ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3015 Dátum: 09 aug 24, 19:38:37 » |
|
oks én Pest. III. ker de elmeek bárhova gammolni egyjót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3016 Dátum: 09 aug 24, 19:40:54 » |
|
oké én benne vok csak lenne már psp -m T-T eddig van 1000 forintom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3017 Dátum: 09 aug 24, 19:41:34 » |
|
Menő vagy Suigetsu! Gyűjtsed csak megéri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #3018 Dátum: 09 aug 24, 19:43:16 » |
|
jah gondólj bele horozható játék PSP és a suliba is lehet gamelni.... mi azt csináltuk az órákon is xD kicsit sem vagyunk kockák..... ott nyomtuk a narutot.... azt mondom h megpróbálok olcsón szerezni..... azt összeülünk Max, Suigetsu, én és még páran kis bajnokság.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:44:00 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3019 Dátum: 09 aug 24, 19:45:04 » |
|
Jaja Bennevok. Am. Sui! Merre laksz III. keren belül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3020 Dátum: 09 aug 24, 19:45:56 » |
|
hmm megpróbálom gyűjteni mennyi egy psp? am Ixion ha télleg tudsz olcsón (és nem hibásan) akkor linkeld be lécc elöre is köszönöm (és fehérbe -> és ne psp 3000 -t mert annak szar a kijelzője :S asszem xP) Max -> P.Ü. - ben lehet érdeklődni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:49:51 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3021 Dátum: 09 aug 24, 19:49:28 » |
|
Jaja. Én is örülök, h PSP 2000ret vettem. Mert 3000nek képernyőhibája van. Akk PÜ-zzél egyet nekem xD Ha 2000ret veszel, akk feltöröm neked, ha nem úgy veszed.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:50:06 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3022 Dátum: 09 aug 24, 19:52:31 » |
|
már régebben is bejött nekem a psp, csak annyi szar játék van rá hogy inkább nem vettem ez a naruto gamma feldobott a sorrenden lehet valamilyen programmal hálózatba játszani egymással? (mint hamachin) akkor nem kell körbe járnunk a földet egymást keresve
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:58:23 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3023 Dátum: 09 aug 24, 19:59:37 » |
|
Öhm... Nekem is leledzik egy PSP-m, a gamelésben bennevagyok .... Csak legyen egy töltő a közelben .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3024 Dátum: 09 aug 24, 20:02:28 » |
|
hamar lemerül? :S na ne már x(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3025 Dátum: 09 aug 24, 20:08:13 » |
|
hát igazából nem de ha multizunk akkor gyorsabban merűl..... de megéri a multi izgalmasabb mint gondolnád... egyébként ha meg tudok olcsón akkor a haveromtól kérdezem meg..... egyéként ha van olcsón és nem fehér az baj? de persze megpróbálok fehérbe....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3026 Dátum: 09 aug 24, 20:09:00 » |
|
Nekem a 2000es szériából Piano Black Slim PSP-m van.Szerintem messze ez a legjobb PSP! ^^ Nem vagyok ám elfogult Pláne,h most jön majd ki a PSP GO,ami bűn ronda és pofátlanul drága lex: 79000FT ehhh,még mindig nem értem,h a Sony ezt mégis,h gondolta? Pláne,h a hamarosan megjelenő PS3 Slimet meg még olcsóbban fogják adni: kb 74000Ft lex,tehát az emberek akkor már inkább a PS3 Slim-et fogják venni kiló számra,mint a PSP GO rondaságot,aki meg még is PSP-re vágyna,biztos,h az előző szériákból fog vásárolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3027 Dátum: 09 aug 24, 20:11:06 » |
|
hát igazából nem de ha multizunk akkor gyorsabban merűl..... de megéri a multi izgalmasabb mint gondolnád... egyébként ha meg tudok olcsón akkor a haveromtól kérdezem meg..... egyéként ha van olcsón és nem fehér az baj? de persze megpróbálok fehérbe.... természetesen tökéletes feketében is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3028 Dátum: 09 aug 24, 20:19:11 » |
|
rendben akkor kérdezősködök a haverjaimtól..... 100% h tudni fognak ajánlani....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3029 Dátum: 09 aug 24, 20:32:48 » |
|
okés köszönöm szerintetek le lehet majd tölteni az accel 3 -t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|