackeltem de mind 1 és ha az mondod mióta kidobták az mióta volt meik hónap ban vagy le könyibitem neked a kérdés mikor melyik hónap ban voltál leg elöször ott?
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #715 Dátum: 09 nov 15, 00:25:49 »

Leegyszerűsítem a választ  Nevet mint említettem nem vezetek listát ilyesmiről ^^
Zsinórban 3-4 hsz-em erről szólt Max ..a +5 húú dmg-ről  Nevet
Hmm...most nézem, én is használtam a "vita" szót..srry, my bad ..nem tartom annak  Nyelvesít
(De egyébként az se változtatna túl sok dolgon h ha hamarabb kezdted volna el...attól még ugyan úgy gameltem már nem 1 AP fegyveressel...+olyanokkal h megmozdulni alig lehetett tőlük, de ilyet ők se csináltak  Nevet )
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #716 Dátum: 09 nov 15, 00:28:20 »

Jó de mondj egy pl egy idö-t anyira rég nm játsz hatsz mert mos vagy 20 as vagy 19 es?
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #717 Dátum: 09 nov 15, 00:29:15 »

Karim lvl 14 környékén több hónapot állt...szóval ebből se érdemes kiindulni
Naplózva

dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #718 Dátum: 09 nov 15, 00:31:17 »

jó csak kiváncsi voltam én május óta játszok több mint fél éve azt az alaplayan 1 éve van korea ban meg van 2 vagy legalább 3 éve
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #719 Dátum: 09 nov 15, 00:33:32 »

2008 dec 31 ha nagyon érdekel...(UK-ban persze)
Még bőven suliba jártam amikor elkezdtem vele gamelni (az nem május mivel nekem áprilisban suli off volt érettségi miatt)
...Ennyit tudok még hozzátenni a betájoláshoz...suliban kezdtem el toborzóhadjáratom h pár havert bevonjak dologba, de maradtak a GunZnál^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins