dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #720 Dátum: 09 nov 15, 00:41:44 » |
|
ok akk anyit na én lépek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #721 Dátum: 09 nov 15, 08:41:09 » |
|
Ne is haragudj DX de te vitatkozol azon, hogy ki mióta játszik? Játszottam mindkettőtökkel és nemcsak akkor amikor neked 40 fokos lázad volt. Nelar(Feo) sokkal jobb mindenkinél a fórumos játékosok közül. Én is kb. fél éve kezdtem a játékot de vannak akik sokkal jobbak nálam és később kezdték mint én, ez nem mérce ahogy az sem, hogy ki hányas szintü mivel engem is elvert már nem egy rookie. Ráadásul van úgy hogy hetekig én sem nyúlok a játékhoz(nézd meg a szintem). A shotgun ha ap-s is csak közelről halálos és tényleg minden sörétet számol a combonál 3 pedig tuti nem öl.
NEM voltam ott a partyn, és NEM tudom, hogy csaltál-e. De ha igen akkor ez egy undorító dolog. Sima meccseken is nemhogy fórumoson. Találkoztam olyanokkal akik speed/life/damage hacket használtak de mindenhonnan kiutálták őket. Én nem gyanusitalak de ne hivatkozz szerintem arra, hogy eddig miért nem voltál olyan jó mert én tudom, hogy játszottam veled többször is és Feo-val is de a különbség nagy. Ezt nem foghatod egy betegségre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #722 Dátum: 09 nov 15, 12:13:52 » |
|
Hát eléggé furcsa volt az hogy egy találatból rögtön lelő és nekem annyi...De főleg az hogy egyeten egy-el...De jólvan most tényleg ha ő így akar játszani játszon...Inkább megkérdezem hogy ma lesz-e egy normális party?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #723 Dátum: 09 nov 15, 18:45:08 » |
|
felőlem legyen de olyan 19:10 óra körül:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #725 Dátum: 09 nov 15, 21:30:01 » |
|
Nyah, valaki még tolja ezt a játékot ?
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #726 Dátum: 09 nov 15, 21:52:26 » |
|
Én ma játszottam 4 órán át xD Csak most néztem meg vmi filmet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #727 Dátum: 09 nov 16, 12:39:18 » |
|
Én is toltam de , 10 perc után kifagy az egész gép :S És így nemtudok xp-t szerezni . :S
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #728 Dátum: 09 nov 16, 15:07:36 » |
|
nem akar ma valaki partyzni 18:00-tol majd én megcsinálom a szobát German Free3 -NKWT- Jelszó ramen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #729 Dátum: 09 nov 16, 15:09:19 » |
|
Hali, én most néztem be ide elöször és asszem kiprobálnám a játékot de volna elötte egy kérdésem.
Milyen szinten kell hozzá angoltudás? Mert én egy tizes skálán csak egyes vagyok, v. talán kettes de csak joindulattal
Elöre is köszi az infot, csáo!
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #730 Dátum: 09 nov 16, 15:14:06 » |
|
Hát szerintem nem kell hozzá sok,én sem redelkezem túl nagy angol tudásal,de eltudtam rajta igazodni anno.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 16, 15:14:48 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
cyberwolf21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #731 Dátum: 09 nov 16, 15:16:42 » |
|
Köszi szépen!
Akkor nekivágok, feltéve ha enged végre regelni.
|
|
|
Naplózva
|
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #732 Dátum: 09 nov 16, 16:34:56 » |
|
Szerintem simán nekivághatsz a gemmának...Angol tudás nagyon minimális szinten kell, énis alig tudok pár szót de eligazodtam simán A missionoknál már kicsit keményebb számomra, de megtom azért csinálni őket, szóvaaaal Na akkor party lesz 18:00-kor?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #733 Dátum: 09 nov 16, 16:51:17 » |
|
IGEN LESZ PARTY 18:00KOR:d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #734 Dátum: 09 nov 16, 16:54:47 » |
|
Oké akkor ma tuti tudok menni Ki jön erre a party-ra valaki nem tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|