vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3000 Dátum: 09 aug 24, 18:56:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3001 Dátum: 09 aug 24, 19:02:38 » |
|
Egész jól néz ki a régebbiekhez képest. Maga az, hogy beszélnek. Régen az álló kép beszélt, ha jól láttam itt mozgott, de nem bizt. Az egyik képen megakadt a szemem. Sexys Jutsu, és melltartóban megy bugyiban. MIIII?????  Akk má a "felhő" jobb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3002 Dátum: 09 aug 24, 19:14:33 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:18:47 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3003 Dátum: 09 aug 24, 19:26:18 » |
|
huh király a minőség  nekem nem jön be ez a gamma, olyan tipikus meny azt üss vágj játék, vagy van benne olyan is mint pl az accel 1-2 -ben hogy rpg modban is lehet menni? de psp játék létére nem rossz... természetesen az accel 3 nah az lesz egy q*va jó gamma grafikailag és játékmenetileg is a 200 millió karakterével  remélem nem olyan lesz hogy csak duel módban lehet küzdeni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:26:52 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #3004 Dátum: 09 aug 24, 19:26:57 » |
|
tudtam h nem lesz olyan jóóó grafikája......  de az accel3-nak naon is jóó lesz..... jobb lesz mint ps2-n az accel 2... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3005 Dátum: 09 aug 24, 19:29:23 » |
|
csak jobb lesz.. habár psp -s, nem lehet tudni, a risingnek is elég ramaty a grafikája  a tüz és víz effektek különösen teccenek  ha lesz benne pein is veszek egy psp -t
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:30:07 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3006 Dátum: 09 aug 24, 19:30:04 » |
|
vagy majd kölcsönadom az enyémet.... 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3007 Dátum: 09 aug 24, 19:31:07 » |
|
a tied milyen színű? én fehéret akarok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3008 Dátum: 09 aug 24, 19:32:17 » |
|
hopp enyém fekete.....  de majd ha lesz neked vagy próbálok olcsóbb áron szerezni szólok neked és nyomjuk az accel3-at multiba.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3009 Dátum: 09 aug 24, 19:33:25 » |
|
az jó lenne  én is tudok olcsón szerezni  ki is csippelem stb. csak mennyen az a game (multiban is persze) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3010 Dátum: 09 aug 24, 19:34:19 » |
|
Nekem ilyen Ice Silver-es PSP-m van. Már csak azt lehet SLIM-ben kapni. Akkormégcsak ezvolt, amikor vgettük, és örülök, h nem 3000-ret vettem. Nekem tökéletes ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3011 Dátum: 09 aug 24, 19:35:24 » |
|
hát jóó.... vannak kapcsolataim akik tudnak olcsón de ha te is tudsz majd mond h te mennyiért és majd mondom h én mennyiért és ha lehet fehéret próbálok.....(persze kicsippelve, kábellel, töltövel, mindennel) azt öszeülünk gamelni.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3012 Dátum: 09 aug 24, 19:36:26 » |
|
Merre laktok? Én is bennevok ebben a gammolásban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3013 Dátum: 09 aug 24, 19:37:08 » |
|
hány fajta van psp -ből? itt a helyszinen őrülök meg ettöl a sok psp -töl xd am én bp -n lakok 3. kerben ->további információért keressetek P.Ü. -ben 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:38:38 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3014 Dátum: 09 aug 24, 19:37:31 » |
|
hát én törökbálinton, ott van Pest mellett  és Pestre járok suliba szal összeülhetünk majd....  Suigetsu PSP 2000 és PSP 3000 asszem.... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 19:38:05 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|